Aslında en iyi destek abi kız kardestir benim abim evli deglken bizden de yakındı anneme sonrası görebilene aşk olsun
Evlât Rabbimin emaneti sonuçta ama ne bileyim kız çocuk hep farklı geliyor bana
Ben de 3 ay olmadı diye uzulmstm haklsn Allah aratmasin kimseye
Geçen çok samimi olmadığım bi arkadaş yazdı sosyal medyadan. Ortak dünya kadar tanıdığımız var hem eşimin ailesinden hem de benim iş arkadaşlarından O da Ağustos'ta doğum yapacakmış. Allah'ım nolur bizim kızlardan biri olmasın diye dua ettim yazışırken Aranızda bir kaç şüphelendiğim oldu ancaaaak doğum yapacak hastaneler tutmayınca rahatladım hayır beni direk kedimden tanırlar
Aynen o benim de dikkatimi çekti bir sessiz sedasız korkmayalım diye doğurdu da bize de biz doğurunca mı söyleyecek acaba saklamayın arkadaşlar bu bebeler elbet doğacak işin kötüsü temmuzu beklesinler diye dua eder olduk
Aynen o benim de dikkatimi çekti bir sessiz sedasız korkmayalım diye doğurdu da bize de biz doğurunca mı söyleyecek acaba saklamayın arkadaşlar bu bebeler elbet doğacak işin kötüsü temmuzu beklesinler diye dua eder olduk
Neden zorla kendinizi ele veriyorsunuz sizin yuzunuzden bende tirstim bu hale geldim oysa hastahanem yerim yurdum doktorum cocugun adi kabak gibi zuhahaha
Efelihayat
aramıza hoşgeldin Alemsiniz kizlar ya hepinizde çok sekersiniz ya oturdum gülüyorum kendi kendime resmen memleketten fotoya herşey mevcut sitede hiç korkum yok bulan bulsun valla
Efelihayat
aramıza hoşgeldin Alemsiniz kizlar ya hepinizde çok sekersiniz ya oturdum gülüyorum kendi kendime resmen memleketten fotoya herşey mevcut sitede hiç korkum yok bulan bulsun valla
Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.