Ahah benim doktor öyle diyordu. Bak canım bu bir parazit kanını emer gibi senden tüm vitaminleri çekiyor. Sen onun için değil kendin için besleneceksin demişti
En ucuz hastane benimki sanırım 1200 normal 1600 sezeryan
Bu arada kurdeşan olmuşum sıcaklardan mı yediğimden mi bilinmez tespit edilemiyormuş doktor meyveyi tatlıyı azalt dedi vücut tepki veriyormuş neye bilinmez losyon verdi inşallah işe yarar
Bu arada ben hala kendimi Doğuma hazır hissetmiyorum inşallah anlamadan acısız hallolur
Hayırr benimkii bizim evin dibine yeni açılan ultra lüks hastanenin fiyatı açılışa özel normal 950tl sezeryan 1200tl kapora bırakıcam orayada kampanyadan faydalanmak için. Doktoruna baktım yorumlar mükemmeldi. Gittim görüştüm çok memnun kaldım kesin orda yapacağım
Eminönünden annem almış canım 40tlye. Ama kalitesini pek beğenmedim. İnstagramda bir sayfa var mükemmel yapıyor fiyat sorduğum zaman 60tlydi takımı eldiven şapka ile beraber sayfa fotosunu yüklüyorum. Farklı bir hastane çıkışı yaptırdığım için bundan vazgeçtim. Normalde bu sayfadan yaptıracaktım Eki Görüntüle 2281944
Hayırr benimkii bizim evin dibine yeni açılan ultra lüks hastanenin fiyatı açılışa özel normal 950tl sezeryan 1200tl kapora bırakıcam orayada kampanyadan faydalanmak için. Doktoruna baktım yorumlar mükemmeldi. Gittim görüştüm çok memnun kaldım kesin orda yapacağım
Normal diye doktrun soyledimi ben bu hafta gittiğimde konusucam. Aynen kuaför süsleme foto hepsi içind e normal 2000 sezeryan 2250 ama kampanya yapmışlar 32 haftaya kadr nakit odenirse normal 1750 sezeryan 2000 dedi
Sana bisey diyimmi o doktr yıldırım doruktaydı benm gorumcem hamileyken ona gidiyordu dogumuda o yaptırdı ben yanında kaldım hatta doktr yüzünden bebeğini kaybetti evet kesinlikle onun yüznden sonra onu ordan çekirge doruğa göndermişler bu olaydan sonra onuda yıldırım doruktaki doğum danışmanı söyledi
Çok şaşırdım doktorun hatası ne olmuş peki? Haftada 20 Doğum yapan tecrübeli bi doktor gördüğüm kadarıyla baya bi yoğun oluyo muayene için bekliyoruz çok.
kizlar oğlusum bugün beni biraz üzdü, cok sakindi bende korktum bisey mi oldu diye icim icimi yedi. esimle gece gece hastaneye geldik, ufak ufak sancilarim cikti yani kasilmalar. kasilmadan dolayi hareketleri hissedememis olabilirsin dedi doktor. bebis gayet iyiymis esniyordu icerde. 45 cm 2442 gr olmus.
kizlar oğlusum bugün beni biraz üzdü, cok sakindi bende korktum bisey mi oldu diye icim icimi yedi. esimle gece gece hastaneye geldik, ufak ufak sancilarim cikti yani kasilmalar. kasilmadan dolayi hareketleri hissedememis olabilirsin dedi doktor. bebis gayet iyiymis esniyordu icerde. 45 cm 2442 gr olmus.
Benimde kasilmalarim var cok sık arada afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyor bugün cok stresli bir gün geçirdim eşim halisaha maçında sakatlanmış saatlerdir dizine buz koyuyorum simdi ilacini sürdüm bandajladim sancim artsada beni hastaneye götürecek biri de yok tek basima araba kullanip gitmem gerekecek inşallah kazasiz belasiz su geceyi atlatirim
Arkadaşlar madem gece uyuyamyrm kendime iş cikarym diyorum Leon'un nasipse odasında biseyler yapmaya calsyrm
ya çocuğumun şansına özel dersleri esimin yazları çok olur bu sene yok deneck kadar azaldi. Yaptgm projelerden bekledgm ücreti de alamadm derken hepimzn kuzuları nasipleriyle gelsin inşallah
ahaha! yarin hep birlikte gorcez, nasil hakli cikicam. yatagina carsafin uzerine serilcek, banyodan sonra kullanilacak, bu sicaklarda hafifce yel vurmasin diye bacaklarina ortulucek, pusetin icine serilcek, alti degisirken bile altina o muslinden serilcek. bide kusucu bi bebis olursa (ki minik minik kusmalardan bahsediyorum); onun uzerine kusacak o kurtaricak koltugu kendi uzerini basini filan.
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim:) dun esim beni ofise birakti benim arabamla gitti ise. maalesef kaza yapmis. Allaha sukur kendisinde bisii yok, iyi korkmus caktirmamaya calissada. esim hatali. e neyse kizmiim bu korku ona yeter falan hic demedim; ‘yanliz buyuturdum artik ben bunu’lara kadar getirdim Allah korusun. cana gelmesin mala gelsin tabiki ama guzelim arabamda mahvolmus. kaldim arabasiz insallah cabuk tamir olur
tamda indirimler baslamisken, indirim diye diye bi gidemedimya carsiya!!
bu arada yatak odamiz bugun gelecek insallah, evden calisiyorum o yuzden. sukur esyalarini duzebilcem artik ortalik tastamam toparlanacak
ahaha! yarin hep birlikte gorcez, nasil hakli cikicam. yatagina carsafin uzerine serilcek, banyodan sonra kullanilacak, bu sicaklarda hafifce yel vurmasin diye bacaklarina ortulucek, pusetin icine serilcek, alti degisirken bile altina o muslinden serilcek. bide kusucu bi bebis olursa (ki minik minik kusmalardan bahsediyorum); onun uzerine kusacak o kurtaricak koltugu kendi uzerini basini filan.