2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun cana geleceğine mala gelsin. Ohhh odanızda geliyor ne güzel bizimde haftasonu gelicek nasipse

Amann çok geçmiş olsun

Doğum paketi koruda 6500 tl di ben alirken ama ben oradan nefret ettim.kalabalik cok.kalabalik ayniydi fiyati benim.hastahaneninde 5500 tl aldim indirimlerle kurum.indirimi nakit falan filan valla 2500 hersey dahil duyunca sok oldum harika

Ya inanmıyorum gerçekten, hem de dibimdeki hastane ve kurumumuzla anlaşması varmış, yeni öğrendim. Moraller bozuq.

Koru’da Zahide Küçük diye bir doktor var, instagramdan takip ediyorum. Müthiş tam anlamıyla, eğer orada olsaydım mutlaka kendisine giderdim

Neyse bu hamileliğim sürpürüz olduğu için karambole geldi, bi dahakinde bakacağız artık.

Nryse

Günaydın kızlar,

R Rzg14 hadi gözün aydın canım çıkmışsın hastaneden.

Rahatsızlanan arkadaşlara bol dua ediyorum. Allah bu günlerimizi kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Çamaşır ve ütüye dalanlara Allah kolaylık versin.

Haftasonu misafirdi, düğündü dernekti yetişemedim size. Dün tüm gün okudum da bugün yetişebildim :)
elaide çok geçmiş olsun. Ben de olsam aynı şekilde söylenirdim. Yine de şükür cana geleceğine mala gelsin.

Dün akşam Bursa nasıl bir sıcaktı öyle. Sağa dön sola dön yok. Klimayı da açıp üşütmek istemyorum kapı pencere yeli yetiyordu ama dün akşam hiç uyuyamadım.
Kediciğim bile akşam balkonda yattı içeri girmedi. Yatak odası balkonunda sehpanın üstünden beni izledi.
Offf daha temmuzu var ağustosu var nasıl geçecek bilmiyorum

Sıcaklar la benim de başım dertte..anneme geldim bide onun evde maşallah sauna gibi güneş doğar batana kadar evin içinde.. yatmak zehir oldu 2 gündür heryer açık ama perde kımıldamaz mi arkadaş.. 2 gecedir uyumadım hiç..bide aşırı sıcak var belli ayaklarin ne yapsamda inmiyor sisligi..ordan anlıyorum aradaki sıcaklık farkini

Günaydın..geçmiş olsunn kuzumm.dedigin gibi cana geleceğine mala gelsin yerine konulur bi şekilde..arabaya alışınca zaten arabasizlik koyuyor insana

ne yazik ki tutmuyr hesaplar cnm. benim hic aklima gelmezdi 30 haftalik doguma gidecegim. hayat siz planlar yaparken gecer gider diye bir soz vardi sanirim. o yuzden bu saatten sonra akisina birakmak lazim.
R Rzg14 cıkmıssınız, hadi bakalım.
@alesta_ yazacagım soz
saol cnm
ciktik da evde yatisa devam.
sakin olmaya calis cnm.hepimiz bir turlu kitu seyler yasiyoruz. sakinligini korumaya calis lutfen.
Ayy hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın ya kuveze gerek kalmadan rahat bir doğum olur.. Sen elinden geleni yaptın Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah güçlü anne
amin cnm amin.
allah odeme kolayligi versin canim..
amjn cnm.
Günaydın kızlar benim bebis çok alta vuruyo ya gündüzde yürürken hep aciyo aşağısı normalmi acaba ya
benim dr normal diyor cnm.

Günaydın canım gelmiş geçmiş olsun , cana gelmemiş ya şükür

Kızlar bir sorum olacak, kışlık battaniyeleri kışlık kıyafetleri de yıkadınız mı? Hepsi bir aradan çıksa daha mı iyi olur?
brn yikadim. jelatinledim. hurcladim kaldirdim

saol cnm. oluyor iste surekli bisiler.

Kizlar merhaba ,
Karnim cok sertleşiyor iki gundur ama sertleşip gecmiyor sert kaliyor bir gece once yatamadim o derece . Ve dun baya yogun seffaf mukus gibi bir akinti oldu normal mi bunlar unutmusum ikinci olmasina ragmen :)
dr.una danismanda fayda var cnm.

Buzluğa bakayım neler var

doğru canım, cok haklısın,bana da kullanamam gibi geliyor zaten ama yine de ne olur ne olmaz koyayım dedim. roll-on da koyayım.
cnm roll-on yada deodorant ben senelerdir kullanmiyorum. kimyaciyim ben

oh nasallah.
cnm hem.dr hem hemsire baslatti bana. sadece masaj yaparak surme. kremi koy cek dediler.

amin cnm insallah.
bize de ciddi harcatti. hani o kiyafetler vsler haric ciddi oara doktuk . yeterki cani sagolsun.
kızlar eşinize kıyafet koyacakmısnız ben neolur ne olmaz diye sort ve tshırt koydum yanımda kalacak çünkü malum sıcak bide sezeryan olcağım için 2 gün kalacağız
ben koydum cnm.

Günaydınnn evet acayip sıcaktı bacaklarımdan ter aktı bi ara resmen vantilatör açık hep kapatmıyorum hiç ben yoksa bayılazaamm

Günaydınnn evet acayip sıcaktı bacaklarımdan ter aktı bi ara resmen vantilatör açık hep kapatmıyorum hiç ben yoksa bayılazaamm
Klima yok bizde vantilatör le ayrılmaz ikili olduk..önsüz bir yaz düşünemiyorum.. Ama oda bi süre sonra artik sıcak üflemeye başlıyor isyanlara geçiyor odaa

Neeeey ben şok. Bizim fotoğrafçı yeni doğan çekimi ile birlikte 2000TL istedi benden. Doğum ücretine bakar mısın
Canım masallah fiyatlr cok uygnms hastane.
Benim fotogrfcm ankaradan gelecek hem de bebek hemşiresi 2 gün de yanimzda kalacak nasipse kimbilir ne kadar istyck henuz konusmadm ama sen 2bin tl deynce düşündüm bir

Kızlar kanamam oldu. Birazdan ciğer geliştirici ve progestan iğne yapılacak.
Ciğer geliştirici yaptıranlardan bilgi rica etsem. Bunun bir zararı yok mu Etkisi ne zamana kadar?
Off 6hafta daha geçseydi ya
gecmis olsun cnm. ciger ignesinden korkma. bende oldum. dogarlarsa solunum problemi yasamasinlar diye yapiliyor. ben her pazartesi 2 ampul progestan ignesi oluyorum.
Kızlar şimdi 37 . haftayı dolduruncamı bebek için iyi oluyor yoksa 38 dolunca mı :S yani ciğer gelişimini tamamlıyor.
net bilgisi olan biri olarak yazayim.. 34 bitince ciger gelisimi tamanlaniyor. ama kilosu ya da diger organ gelisimleri vs icin 36 bitince sorun kalmiyor. 36 bittigi an erken dogum olmuyor..
cnm herhangi bir sorun yoksa 39 hafta bitince sezeryana aliyorlar. benim oglumda sanci ve acilma oldugu icin 38+3te almislardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…