2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim göbeğim karardı... sudocream içinde cıva ve paraben var.. bir de petrolium diye bi kimyasal var... ben kendimde kullanıyordum doktor gebelikte bile izin vermedi..bebeğe de kullanma dedi...
aaa gerçi benim oğlum 2 yaşında ona kullanıyordum. zararlı olduğunu bilmiyordum. teşekküt ederim söylediğin için

ben hala karar vermedim
en son buraya böyle bir soru sorulduğunda başka gruptan biri bu soruya atlayıp saçma sapan konuşup gitmişti:)
saçma sapanmış zaten sorun yok
ben de karar vermedim ama konuşmak istiyorum doktorumla...
varislerim çok arttı, basurum var ve ikisinde de ıkınmak yasak... normal doğuma engel değil ama sıkıntılarını arttırıyor..
tüp mide amelıyatlıyım ve mideme ve yakın çevresine baskı yapılsın istemiyorum...
Ayrıca zihin engelliler öğretmeniyim ve bir sürü çocuk geliyor normal doğum sırasında komplikasyon sonucu engelli kalmış korkuyorum (sezeryanda bebekte komplikasyon oranı yüzde 0 a yakın)

ama sezeryandan da korkuyorum...
doğum sonrası komplikasyonları biraz daha yüksek her zaman...
kanama, pıhtı atması, enfeksiyon vs..

gitgel yaşıyorum....

ben hala karar vermedim
en son buraya böyle bir soru sorulduğunda başka gruptan biri bu soruya atlayıp saçma sapan konuşup gitmişti:)
ayyy iyi karistirmisti ortaligi ..

ben zorunlu sezeryan oluyorum. ama imkanim olsa kesin normal dogururdum.
annenin fiziki ve ruhsal sagligi hangi yonteme uygunsa onu secmeli

gitgel yaşıyorum ya...
gerçi daah hiç konuşmadık doğumu ama normal doğum sonraki rahatlığı ama sezeryanın bebekte komplikasyon risklerini 0 a indirmesi...
karar veremedim...
Hamile kaldığım ilk günden beri sezaryan olacağımı biliyorum çünkü fobim var ara ara acaba desemde normal doguma karşı korkum cok büyük gecenlerde gebe okulunda dogum salonunu gezdirdiler nefes alamadim sanci odasina girince panikatak geçirdim resmen ağlamaya başladım baska saglik sebeblerinden dolayida sezaryan olmam gerekiyordu ama cok cok elzem değildi ben isteyerek sezaryan olcam

ayyy iyi karistirmisti ortaligi ..

ben zorunlu sezeryan oluyorum. ama imkanim olsa kesin normal dogururdum.
annenin fiziki ve ruhsal sagligi hangi yonteme uygunsa onu secmeli
sen doğururdun canım, onda hiç şüphemiz yok:) 2 haftadır aralıksız sancı çekiyorsun :)
doktorum da düşünmeye başla karar senin dedi

Gittim geldim dün hastanede oldugumu eşimin durumunu söyledim stresli bir an yaşamışsın ondan olmuştur dedi dakika tut kasilmalar arasi düzensiz olduğu sürece ve cok canini yakmadigi sürece bebekte hareketliyse normaldir dedi nst ye aldi sancim çıkmadı bol su ic dedi şükür içim rahatladi hala agrim var ama normal diye düşündüğümden icim rahat

Geçmiş olsun..

ayyyy cok sevindim. cok...

sen doğururdun canım, onda hiç şüphemiz yok:) 2 haftadır aralıksız sancı çekiyorsun :)
doktorum da düşünmeye başla karar senin dedi
.
cidden dogurdum ben he.
benim kanal oldugundan dar baya. o nedenle cikmiyor bebek oradan
Kizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.
kanli akinti gelmesi normalmiymis canim? erken derken ne kadar erken bekliyor?

benimde elzem olmayan sağlık sorunlarım var...
ve ben de anksiyete bozukluğu var ve bazen panik atak tarzı anksiyete atakları geçiriyorum ve doğum anında yaşarsam o çocuk diri diri kesseler galiba haberim olmaz...

konuşalım bakalım bi doktorla..
her ne kadar eşim normal daha rahat diye alttan alta beni motive etse de korkuyorum..

eşim ne biliyosa doğumu

Kizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.
gelen akıntı nişan olmasın....

Eşim bana bir kere normal yaparsın yaaa nolcak dedi vallahi ben yapamam sen doğurmaya karar verirsen normal doğur gelir elini tutarim dedim dahada acmadi konuyu bi kac kez görümcem kurbanlik koyun gibi kestiricen yani kendini dedi ya sabır çektim çevreden inanilmaz baskı var sanki sezaryan olunca anne olmuyorsun annecik oluyorsun o cocugu haketmiyorsun gibi davranıyorlar benim annemde beni sezaryan doğurmuş o yüzünden sadece o destekçim bu konuda

Geçmiş olsun.. Bol bol dinlenin, pozitif düşünün pozitif olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…