2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Ay ben şokk beklemiyordum hiç daha yeni kim doğuracak ilk diye konuşmuştuk. Ağlaya ağlaya okudum valla allahım sağlık sihhat versin bebişlere de sana da. Maşallah ne kadar aceleci çıktı bu cimcimeler ya. Yerim ben onları ne güzel kavuştun yavrularına iyi ki gitmişsin hastahaneye..

Ben zamannda gelse de dışarda sevsem modundym yaramaz bir sıpa çünkü

ben o kadar çok şey anlattım ki kv kp elti bide diyorum millete salak gibi kadınlar kulübün de Ağustos anneleri var çok muhabbet ediyoruz paylaşım yapıyoruz falan Benimde yakındır ifşa olmam
Ayy o hatayı bende yapıyorum bazen ağzımdan kaçıveriyor hatta son zamanlarda kullanıcı adımı değiştirip şöyle gizemli bişiler yapmayı düşünüyorum ahahah

Ayy o hatayı bende yapıyorum bazen ağzımdan kaçıveriyor hatta son zamanlarda kullanıcı adımı değiştirip şöyle gizemli bişiler yapmayı düşünüyorum ahahah
Benim kullanıcı adım paril paril parliyor. O benim belli yani
Ne sıcak arkadas yandimmmmmm
Sorma. Kurutma makinasi da çalışıyor, alev atıyorum su anda.

Ay inanmıyorum gözün aydın cnm iyi olmalarına sevindim herşeyin bi zamanı var iste biz ne yapsak boş kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…