2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aaa ogullarimiz ayni. Ben de bu yuzden kiz cadi olacak diye tirsiyorum. Dr bile dogunca kök sokturecek dedi ..
Etrafimda bana da herks kizlar erken doguyor diyr ama inan tecrubem yok cnm. Gerci ben 8aylik dogmusum ..

Ay şaşırdım desem

Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin inşallah sağlıkla eve götür bebeklerini

ay heyecanlandım bi an resmen doğurmaya başladık

AHAHAHA aynı düşünce bende de var acaba kız mı diye

Canımmm maşallah ilk ikizlerimiz geldi İnşallah çabucak toparlanacaklardır annesi dua ediyoruz sen nasılsın canım şimdi

Aslında en iyi destek abi kız kardestir benim abim evli deglken bizden de yakındı anneme sonrası görebilene aşk olsun
Evlât Rabbimin emaneti sonuçta ama ne bileyim kız çocuk hep farklı geliyor bana
Ben de 3 ay olmadı diye uzulmstm haklsn Allah aratmasin kimseye

Minnoslarimizz yaa biz anne olacagiz yaa bazen şaka gibi geliyor kulağıma
ay sorma bana da hayal geliyor :) bazen diyorum eşime ben bunu çıkarmak istemiyorum içimde kalsın oh mis korunaklı o öptü o elledi derdim olmaz ne güzel diye :) kaynanalığa şimdiden başladın diyor ama çok güzel böyle içimde büyümesi tekmeleri hele herşeye değer canım oğlum benim :)

Ben seni yerim yerim.
Sen anne mi oldun
Nasılsın?

Bizim ki maşallah gece gündüz farketmiyor.Ne zaman uyuyor bilmiyorum

sağlıkla büyüsün inşallah minikler, hoşgelmiş ağustosun ilk bebekleri:)

Grubun ilk doğumunu sen yaptın canımSağlıklı olmalarına çok sevindim.Birazcık dayanacıksın artık.Rabbim güç kuvvet versin size.❤

Bence öyle bişey yok canım,iki arkadaşımın kızı oldu ikisi de 40.hafta da geldi.

yok kuzum. benim dini isim takimtim var. onu ekledim.
hadsizin biri beni ifsa etmisti akrabalardan. o yuzden isim sakladim yine ifsa olmayim diye
ben o kadar çok şey anlattım ki kv kp elti bide diyorum millete salak gibi kadınlar kulübün de Ağustos anneleri var çok muhabbet ediyoruz paylaşım yapıyoruz falan Benimde yakındır ifşa olmam

Nasılsın bilge nerelerdesin ya hu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…