ya ben wc de çok zorlanıyorum klozet dışındakilerde. sizde de var mı problem. eskiden babaannelerimiz annelerimiz nasıl yapıyordu acaba ya düşünüyorum da :)
Aa çekirge dorukta fiyat ıyimis ben dha pahalı sanıyodum orasını sezeryanmi olcak cnm benm yıldırım doruk evime burası yakın annemlerde cekirgede oturyo
Guzeldi oradakiler, bir bakarsın. Ama cok ayakta kalma, bak ikea beni öldürmüş yanimdaki kız arkadasim ben bu halimle bittim sen hamile iyi dayandin dedi de sen onu bir de ayaklarima sor
Normal diye doktrun soyledimi ben bu hafta gittiğimde konusucam. Aynen kuaför süsleme foto hepsi içind e normal 2000 sezeryan 2250 ama kampanya yapmışlar 32 haftaya kadr nakit odenirse normal 1750 sezeryan 2000 dedi
Guzeldi oradakiler, bir bakarsın. Ama cok ayakta kalma, bak ikea beni öldürmüş yanimdaki kız arkadasim ben bu halimle bittim sen hamile iyi dayandin dedi de sen onu bir de ayaklarima sor
36 dan sonrasi erken doğum sayilmiyor. Ama bebegin gelişimi icin mesela zorunlu sezeryan durumlarinda dogumu beklemek tercih edilmiyorsa 38 in dolmasi daha iyiymis.
Kızlar foto çekimine özel İsimli hastane çıkışı seti yaptırıyorum yastığı dahil. Ona ek olarak kıyafet anlamında bunları koysam yeterli olur mu? Eki Görüntüle 2281915
Eki Görüntüle 2281916
Normal diye doktrun soyledimi ben bu hafta gittiğimde konusucam. Aynen kuaför süsleme foto hepsi içind e normal 2000 sezeryan 2250 ama kampanya yapmışlar 32 haftaya kadr nakit odenirse normal 1750 sezeryan 2000 dedi
O iş çok karışık; evde olmuyor da dışarı çıktığımda yurudugumde acaba tuvaletim mi geldi hissi cok oluyor. Herhalde yer cekiminden velet mesaneye naber komşu diyor.
Sorma ya bende öle hemen oturmak istiyorum iyide normal doğum için doktorlar hep aktif olun diyorlar ama ben kendimi yorgun hissediyorum hiç bişi yapasım gelmiyor
Kızlar foto çekimine özel İsimli hastane çıkışı seti yaptırıyorum yastığı dahil. Ona ek olarak kıyafet anlamında bunları koysam yeterli olur mu? Eki Görüntüle 2281915
Eki Görüntüle 2281916
Canım şu kafadan geçirmeliler değil de penguenli olan gibi giymeli şekilde olandan götür hastaneye daha rahat oluyormuş. Ben 0_3 ay çoğunluğu o şekilde aldim
Canım şu kafadan geçirmeliler değil de penguenli olan gibi giymeli şekilde olandan götür hastaneye daha rahat oluyormuş. Ben 0_3 ay çoğunluğu o şekilde aldim