2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım masallah fiyatlr cok uygnms hastane.
Benim fotogrfcm ankaradan gelecek hem de bebek hemşiresi 2 gün de yanimzda kalacak nasipse kimbilir ne kadar istyck henuz konusmadm ama sen 2bin tl deynce düşündüm bir
Bir değil iki hatta bikac kez dusun bence..hem özel hem ankaradan geliyor hemide bebekle ilgilenecek..öyle bi düşündüm de ne isterdim acaba ben diye..karar veremedim dusun

Bir değil iki hatta bikac kez dusun bence..hem özel hem ankaradan geliyor hemide bebekle ilgilenecek..öyle bi düşündüm de ne isterdim acaba ben diye..karar veremedim dusun
Aslinda bana kalsa daha cok kalsın isterim ama yanımda Ankarada okurken tanismtk sizin cocugnz olunca fotoğrafını kesin ben cekecgmle başlayan sohbet dugunmze geldi çekti kiziyla ki o zaman sadece foto baskı parası istemsti
Son ana birakym ki heyecanlı olsun

yok bence R Rzg14 ve ikizler hariç herkes ağustosu görecek:) dedim ve ben doğuruyormuşum:)
..
ben agustosu gormem cnm.

insallah cnm. 34 u bitirecegiz. naz ediyor bu kuzular bize.

O yine aynı şekidle albüm parası ister sizden :)
Doğum anı, ertesi gün çekimi, yenidoğan çekimi ve 1 büyük 2 küçük albüme 2000 ödeyeceğiz
ilk çocuk merakı ve bu anı bir kere yaşayacağız düşüncesi ile oluyor herşey ahhhh ahhhh
1,5 yıllık evliyiz. Sorsan düğün çekimine gidemedik. Düğün albümümüz yok

Öyleyse sorun olmaz heralde tanıdık mis..gerçi ne geliyorsa tanıdıktan geliyorda.. 19.yaşındaydım bundan 16 yıl önce abim askere gitti ilk defa saçımı başka bi kuaför yapacak neyse tanıdık diye gittik arkadaş çok tavsiye etti falan filan..güzel bi saç yaptı bana beğendim..o zaman ücret çok koymadı baya bi işlem yaptırmıştım..bi süre sonra tekrar gittim.bit kadar saçım var erkek saçı şeklinde ona düz renk boya yapılacak bana fiyat söylemedi tanıdiksın sen yaparız biseyler falan..işlem bitti kasada bana 8O lira dedi ..dusun 16 yıl önce.. dedim saol yaptın yapacağını..ne kadar içime oturmuşsa hala aklından cikmiyor

Dün arkadaşım doğum yapmış 41. Haftada oğlu oldu. Sancısı falan gelmemiş Suni sancıyla normal Doğum yapmış kilosu da 3 buçuk kiloymuş bebişin. O kadar rahatladım ki diyor son zamanlarda çok bunalmıştı artık doğuramıcam diye ikisinin de sağlığı iyiymiş çok şükür ay biz de görelim o günleri artıkk

Masallah ona..allah sağlıkla anası babasıyla büyümesini nasip etsin insallah

Çok şaşırdım doktorun hatası ne olmuş peki? Haftada 20 Doğum yapan tecrübeli bi doktor gördüğüm kadarıyla baya bi yoğun oluyo muayene için bekliyoruz çok.
Evet yoğun olduğu için oldu ztn o gün sabah 9 da yatisi yapıldı gorumcem epidural normal doğum yapıldı nst takıldı iki kere nst de sinyal verdi hemşire geldi hemen sezeryana alabiliriz dedi ve bunu dedikten sonra doktr 3 saat sonra geldi doktr bi sabah gelmiş gece 3 e geliyodu doğuma aldılar bebek pisliğini yemiş dediler kuvoze aldılar hemen ama ciğerlerine kadr gitmis bide temizlerken ciğerleri mahvolmuş üniversiteye sevk ettiler 40 gün yoğun bakim da kaldı dayanamadı zatn cihazlarla yasiyodu

Çok şaşırdım doktorun hatası ne olmuş peki? Haftada 20 Doğum yapan tecrübeli bi doktor gördüğüm kadarıyla baya bi yoğun oluyo muayene için bekliyoruz çok.
O gün başka doğumlarda varmış meğer doktr yoğun olduğu için gelmemiş ve gorumcemi yatirdiklarinda onc e yemek yeme dediler sonra gelip yiyebilirsin dediler

Inşallah normaldir ama gece dönerken bile çile cekiy9rm acıdan resmen çok acıyor cnku

Evet canım hepsi dahil bi gece konaklama refekatçıyla beraber yemek vs herşey dahil
çok iyiymiş bizimki sadece doğum 2.300,00 tl

benim paket 7500tl idi aralikta. muayeneler tahlillet oda susleme 1 gece yatis ve dogum.
ama benim zibidik durmadigi icin 7500 oldu 15bin
oyle cnm.
Aglarim cok ciddiyim tekli var mi bakim ankarada ikeada katliam cikaririm ya 1 saat elime.iğne batti.kanadi
ben kendim öruyorum bunlari

Geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun cana geleceğine mala gelsin. Ohhh odanızda geliyor ne güzel bizimde haftasonu gelicek nasipse
Amann çok geçmiş olsun
elaide elaide çok geçmiş olsun. Ben de olsam aynı şekilde söylenirdim. Yine de şükür cana geleceğine mala gelsin.
elaide çok geçmiş olsun canım tabi cana geleceğine mala gelsin inşallah biran önce tamir olur arabasız uzun süre kalmazsın canımm
Günaydın..geçmiş olsunn kuzumm.dedigin gibi cana geleceğine mala gelsin yerine konulur bi şekilde..arabaya alışınca zaten arabasizlik koyuyor insana
Günaydın canım gelmiş geçmiş olsun , cana gelmemiş ya şükür
cok kibarsiniz kizlar cok cok tesekkur ederiz Allah razi olsun napalim kadiniz bi sekilde soylenecegiz (tedbir bizden takdir Allah’tan ama benimki arabada uzun saatler gecirince telefonla cok ugrasiyo arabada, cok tartisiyoruz bu yuzden arabada birlikte uzun yol yaptigimizda). yani en cok o konuya kizdim. Rabbim korudu sukur

elaide tatlım cok geçmis olsun Allah beterinden saklasın sıkma canını odanizi bekliyoruz merakla
R Rzg14 or or sen yetenekli hatunsun bir havuc kan kaybina sebep oldu seviye o
sekersizfistikezmesi senin kurumunu yesinler neresi acaba
pratik45 sen beni sattin kizim dogum tarihinde oyle olsun

@Mavikelebek0134 cok gecmis olsun

Tekli yok. Ayrica ogren bunlari, boşver kendin yap.

Rahim ağzı resmen sözümü dinliyor; hold the door!
aynen cnm. dinlesin beni de deli etmesin
Çok şükür ya iyiye gidiyor inşallah en az 2 hafta daha durucak yat mutlaka dikkat et kendine
insallah cnm.
R Rzg14 çok sevindim güzel haberlerle dönmene yarın da bişey çıkmaz inşallah
saol cnm.

gecmjs olsun cnm.

bebegine masallah. izne cikmayi hic dusunmuyor musun cnm.

cnm dr.a gorun bi derim.

allah korumus gecmis olsun cnm.

saol cnm.

Günaydın cnm..haydi iyi haberler le insallah
amin cnm.

gozleri aydun.
cok uzuldum

ya kizlar dun aksami esimin kazasi sebebiyle kardesimgilde gecirdim, is cikisi aldi beni sagolsun.
sabah sabah epey gunaha girdim ama yanliz bu elaide de oturmus kardesini ovuyo gelini kotuluyo demeyin sakin. gelinimiz bitanedir cok tatli cok iyi huylu. kardesimden daha iyi huyludur iyimserdir hatta ah bide bi tik daha becerikli olsa minik yegenimi (2,5 aylik teyzeleri ellerinizden öper!) kardesim doyurdu, avuttu, sakinlestirdi, banyo yaptirdi, yikadi pakladi giydirdi sonrada yatirdi valla. masallah. minik zaten baba kopyasi. bende imir imir imrendim ay insallah kocam boyle olur diye. bebegin bakimindan kocalarda ne anlarmis tezi halaaaa kafanizdaysa yikin atin onu lutfen.

Gunaydın kizlar
Bursa yanıyor.
Uyuyamadık butun gece dolandk;Salonda klima ama karsısında uyumayaım diye direndim
Y.odama vantiratör koyduk ama o da cehennem ateşi ufluyor mübarek
Dun 2 kere böyle elekrtrk carpaması gibi değişik sancım oldu.
Gece tetikteydk acıle gitmeye
Devam etmedi cok sukur
Ama butun gece tekmeledi,cocuk ta sıcaktan etkilndi galiba
Cuma rapor yazdrmaya gitcm kontrole.
Her an çalışamaz yazdırabilirm

KizZ elektrik carpmasi benim oglanin en.sevdiği rahim.acma hareketi dedi doktor resmen titriyorum zzzZ kormaaa
Mysonismysun sen.nerelerdesin kizzz vallahi merak ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…