O oyle olmuyor iste tatlim.evlat ne yapsa sana batmiyor soylene soylene temizliyorsun koltuk attik biz koku cikaramadik her seyi deneyipben tam bir kedi delisiyim, acccaayyipp seviyorum ama bebeğimin odasına işeyecek var yaa evden atarım o kediyi
Çok güzeller cnm güle Gül e kullanım düşünmeleri yeter onu bulamayanlar da varBenimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedimAllah razı olsun
guzel gunlerde kullanin cnm.Benimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedimAllah razı olsun
sen bilirsin cnm. ben bu sabah 50lik 1 tane daha siparis verdim. cunku hastane ve eve yetmeyecegine karar verdim. kargoladilar bile.canım bende hemen verse3m mi sipraiş
MAŞALLAH MAŞALLAH aferin kızımıza annesi .. öptüm canım ikiniz de
Aynen cnm ben riskli gebeyim sözde telefonda iş yapma sakin diyolar ama dogurcam hala bi kere bile yardıma gelmisligi yok kimseninDüşünmüş en azından yani klasik olsa da baya bir fantazi senin tarzini.bilmiyorum ama hazirlamis tatlım şükür gule.gule.kullanin saglikla
evetttt dedikodu kv gıybet.time bizimkinde bir nane yok öldürüyor beni umursamazligi sormamasi eksik.ne.gedik.ne var ne.yok insan maddi beklemiyor ama.manevi ama sorsun da istiyor naptın yardima ihtiyacin var mi demesini bekliyor
B Bluemom44Eşimde atıyordu canım zor tuttum. Yaşayamaz çünkü sokakta
Sagol akil veren cok deseydinAynen cnm ben riskli gebeyim sözde telefonda iş yapma sakin diyolar ama dogurcam hala bi kere bile yardıma gelmisligi yok kimsenin
esinin prof.lugu hayirli olsun cnm. tebrikler..Güzel gunlerde kullanın canım... Ben ilk doğumumda taktıkalrını sonradan verip kendime küpe buyuk kızıma da beğendiği bir bilekliği almıştım. Olsun düşünmesi yeter .. Şimdilik yanında tak sonra değiştirirsin. Aferin bak kv ye
Bana da gecen geldğinde çeyrek taktı eşim profesör oldu diye:)))) doğuma bilmiyorum
saol cnm. cidden guzeller.Ben
Bursa da mağazaları var tadına bakmıştım gerçekten çok güzelhayırlı olsun.
Fıstıklı dolgulular vardı. 75 tanesi 120 tl. Onlarda baya kalın, dolgun ve bol fıstıklıydı.
Yok yalniz degilsin:) ben de bir sey yikamadim, utulemedim. Gecelik almadim. Ya da bebege yenidogan takimi. Kardesinden kalanlari giyer diye rahatim bir de maasi bekliyorum:) bunlari da alinca dogabilir artik.bir benim herhalde eksikleri alayım yıkayayım ütüleyeyim demeyen. aslında ben diyorum da kocamın sülalesi rahat olduğundan öyle bekliyorum, kocamın gönlü olacak falan bekliyorum
Valla demek lazm aslında eşime dedim bigun herkes iş yapma diyo ama kimsenin geldiği yok kimseden hayır yok dedim. Bende yapabildiğim kadr yapmaya çalışyorum ama zor buldum zatn haklisin valla hiç yapmamak lazmSagol akil veren cok deseydinpofff birak sen zorlama.kendini benim de yıkılıyor ev felaket ama.yapmiyorum.bole.bole yapiyorum canimdan.kiymetli degil
Freshh korkma kediler hepsi oyle.degil erkek kediler ergenlik yada ilerleyen.donemde kisirlastirmazsan koku birakiyorlar 6 ay bekledik.yavru diye koltuk gitti ama suan sorun.yok 7 yasindalar
Kiz 8.aya geldikk baslatmasin gönlüne kocisinbir benim herhalde eksikleri alayım yıkayayım ütüleyeyim demeyen. aslında ben diyorum da kocamın sülalesi rahat olduğundan öyle bekliyorum, kocamın gönlü olacak falan bekliyorum
Ama sen yaylı değil demssn 1 sene kullanck diye aldım yazmssn. Ben iyi diyerek aldım bu yatağı milky yaylı diyeE bebekte bende gördüm pahalıydı gerçekten, indirime ek en uzun gecemiydi onun indirimide vardı 1gün geçerli son dakika aldım valla bu fiyata görünceaman bizim oğlanların yatağıda aynı
Düşünmüş en azından yani klasik olsa da baya bir fantazi senin tarzini.bilmiyorum ama hazirlamis tatlım şükür gule.gule.kullanin saglikla
evetttt dedikodu kv gıybet.time bizimkinde bir nane yok öldürüyor beni umursamazligi sormamasi eksik.ne.gedik.ne var ne.yok insan maddi beklemiyor ama.manevi ama sorsun da istiyor naptın yardima ihtiyacin var mi demesini bekliyor
iş yapma dediklerinde "kim yapacak?" diye sorsan ya canım..Valla demek lazm aslında eşime dedim bigun herkes iş yapma diyo ama kimsenin geldiği yok kimseden hayır yok dedim. Bende yapabildiğim kadr yapmaya çalışyorum ama zor buldum zatn haklisin valla hiç yapmamak lazm
benim tek eksiğim depend kaldı. migroslarda varmış. iki bina yanımda yani.. çıkıp almaya üşeniyorum. o kadar sıcak ki hava. bilemiyorum düşünemiyorum tüm eksikleri bu haftalara bırakmayı, hala çanta hazırlamayanlara, yıkama ve ütü yapmayanlara hayret ediyorum büyük cesaretKiz 8.aya geldikk baslatmasin gönlüne kocisinyardim edenin degil hepsini kendi yapacak olanin varsa bekle. Bende hal kalmamis bu zamana biraksaydim hicbisiy yapamazdm valla son bir alisverisi kaldi cocugun gozumde buyuyo
Benimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
işte bayramdan sonra eksikler alınıp hazırlık yapacaktık. kaynımın kazası oldu şimdi hergün biri yanında kalıyor hastanede evde olanlarda git gel hastaneye birşey yapamıyorlar. şimdi de birazda benim elim kolum kalkmıyor çokta sıkıştıramıyorum. dün akşam bir trip bir posta ağlama yaşadık :) 15 gün sonra dedi bakalım nasıl olacak :) gerçi görümcem kaynanam yardım ederler diye umuyorum:)Kiz 8.aya geldikk baslatmasin gönlüne kocisinyardim edenin degil hepsini kendi yapacak olanin varsa bekle. Bende hal kalmamis bu zamana biraksaydim hicbisiy yapamazdm valla son bir alisverisi kaldi cocugun gozumde buyuyo
ya deme öyle korkutma vala içim hiç rahat değil düşündükçe geriliyorum ama napim işte :)benim tek eksiğim depend kaldı. migroslarda varmış. iki bina yanımda yani.. çıkıp almaya üşeniyorum. o kadar sıcak ki hava. bilemiyorum düşünemiyorum tüm eksikleri bu haftalara bırakmayı, hala çanta hazırlamayanlara, yıkama ve ütü yapmayanlara hayret ediyorum büyük cesaret
Bizim ev de oyle halilari da kaldirdik heryer uçuş ucus tuy oluyo 1 gunde..Benim evimde bir gün süpürmesem batıyor. Kedimde saolsun 26 yere işemiş. Üşenmeden saydımeşim krizlerde hepsinide bebeğin odasına eşyalarına yapmış. Ne yapıcam bilmiyorum
olsun kiz onu bulamayanlar da var iyiymis seninkilerBenimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?