Amin canim. Allaha emanetler.Inş durur sancıların ne kdr sabretse o kdr iyi minik için ama iyi çektirdi sana yaramaz kuzu nasipten otesi yok biz ne desek bizlerde bebislerde sağlıklı olalım da ins
İnşallah canım gönlüne göre olsun klomen kullanmadım ama ovulasyon testi yapmıştım ben yumurtlama tarihimden 9-10 gün sonra erken gebelik testinde görmüştüm inşllah biran önce beklediğin haberi alırsın ❤
Ben klomen dgl de femera ile hamile kaldım catlatma iğnesi de oldum bnm de iki yumurta oluşmuştu ikiside tuttu şimdi ikizlerimi bekliyorum iğneden 13 gün sonra yani adet tarihimden 1 gün önceydi evde gebelik testiyle öğrenmiştim ins sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder ins
Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
Allah razı olsun olsun çok hızlı oldu herşey. Suni sancı filan gerekmedi, epidural yaptılar. Dikiş vb gerek kalmadan kurtuldum ben. Allah var, kolay ve konforlu bir doğum oldu. Allah hepinize rahat nasip etsin. Bir kaç saat olmasına rağmen ayağa kalkabiliyorum, fazla agrım yok. Şükür herşey.yolunda.
Çok geçmiş olsun canım. Maşaallah çok pozitifsin, hep böyle olursun inşaallah ve bebişlerin de senden güç alarak kısa sürede toparlanıp sağlıkla taburcu olurlar . Hayırlı olsun31+1 de 1400 ve 1900 doğdular canım. Amiinnn! Allah hepinize kolay güzel sağlıklı doğum nasip etsin
Bitanesin, Allah razı olsun. B3n de sana çok dua ediyorum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Moral konusu şöyle kendi hastanemde değil, başka bir hastanede doğurdum. Öyle denk geldi tamamen. Ve sadece bu ülkenin değl dünyanın sayılı hastanelerinden biriymiş. Bilmiyorduk. Herkes o kadar iyi o kadar sevimli ve yardımsever ki anlatamam. Doğum sırasında espri filan yapıp gülüyorduk. Arada kasılmalar geldi deyip ıkınıp sonra konuşmaya devam ettiler. Çok enteresan bir deneyim oldu. Ama elhamdülillah iyi ki burası olmuş, benim hastanemde bu kadar iyi bir yenidoğan ünitesi yoktu. Bebeklere çok güzel bakıyorlar.
Sürekli size dua ediyorum. Allahım çok çok daha rahat güzel doğumlar nasip etsin hepiniz3. Şimdiye kadar kardeşlik ablalık yaptınız. Herkes herkese çok güzel destek oldu. İnşallah böyle de güzel devem etsin muhabbetimiz. Tüm bebekler sağlıkla gelsin.
Yok canım bence bebege göre değişiyorAh bu kizlar. Daha mi yaramizlar mi nedir
Evet buda çok güzelmis bizim diğer suslerimiz filli diye onu seçtim. Aynen Ada olacak nasipseBen de Temmuz’da sipariş vermeyi düşünüyorum canım, aynı siteden bakmışız. Ben baskı olarak bunu da çok beğendim.
Eki Görüntüle 2282255
Bu arada kızının adını Ada mı koyacaksın:) biz de Ada koyacağız inşallah sağlıkla gelsinler de
Yaa harikasın masallah gözlerim doldu kuzularla sağlıcakla inşallah. Ilgilenmisler çok çok mutlu oldum kendim gibi31+1 de 1400 ve 1900 doğdular canım. Amiinnn! Allah hepinize kolay güzel sağlıklı doğum nasip etsin
Bitanesin, Allah razı olsun. B3n de sana çok dua ediyorum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Moral konusu şöyle kendi hastanemde değil, başka bir hastanede doğurdum. Öyle denk geldi tamamen. Ve sadece bu ülkenin değl dünyanın sayılı hastanelerinden biriymiş. Bilmiyorduk. Herkes o kadar iyi o kadar sevimli ve yardımsever ki anlatamam. Doğum sırasında espri filan yapıp gülüyorduk. Arada kasılmalar geldi deyip ıkınıp sonra konuşmaya devam ettiler. Çok enteresan bir deneyim oldu. Ama elhamdülillah iyi ki burası olmuş, benim hastanemde bu kadar iyi bir yenidoğan ünitesi yoktu. Bebeklere çok güzel bakıyorlar.
Sürekli size dua ediyorum. Allahım çok çok daha rahat güzel doğumlar nasip etsin hepiniz3. Şimdiye kadar kardeşlik ablalık yaptınız. Herkes herkese çok güzel destek oldu. İnşallah böyle de güzel devem etsin muhabbetimiz. Tüm bebekler sağlıkla gelsin.
Rabbim gonlundekini versin insbu çok güzel ve destek olacak bi yorum inşallah yaaa cok tesekkür edrim sizede hayırlı olsun saglıkla huzurla kucagınıza alın inşallah benim en büyük hayalim ikiz bebek sahibi olmak annem ikiz bebek dünyaya getirmiş eşimin ailesindede var gecenlerde arkadasım rüyasında ikizlerim oldugunu görmüş kalbimden içimden gecen bu merakla heyecanla bekliyorum ikiz olmasa da üzülmem yeterki eli ayagı saglam olsun hayırlı evlat olsun ama sizin için gercekten cok sevindim maaşallah
Ben de bakisi vardu umudu sagolsun R Rzg14 hatirlattiSen çok yaşasabahtan beri arkadaşın ismini hatırlamaya çalışıyordum en son 9 gün önce başka bir konuya msj atmış, umarım herşey yolundadır
Ben lansinosh aldım canım onu çok övdulerKızlar süt sağma makinası aldınızmı. Hangi markayı önerirsiniz
Allahimmm çığlık attım farkında olmadan..ağustosu muzun ilk sevimli ikiz böcekleri geldi desene..hadi gözün aydın cnm allah sağlıkla sihatle büyümelerini nasip etsin inşallah.. allah analı babalı büyütsün..sağlıkları yerinde olsun da 5.6 hafta da çok çabuk geçer inşallah.dualarimiz sizinleKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
Çok sevindim gözünüz aydın minikler küvez dede olsa seninde onlarında sağlıkları yerinde ya önemli olan o inşallah en kısa sürede evinizede geçersiniz.Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Kudra ile benim kiz surekli dogum sancisi yaptigi icin oyle dedim canim :)Yok canım bence bebege göre değişiyorbenim ki kök söktürüyo bana hamile kaldgmi bldgm günden beri erkek
Bu arada saçma gelecek ama hala acaba kız olur mu diye aklimdn çıkmıyor. Kız evlat gerçekten nimet her daim anasina yakin oğlusun nasil olur bilinmez yetistrmeyle de değıl şansınayada benim çevrem öyledir bilemyrm
Dün eşime iş arkadaşı kızlar 3-4 hafta erken geliyor demişKudra ile benim kiz surekli dogum sancisi yaptigi icin oyle dedim canim :)
Hem niye sacma gelsin ki bazen dogumda cinsiyet farkli cikabiliyor..
Ama iki evlat kaybetmis biri olarak sunu diyebilirim.. Evlat nimetti. Kizi erkegi yok. Hayirli olmasi cvok onemli. Ne kizlar var ailesi umrumda degil ne erkekler var ailesini el ustunde tutan.
Ben oglum yonunden cok sansliyim. Allahim iyiki onu bana vermis. Buyudugunde nasil olur bilemiyorum ama suan 5yasinda olmasina ragmen elim ayagim... O benim nefesim, cennetim, gulen yuzum, goren gozum... Onu da zor buldum ben :) kizimi da :) hatta iki erkek olsun daha iyi , birbirlerine destek olurlar diyordum. Kismetimde kiz varmis.
Bende pek bilmiyorum aslında Avrupa yakasında doğmuş büyümüş biri olarakeşime sordum uzak değilmişiz çokta. Sende buraya gelin geldin heralde
U umut baki yaptı canım 32.haftasında..kuvezdeydi bebiş en sonL labfaresi cok heyecanlı:) tebrik ederim. bahtları acık ömürleri uzun ve saglıklı olsun dilerim.
baska kim dogum yaptı arkadaslar? ikinci anne yazmıssınız? ben kacırmısım!
guzel bir gun diliyorum hepimize.
bugun dogum izni ve hakları hakkında okuma yapacagım. kaynak vermeye talip varsa memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?