- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Bir değil iki hatta bikac kez dusun bence..hem özel hem ankaradan geliyor hemide bebekle ilgilenecek..öyle bi düşündüm de ne isterdim acaba ben diye..karar veremedim dusunCanım masallah fiyatlr cok uygnms hastane.
Benim fotogrfcm ankaradan gelecek hem de bebek hemşiresi 2 gün de yanimzda kalacak nasipse kimbilir ne kadar istyck henuz konusmadm ama sen 2bin tl deynce düşündüm bir
Aslinda bana kalsa daha cok kalsın isterim ama yanımda Ankarada okurken tanismtk sizin cocugnz olunca fotoğrafını kesin ben cekecgmle başlayan sohbet dugunmze geldi çekti kiziyla ki o zaman sadece foto baskı parası istemstiBir değil iki hatta bikac kez dusun bence..hem özel hem ankaradan geliyor hemide bebekle ilgilenecek..öyle bi düşündüm de ne isterdim acaba ben diye..karar veremedim dusun
insallah cnm. 34 u bitirecegiz. naz ediyor bu kuzular bize.Çok sağ olun kızlar. Benim plasenta kısmi olarak aşağıda 23.haftadan beridir kanamam az az oluyordu zaten 10gün evvel kesilmişti. Sevinmiştim.
Evde çoğunluk yatış halindeydim. Öğlen uykumda bir sıcaklık hissedip uyandım ve bir anda çok kanamam oldu kırmızı , peçeteyle kapatmaya çalıştım pıhtı düştü büyükçe. Gidip uzandım eşimi aradım. Alıştım sanırım sakindim. Pıhtıdan sonra kanama azaldı. Ağrı yok sancı kasılma hiçbiri yok, zaten plasentadaki sorunlarda hiçbir his olmazmış.
Neyse şimdi bitkinlik dışında iyiyiz. Bir de algılarım kapandı sanki salak gibiyim. Daha öncekilerde serum da alıp dönüyorduk. Bunda ciğer geliştirici ve progestan vurup gönderdiler. Yarın yine yapılacak aynı saatte. Reçetede miadından önce Doğum yazıyor. En azından 34ü bitirsek şükredicem
O yine aynı şekidle albüm parası ister sizden :)Aslinda bana kalsa daha cok kalsın isterim ama yanımda Ankarada okurken tanismtk sizin cocugnz olunca fotoğrafını kesin ben cekecgmle başlayan sohbet dugunmze geldi çekti kiziyla ki o zaman sadece foto baskı parası istemsti
Son ana birakym ki heyecanlı olsun
Öyleyse sorun olmaz heralde tanıdık mis..gerçi ne geliyorsa tanıdıktan geliyorda.. 19.yaşındaydım bundan 16 yıl önce abim askere gitti ilk defa saçımı başka bi kuaför yapacak neyse tanıdık diye gittik arkadaş çok tavsiye etti falan filan..güzel bi saç yaptı bana beğendim..o zaman ücret çok koymadı baya bi işlem yaptırmıştım..bi süre sonra tekrar gittim.bit kadar saçım var erkek saçı şeklinde ona düz renk boya yapılacak bana fiyat söylemedi tanıdiksın sen yaparız biseyler falan..işlem bitti kasada bana 8O lira dedi ..dusun 16 yıl önce.. dedim saol yaptın yapacağını..ne kadar içime oturmuşsa hala aklından cikmiyorAslinda bana kalsa daha cok kalsın isterim ama yanımda Ankarada okurken tanismtk sizin cocugnz olunca fotoğrafını kesin ben cekecgmle başlayan sohbet dugunmze geldi çekti kiziyla ki o zaman sadece foto baskı parası istemsti
Son ana birakym ki heyecanlı olsun
Masallah ona..allah sağlıkla anası babasıyla büyümesini nasip etsin insallahDün arkadaşım doğum yapmış 41. Haftada oğlu oldu. Sancısı falan gelmemiş Suni sancıyla normal Doğum yapmış kilosu da 3 buçuk kiloymuş bebişin. O kadar rahatladım ki diyor son zamanlarda çok bunalmıştı artık doğuramıcam diyeikisinin de sağlığı iyiymiş çok şükür ay biz de görelim o günleri artıkk
Evet yoğun olduğu için oldu ztn o gün sabah 9 da yatisi yapıldı gorumcem epidural normal doğum yapıldı nst takıldı iki kere nst de sinyal verdi hemşire geldi hemen sezeryana alabiliriz dedi ve bunu dedikten sonra doktr 3 saat sonra geldi doktr bi sabah gelmiş gece 3 e geliyodu doğuma aldılar bebek pisliğini yemiş dediler kuvoze aldılar hemen ama ciğerlerine kadr gitmis bide temizlerken ciğerleri mahvolmuş üniversiteye sevk ettiler 40 gün yoğun bakim da kaldı dayanamadı zatn cihazlarla yasiyoduÇok şaşırdım doktorun hatası ne olmuş peki? Haftada 20 Doğum yapan tecrübeli bi doktor gördüğüm kadarıyla baya bi yoğun oluyo muayene için bekliyoruz çok.
O gün başka doğumlarda varmış meğer doktr yoğun olduğu için gelmemiş ve gorumcemi yatirdiklarinda onc e yemek yeme dediler sonra gelip yiyebilirsin dedilerÇok şaşırdım doktorun hatası ne olmuş peki? Haftada 20 Doğum yapan tecrübeli bi doktor gördüğüm kadarıyla baya bi yoğun oluyo muayene için bekliyoruz çok.
Inşallah normaldir ama gece dönerken bile çile cekiy9rm acıdan resmen çok acıyor cnkune yazik ki tutmuyr hesaplar cnm. benim hic aklima gelmezdi 30 haftalik doguma gidecegim. hayat siz planlar yaparken gecer gider diye bir soz vardi sanirim. o yuzden bu saatten sonra akisina birakmak lazim.
saol cnm
ciktik da evde yatisa devam.
sakin olmaya calis cnm.hepimiz bir turlu kitu seyler yasiyoruz. sakinligini korumaya calis lutfen.
amin cnm amin.
amjn cnm.
benim dr normal diyor cnm.
Evet canım hepsi dahil bi gece konaklama refekatçıyla beraber yemek vs herşey dahil
çok iyiymiş bizimki sadece doğum 2.300,00 tl
elaide herkesi yaktı
Bulaşık makinasi büyük ihtiyac ya
Foto atim mi? Kişilik bölünmesi var bende, ne pok olduğum belli değil
Ben de koyucam, pijama aliyim dedim ne gerek var dedi, yeni şort aliyim bari. Hep kendimize alıyoruz, adamlarin cani patlican mi?
Biri beni ruyasinda gormustu, ben deelaide yi gördüm, demek ki biz dogurmayacagiz. Aranizda siraya koyun
oyle cnm.
ben kendim öruyorum bunlariAglarim cok ciddiyim tekli var mi bakim ankarada ikeada katliam cikaririm ya 1 saat elime.iğne batti.kanadi
Geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun cana geleceğine mala gelsin. Ohhh odanızda geliyor ne güzel bizimde haftasonu gelicek nasipse
Amannçok geçmiş olsun
elaide çok geçmiş olsun canım tabi cana geleceğine mala gelsin inşallah biran önce tamir olur arabasız uzun süre kalmazsın canımm
Günaydın..geçmiş olsunn kuzumm.dedigin gibi cana geleceğine mala gelsin yerine konulur bi şekilde..arabaya alışınca zaten arabasizlik koyuyor insana
cok kibarsiniz kizlar cok cok tesekkur ederiz Allah razi olsunGünaydın canım gelmiş geçmiş olsun , cana gelmemiş ya şükür
yok sen ve ikiz analarını hariç:)..
ben agustosu gormem cnm.
insallah cnm. 34 u bitirecegiz. naz ediyor bu kuzular bize.
aynen cnm. dinlesin beni de deli etmesin@Mavikelebek0134 cok gecmis olsun
Tekli yok. Ayrica ogren bunlari, boşver kendin yap.
Rahim ağzı resmen sözümü dinliyor; hold the door!
insallah cnm.Çok şükür ya iyiye gidiyor inşallah en az 2 hafta daha durucak yat mutlaka dikkat et kendine
saol cnm.
gecmjs olsun cnm.En ucuz hastane benimki sanırım 1200 normal 1600 sezeryan
Bu arada kurdeşan olmuşum sıcaklardan mı yediğimden mi bilinmez tespit edilemiyormuş doktor meyveyi tatlıyı azalt dedi vücut tepki veriyormuş neye bilinmez losyon verdi inşallah işe yarar
Bu arada ben hala kendimi Doğuma hazır hissetmiyorum inşallah anlamadan acısız hallolur
bebegine masallah. izne cikmayi hic dusunmuyor musun cnm.kizlar oğlusum bugün beni biraz üzdü, cok sakindi bende korktum bisey mi oldu diye icim icimi yedi. esimle gece gece hastaneye geldik, ufak ufak sancilarim cikti yani kasilmalar. kasilmadan dolayi hareketleri hissedememis olabilirsin dedi doktor. bebis gayet iyiymis esniyordu icerde. 45 cm 2442 gr olmus.
cnm dr.a gorun bi derim.Benimde kasilmalarim var cok sık arada afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyor bugün cok stresli bir gün geçirdim eşim halisaha maçında sakatlanmış saatlerdir dizine buz koyuyorum simdi ilacini sürdüm bandajladim sancim artsada beni hastaneye götürecek biri de yok tek basima araba kullanip gitmem gerekecek inşallah kazasiz belasiz su geceyi atlatirim
allah korumus gecmis olsun cnm.gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim:) dun esim beni ofise birakti benim arabamla gitti ise. maalesef kaza yapmis. Allaha sukur kendisinde bisii yok, iyi korkmus caktirmamaya calissada. esim hatali. e neyse kizmiim bu korku ona yeter falan hic demedim; ‘yanliz buyuturdum artik ben bunu’lara kadar getirdim Allah korusun. cana gelmesin mala gelsin tabiki ama guzelim arabamda mahvolmus. kaldim arabasiz insallah cabuk tamir olur
tamda indirimler baslamisken, indirim diye diye bi gidemedimya carsiya!!
bu arada yatak odamiz bugun gelecek insallah, evden calisiyorum o yuzden. sukur esyalarini duzebilcem artik ortalik tastamam toparlanacak
saol cnm.Günaydın kızlar,
R Rzg14 hadi gözün aydın canım çıkmışsın hastaneden.
Rahatsızlanan arkadaşlara bol dua ediyorum. Allah bu günlerimizi kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Çamaşır ve ütüye dalanlara Allah kolaylık versin.
Haftasonu misafirdi, düğündü dernekti yetişemedim size. Dün tüm gün okudum da bugün yetişebildim :)
elaide çok geçmiş olsun. Ben de olsam aynı şekilde söylenirdim. Yine de şükür cana geleceğine mala gelsin.
Dün akşam Bursa nasıl bir sıcaktı öyle. Sağa dön sola dön yok. Klimayı da açıp üşütmek istemyorum kapı pencere yeli yetiyordu ama dün akşam hiç uyuyamadım.
Kediciğim bile akşam balkonda yattı içeri girmedi. Yatak odası balkonunda sehpanın üstünden beni izledi.
Offf daha temmuzu var ağustosu var nasıl geçecek bilmiyorum
amin cnm.Günaydın cnm..haydi iyi haberler le insallah
gozleri aydun.Dün arkadaşım doğum yapmış 41. Haftada oğlu oldu. Sancısı falan gelmemiş Suni sancıyla normal Doğum yapmış kilosu da 3 buçuk kiloymuş bebişin. O kadar rahatladım ki diyor son zamanlarda çok bunalmıştı artık doğuramıcam diyeikisinin de sağlığı iyiymiş çok şükür ay biz de görelim o günleri artıkk
cok uzuldumEvet yoğun olduğu için oldu ztn o gün sabah 9 da yatisi yapıldı gorumcem epidural normal doğum yapıldı nst takıldı iki kere nst de sinyal verdi hemşire geldi hemen sezeryana alabiliriz dedi ve bunu dedikten sonra doktr 3 saat sonra geldi doktr bi sabah gelmiş gece 3 e geliyodu doğuma aldılar bebek pisliğini yemiş dediler kuvoze aldılar hemen ama ciğerlerine kadr gitmis bide temizlerken ciğerleri mahvolmuş üniversiteye sevk ettiler 40 gün yoğun bakim da kaldı dayanamadı zatn cihazlarla yasiyodu
KizZ elektrik carpmasi benim oglanin en.sevdiğiGunaydın kizlar
Bursa yanıyor.
Uyuyamadık butun gece dolandk;Salonda klima ama karsısında uyumayaım diye direndim
Y.odama vantiratör koyduk ama o da cehennem ateşi ufluyor mübarek
Dun 2 kere böyle elekrtrk carpaması gibi değişik sancım oldu.
Gece tetikteydk acıle gitmeye
Devam etmedi cok sukur
Ama butun gece tekmeledi,cocuk ta sıcaktan etkilndi galiba
Cuma rapor yazdrmaya gitcm kontrole.
Her an çalışamaz yazdırabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?