2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
70×130 394tl verdim bende canım hepsiburada, e bebekte 548tlydi dün baktigimda aynı ölçü. Ama hepsi burada indirim bitti
E bebekte bende gördüm pahalıydı gerçekten, indirime ek en uzun gecemiydi onun indirimide vardı 1gün geçerli son dakika aldım valla bu fiyata görünce aman bizim oğlanların yatağıda aynı

canım bende hemen verse3m mi sipraiş
hususi sakliyrm onu ..

tutuyorum inatla cnm.

MAŞALLAH MAŞALLAH aferin kızımıza annesi .. öptüm canım ikiniz de

Düşünmüş en azından yani klasik olsa da baya bir fantazi senin tarzini.bilmiyorum ama hazirlamis tatlım şükür gule.gule.kullanin saglikla
evetttt dedikodu kv gıybet.time bizimkinde bir nane yok öldürüyor beni umursamazligi sormamasi eksik.ne.gedik.ne var ne.yok insan maddi beklemiyor ama.manevi ama sorsun da istiyor naptın yardima ihtiyacin var mi demesini bekliyor

Sadece baharatla el bezi cekmecesini yaptım bıraktım
Koltuklarin minderleri falan yikaniyor şu anda, supur supur bitmedi zaten. İnsan sorguluyor neden kedi? Neden erkek? Tek yasasam maksimum saç olurdu.
Benim evimde bir gün süpürmesem batıyor. Kedimde saolsun 26 yere işemiş. Üşenmeden saydım eşim krizlerde hepsinide bebeğin odasına eşyalarına yapmış. Ne yapıcam bilmiyorum

bugun perinatolog da randevum vardı... Yaza denk geldiği için biri tatile çıakr diye korkuma iki doktorla devam ediyorum ::)))))
kesinkikle gunes kremi önerdi denize her iki doktorumda izin verdi.. Bugun hamileler için olan gunes kremi sipraişini verdim....zaten yuzume sürüyordumda ozelliklle solante pregna önerdiler 2 doktor da...

güzelmiş güle güle kullanın inşallah

Güzel gunlerde kullanın canım... Ben ilk doğumumda taktıkalrını sonradan verip kendime küpe buyuk kızıma da beğendiği bir bilekliği almıştım. Olsun düşünmesi yeter .. Şimdilik yanında tak sonra değiştirirsin. Aferin bak kv ye
Bana da gecen geldğinde çeyrek taktı eşim profesör oldu diye:)))) doğuma bilmiyorum

Ben
Bursa da mağazaları var tadına bakmıştım gerçekten çok güzel hayırlı olsun.
Fıstıklı dolgulular vardı. 75 tanesi 120 tl. Onlarda baya kalın, dolgun ve bol fıstıklıydı.

Benim evimde bir gün süpürmesem batıyor. Kedimde saolsun 26 yere işemiş. Üşenmeden saydım eşim krizlerde hepsinide bebeğin odasına eşyalarına yapmış. Ne yapıcam bilmiyorum
Kısır degildi dimi senin ki ondan yapiyordur o koku icin.cozumun.var mi yada teknik

Tami yapıştırır

Kısır degildi dimi senin ki ondan yapiyordur o koku icin.cozumun.var mi yada teknik
Yok değil şu masraflar arasında kısırlaştıramadık burada 600 istiyorlar malesef. Koku bırakma olayıda değil artık öyle olunca bir iki damla oluyordu. Bildiğin göl gibi hepsi

Saol canım. Düşünmesi yeter tabi ki..
eşin profesör oldu diye çeyrek taktıysa, sen anne olunca bir bilezik yakışır

Yıkayınca çıkıyor birtek oda yıkanacak şeyse. Bir keresinde yeni aldığım deri ceket ve deri çantanın olduğu poşetin içine yapmıştı. Tabiki yıkayamadım neyle sildiysem asla çıkmadı daha kullanamadan çöp oldular Efelihayat

Yok değil şu masraflar arasında kısırlaştıramadık burada 600 istiyorlar malesef. Koku bırakma olayıda değil artık öyle olunca bir iki damla oluyordu. Bildiğin göl gibi hepsi
Ovvvv Allah yardimciniz olsun zor tez Zamanda yaptirin bari cocukla daha da zorlasir çünkü

ben tam bir kedi delisiyim, acccaayyipp seviyorum ama bebeğimin odasına işeyecek var yaa evden atarım o kediyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…