2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.

Ben iyiyim, bebekleri bir.kaç saate görmeye gideceğiz. Yine bir iki saate süt pompalamaya başlayacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım. Doğum sonrası biraz kanamam vardı masadan kaldırmadan durdurabildiler. Neredeyse hiç ağrım olmadı, haliyle ilaca gerek kalmadı. Sadece kasılmaları hafifletmek için bişeyler verdiler. Kalkıp yürüyorum. İlk gün oldukça güzel geçti. Bu gece de hastanedeyiz sonra ben taburcuyum ama bebekler kalacaklar. İstediğimiz gibi girip çıkmaya iznimiz var. Hatta küvmzlerin olduğu odalarda anneler için koltuk var istersek orada yatıp kalkabliyormuşuz. İki tane olduğu için iki koltuğumuz var babamız da kalabilecek yani.

Anladığım tek şey ne kadsr olumlu ve güler yüzlü olursanız herşey.o kadar kolay oluyor. Detaylara takılmayın, Allah en iyi kararı veriyor. Kendinize odaklanın,kendinizi sevin, bebekleriniz sizinle birlikte iyi oluyor. Allah herkese hayırlı, zamanlı ve sağlıklı doğum versin.

amin cnm amin. bolll sutun olsun. bebeklerin gizlica kilo alsin buyusun...
sen de geve rahat uyuyup cabuk toparlanirsin. iyi olmana cok sevindim.

Rabbim kolaylik güç kuvvet bol süt versin tez zamanda toparlar yumurcaklar gecmis olsun hersey gönlünce olsun insallah iyi olmana toparlanmana cok.mutlu oldum masallah.tatlim

Kızlar lohusa sepetinden tuba marka gecelik pijama falan alan oldu mu ? Kalıbı nasıl l mi xl mi alsam emin olamadım da
Canım ben de lohusa sepetinden aldım M beden aldım eski bedenim. İlk geldiğinde bol bile geliyordu şimdi karnım daha çok büyüyünce daha güzel oldu. Gerçi benimki Tuba değildi sanırım.

gozun aydin cnm allah saglikla hastaneden cikmayi nasip etsin. Bebislere allahim uzun ve saglikli omurler versin.

Allah yardımcın olsun canım iyi olmana sevindim güzel dileklerin için de teşekkürler

Allah anneli babalı sağlıklı büyütsün. Bebeklerin hayırlı olsun

Teşekkürler tatlım ikinci bahari yaşıyor omrum
I ikuayko senin.zırhı motoru görumceni basak burcu olduğunu bilmeyini tasliyorlarmis
Ben akıllı davranip sadece kendi ailemin dedikodusunu yaptim ama onlarin yuzune de begenmedigin huylarini soyledigim icin sorun olmaz.
Kızlar lohusa sepetinden tuba marka gecelik pijama falan alan oldu mu ? Kalıbı nasıl l mi xl mi alsam emin olamadım da
Orda begendigin seyi baska sitelerde de bak, ben daha ucuza bulmustum modelleri.
Kuveze hep iyi tarafindan bakiyorum; anneye toparlanmak ve hazirlanmak icin zaman kazandırıyor. Bebek bakımını vs ogrenmek icin tıbbi personelle yakın iliskiler. Bir nevi hamilelikle doğum arası mola.

Pisman değilim.yine.olsun.yine.yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…