2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
4 gün arkanda yakın takipteyim hepimiz için hayırlısı olsun, vakitli gelsin sabırsız zilliler
amin cnm.amjn. benim dr cok umitli degil ama insallah bekleyecek
fiyati bilemiyorum ama guzelmos cnm.

Simran_ sagdaki daha sade sanki guzel.durur tatlim
@gujan haddini bildirseydin gereksiz salak sey dinleme sinir bozma
@elaide neden banlandi yaaa kiz hesabi pasif diyor

canım odanın eşyanın durumuna göre değişir tercihim ikisi de güzel de sol taraf eğer oda sade olacaksa sanki daha iyi olur

Sağdaki daha hoş bence canım

filli olani sevdim ben.

Mavi yıldızlı cok güzel

Ben soldakini beğendim

canım mobilyan dümdüz sade beyaz ise filli olan cok güzel durur. atsana mobilyanın fotosunu da.

Soldaki bebek odası, sağdaki çocuk odası da olur
Ama sen hangisini sevdiysen. Ben perde vs bakarken cektigim fotoyu odada açıp hayal ediyorum. Veya magazadayken odanin fotosunu açıp.
Hala almadim ama o benim pintiligimden

Kafam karışıktı iyice karıştı ahaha
Freshh bencede odanın fotosunu atsam daha iyi olacak

Odamız bu ☺

Eşim filli olanı ben yıldızlı olanı beğendim kararsız kalınca bizim kızlara sorayım dedim

Eklentiler

• 8017A9E4-233F-49F2-87FE-58CB92D3D3FB.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 85
Kesinlikle yıldız mobilya yeterince guzel dikkati ona verin bayildimmm çok güZel kusum gule.gule.saglikla.kullanin ❤

Hmmm evet simdi taşlar yerine oturdu. Ben yıldızlı olan diyorum

Cikolata olarak bende bu modele karar verdim ama temmuzda siparis verecegim umarim sicakta erimezler

Sarj makinesi biraz da abur cubur. Dogumdan sonra bir tatli fena olmaz. Bir de dogum icin hastaneye gittikten sonra bir sey yiyip icmek yasak. Sezeryan olma ihtimali olabilir diye. Ona gore evde yiyin bir seyler. Sonra benim gibi acliktan aglarsiniz.

Kızlar sabah beri sağ kasigimda az az ağrı ve dolgunluk hissi vardı uzanınca geçiyor ayağı kalkınca iki adım atsam tekrar başlıyor batma ağrı şeklinde uzanınca da sağ bacağım resmen uyuşuyor kramp girmiş gibi oluyor ins önemli birşey dgldir sizce neden olabilir ?

bahsettiğim kadın benim ...ilk doğumumdu ...

Ben de Temmuz’da sipariş vermeyi düşünüyorum canım, aynı siteden bakmışız. Ben baskı olarak bunu da çok beğendim.

Bu arada kızının adını Ada mı koyacaksın:) biz de Ada koyacağız inşallah sağlıkla gelsinler de

Kızlarr nasıl olmuş lohusa terlik ve tacım Az önce bitti. İnternette 100tl istemişlerdi ben tüm malzemeyi 20tlye alıp kendim yaptım. Sadece çiçekleri silikonla yapıştırdım. Tam istediğim gibi oldu. Sizede fikir olsun (terlikleri sadece foto çekilirken giycem yoksa yanarım)

havlu ve makyaj malzemesi :)))

Ellerine sağlık canım, bayıldım.. dışarıdan hazır aldın sandım

Harik Harika super. Ellerine saglik.

Kesinlikle yıldız mobilya yeterince guzel dikkati ona verin bayildimmm çok güZel kusum gule.gule.saglikla.kullanin ❤
Dimi ya yıldızlı sade ama daha iyi olacak gibi. Amin kuzucumm çok teşekkür ederiz
Hmmm evet simdi taşlar yerine oturdu. Ben yıldızlı olan diyorum
Yeapp bende yıldızlıı diyorum sağolasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…