2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkesin de herseye bi yorumu var yani ayar oluyorum bi de soyleme tarzina bak ! Takılma bosver
Kızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
Ikisi de cok guzwl. Odadaki esyalar sadeyse filli olan hareket katar. Ama esyalarin perdeler falan desenliyse cok digeri daha uygun olur diye dusunuyorum. Ancak filli cok tatlis yahuu

Super olmus eline emegine saglik

2. Annesi ilki umutbaki idi U umut baki nasilsiniz bu arada umarim hersey.yolundadir

Oyy minikler aceleceli davranmislar, saglikli olsunlar da, gecer bu gunler . Sen de iyisin degil mi?

Gözün aydin canim bebislerin ve senin durumuzun iyi olmasina cok sevindim ❤ masallah yavrularina da sana da. allah saglikla evinize cikmayi da nasip etsin.

Allah bebişlerine ve sana sağlık versin. En kısa zamanda kucağına alacaksın inşallah.

Ayy ilk bebekler geldi demekGözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Hayırlısıyla sağlıcakla evinize çıkarsınız inşallah

Amin Cok sevindim iyi olmanıza ins bizlerinde doğumu kolay olur

Gözünüz aydın. Hepinizini iyi olmasına, kolay bir doğum olmasına da ayrı sevindim. Sağlıkla, mutlulukla büyüsünler inşallah.

Hayırlı olsun canım gözün aydın tez vakitte taburcu olmanız dilegiyle

R Rzg14 sen nasılsın canım gece rahatsizlanmistin şimdi nasıl durumun ? Inş Rahat duruyordur minik prenses
Cok dogru durmuyor cnm. Sancilar suan duzensiz. O yuzden sabrediyrm. 5dkda da oluyor 11dk da da... Yaramazlik bu kuzularin isi :)

Yaaaaa ikinci annemiz de doğurdu. Çok güzel bir doğum olmuş maşallahhh, darısı da bize inşallah.

Cok dogru durmuyor cnm. Sancilar suan duzensiz. O yuzden sabrediyrm. 5dkda da oluyor 11dk da da... Yaramazlik bu kuzularin isi :)
Inş durur sancıların ne kdr sabretse o kdr iyi minik için ama iyi çektirdi sana yaramaz kuzu nasipten otesi yok biz ne desek bizlerde bebislerde sağlıklı olalım da ins

ilk olacagı için baya düşüyorum üzerine sanrm haklısınz birazdaha kendimi geri cekmem lazm bu kadar yoğun düşünmekten çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hayırlısıyla isteyen herekese nasip olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…