2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hangi hastane cnm yıldırım dorukmu yoksaa

geldim sukur. muayene guzel gecti. 3 seferdir hem karin hem vajinal usg yapiliyr. vajinal olan rahim agzi olcmek icin. sukur hem kisalmamis hem acilmamis.
hanim efendi 2 kg olmus. 44 cm hala. sagligi iyi sukur. nst de 5 buyuk sanci var kucukleri sallamiyorum (50-70 arasinda). ama 100lerden bu seviyeye indigimiz icin dr iyi dedi. 34 bitene kadar mutlaka yatacaksin dedi. 34 u bitirebilirsek ilacin dozunu azaltacakmis, 35 i bitirebilirsek de ilaci kesecekmis. akisina birakacakmis... vajina kemiklerimdeki yogun agri da rahmin surekli kasilmasindan kaynakliymis.

son gunlerde kasintilarim vardi vucudumda. o yuzdende sabah kan verecegim. gebelik kolestazi icin. insallah o da cikmaz, bi de onla ugrasmayalim dedi dr.

iste boyle havadisler.

@bebeğim-gel, peridrol84 , Efelihayat

Freshh K ktphncanne sinemist57 , ... gözümden kaçan etiketleyemediğim ve diğer tüm hamiş dostlar ...
Çok teşekkür ederim. Şimdi daha iyiyim. Kanamam durdu gibi. Keşke hep yatabilsem diyorum (ilk gebeliğimde riskli geçti paso yattım) ama hamdolsun bu sefer yattığımda gelip sarılan, öpücüklere boğan, zırt pırt istekte bulunan sıpam yanımda diyorum. Belki o yüzden sakinim. Rabbim oldurmayacak şeyi hayal de ettirmezmiş. Tevekkül ettim takdir Allah’ın. Ciğer geliştiricinin ikinci dozu da yarın yapılacak

Mavikelebek0134 cok gecmis olsun

Aglarim cok ciddiyim tekli var mi bakim ankarada ikeada katliam cikaririm ya 1 saat elime.iğne batti.kanadi
Tekli yok. Ayrica ogren bunlari, boşver kendin yap.
Rahim ağzı resmen sözümü dinliyor; hold the door!

Ben devlete gidiyorum canım hemen aldım sorun olmadı

İnşallah canım dualarımız seninle vakitlice sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini

Ağustos böcekleri aceleci çıktı yaa
Çok geçmiş olsun. İnşAllah biraz daha sabreder.

Çok şükür ya iyiye gidiyor inşallah en az 2 hafta daha durucak yat mutlaka dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…