2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

inşallah canım çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum Rabbim hayırlısını versin isteyen herkes için

Simran_ canım odana bakınca kesinlikle yıldızlı olan dedim zaten herkeste onu demiş :)
L labfaresi canım gözünüz aydın inşlh hayırlısıyla sağlıkla çıkarsınız hastaneden. ve hastanenin çalışanların böyle iyi alakalı olmasına da ayrıca sevindim en azından hastane yüzünden ayrı stres yaşamadın. ilk anne seni biliyordum başka arkadaşta doğurmuş ben onu kaçırmışım

bu çok güzel ve destek olacak bi yorum inşallah yaaa cok tesekkür edrim sizede hayırlı olsun saglıkla huzurla kucagınıza alın inşallah benim en büyük hayalim ikiz bebek sahibi olmak annem ikiz bebek dünyaya getirmiş eşimin ailesindede var gecenlerde arkadasım rüyasında ikizlerim oldugunu görmüş kalbimden içimden gecen bu merakla heyecanla bekliyorum ikiz olmasa da üzülmem yeterki eli ayagı saglam olsun hayırlı evlat olsun ama sizin için gercekten cok sevindim maaşallah

Çok geçmiş olsun canım. Maşaallah çok pozitifsin, hep böyle olursun inşaallah ve bebişlerin de senden güç alarak kısa sürede toparlanıp sağlıkla taburcu olurlar . Hayırlı olsun

Ah bu kizlar. Daha mi yaramizlar mi nedir
Yok canım bence bebege göre değişiyor benim ki kök söktürüyo bana hamile kaldgmi bldgm günden beri erkek
Bu arada saçma gelecek ama hala acaba kız olur mu diye aklimdn çıkmıyor. Kız evlat gerçekten nimet her daim anasina yakin oğlusun nasil olur bilinmez yetistrmeyle de değıl şansına yada benim çevrem öyledir bilemyrm

Evet buda çok güzelmis bizim diğer suslerimiz filli diye onu seçtim. Aynen Ada olacak nasipse

Yaa harikasın masallah gözlerim doldu kuzularla sağlıcakla inşallah. Ilgilenmisler çok çok mutlu oldum kendim gibi

Rabbim gonlundekini versin ins

Sen çok yaşa sabahtan beri arkadaşın ismini hatırlamaya çalışıyordum en son 9 gün önce başka bir konuya msj atmış, umarım herşey yolundadır
Ben de bakisi vardu umudu sagolsun R Rzg14 hatirlatti
evett bayanlar 2. Annemizde geldi insallah rabbim zamanında verir yavrularimizi saglikla kolaylıkla gelsinler zamanında

Allahimmm çığlık attım farkında olmadan..ağustosu muzun ilk sevimli ikiz böcekleri geldi desene..hadi gözün aydın cnm allah sağlıkla sihatle büyümelerini nasip etsin inşallah.. allah analı babalı büyütsün..sağlıkları yerinde olsun da 5.6 hafta da çok çabuk geçer inşallah.dualarimiz sizinle

Çok sevindim gözünüz aydın minikler küvez dede olsa seninde onlarında sağlıkları yerinde ya önemli olan o inşallah en kısa sürede evinizede geçersiniz.

Kudra ile benim kiz surekli dogum sancisi yaptigi icin oyle dedim canim :)
Hem niye sacma gelsin ki bazen dogumda cinsiyet farkli cikabiliyor..

Ama iki evlat kaybetmis biri olarak sunu diyebilirim.. Evlat nimetti. Kizi erkegi yok. Hayirli olmasi cvok onemli. Ne kizlar var ailesi umrumda degil ne erkekler var ailesini el ustunde tutan.
Ben oglum yonunden cok sansliyim. Allahim iyiki onu bana vermis. Buyudugunde nasil olur bilemiyorum ama suan 5yasinda olmasina ragmen elim ayagim... O benim nefesim, cennetim, gulen yuzum, goren gozum... Onu da zor buldum ben :) kizimi da :) hatta iki erkek olsun daha iyi , birbirlerine destek olurlar diyordum. Kismetimde kiz varmis.

Dün eşime iş arkadaşı kızlar 3-4 hafta erken geliyor demiş kendisinin de gecen sene kızı erken doğmuştu..var mı böyle birşey acaba
Bence de evlat, kızı erkeği olmaz ama ne yalan söyleyeyim ben 2.yi de erkek istiyordum, kendim erkek fatma modunda olduğum için pembeler süsler hala çok tuhaf geliyor oğlumu da görseniz duygusal, acaip sakin sorunsuz bir çocuk, bebekliği de çok sakindi..şimdi korkuyorum bu cadı abisinin de acısını çıkaracak diye şimdiden oturttu bizi diken üstüne

U umut baki yaptı canım 32.haftasında..kuvezdeydi bebiş en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…