amin cnm amin. bolll sutun olsun. bebeklerin gizlica kilo alsin buyusun...Hanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.
Ben iyiyim, bebekleri bir.kaç saate görmeye gideceğiz. Yine bir iki saate süt pompalamaya başlayacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım. Doğum sonrası biraz kanamam vardı masadan kaldırmadan durdurabildiler. Neredeyse hiç ağrım olmadı, haliyle ilaca gerek kalmadı. Sadece kasılmaları hafifletmek için bişeyler verdiler. Kalkıp yürüyorum. İlk gün oldukça güzel geçti. Bu gece de hastanedeyiz sonra ben taburcuyum ama bebekler kalacaklar. İstediğimiz gibi girip çıkmaya iznimiz var. Hatta küvmzlerin olduğu odalarda anneler için koltuk var istersek orada yatıp kalkabliyormuşuz. İki tane olduğu için iki koltuğumuz var babamız da kalabilecek yani.
Anladığım tek şey ne kadsr olumlu ve güler yüzlü olursanız herşey.o kadar kolay oluyor. Detaylara takılmayın, Allah en iyi kararı veriyor. Kendinize odaklanın,kendinizi sevin, bebekleriniz sizinle birlikte iyi oluyor. Allah herkese hayırlı, zamanlı ve sağlıklı doğum versin.
Sen nasılsın canım?amin cnm amin. bolll sutun olsun. bebeklerin gizlica kilo alsin buyusun...
sen de geve rahat uyuyup cabuk toparlanirsin. iyi olmana cok sevindim.
Ben bir çamaşırcı da denemiştim canım şu anki bedenimi aldım LargeKızlar lohusa sepetinden tuba marka gecelik pijama falan alan oldu mu ? Kalıbı nasıl l mi xl mi alsam emin olamadım da
Rabbim kolaylik güç kuvvet bol süt versin tez zamanda toparlar yumurcaklar gecmis olsunHanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.
Ben iyiyim, bebekleri bir.kaç saate görmeye gideceğiz. Yine bir iki saate süt pompalamaya başlayacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım. Doğum sonrası biraz kanamam vardı masadan kaldırmadan durdurabildiler. Neredeyse hiç ağrım olmadı, haliyle ilaca gerek kalmadı. Sadece kasılmaları hafifletmek için bişeyler verdiler. Kalkıp yürüyorum. İlk gün oldukça güzel geçti. Bu gece de hastanedeyiz sonra ben taburcuyum ama bebekler kalacaklar. İstediğimiz gibi girip çıkmaya iznimiz var. Hatta küvmzlerin olduğu odalarda anneler için koltuk var istersek orada yatıp kalkabliyormuşuz. İki tane olduğu için iki koltuğumuz var babamız da kalabilecek yani.
Anladığım tek şey ne kadsr olumlu ve güler yüzlü olursanız herşey.o kadar kolay oluyor. Detaylara takılmayın, Allah en iyi kararı veriyor. Kendinize odaklanın,kendinizi sevin, bebekleriniz sizinle birlikte iyi oluyor. Allah herkese hayırlı, zamanlı ve sağlıklı doğum versin.
Hadi ya bende kumaşı ince görünüyor çok dar olmasin diye xl aldimBen bir çamaşırcı da denemiştim canım şu anki bedenimi aldım Large
Boyun kilon kaç canım ayıptır sorması ona göre kıyas yapayim:)Ben bir çamaşırcı da denemiştim canım şu anki bedenimi aldım Large
Canım ben de lohusa sepetinden aldım M beden aldım eski bedenim. İlk geldiğinde bol bile geliyordu şimdi karnım daha çok büyüyünce daha güzel oldu. Gerçi benimki Tuba değildi sanırım.Kızlar lohusa sepetinden tuba marka gecelik pijama falan alan oldu mu ? Kalıbı nasıl l mi xl mi alsam emin olamadım da
Artik l bedenim sekerim benKim.oldugunu zuhaaaahaaa dan anladim
Ay l mi yapsam ki simdi içime kurt düştüCanım ben de lohusa sepetinden aldım M beden aldım eski bedenim. İlk geldiğinde bol bile geliyordu şimdi karnım daha çok büyüyünce daha güzel oldu. Gerçi benimki Tuba değildi sanırım.
gozun aydin cnm allah saglikla hastaneden cikmayi nasip etsin. Bebislere allahim uzun ve saglikli omurler versin.Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
Allah yardımcın olsun canım iyi olmana sevindim güzel dileklerin için de teşekkürlerHanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.
Allah anneli babalı sağlıklı büyütsün. Bebeklerin hayırlı olsunAllah razı olsun olsun çok hızlı oldu herşey. Suni sancı filan gerekmedi, epidural yaptılar. Dikiş vb gerek kalmadan kurtuldum ben. Allah var, kolay ve konforlu bir doğum oldu. Allah hepinize rahat nasip etsin. Bir kaç saat olmasına rağmen ayağa kalkabiliyorum, fazla agrım yok. Şükür herşey.yolunda.
bu ne kadar çok çorap. Benimkinin sadece iki çift çorabı varGünaydın kızlar çok şükür yıkamalar bitti sayılır bir tek nevresimi kaldı
Ben akıllı davranip sadece kendi ailemin dedikodusunu yaptim ama
Orda begendigin seyi baska sitelerde de bak, ben daha ucuza bulmustum modelleri.Kızlar lohusa sepetinden tuba marka gecelik pijama falan alan oldu mu ? Kalıbı nasıl l mi xl mi alsam emin olamadım da
Kuveze hep iyi tarafindan bakiyorum; anneye toparlanmak ve hazirlanmak icin zaman kazandırıyor. Bebek bakımını vs ogrenmek icin tıbbi personelle yakın iliskiler. Bir nevi hamilelikle doğum arası mola.Hanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.
Pisman değilim.yine.olsun.yine.yaparımBen akıllı davranip sadece kendi ailemin dedikodusunu yaptim amaonlarin yuzune de begenmedigin huylarini soyledigim icin sorun olmaz.
Orda begendigin seyi baska sitelerde de bak, ben daha ucuza bulmustum modelleri.
Kuveze hep iyi tarafindan bakiyorum; anneye toparlanmak ve hazirlanmak icin zaman kazandırıyor. Bebek bakımını vs ogrenmek icin tıbbi personelle yakın iliskiler. Bir nevi hamilelikle doğum arası mola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?