Vaayyy cok iyiymis ben fotoğrafçı istemedim hastaneden, kesin cok gergin olurum, o tiple foto filan çekilemem dedim bebişin fotoğraflarını da zaten odada herkes çekecek biliyorum. ama seninkı süpermiş kuaför filan..
ya ben wc de çok zorlanıyorum klozet dışındakilerde. sizde de var mı problem. eskiden babaannelerimiz annelerimiz nasıl yapıyordu acaba ya düşünüyorum da :)
Doğrudur benim eski gittiğim hastane 2750 sadece doğumdu başka da hiç bişey yoktu. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle değiştirdim bende dr için değiştirdim başta ama sonrasında her türlü avantajlı geldi evimede daha yakın
oy oy.. hasteneye ciddi para gomduk. bi de ustune makine cikti iyi mi. 640tl masraf deyip gittiler. gelmesi de en az 5 gunmus ... zaten bi baslayinca bitmiyor masraflar..
kızlar eşinize kıyafet koyacakmısnız ben neolur ne olmaz diye sort ve tshırt koydum yanımda kalacak çünkü malum sıcak bide sezeryan olcağım için 2 gün kalacağız
1 saat uğraştım yeter pes benim.gibi yetenek 0 adamdan.bu çıktı daha olduğu kadar yarin kalan malzemeden.denerim ustalık eseri çıkartırım
havuc peluş varmiydi yahu ben eziyet cekmis.olabilir miyim.ki