- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
normal dogum 1900, sezeryan 2500 (en son sordugumda oyleydi, degismediyse tabi) muayene 75 tl.. nst 40 tl... hastane cok temiz ferah, doktorlari da guzel ilgileniyor...Beylikduzu Kolan yakin canim. Bayrampasa'da nasil fiyatlar?
Allah kolaylık versin cnmm, ilk başta benim de niyetim 37.haftaya kadar çalışmaktı ancak işimin yoğunluğu nedeniyle dayanamayacağımı farkettim. İyi ki de izne ayrılmışım cidden yapamazdımHayırlısı ile şu 37 . haftayı tamamlayıp izne ayrılsam
Ay Harika fiyatlar, muayene 75 mi? Ben sadece muayeneye 175 tl ödüyorum. E-devlette cumhurbaşkanlığına yazın diye bir bölüm var. Oradan yazı vereceğim, ben bu devlete bu millete bir evlat veriyorum , niye doğumda para ödüyorum? Özel hastanelerde de doğum denilen olay ücretsiz olmalınormal dogum 1900, sezeryan 2500 (en son sordugumda oyleydi, degismediyse tabi) muayene 75 tl.. nst 40 tl... hastane cok temiz ferah, doktorlari da guzel ilgileniyor...
kolay gelsin canim ins sıkıntı cikmazda calisirsin, benimde son 3 günüm haftaya tatil moduna giriyorum. hem ev hem is hem hamilelik derken cok yoruldum.Hayırlısı ile şu 37 . haftayı tamamlayıp izne ayrılsam
Hadi ya güzel mi gerçekten ben neredeyse 15 yıldır çalışıyorum hiç evde kalmadım bu kadar uzun bir süre bayramlarda bile sıkılıyorum evde gerçi evde durmuyoruz ama ne bilim . 4 haftam kaldı rapor bitimine izne ayrılmama zaten sonrasında sanırım 3 4 hafta anca dururum evde diye düşünüyorum bakalım rabbim neler göstercekAllah kolaylık versin cnmm, ilk başta benim de niyetim 37.haftaya kadar çalışmaktı ancak işimin yoğunluğu nedeniyle dayanamayacağımı farkettim. İyi ki de izne ayrılmışım cidden yapamazdımdarısı başına, evde takılmak güzel...
cnm benim kizin isi belli olmaz diye aldim ben. yoksa agustosta alacaktim. serin golge yerde 3 ay dayaniyormus. şansa artik.Cok güzel,sağlıcakla gelsin bebişlerimiz de ağız tadıyla çikolatalarını yemek nasip olsun..
Ya ben de hacişeriften çikolata yaptırmak istiyorum kızlar ama sıcakta erir mi diye endişeliyim, çikolata mı yoksa lokum mu yaptırsam sizce?Ateacherlady R Rzg14
İşte bu evde taaammm bir erkekkkk var!!! Cok güzel renklermis missss, çoraplarını da sevsinler..
175 çokmuş ama, ne yapiyorlar ki o kadar yüksek ucret istiyorlar. gittiğimizde ultrasondan bebege bakiyor doktor biraz sohbet bilgilendirme tamam bitti yani yarim saat olmadan işimiz bitiyor 10 gun sonrasinda da ucretsiz kontrole cagiriyor tekrar. Ayrica dogum parasi bana da sacma geliyor devlet tarafindan desteklenmesi gereken bir durum oldugunu bende dusunmedim degil.Ay Harika fiyatlar, muayene 75 mi? Ben sadece muayeneye 175 tl ödüyorum. E-devlette cumhurbaşkanlığına yazın diye bir bölüm var. Oradan yazı vereceğim, ben bu devlete bu millete bir evlat veriyorum , niye doğumda para ödüyorum? Özel hastanelerde de doğum denilen olay ücretsiz olmalı
Sadece krem ve gogus pedi aldım digerleri duruma.gore alinir zamanla ihtiyaca gore pompa kalkan gereksiz suanKızlar hepinize hayırlı günler sizce göğüs kremi, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucusunu şimdi mi sonra mı almak mantıklı kafam karıştısizler nasıl yaptınız
Bende sipariş vermeyi düşünüyorum erken mi diyordum:)
Risk alma canım yapma bence doktoruna danis derimmerhaba güzel anneler, yazayım sonra neler kaynatmışsınız okuyacağım :)
sağlık ocağına gittim ebenin yoğun telefonlarına dayanamayıp :) göğsüne masaj yapmaya başla dedi sütün dolsun dedi. ee önermiyorlar erken doğumu tetikliyormuş dedim. ee hadi erken doğum olursa bu sefer bebek sütsüz mü kalsın dedi. şuan napcam bilmiyorum :) ardından nst ye gittim gayet iyi çıktı ama o sertlik taş gibi olma durumu genelde öyle dedim. normal bu zamanlarda eğer dinlenince geçip sancı grmiyorsa korkma dedi. haftaya ultrasyon ve nst için tekrar geleceksin dedi. bende bugün baksak ultrsayona dedim. değer değişmez onun için diyince diğer hafta giriş yaptırmak zorundayım artı ücret dedim. ücret ödemeden de bakarım nst ile direk gel dedi :) içimden de kusura bakma ama her 15 günde 125 tl bayılamam dedim içimden
Kızlar hepinize hayırlı günler sizce göğüs kremi, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucusunu şimdi mi sonra mı almak mantıklı kafam karıştısizler nasıl yaptınız
ben yapıyorum arada masaj ama nemlendirici sürüp en fazla 1 dakika..zaten sütüm geliyor benim ama ben ne kasılma yaşadım ne başka bi sorun.. zaten 20 dakika ve üerinde loş ışıkta doğuma konstanstre olarak yağılan masajlar tehlikeli denmiş makalelerde...oksitosin hormonu çok utangaçtır öyle ışıl ışıl ortamda salgılanmaz ve konsantre gerektirirmiş. o yüzden çoğu doğumlar gece başlarmış...merhaba güzel anneler, yazayım sonra neler kaynatmışsınız okuyacağım :)
sağlık ocağına gittim ebenin yoğun telefonlarına dayanamayıp :) göğsüne masaj yapmaya başla dedi sütün dolsun dedi. ee önermiyorlar erken doğumu tetikliyormuş dedim. ee hadi erken doğum olursa bu sefer bebek sütsüz mü kalsın dedi. şuan napcam bilmiyorum :) ardından nst ye gittim gayet iyi çıktı ama o sertlik taş gibi olma durumu genelde öyle dedim. normal bu zamanlarda eğer dinlenince geçip sancı grmiyorsa korkma dedi. haftaya ultrasyon ve nst için tekrar geleceksin dedi. bende bugün baksak ultrsayona dedim. değer değişmez onun için diyince diğer hafta giriş yaptırmak zorundayım artı ücret dedim. ücret ödemeden de bakarım nst ile direk gel dedi :) içimden de kusura bakma ama her 15 günde 125 tl bayılamam dedim içimden
Cok güzel,sağlıcakla gelsin bebişlerimiz de ağız tadıyla çikolatalarını yemek nasip olsun..
Ya ben de hacişeriften çikolata yaptırmak istiyorum kızlar ama sıcakta erir mi diye endişeliyim, çikolata mı yoksa lokum mu yaptırsam sizce?Ateacherlady R Rzg14
İşte bu evde taaammm bir erkekkkk var!!! Cok güzel renklermis missss, çoraplarını da sevsinler..
Aradim geldikten sonra buzdolabının sebzelik gözünde muhafaza edin dediler bende oraya koydum evde serin bir yer yok çünküBende sipariş vermeyi düşünüyorum erken mi diyordum:)
Gerçekten moralim bozulduEvet yoğun olduğu için oldu ztn o gün sabah 9 da yatisi yapıldı gorumcem epidural normal doğum yapıldı nst takıldı iki kere nst de sinyal verdi hemşire geldi hemen sezeryana alabiliriz dedi ve bunu dedikten sonra doktr 3 saat sonra geldi doktr bi sabah gelmiş gece 3 e geliyodu doğuma aldılar bebek pisliğini yemiş dediler kuvoze aldılar hemen ama ciğerlerine kadr gitmis bide temizlerken ciğerleri mahvolmuş üniversiteye sevk ettiler 40 gün yoğun bakim da kaldı dayanamadı zatn cihazlarla yasiyodu
Amin canım inşallahMasallah ona..allah sağlıkla anası babasıyla büyümesini nasip etsin insallah
Benim doktorum 35. haftadan sonra 2 haftada 1 gelmeye başlayacaksın dedi. Ama doktora göre değişebiliyor. 38 den sonra haftada 1 e düşüyordu sanırım.Hanımlar 34. haftadan sonra takipler 2 haftada bir de mi?
bir de bebek bezi konusunda hiç araştırma yaptınız mı? mesela bebekler hangi numara bezi ne kadar kullanıyor tahmini bilen var mı?
biz sleepy kullanmayı planlıyoruz sadece doğumda hastane için bi paket 1 numara bir pakette evde bulunsun 2 numara aldık... 2 numara 3-6 kilo için. acaba 2 paket daha mı alsak... 70 li olandan
Söylemesem diye düşündum bi ama bilki ona gore dikkatli ol cnm sağlık işi ihmale gelmezGerçekten moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?