- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Anneler de nasıl bir annelik içgüdüsü varsa Bence babalara da sonradan oluyor bu..doğum yaptigimda hiç acemilik çekmedim sanki yıllarca cocuk büyütmüş gibi hissettim kendimi hadi biz kadınız dürtülerimiz o yönde.. Ama saolsun eşim de öyleydi..oda çok ilgilendi hem benimle iyileşme sürecimde hemde oglumuzla❤banyosunu yaptırır altını değiştirir tırnaklarını keser vs..insanın içinden gelecek birazdaya kizlar dun aksami esimin kazasi sebebiyle kardesimgilde gecirdim, is cikisi aldi beni sagolsun.
sabah sabah epey gunaha girdim ama yanlizbu elaide de oturmus kardesini ovuyo gelini kotuluyo demeyin sakin. gelinimiz bitanedir cok tatli cok iyi huylu. kardesimden daha iyi huyludur iyimserdir hatta ♥ ah bide bi tik daha becerikli olsa minik yegenimi (2,5 aylik teyzeleri ellerinizden öper!) kardesim doyurdu, avuttu, sakinlestirdi, banyo yaptirdi, yikadi pakladi giydirdi sonrada yatirdi valla. masallah. minik zaten baba kopyasi. bende imir imir imrendim ay insallah kocam boyle olur diye. bebegin bakimindan kocalarda ne anlarmis tezi halaaaa kafanizdaysa yikin atin onu lutfen. ♥
Yakuplu Birinci hastanesi canım. Beykentte Birinci göz hastanesi var bilirsin. Şimdi yakupluya açıldı normal hastane olarak. İçini çok iyi yapmışlar gerçekten. E5 yanındaki Medicana gibi aynı. İçeri girerken hastaneye değilde otele giriyor gibisin. Ben çok beğendim. Muayne ücreti 80tl nerdeyse heryerden ucuz. Normalde Medilife a gidiyordum aşırı kalabalık her gittiğimde kapıda 30dk bekliyordum. Artık Birinciye gitmeyi düşünüyorumBen de beylikduzundeyim. Nerdeymis hastanehenuz ayarlamadim ben de.
Sağol kuzm Rabbim kimseye yasatmasinaynen cnm. dinlesin beni de deli etmesin
insallah cnm.
saol cnm.
gecmjs olsun cnm.
bebegine masallah. izne cikmayi hic dusunmuyor musun cnm.
cnm dr.a gorun bi derim.
allah korumus gecmis olsun cnm.
saol cnm.
amin cnm.
gozleri aydun.
cok uzuldum
saol cnm jnsalah
Kazamı yaptınız cnm görmedim çok geçmiş olsn Allah beterinden korusun.ya kizlar dun aksami esimin kazasi sebebiyle kardesimgilde gecirdim, is cikisi aldi beni sagolsun.
sabah sabah epey gunaha girdim ama yanlizbu elaide de oturmus kardesini ovuyo gelini kotuluyo demeyin sakin. gelinimiz bitanedir cok tatli cok iyi huylu. kardesimden daha iyi huyludur iyimserdir hatta ♥ ah bide bi tik daha becerikli olsa minik yegenimi (2,5 aylik teyzeleri ellerinizden öper!) kardesim doyurdu, avuttu, sakinlestirdi, banyo yaptirdi, yikadi pakladi giydirdi sonrada yatirdi valla. masallah. minik zaten baba kopyasi. bende imir imir imrendim ay insallah kocam boyle olur diye. bebegin bakimindan kocalarda ne anlarmis tezi halaaaa kafanizdaysa yikin atin onu lutfen. ♥
Bu minnoslar bizden kıymetli demek kiiO yine aynı şekidle albüm parası ister sizden :)
Doğum anı, ertesi gün çekimi, yenidoğan çekimi ve 1 büyük 2 küçük albüme 2000 ödeyeceğiz
ilk çocuk merakı ve bu anı bir kere yaşayacağız düşüncesi ile oluyor herşey ahhhh ahhhh
1,5 yıllık evliyiz. Sorsan düğün çekimine gidemedik. Düğün albümümüz yok
ay o elektriklenmeler bendede oluyo arasira, dun aksam sik oldu! kasiklarima yakin yerlerde, bide ayaklarimin altinda! coook tuhaf!!KizZ elektrik carpmasi benim oglanin en.sevdiğirahim.acma hareketi dedi doktor resmen titriyorum zzzZ kormaaa
Sadece icinden gelmeli demekle olmuyo tatlim, erkeklerin olayi oyle pek degil. bizim onlara sorumluklarimizin ortak oldugunu idrak ettirmemizle oluyor. mesela bazen kadinlarin 'esim bugun cocuklarin bakiciligini yapiyo ben geziyorum!' dediklerini duyuyorum. pardon? sen cocuklarina baktigin gunlerde kocan senin icinde ''karim cocuklarin bakicisi bugun' diyomu, ne alaka, gorevin standart sorumlulugun gibi goruluyor. babalara gelinceyse bu durum ayricalikli biseymis gibi oluyor. bunu bizler yeni nesiller olarak toparlamamiz gerek. hayat musterek, kadinlarda calisiyor, didiniyor, rahat edelim diye ufacik cocuklari anneanne babaanne kreslere birakip gidiyor. hatta calismasa bile sorumluluklar ortak. ev ici yapinca koca 'sana yardim ediyorum bak!' diyo, pardon? yardimmi? evde yanliz mi yasiyo o kadin, sen baska yerdemi yasiyosun? ev ikinizinse evde yapilmasi gereken islerde her ikinizin sorumlulugu, dimi ama? daha cok bos vakti olan kisi cogunu yapacak. ve her daim biri digerine tesekkur edecek yapilan isler yemekler icin. bence otomatige baglanmamali.Anneler de nasıl bir annelik içgüdüsü varsa Bence babalara da sonradan oluyor bu..doğum yaptigimda hiç acemilik çekmedim sanki yıllarca cocuk büyütmüş gibi hissettim kendimi hadi biz kadınız dürtülerimiz o yönde.. Ama saolsun eşim de öyleydi..oda çok ilgilendi hem benimle iyileşme sürecimde hemde oglumuzla❤banyosunu yaptırır altını değiştirir tırnaklarını keser vs..insanın içinden gelecek birazda
ben degil canim esim arabamla kaza yapmis, cok sagol Rabbim korudu sukur.Kazamı yaptınız cnm görmedim çok geçmiş olsn Allah beterinden korusun.
Çok güzel ya inşall h bizim kocalarda böyle olur
ya satmadım ben seni, bayramdan sonra doğuracağız işte:)elaide tatlım cok geçmis olsun Allah beterinden saklasın sıkma canını odanizi bekliyoruz merakla
R Rzg14 or or sen yetenekli hatunsun bir havuc kan kaybina sebep oldu seviye o
sekersizfistikezmesi senin kurumunu yesinler neresi acaba
pratik45 sen beni sattin kizim dogum tarihinde oyle olsun
Haklisin tabiki hayat ortak kadın nasıl çalışıp para kazanıp eve destek olabiliyorsa erkek de kadına bi çok şeyde destek olmalı.. hakkini yiyemem çalışmadığım halde yardımcıdır kocam..cocuk bakımı olsun yada benim için olsun..ay o elektriklenmeler bendede oluyo arasira, dun aksam sik oldu! kasiklarima yakin yerlerde, bide ayaklarimin altinda! coook tuhaf!!
Sadece icinden gelmeli demekle olmuyo tatlim, erkeklerin olayi oyle pek degil. bizim onlara sorumluklarimizin ortak oldugunu idrak ettirmemizle oluyor. mesela bazen kadinlarin 'esim bugun cocuklarin bakiciligini yapiyo ben geziyorum!' dediklerini duyuyorum. pardon? sen cocuklarina baktigin gunlerde kocan senin icinde ''karim cocuklarin bakicisi bugun' diyomu, ne alaka, gorevin standart sorumlulugun gibi goruluyor. babalara gelinceyse bu durum ayricalikli biseymis gibi oluyor. bunu bizler yeni nesiller olarak toparlamamiz gerek. hayat musterek, kadinlarda calisiyor, didiniyor, rahat edelim diye ufacik cocuklari anneanne babaanne kreslere birakip gidiyor. hatta calismasa bile sorumluluklar ortak. ev ici yapinca koca 'sana yardim ediyorum bak!' diyo, pardon? yardimmi? evde yanliz mi yasiyo o kadin, sen baska yerdemi yasiyosun? ev ikinizinse evde yapilmasi gereken islerde her ikinizin sorumlulugu, dimi ama? daha cok bos vakti olan kisi cogunu yapacak. ve her daim biri digerine tesekkur edecek yapilan isler yemekler icin. bence otomatige baglanmamali.
Geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusunben degil canim esim arabamla kaza yapmis, cok sagol Rabbim korudu sukur.
insallah! deniycez bakalim:))
sagol canim!elaide geçmiş olsun.
Bir laf vardı dünya yanar o saçını tarar mi ne; cocugun odasi son biraktigim haliyle, ben ise dün ikea' dan çerçeve rafi aldim, mutfaga takip baharat rafi yapicam. Çünkü neden olmasin?Tek hedefim dolaplarda yer açmak, amerikan mutfagin ortamdan kopmama olayini sevdigim kadar kısıtlı mutfak dolabı olayindan da nefret ediyorum.
Bu arada bu havlular bebek kısmında ama ben senelerdir mutfakta kullanirim, anneme de alırım. İsterseniz bebek icin de alabilirsiniz, tavsiyemdir.
Eki Görüntüle 2282053
Ne guzel ilgililer iste daha neistiyorsun..bizimkiler ben gitmesem bisey yapacaklari yok.gittiginde ilgililer ama gitmesen tik yok.bana mi sordun gebe kalırken diyecekler nerdeyseSağlk ocağından hemşire aradi,
Tam kan sayımı istedi yineee
Ay bi kurtulamadm su kadından ya
Gecen ay aldınz seker yüklemesinde diyorm
Yok yine bakılması lazımmış.
4 kez bakılıyormuş bi gebelik de.
Bide tetanoz asısı yapkt mı sana diyo
Onunde yazmıyr mu dicektm.
1 doz yapıldı dedim,
Cuma kontrolüm var atarm dedim.
Kactı yine bana kan testi:)
Bebeğin kalp atış sayısını istedi bide:)
Ay engellesem cezası var mı acaba ya
ben degil canim esim arabamla kaza yapmis, cok sagol Rabbim korudu sukur.
insallah! deniycez bakalim:))
Calısıyrm izin alamıyormNe guzel ilgililer iste daha neistiyorsun..bizimkiler ben gitmesem bisey yapacaklari yok.gittiginde ilgililer ama gitmesen tik yok.bana mi sordun gebe kalırken diyecekler nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?