2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
reflu icin yastigin biraz yuksek olsun cnm. yatmadan 2 saat once bisiler yeme bir de...

bu gece pek rahatim yok cnm. tam cozemedim ama bi tuhaflik var. 6 temmuzu gorsem sukredecegim. sen nasilsin?
bende. eh canim bebis bazen saatlerce hareket etmiyo cok merak ediyirum sonra minik bi tık hamilelik cidden cok zor birincid bu kaadr zor gelmemmisti

insallah Allah iyikik versin sanada sabreder kucuk hanim insallah

bende. eh canim bebis bazen saatlerce hareket etmiyo cok merak ediyirum sonra minik bi tık hamilelik cidden cok zor birincid bu kaadr zor gelmemmisti

insallah Allah iyikik versin sanada sabreder kucuk hanim insallah
midem cokkotu bu aralar 2 3 yastukla yatiyrium
ama uediklerim dokuniyo galiba
yaglj baharatli aci eksi yeme cnm. mayali seyler de dokunur.
Hayır olsun neyin var
tam cozemiyrm cnm ama dilerim dogmaz. baya sert kasilmalar yine. yatirmiyor.

Ah bu kizlar. Daha mi yaramizlar mi nedir

Galiba canımBende eşim de sakinmişiz ama bizim kızin maşllahı var, kime çekti acabaMerak ettiğimse anne karnında hareketli olan bebekler doğduktan sonrada mı hareketli oluyor acaba? Sen nasıl oldun daha iyisiniz İnşAllah ikiniz de?

Canım kan akışı, suyu güzelmiş en önemlisi o. Arkadaşların dediği gibi genetiktir. Senin kilo almanla hiç ilgisi yok. Ben de gebelik şekeri çıktığından beri hiç kilo almadım hatta ilk diyet yapmaya başladığımda yaklaşık 2kg verdim. Yani 6-7 haftadır almıyorum kilo ama bebek alıyor. Ben omega3 takviyesi alıyorum o da bebeğe kilo aldırıyormuş bildiğim kadarıyla. Ben de şeker etkiler de bebek kilolu olursa diye korkuyorum. Gerçi her gün ölçüyorum normal gidiyor ama ölçmediğim an ya yüksekse diye paranoya yapıyorum bi de
Bende de hep onlardan var canım 2 tane iç dış zıbın var sadece gerisi e bebekten aldığım beyaz çıtçıtlılar. Ben de acaba giydiremez miyiz diye tereddüt ettim ama annem giydiririz bir şey olmaz dedi ona güveniyorum şu an
Kızlar süt sağma makinası aldınızmı. Hangi markayı önerirsiniz
Süt sağma makinesi değil ama mochi göğüs pompası aldım. Bebek birini emerken diğerine takarım süt üretimi de artar diye düşündüm. Bakalım ne kadar doğru düşünmüşüm doğumdan sonra göreceğim

Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.

Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.

Dün gebe okulundaki psikologla ebe ilk 1-2 ay uyku düzenlerinin anne karnındakiyle aynı olduğunu söyledi. Hareketlilik olarak bilmiyorum. Benim kızım da gece hiç uyandırmıyor beni sağolsun herhalde babası gibi uykucu olacak diyorum tam tersi olmasın da ben hiç uykuyu sevmem bana çekmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…