2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Neyse kızlar artık gizli olduğuma göre gönül rahatlığıyla gidebilirim shahajakkak
Oğlanın odası boyanacak bugün inşallah gidiyim de kocama azıcık gaz veriyim
çok konuşmayın ben yokken okuması zor oluyor Öpüldünüüzz

Efelihayat hemde ne kamufle :) tek ek mesajlarını okutacaksın bana işi gücü bıraktırıp :)
Hahahah kendimi tanittim ya ciddi mesajlar yok rizedeyim 4. Cocugum kiz iste hayvanlara fobim alerjim var falan filan araniza yeni katilinca canim benim yeniyim

Merhaba canım,

Ben bunu paylaşımı güzel bulmuştum. https://ekmekvegul.net/haklarimiz-var/analik-halinde-kadin-iscinin-parasal-haklari

Banada doktorum erkekler tam zamanlarını bekliyor ama kızlar erken geliyor dedi. Ne kadar doğruluğu var bilemedim

L labfaresi gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebişlerini. İkizler genelde erken doğabiliyor. Bol bol sütün gelsin amin, hemencecik toparlasınlar.
@umut baki çok yazmadığı için biz o kısmı çok benimseyememişiz. Çok hızlı gelişmiş demek ki. Siz yazınca ben de anımsadım.

Seneler önce evlilik hazırlığındayken tesadüfen bende kuzenlerimin profilini görmüştüm burda o aklıma geldi ama onlarda profil fotolarını kendi fotosu yapmıştı hatta birisi ad soyad almış nickini yani çok belliydi bikaç konularına bakmıştım kimseyede bişi dememiştim

Eyvah eyvahhh çok sıkıntılı ya onlarda ben burdayım demiş resmen herhalde tahmin edemediler tanıdık birilerinin olacağını

Allah analı babalı büyütsün canım tez vakitte kavuşun inşallah ❤❤❤

Geçen çok samimi olmadığım bi arkadaş yazdı sosyal medyadan. Ortak dünya kadar tanıdığımız var hem eşimin ailesinden hem de benim iş arkadaşlarından O da Ağustos'ta doğum yapacakmış. Allah'ım nolur bizim kızlardan biri olmasın diye dua ettim yazışırken Aranızda bir kaç şüphelendiğim oldu ancaaaak doğum yapacak hastaneler tutmayınca rahatladım hayır beni direk kedimden tanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…