2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok iyiymiş bizimki sadece doğum 2.300,00 tl

Bu fiyat bile şaka gibi. Ankara’da takiplerimi devlette yaptırıp doğumu özelde mi yaptırsam dedim. Koru Hastanesi’nde sadece doğum, epiduralsiz normal doğum 6.000 TL. Bakın sadece bana nefes al, ıkın falan diyecekler ve altı bin tele. ALTI BİN.

Bilmiyordum canım onlardan almadım fazla hiçte denk gelmedim, hm’de vardı sanırım ordan bakayım. Teşekkür ederim
Hiç olmazsa ilk günler giydirirsen rahat edersin. annem baştan hep o şekilde aldrmsti lcwdan ve e bebekten aldk bizde.
Tabi belki sen pratik olabilirsn giydirirsn ama bilmekte fayda var.

Doğum paketi koruda 6500 tl di ben alirken ama ben oradan nefret ettim.kalabalik cok.kalabalik ayniydi fiyati benim.hastahaneninde 5500 tl aldim indirimlerle kurum.indirimi nakit falan filan valla 2500 hersey dahil duyunca sok oldum harika

Kızlar şimdi 37 . haftayı dolduruncamı bebek için iyi oluyor yoksa 38 dolunca mı :S yani ciğer gelişimini tamamlıyor.
Bebeğin gelişimi ile kilosu ve haftası çok değişken oluyor canım. 34/35 haftada kuvözde kalmayan bebekler oluyor. 2,5 kilonun üzerindeyse. Ve Doğumu kendi başlatan bebekler ile normal doğan bebekler daha az kuvözde kalma ihtiyacı yaşıyor. Bazen de çeşitli nedenlerle kilosu çok iyi de olsa haftası büyük de olsa bebek solunum desteğine ihtiyaç duyabiliyor. Acil ve zorunlu sezeryan durumlarında özellikle küveze girme olayı artıyor. Aslında en güzeli sezeryan bile olacaksa Doğumun kendi başlaması ile yapılan müdahale. İşin kuralı ise 37 haftayı tamamlayan bebek prematüre sayılmıyor. İşte yazdığım şekilde çok çeşitli istisnaları var bunun.

Senem Akalın canım
Sana bisey diyimmi o doktr yıldırım doruktaydı benm gorumcem hamileyken ona gidiyordu dogumuda o yaptırdı ben yanında kaldım hatta doktr yüzünden bebeğini kaybetti evet kesinlikle onun yüznden sonra onu ordan çekirge doruğa göndermişler bu olaydan sonra onuda yıldırım doruktaki doğum danışmanı söyledi

Çok geçmiş olsun cnm, yatıp dinlenmeye devam et mümkünse, umarım her şey normal seyrinde devam eder.
Canım o da iyiymiş, burada adını söylemeyim bi hastaneden fiyat almıştım 11.000 TL dedi. Bebekle beraber altın plasenta filan çıkarıyorlar herhalde :)

Koru’da Zahide Küçük diye bir doktor var, instagramdan takip ediyorum. Müthiş tam anlamıyla, eğer orada olsaydım mutlaka kendisine giderdim

O iş çok karışık; evde olmuyor da dışarı çıktığımda yurudugumde acaba tuvaletim mi geldi hissi cok oluyor. Herhalde yer cekiminden velet mesaneye naber komşu diyor.
Valla benim evde de oluyor tuvalete gitmekten anam ağladı zor kirveee zorrr.

Tam bir showmen sahtekar kendisi isi.gucu fenomenlik ilgilenme sıfır soru sormak sifirr anca normal.dogum.videosu cekip kapida saatlerce hasta bekletir adi.normal.dogum yanlisi olur

Tam bir showmen sahtekar kendisi isi.gucu fenomenlik ilgilenme sıfır soru sormak sifirr anca normal.dogum.videosu cekip kapida saatlerce hasta bekletir adi.normal.dogum yanlisi olur
Yaa ciddi misin, tabi ben sadece instagramdan izleyebiliyorum o tepkileri sakinliği ve yorumlara dönüşleri fln çok hoş görünüyor o yüzden takip ediyordum çok şaşırdım,sizler oradasınız daha iyi biliyorsunuzdur.

Amacı o iste cok.guzel.yapiyor reklam dunya kadar hasta bes dakikan başlar icerde kac kisiden.de duydum normal.Doğum.yaptırır kapida 3 saat oturursun işte.hayaller.gerçekler

En ucuz hastane benimki sanırım 1200 normal 1600 sezeryan

Bu arada kurdeşan olmuşum sıcaklardan mı yediğimden mi bilinmez tespit edilemiyormuş doktor meyveyi tatlıyı azalt dedi vücut tepki veriyormuş neye bilinmez losyon verdi inşallah işe yarar

Bu arada ben hala kendimi Doğuma hazır hissetmiyorum inşallah anlamadan acısız hallolur

Melekli takimi nerden aldın canım
Eminönünden annem almış canım 40tlye. Ama kalitesini pek beğenmedim. İnstagramda bir sayfa var mükemmel yapıyor fiyat sorduğum zaman 60tlydi takımı eldiven şapka ile beraber sayfa fotosunu yüklüyorum. Farklı bir hastane çıkışı yaptırdığım için bundan vazgeçtim. Normalde bu sayfadan yaptıracaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…