2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiç bi fikrim yok ama uzun süre geçmezse bi doktra görün bence geçmiş olsn cnm

Canım çok güzel olmuş eline sağlık valla bayıldım

Hiç bi fikrim yok ama uzun süre geçmezse bi doktra görün bence geçmiş olsn cnm
Tesekkur ederim cnm Eğer sabaha gecmezse gidicem cnm bebekler hareketli kanama fln da yok diye bekleyeyim dedim bugün küçük bi yolculuk yaptım ondan mi oldu artık bilmiyorum ki

Tesekkur ederim cnm Eğer sabaha gecmezse gidicem cnm bebekler hareketli kanama fln da yok diye bekleyeyim dedim bugün küçük bi yolculuk yaptım ondan mi oldu artık bilmiyorum ki
Bebek hareketlerini hissediyorsan eger ve dinlenince geciyorsa korkma.kuzum

benim odamin aynisi bence de yildizli, filli olan bu mobilyalarla alakasiz kaliyor.

Selamlar Allah şifa versin rahatsizlanan arkadaşlara dursun bebekler durdukları yerlerde az daha sabir Bugün dr kontrolüm vardı 34+1 2600 Kilosu boyu 47,5 çıktı 2 hafta sonra 9 temmuzda gene gideceğim bakalım o zaman ne olcak artık hızla büyüdükleri icin heyecan duyuyor ve agirlasiyorum fena Hastahane çıkışını,müslim battaniyesini ,bezleri,yatağı tamam yarın kendime gecelik alırım 1 tane 2tane evde var onları da koyunca tamam bi iççamaşırı alırım, pişik kremi tamam şampuan vs mustela olacak,terlik var belki gene alırım.Bebek arabam eski ama acelesi yok alınacak, kangurum eskidi alınacak başkada bisey yok sanırım Eşyaları yıkayıp ütülemem kaldı Evi temizletmeliyim 2 hafta sonra kadın alırım oldu bitti gibi (Annem çok geniş birisin diyor )

Alıcakların bu kadarla sınırlıysa tamam, bu kadar şey az kalıyor keşke bu kadar basit olsa anlattığın gibi

Alıcakların bu kadarla sınırlıysa tamam, bu kadar şey az kalıyor keşke bu kadar basit olsa anlattığın gibi
3. Doğum olunca basit geliyor Yani eksik olan sadece bunlar çoğu şey var fazlasıyla 2 park yatak 2 büyüyen yatak ,2 bebek arabası, nevresim takımları oooo ne yok ki

Ya bu bebeler Ağustos’u beklemeyecek hadi onu anladık ama Temmuz’u da mı beklemeyecekler biri bunları durdursun

Benım bebıs büyümemekte ısrar edıyor. 1800 gr olmus ıkı hafta gerılık var basına gelen var mı yemekle alakası var mı bılmıyorum her hafta yarn kılo alıyorum azda degıl ama bılemedım kan akısı suyu fılan guzel dedı doktor.

Bebeğe plesantadan giden Kan akışı ,suyu ve beslenmen güzelse genetik olabilir canım.Bu ara daha fazla kaşar, süt,muz,ceviz tüket bakalım bir daha ki randevuya değişcek mi kilosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…