2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben tam bir kedi delisiyim, acccaayyipp seviyorum ama bebeğimin odasına işeyecek var yaa evden atarım o kediyi
O oyle olmuyor iste tatlim.evlat ne yapsa sana batmiyor soylene soylene temizliyorsun koltuk attik biz koku cikaramadik her seyi deneyip

Çok güzeller cnm güle Gül e kullanım düşünmeleri yeter onu bulamayanlar da var

guzel gunlerde kullanin cnm.
canım bende hemen verse3m mi sipraiş

MAŞALLAH MAŞALLAH aferin kızımıza annesi .. öptüm canım ikiniz de
sen bilirsin cnm. ben bu sabah 50lik 1 tane daha siparis verdim. cunku hastane ve eve yetmeyecegine karar verdim. kargoladilar bile.

Aynen cnm ben riskli gebeyim sözde telefonda iş yapma sakin diyolar ama dogurcam hala bi kere bile yardıma gelmisligi yok kimsenin

Eşimde atıyordu canım zor tuttum. Yaşayamaz çünkü sokakta
B Bluemom44 Efelihayat tabii ki evden atmak işin şakası da, herhalde o sinirle bi süre uzaklaştırırdım evden, annemlere filan verirdim 10-15 günlüğüne bizim kuş bazen aşırı tüy döküyor, süpürmekten yoruluyorum evde söylene söylene dolanıyorum, o dönemlerde annemlere götürüyorum "havası değişsin" bahanesiyle kedi işese kafayı yerim herhalde

Aynen cnm ben riskli gebeyim sözde telefonda iş yapma sakin diyolar ama dogurcam hala bi kere bile yardıma gelmisligi yok kimsenin
Sagol akil veren cok deseydin pofff birak sen zorlama.kendini benim de yıkılıyor ev felaket ama.yapmiyorum.bole.bole yapiyorum canimdan.kiymetli degil
Freshh korkma kediler hepsi oyle.degil erkek kediler ergenlik yada ilerleyen.donemde kisirlastirmazsan koku birakiyorlar 6 ay bekledik.yavru diye koltuk gitti ama suan sorun.yok 7 yasindalar

esinin prof.lugu hayirli olsun cnm. tebrikler..

Ben

Bursa da mağazaları var tadına bakmıştım gerçekten çok güzel hayırlı olsun.
Fıstıklı dolgulular vardı. 75 tanesi 120 tl. Onlarda baya kalın, dolgun ve bol fıstıklıydı.
saol cnm. cidden guzeller.

bir benim herhalde eksikleri alayım yıkayayım ütüleyeyim demeyen. aslında ben diyorum da kocamın sülalesi rahat olduğundan öyle bekliyorum, kocamın gönlü olacak falan bekliyorum
Yok yalniz degilsin:) ben de bir sey yikamadim, utulemedim. Gecelik almadim. Ya da bebege yenidogan takimi. Kardesinden kalanlari giyer diye rahatim bir de maasi bekliyorum:) bunlari da alinca dogabilir artik.

Valla demek lazm aslında eşime dedim bigun herkes iş yapma diyo ama kimsenin geldiği yok kimseden hayır yok dedim. Bende yapabildiğim kadr yapmaya çalışyorum ama zor buldum zatn haklisin valla hiç yapmamak lazm

bir benim herhalde eksikleri alayım yıkayayım ütüleyeyim demeyen. aslında ben diyorum da kocamın sülalesi rahat olduğundan öyle bekliyorum, kocamın gönlü olacak falan bekliyorum
Kiz 8.aya geldikk baslatmasin gönlüne kocisin yardim edenin degil hepsini kendi yapacak olanin varsa bekle. Bende hal kalmamis bu zamana biraksaydim hicbisiy yapamazdm valla son bir alisverisi kaldi cocugun gozumde buyuyo

E bebekte bende gördüm pahalıydı gerçekten, indirime ek en uzun gecemiydi onun indirimide vardı 1gün geçerli son dakika aldım valla bu fiyata görünce aman bizim oğlanların yatağıda aynı
Ama sen yaylı değil demssn 1 sene kullanck diye aldım yazmssn. Ben iyi diyerek aldım bu yatağı milky yaylı diye

Benim kaynananın aynısı bi eksiğiniz var mı diye bi kere sormaz mı insan.Bir bebek arabasını alayım dedi sonra bir daha lafı açılmadı kaldı öyle.

Valla demek lazm aslında eşime dedim bigun herkes iş yapma diyo ama kimsenin geldiği yok kimseden hayır yok dedim. Bende yapabildiğim kadr yapmaya çalışyorum ama zor buldum zatn haklisin valla hiç yapmamak lazm
iş yapma dediklerinde "kim yapacak?" diye sorsan ya canım..

şükürler olsun bizimkiler her zaman gelirler, ütü bulaşık yemek hepsini hallederler. çağırsam her gün gelirler de, bıdı bıdı bıdı çeneden kafam şişiyor o yüzden haftada 1 çağırıyorum kayınvalidemi ya da annemi:))

Kiz 8.aya geldikk baslatmasin gönlüne kocisin yardim edenin degil hepsini kendi yapacak olanin varsa bekle. Bende hal kalmamis bu zamana biraksaydim hicbisiy yapamazdm valla son bir alisverisi kaldi cocugun gozumde buyuyo
benim tek eksiğim depend kaldı. migroslarda varmış. iki bina yanımda yani.. çıkıp almaya üşeniyorum. o kadar sıcak ki hava. bilemiyorum düşünemiyorum tüm eksikleri bu haftalara bırakmayı, hala çanta hazırlamayanlara, yıkama ve ütü yapmayanlara hayret ediyorum büyük cesaret

Vay be ne kaynanalar bizimki yastik yorganla gorevini tamamlar alırken foto atip model sectirsin bi dahaki sefere

işte bayramdan sonra eksikler alınıp hazırlık yapacaktık. kaynımın kazası oldu şimdi hergün biri yanında kalıyor hastanede evde olanlarda git gel hastaneye birşey yapamıyorlar. şimdi de birazda benim elim kolum kalkmıyor çokta sıkıştıramıyorum. dün akşam bir trip bir posta ağlama yaşadık :) 15 gün sonra dedi bakalım nasıl olacak :) gerçi görümcem kaynanam yardım ederler diye umuyorum:)

ya deme öyle korkutma vala içim hiç rahat değil düşündükçe geriliyorum ama napim işte :)

Benim evimde bir gün süpürmesem batıyor. Kedimde saolsun 26 yere işemiş. Üşenmeden saydım eşim krizlerde hepsinide bebeğin odasına eşyalarına yapmış. Ne yapıcam bilmiyorum
Bizim ev de oyle halilari da kaldirdik heryer uçuş ucus tuy oluyo 1 gunde..
Kardes kiskancligi baslamis

olsun kiz onu bulamayanlar da var iyiymis seninkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…