2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu arada kizlar coook afedersiniz ama; benim bagirsaklar delirmis durumda. gunde iki hatta uc kez cikiyorum wc’ye son uc dort gundur. dogum isareti oldugu bana az once dank etti. vucud okadar akilli ki bagirsaklari temizliyomus kendi kendine doguma yakin. benim minik bastirip duruyo zaten.
yarin doktor randevum var, nst ye baglanacagim. rahim agzinda aciklik var mi onu da sorayim. ay heyecan yaptim bak!
havalarda asiri asiri sicak bu aralar, cekilecek gibi degil. gobek deligimden cikacak sandim dun aksam, dogru deligi mi aradi ve bulacak mi acaba
aman cocuum dur bi yaa. var bikac haftamiz bi dur!

elaide çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Benim bağırsaklarda cok çalışıyor dün doktora sordum cok şanslısın kabız olsan cok sıkıntı olurdu dedi R Rzg14 cok sevindim kan sonucunun temiz çıkmasına ❤ hastane ücreti benim hastane 1850 tlymis bir bebek bezi bile vermiyorlar. Cikolata geldi haciseriften siparis vermek isteyen arkadaşlara atayim gül diye bir modeli seçmiştim kendinize iyi bakın

Bir bakayim canim o zaman. Ben de tasinali 2 ay oluyor her yeri tam bilmiyorum ama oyle bir hastane gormustum.

Nereye gidiyordun canım buraya taşındığından beri
Istinyeye ozel muayenehaneye gidiyorum. Ilk dogumumu yaptirdigim doktora devam ediyorum. Tahlilleri de devlet hastanesinde yaptiriyorum. Dogum icin de ben bir hastaneyle anlasiyorum, doktorum disardan geliyor doguma o hastaneye. Evime en yakin Kolan var. O olabilir, Birinci'ye de bakayim.

saol cnm. benim cikolatalarda gelmis de ben eve gidemedim henuz.

hangi kolan canim ben bayrampasa kolana gidiyorum

gecmis olsun canim... allah hepimizin ailesini korusun ins..

Cok güzel,sağlıcakla gelsin bebişlerimiz de ağız tadıyla çikolatalarını yemek nasip olsun..

Ya ben de hacişeriften çikolata yaptırmak istiyorum kızlar ama sıcakta erir mi diye endişeliyim, çikolata mı yoksa lokum mu yaptırsam sizce? Ateacherlady R Rzg14
İşte bu evde taaammm bir erkekkkk var!!! Cok güzel renkler mis missss, çoraplarını da sevsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…