amin cnm.amjn. benim dr cok umitli degil ama insallah bekleyecek4 gün arkanda yakın takipteyimhepimiz için hayırlısı olsun, vakitli gelsin sabırsız zilliler
fiyati bilemiyorum ama guzelmos cnm.Kızlar ben de bunun kız versiyonunu yaptırmayı düşünüyorum şimdilik ama tam karar vermedim. Baktım bunun çikolata markası da Hacı Şerif’le aynı Pelit Valonia diye bir şey. Fİyat iyi mi ki acaba
Eki Görüntüle 2282246
canım odanın eşyanın durumuna göre değişir tercihim ikisi de güzel de sol taraf eğer oda sade olacaksa sanki daha iyi olur
Sağdaki daha hoş bence canım
filli olani sevdim ben.
Mavi yıldızlı cok güzel
Ben soldakini beğendim
canım mobilyan dümdüz sade beyaz ise filli olan cok güzel durur. atsana mobilyanın fotosunu da.
Soldaki bebek odası, sağdaki çocuk odası da olur
Ama sen hangisini sevdiysen. Ben perde vs bakarken cektigim fotoyu odada açıp hayal ediyorum. Veya magazadayken odanin fotosunu açıp.
Hala almadim ama o benim pintiligimden
Kesinlikle yıldız mobilya yeterince guzel dikkati ona verin bayildimmm çok güZel kusum gule.gule.saglikla.kullanin ❤Kafam karışıktı iyice karıştı ahaha
Freshh bencede odanın fotosunu atsam daha iyi olacak
Odamız bu ☺
Eşim filli olanı ben yıldızlı olanı beğendim kararsız kalınca bizim kızlara sorayım dedim
Hmmm evet simdi taşlar yerine oturdu. Ben yıldızlı olan diyorumKafam karışıktı iyice karıştı ahaha
Freshh bencede odanın fotosunu atsam daha iyi olacak
Odamız bu ☺
Eşim filli olanı ben yıldızlı olanı beğendim kararsız kalınca bizim kızlara sorayım dedim
Ben napayim 2 senedir hamileyimAy sorma ya 2018 den beridir hamileyiz resmen 2019 un yarısı bitti sanki sonsuza kadar hamile olacakmisim ve yillardir hamileymisim gibi geliyor
Sarj makinesiKızlar hastane çantası için küçük boy hurç almıştım. Birine bebeğin tüm kıyafetlerini battaniyesini müslinlerini ağız bezini ve kutu içine de emzik ve pişik kremi koydum. Bir hurca alt açma ıslak mendil ve bebek bezi kirli poşeti koyacağım. Bide kendime hurç içine geceliklerim iç çamaşırı sütyen çorap taç terlik depend ped ve kutu içinde göğüs kremi makyaj malzemesi vs koyacağım. Bir poşete seyahat boy şampuan duş jeli saç maşası tarak koyacağım. Eşimede bir tişört temiz iç çamaşırı çorap koyacağım. Başka aklıma gelmeyen birşey var mı?
Eki Görüntüle 2282218
Çok güzelmiş süsün de. Yağmurun yanındaki adı niye karaladın, biz de görseydik diğer adınıcikolatalar haci ariften. lezzeti super. paketlerken dikdortgen buz kaliplari vardir ya eczanenin verdigi. onunla paketlemisler. ben 100 madlenli bu ahsap kutuya 110 tl verdim toplam.
digeri ornek sus. daha devamini yapmam lazim ama suara maglum yasak.
Eki Görüntüle 2282239 Eki Görüntüle 2282242 Eki Görüntüle 2282238
niye ben bu kadınlara rastlamadım.. yani kimi görsem normal doğurmuş en az bir hafta yattı... dikiş sebebiyle... basur yüzünden ağlayanlar, dikişler sebebiyle yan oturanlar...
yani bana çok da normal doğum gibi gelmedi...
zira dikişli doğum 'müdahaleli normal doğum' diye geçiyor ve normal doğumdan farklı... normal doğumda vajinal kesik olmaz mesela ve Türkiye de bu durum neredeyse yok....
açıkcası bana bu sebeple saçma geliyor bazen...
dış gebelik için açık ameliyat oldum sezeryan 2. gün ayaktaydım mesela...
cikolatalar haci ariften. lezzeti super. paketlerken dikdortgen buz kaliplari vardir ya eczanenin verdigi. onunla paketlemisler. ben 100 madlenli bu ahsap kutuya 110 tl verdim toplam.
digeri ornek sus. daha devamini yapmam lazim ama suara maglum yasak.
Eki Görüntüle 2282239 Eki Görüntüle 2282242 Eki Görüntüle 2282238
Ben de Temmuz’da sipariş vermeyi düşünüyorum canım, aynı siteden bakmışız. Ben baskı olarak bunu da çok beğendim.Cikolata olarak bende bu modele karar verdim ama temmuzda siparis verecegim umarim sicakta erimezler
FİLLİ-Metal Kutuda Madlen Bebek Çikolatası | Çikolata Atölyesi
Çikolata Atölyesi'nde; FİLLİ-Metal Kutuda Madlen Bebek Çikolatası gibi yüzlerce hediyelik çikolata ve süse ulaşabilirsiniz. Bebek çikolatası, bebek kapı süsü ve bebek hediyesi gibi onlarca ürün cikolataatolyesi.com.tr'de.www.cikolataatolyesi.com.tr
Kızlar hastane çantası için küçük boy hurç almıştım. Birine bebeğin tüm kıyafetlerini battaniyesini müslinlerini ağız bezini ve kutu içine de emzik ve pişik kremi koydum. Bir hurca alt açma ıslak mendil ve bebek bezi kirli poşeti koyacağım. Bide kendime hurç içine geceliklerim iç çamaşırı sütyen çorap taç terlik depend ped ve kutu içinde göğüs kremi makyaj malzemesi vs koyacağım. Bir poşete seyahat boy şampuan duş jeli saç maşası tarak koyacağım. Eşimede bir tişört temiz iç çamaşırı çorap koyacağım. Başka aklıma gelmeyen birşey var mı?
Eki Görüntüle 2282218
Ellerine sağlık canım, bayıldım.. dışarıdan hazır aldın sandımKızlarr nasıl olmuşlohusa terlik ve tacım❤ Az önce bitti. İnternette 100tl istemişlerdi ben tüm malzemeyi 20tlye alıp kendim yaptım. Sadece çiçekleri silikonla yapıştırdım. Tam istediğim gibi oldu. Sizede fikir olsun (terlikleri sadece foto çekilirken giycem yoksa yanarım )
Eki Görüntüle 2282257
Harika super. Ellerine saglik.Kızlarr nasıl olmuşlohusa terlik ve tacım Az önce bitti. İnternette 100tl istemişlerdi ben tüm malzemeyi 20tlye alıp kendim yaptım. Sadece çiçekleri silikonla yapıştırdım. Tam istediğim gibi oldu. Sizede fikir olsun (terlikleri sadece foto çekilirken giycem yoksa yanarım )
Eki Görüntüle 2282257
Dimi ya yıldızlı sade ama daha iyi olacak gibi. Amin kuzucumm çok teşekkür ederizKesinlikle yıldız mobilya yeterince guzel dikkati ona verin bayildimmm çok güZel kusum gule.gule.saglikla.kullanin ❤
Yeapp bende yıldızlıı diyorumHmmm evet simdi taşlar yerine oturdu. Ben yıldızlı olan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?