2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim abimde var kiz kardesimde cnm. Ama kardesimle superiz. Abimle eh iste.
R Rzg14 ne yaptın bacım, bir mesajınla herkes adını değişti
Devreler yanmis topikte

kız sesli kahkaha attım ofiste, izne çıkmadan so

hatta senin görümce de bizi gizli takipte dimi:)
Yok, es amca oglunun sevgilisi
Benim kediler de mimli anacim. Ya ben her halükarda mictim, siz devam edin

Kızlar ikinci anne falan yazmışsınız farkında olmadan kim doğurdu ya benim haberim yok. Ağustos annelerinin ilk Annesi L labfaresi olmadı mı?

Aynen o benim de dikkatimi çekti bir sessiz sedasız korkmayalım diye doğurdu da bize de biz doğurunca mı söyleyecek acaba saklamayın arkadaşlar bu bebeler elbet doğacak işin kötüsü temmuzu beklesinler diye dua eder olduk

Sessiz sedasız ahah Allah analı babalı büyütsün inşallah ne diyelim bebeler sabırsız

Efelihayat aramıza hoşgeldin Alemsiniz kizlar ya hepinizde çok sekersiniz ya oturdum gülüyorum kendi kendime resmen memleketten fotoya herşey mevcut sitede hiç korkum yok bulan bulsun valla
Teşekkürler tatlım ikinci bahari yaşıyor omrum
I ikuayko senin.zırhı motoru görumceni basak burcu olduğunu bilmeyini tasliyorlarmis

Kızlar lohusa sepetinden tuba marka gecelik pijama falan alan oldu mu ? Kalıbı nasıl l mi xl mi alsam emin olamadım da

İnşallah en kısa zamanda evinize geçersiniz canım, gözün aydın ❤ Seninki gibi kolay doğum nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…