2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herşey normalse genetiktir Doktorunda bisey demediyse takılma kiloya sağlıklı olsun Muz,soda,ceviz,kaşar,yumurta ve diğer tüm meyveleri bolca tuketiyorum ve bol su okadar

Eline sağlık gerçekten Harika görünüyor

Benım bebıs büyümemekte ısrar edıyor. 1800 gr olmus ıkı hafta gerılık var basına gelen var mı yemekle alakası var mı bılmıyorum her hafta yarn kılo alıyorum azda degıl ama bılemedım kan akısı suyu fılan guzel dedı doktor.
[/QUOTE]

Sizin kilo almanız mühim birşey değil, önemli olan bebeğin kilo alması. Benim çevremdeki Japonların büyük çoğunluğu 8 kg yi geçmeden tamamlıyor hamileliklerini ama bebekler normal kg de doğuyor.

Bazı bebekler de küçük olabiliyor, problem yoksa hiç endişelenmeyin.

bebeklerin kilo alması için nattto (fermente fasulye), tofu, soya fasulyesi gibi bol protein, düşük kalorili yiyecekler yeniyor. Özellikle tofu başlı başına çok güzel. Türkiye'de de var, denemenizi tavsiye ederim.

Ne güzel çoğu bitmiş hazırlıkların..

Çok güzel olmuş...

benim odamin aynisi bence de yildizli, filli olan bu mobilyalarla alakasiz kaliyor.
Zevkimiz aynıymış demek ki kuzuu kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum yıldızlı olanı alıcam yarın ☺

Bencede yıldızlı olan güzel
Bencede canısı ama eşim aklımı karıştırmıştı son karar yıldızlıııı

Yıldızlı olan canım
Sağol canım yıldızlıya karar verdim bende

Pek bildiğim bi yer değil ama yakın değiliz sanırım gerçi sorsana Pendik’in neresini biliyorsun ki
Bende pek bilmiyorum aslında Avrupa yakasında doğmuş büyümüş biri olarak eşime sordum uzak değilmişiz çokta. Sende buraya gelin geldin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…