Herkesin de herseye bi yorumu var yani ayar oluyorum bi de soyleme tarzina bak ! Takılma bosverşuan çok sinirliyim. insanlar neden bu kadar acımasız neden böyle lafın nereye gittiğini bilmeden konuşurlar. hayatta sevmediğim hoşlanmadığım kişilere bile öyle laflar söylemem. ve bunu yapan kuzenim kanım canım çok sevdiğim birisi. hamilelikten konuşuyorduk. inşlh normal gelirde bebiş normal doğururum dedim. şu normal doğumu ne sanıyorsunuz yazmış. bende herkesin istediği bir yöntem var kimi sezeryan kimi normal ister ve sen niye onu istiyorsun diyemezsin yazdım. altını kestikleri zaman oturamadığın zaman görürsün yazmış. hamile birine bu yazılacak denecek şey mi allah aşkına.
Ikisi de cok guzwl. Odadaki esyalar sadeyse filli olan hareket katar. Ama esyalarin perdeler falan desenliyse cok digeri daha uygun olur diye dusunuyorum. Ancak filli cok tatlis yahuuKızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
Ve ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
Kafam karışıktı iyice karıştı ahaha
@Freshh bencede odanın fotosunu atsam daha iyi olacak
Odamız bu ☺
Eşim filli olanı ben yıldızlı olanı beğendim kararsız kalınca bizim kızlara sorayım dedim
Super olmus eline emegine saglikKızlarr nasıl olmuşlohusa terlik ve tacım❤ Az önce bitti. İnternette 100tl istemişlerdi ben tüm malzemeyi 20tlye alıp kendim yaptım. Sadece çiçekleri silikonla yapıştırdım. Tam istediğim gibi oldu. Sizede fikir olsun (terlikleri sadece foto çekilirken giycem yoksa yanarım )
Eki Görüntüle 2282257
2. Annesi ilki umutbaki idi U umut baki nasilsiniz bu arada umarim hersey.yolundadirCanım benimmm gözün aydınnn rabbim sağlıkla evinize çıkmayı nasip etsin inşallah çok duygulandım evlatlarına kavuştun darısı vakti zamanında bize inşallaj doğumunun rahat geçmesine çok sevindim kendine iyi bak grubun ilk annesi
Oyy minikler aceleceli davranmislar, saglikli olsunlar da, gecer bu gunler . Sen de iyisin degil mi?Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
Gözün aydin canim bebislerin ve senin durumuzun iyi olmasina cok sevindim ❤ masallah yavrularina da sana da. allah saglikla evinize cikmayi da nasip etsin.Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
Allah bebişlerine ve sana sağlık versin. En kısa zamanda kucağına alacaksın inşallah.Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Ayy ilk bebekler geldi demekKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Amin Cok sevindim iyi olmanıza ins bizlerinde doğumu kolay olurAllah razı olsun olsun çok hızlı oldu herşey. Suni sancı filan gerekmedi, epidural yaptılar. Dikiş vb gerek kalmadan kurtuldum ben. Allah var, kolay ve konforlu bir doğum oldu. Allah hepinize rahat nasip etsin. Bir kaç saat olmasına rağmen ayağa kalkabiliyorum, fazla agrım yok. Şükür herşey.yolunda.
Sen çok yaşa
Gözünüz aydın. Hepinizini iyi olmasına, kolay bir doğum olmasına da ayrı sevindim. Sağlıkla, mutlulukla büyüsünler inşallah.Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Hayırlı olsun canım gözün aydın tez vakitte taburcu olmanız dilegiyleKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Allah razı olsun olsun çok hızlı oldu herşey. Suni sancı filan gerekmedi, epidural yaptılar. Dikiş vb gerek kalmadan kurtuldum ben. Allah var, kolay ve konforlu bir doğum oldu. Allah hepinize rahat nasip etsin. Bir kaç saat olmasına rağmen ayağa kalkabiliyorum, fazla agrım yok. Şükür herşey.yolunda.
Inş durur sancıların ne kdr sabretse o kdr iyi minik için ama iyi çektirdi sana yaramaz kuzu nasipten otesi yok biz ne desek bizlerde bebislerde sağlıklı olalım da insCok dogru durmuyor cnm. Sancilar suan duzensiz. O yuzden sabrediyrm. 5dkda da oluyor 11dk da da... Yaramazlik bu kuzularin isi :)
Hayırlısı ile bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Sorunuzun cevabına gelince beklediğiniz adet tarihinde ya da 1/2 gün önce kanda gebelik baktırırsanız net sonuç alırsınız. Gebelik düşünürken bu meseleye odaklanmamak çok işe yarıyor. Olursa olur olmazsa olmaz kafasında olursanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?