E bebekte bende gördüm pahalıydı gerçekten, indirime ek en uzun gecemiydi onun indirimide vardı 1gün geçerli son dakika aldım valla bu fiyata görünce aman bizim oğlanların yatağıda aynı
Benimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedim Allah razı olsun
Düşünmüş en azından yani klasik olsa da baya bir fantazi senin tarzini.bilmiyorum ama hazirlamis tatlım şükür gule.gule.kullanin saglikla
evetttt dedikodu kv gıybet.time bizimkinde bir nane yok öldürüyor beni umursamazligi sormamasi eksik.ne.gedik.ne var ne.yok insan maddi beklemiyor ama.manevi ama sorsun da istiyor naptın yardima ihtiyacin var mi demesini bekliyor
Sadece baharatla el bezi cekmecesini yaptım bıraktım
Koltuklarin minderleri falan yikaniyor şu anda, supur supur bitmedi zaten. İnsan sorguluyor neden kedi? Neden erkek? Tek yasasam maksimum saç olurdu.
bugun perinatolog da randevum vardı... Yaza denk geldiği için biri tatile çıakr diye korkuma iki doktorla devam ediyorum ::)))))
kesinkikle gunes kremi önerdi denize her iki doktorumda izin verdi.. Bugun hamileler için olan gunes kremi sipraişini verdim....zaten yuzume sürüyordumda ozelliklle solante pregna önerdiler 2 doktor da...
Benimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedim Allah razı olsun
Güzel gunlerde kullanın canım... Ben ilk doğumumda taktıkalrını sonradan verip kendime küpe buyuk kızıma da beğendiği bir bilekliği almıştım. Olsun düşünmesi yeter .. Şimdilik yanında tak sonra değiştirirsin. Aferin bak kv ye
Bana da gecen geldğinde çeyrek taktı eşim profesör oldu diye:)))) doğuma bilmiyorum
Bursa da mağazaları var tadına bakmıştım gerçekten çok güzel hayırlı olsun.
Fıstıklı dolgulular vardı. 75 tanesi 120 tl. Onlarda baya kalın, dolgun ve bol fıstıklıydı.
Güzel gunlerde kullanın canım... Ben ilk doğumumda taktıkalrını sonradan verip kendime küpe buyuk kızıma da beğendiği bir bilekliği almıştım. Olsun düşünmesi yeter .. Şimdilik yanında tak sonra değiştirirsin. Aferin bak kv ye
Bana da gecen geldğinde çeyrek taktı eşim profesör oldu diye:)))) doğuma bilmiyorum
Koltuklarin minderleri falan yikaniyor şu anda, supur supur bitmedi zaten. İnsan sorguluyor neden kedi? Neden erkek? Tek yasasam maksimum saç ha
Koltuklarin minderleri falan yikaniyor şu anda, supur supur bitmedi zaten. İnsan sorguluyor neden kedi? Neden erkek? Tek yasasam maksimum saç olurdu.
Yok değil şu masraflar arasında kısırlaştıramadık burada 600 istiyorlar malesef. Koku bırakma olayıda değil artık öyle olunca bir iki damla oluyordu. Bildiğin göl gibi hepsi
Yıkayınca çıkıyor birtek oda yıkanacak şeyse. Bir keresinde yeni aldığım deri ceket ve deri çantanın olduğu poşetin içine yapmıştı. Tabiki yıkayamadım neyle sildiysem asla çıkmadı daha kullanamadan çöp oldular Efelihayat
Yok değil şu masraflar arasında kısırlaştıramadık burada 600 istiyorlar malesef. Koku bırakma olayıda değil artık öyle olunca bir iki damla oluyordu. Bildiğin göl gibi hepsi