2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sıcak yüzünden ben de son ana bırakmayı planlıyorum, İstanbul yanıyor bu aralar.
Ben belki şeker yaptırabilirim tam karar vermedim. O daha çok dayanır gibi geliyor. Bir kere yaptırırım Mevlude de hastanede de eve gelene de hepsi aradan çıkar.
@Rzg14 hacı şerifden aldığın değil mi? Kaç güne geldi?

ben hemsirenin alnini karislarim ..
beni 30 haftdan 32 haftaya kadar erken dogum diye hastanede yatirdilar, o kadar hemsire dr gledi gitti. emzirme hemsirelerei geldi. sakin masaj yapma dogum tetiklenir dediler. hic biri de erken dogarsa sutun olmaz demedi. ellem arkadasim sen.
evet cnm. 1 gunde geldi.

Söylemesem diye düşündum bi ama bilki ona gore dikkatli ol cnm sağlık işi ihmale gelmez
Bebene tavsiye üzerine gittim oraya 2 3 kişi Doğum yapmış onda onların tavsiyesi üzerine gittim . Teşekkürler yine de daha dikkatli olurum artık

a iyiymiş doğuma giderken söylense bile yetişir demek ki

Kızlar hepinize hayırlı günler sizce göğüs kremi, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucusunu şimdi mi sonra mı almak mantıklı kafam karıştı sizler nasıl yaptınız
Gögüs kremini sipariş ettim, doktorum 32.haftadan itibaren kullan dedi. Pompa emen çocuğa lazım olmazmış. Bebek emmezse süt azalmasın diye veya boşaltmak adına mastit olmasın diye kullanın diyorlar. Ben bebeğe göre haraket edicem. Kalkan almadım henüz, yine ihtiyaca göre alacağım

Bende sleepy alacağım. Yenidoğan 1numara sasece 1paket alın diyorlar. Çabuk kilo aldığı için 2numara alın diyorlar. Tecrübeli anneler fikir verirse daha iyi olur

O zaman bende sadece göğüs kremi alıyım canım

Bende sleepy alacağım. Yenidoğan 1numara sasece 1paket alın diyorlar. Çabuk kilo aldığı için 2numara alın diyorlar. Tecrübeli anneler fikir verirse daha iyi olur
ben de bir paket aldım 1 numara... 2 numara da eve var yine bir paket ama işte ne kadar kullanır 2 numara bilemedim...

kızlar bir şey sorucam bölgesel kararmalarınız oldumu hamilelik hormonlarından olabiliyormuş. birde ben beyaz tenliyim.
karbonat sürüyorum rengi açılsın diye bir zararı olmaz değilmi sudocrem de çok iyi geliyor ama zararı olur diye süremiyorum birde bu kremi öneririm bebek pişiği için birebir ve göğüs ucu yaralarınada iyi geliyor

a iyiymiş doğuma giderken söylense bile yetişir demek ki

aynen cnm. zaten hastanede gerekliyse temin ediyorlar. gerekirse sonra eve alinir.

cnm.1 no 1 paket yeterli. 2 no daha cok giduyor.
sleepy bana tavsiye etmediler..can bebe ve primadan memnun kalmistim.
O zaman bende sadece göğüs kremi alıyım canım
bir de gogus pedi al cnm.
ben de bir paket aldım 1 numara... 2 numara da eve var yine bir paket ama işte ne kadar kullanır 2 numara bilemedim...
o kararmalarn dogum sonrasi gecer cnm

cnm.1 no 1 paket yeterli. 2 no daha cok giduyor.
sleepy bana tavsiye etmediler..can bebe ve primadan memnun kalmistim.

prima fazlasıyla kimyasal içeriyor o yüzden uzak durucam inşallah. özellikle petrol ve türevi kimyasallar ve suni parfüm olayını sevmedim. o yüzden hemen eledik zaten. can bebe için iyi şeyler duyuyorum evet... ama sleepy kadar pamuklu ve doğalını bulamadık... ıntagramda bi mühendis var o inceliyor bu tür şeyleri onda da göründe sleepyi dedim tamamdır. ama baktık sorun oldu ikinci molfix üçüncü can bebe....

icin nasil rahat edecekse cnm

ben de öyle, sıkılır mıyım diye düşünüyordum ama evin işi bitmediği için sıkılmaya zamanım olmadı :) kahvaltı, bulaşık topla makineyi boşalt, çamaşır, ev toplama, toz alma, yemek yapma, dinlenme molaları, ufak bi yürüyüş veya market alışverişi (ben günlük alıyorum yoksa çürüyor kalıyor dolapta) derken bi bakıyorum akşam olmuş..

Kızlar hepinize hayırlı günler sizce göğüs kremi, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucusunu şimdi mi sonra mı almak mantıklı kafam karıştı sizler nasıl yaptınız

göğüs kremi aldım ben, onun şart olduğunu düşünüyorum, yeni bir ayakkabı giydiğimizde bile vuruyor. ilk kez emzireceğimiz için göğüs uçlarında da tahriş olacaktır büyük ihtimalle. onun da hızla iyileşmesi için ben göğüs kalkanı da aldım, göğsün havalanmasını sağlıyor. göğüs pedi almadım zaten tahriş olan bölgeye ped koyarsam hava alamaz daha çok sürtünme yapar diye düşündüm şahsen. pompa da almadım eğer ihtiyaç duyarsam doğumdan sonraki süreçte bakacağım onu da.
yarım saat olsa yine iyi, 15 dakikada bitiyor işimiz. ücretsiz kontrollere de hiç gitmedim şimdiye dek. tahlil varsa sonuçlar çıkınca telefonda görüşüyoruz, boşu boşuna gelip yorulma diyor. 2 haftada bir ödeme yapmaya devam. ekstradan nst ücreti de çıkacaktır kesin, o ne kadar bilmiyorum bak...

ped olmayinca da sut aka.aka surekli islatiyor cnm

benim göbeğim karardı... sudocream içinde cıva ve paraben var.. bir de petrolium diye bi kimyasal var... ben kendimde kullanıyordum doktor gebelikte bile izin vermedi..bebeğe de kullanma dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…