2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya ben wc de çok zorlanıyorum klozet dışındakilerde. sizde de var mı problem. eskiden babaannelerimiz annelerimiz nasıl yapıyordu acaba ya düşünüyorum da :)
Alisik degiliz ya ondan oluyor heralde. Belki de eskiler o yuzden kolay doguruyordu. O pozisyondan lazim bize. Arada deniyorum hemen yoruluyorum

Duvar kagidi orda gormedim de bauhaus da gormustum, cesitte coktu. Hatta pervaneli ucakli falan bi tane soft renklerde begenmistim.
Sağolasın canım oraya bakıcam o zaman duvar kağıdı arıyorum bulamıyorum yahu Koçtaşa bakmıştım istediğim gibi yoktu

Aa çekirge dorukta fiyat ıyimis ben dha pahalı sanıyodum orasını sezeryanmi olcak cnm benm yıldırım doruk evime burası yakın annemlerde cekirgede oturyo
Normal olucak canım sezaryen 2750 sanırım. Yıldırım da aynı dimi bu saydıklarım orda da var kuaför foto çekimi falan . Bende heykelde oturuyorum

Sağolasın canım oraya bakıcam o zaman duvar kağıdı arıyorum bulamıyorum yahu Koçtaşa bakmıştım istediğim gibi yoktu
Guzeldi oradakiler, bir bakarsın. Ama cok ayakta kalma, bak ikea beni öldürmüş yanimdaki kız arkadasim ben bu halimle bittim sen hamile iyi dayandin dedi de sen onu bir de ayaklarima sor

Normal olucak canım sezaryen 2750 sanırım. Yıldırım da aynı dimi bu saydıklarım orda da var kuaför foto çekimi falan . Bende heykelde oturuyorum ☺
Normal diye doktrun soyledimi ben bu hafta gittiğimde konusucam. Aynen kuaför süsleme foto hepsi içind e normal 2000 sezeryan 2250 ama kampanya yapmışlar 32 haftaya kadr nakit odenirse normal 1750 sezeryan 2000 dedi

Guzeldi oradakiler, bir bakarsın. Ama cok ayakta kalma, bak ikea beni öldürmüş yanimdaki kız arkadasim ben bu halimle bittim sen hamile iyi dayandin dedi de sen onu bir de ayaklarima sor
Azıcık yürüyünce hemen totomu koyacak yer arıyorum zaten artık ayaklar taşımıyor koca bedeni birde ciş sorunu var sıkıntı büyük

Normal diye doktrun soyledimi ben bu hafta gittiğimde konusucam. Aynen kuaför süsleme foto hepsi içind e normal 2000 sezeryan 2250 ama kampanya yapmışlar 32 haftaya kadr nakit odenirse normal 1750 sezeryan 2000 dedi
Senin doktor kimdi cnm doruğa mi gidiyorsun sende

Azıcık yürüyünce hemen totomu koyacak yer arıyorum zaten artık ayaklar taşımıyor koca bedeni birde ciş sorunu var sıkıntı büyük
O iş çok karışık; evde olmuyor da dışarı çıktığımda yurudugumde acaba tuvaletim mi geldi hissi cok oluyor. Herhalde yer cekiminden velet mesaneye naber komşu diyor.

Sorma ya bende öle hemen oturmak istiyorum iyide normal doğum için doktorlar hep aktif olun diyorlar ama ben kendimi yorgun hissediyorum hiç bişi yapasım gelmiyor

Canım şu kafadan geçirmeliler değil de penguenli olan gibi giymeli şekilde olandan götür hastaneye daha rahat oluyormuş. Ben 0_3 ay çoğunluğu o şekilde aldim
Bilmiyordum canım onlardan almadım fazla hiçte denk gelmedim, hm’de vardı sanırım ordan bakayım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…