2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
EVet canım güzel denk geldi bakalım en önemlisi doktor Doğum vs tabi bunlar işin cafcaflı kısmı

ya ben wc de çok zorlanıyorum klozet dışındakilerde. sizde de var mı problem. eskiden babaannelerimiz annelerimiz nasıl yapıyordu acaba ya düşünüyorum da :)
Hemde ne zorlanıyorum hele bu ara klozet candır Sanki bebek çıkıverecekmiş gibi geliyo o anda öyle bir baskı oluyo midem ağzıma geliyo resmen

çok iyiymiş bizimki sadece doğum 2.300,00 tl
Doğrudur benim eski gittiğim hastane 2750 sadece doğumdu başka da hiç bişey yoktu. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle değiştirdim bende dr için değiştirdim başta ama sonrasında her türlü avantajlı geldi evimede daha yakın

Günaydın canım hep elaide nin yüzüne 7 tane müslin var 1 2 tanede vardı açmadım yeter diye :)
elaide herkesi yaktı
oy oy.. hasteneye ciddi para gomduk. bi de ustune makine cikti iyi mi. 640tl masraf deyip gittiler. gelmesi de en az 5 gunmus ... zaten bi baslayinca bitmiyor masraflar..
Bulaşık makinasi büyük ihtiyac ya
Sen ve kenarı dantelli havlu bir türlü bağdaştıramadım
Foto atim mi? Kişilik bölünmesi var bende, ne pok olduğum belli değil
kızlar eşinize kıyafet koyacakmısnız ben neolur ne olmaz diye sort ve tshırt koydum yanımda kalacak çünkü malum sıcak bide sezeryan olcağım için 2 gün kalacağız
Ben de koyucam, pijama aliyim dedim ne gerek var dedi, yeni şort aliyim bari. Hep kendimize alıyoruz, adamlarin cani patlican mi?
Ben de onları okuyorum yalnız değilmişim demek ki ayyy acaba bizden ilk kim doğuracak..
Biri beni ruyasinda gormustu, ben de elaide yi gördüm, demek ki biz dogurmayacagiz. Aranizda siraya koyun

ben görmüştüm seni rüyamda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…