- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
iş yapma dediklerinde "kim yapacak?" diye sorsan ya canım..
şükürler olsun bizimkiler her zaman gelirler, ütü bulaşık yemek hepsini hallederler. çağırsam her gün gelirler de, bıdı bıdı bıdı çeneden kafam şişiyor o yüzden haftada 1 çağırıyorum kayınvalidemi ya da annemi:))
Kız ne kvler var bizimki daha eksik birşey varmı diye sormadı, birkere soracak gibi oldu var diyince de gülüp sonra bakarız dediBenimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedimAllah razı olsun
Sen dur artik yeter daaa havlu muslin uc cocuga yeterkiz senin isime neoldu bu aradaaa hayirdir??havlu deme bana uc havlu bitanede bornozumuz vardi. havluyu dortledim. muslin aradimda yokmus ahah..en buyuk boylardan iki tane daha alsam diye sey etmistim
Evet hoş gözüküyor. Sade ve şık olmuş. En büyük eksiklik yavrucuğun oda sağlıkla gelince hiç bir eksik kalmayacak. Eşim diyor ki odayı sen kendi gözüne hoş gözüksün diye yapıyorsun. El kadar bebek ne anlar diyor. Doğru da diyor da işte heves ediyoruz güzel olsun istiyoruz :))coook sagol canim. ya evet ama duvar falan delindi yaa..uff!
Yatagin uzerine bundan asinca bosluk azalir gibi sanki:
Eki Görüntüle 2282515
Ah bide bunu yapan hatun mesajlarina dönse geri!! Inat ettim illa bu olacak hahah..
gercekten begendiniz mi, tesekkur ederimmm! daha guzellerini sizler evlatlarinizla kullanin insallah canim. bana hala biraz bos, eksik var gibi geliyo galiba..
sagol canim, amiiin daha guzellerini sen kullan evladinla insallah. lambayla haliyi bi halledelim, daha cok ‘tamamlanmis’ gelecek gozume ozaman insallah!
Aha benim odunEvet hoş gözüküyor. Sade ve şık olmuş. En büyük eksiklik yavrucuğun oda sağlıkla gelince hiç bir eksik kalmayacak. Eşim diyor ki odayı sen kendi gözüne hoş gözüksün diye yapıyorsun. El kadar bebek ne anlar diyor. Doğru da diyor da işte heves ediyoruz güzel olsun istiyoruz :))
Valla eşime dedim bebek arabasını da onlar alsın diye benim ailem her şeyini aldı zaten bir o kaldı. Eşim de boşver almasalar daha iyi başımıza kakıyorlar sonra dedi ki haklı yapmadıkları şey değil yaptıkları düğünü bile eşimin başına kaktılar. Çok değişiklerAy siz de onlara aldirtin.. Emrivaki yapin uyuz oldumm
Çokkk beğendim sapsade tam benlik..huzurla uyusun bu odada inşallahkizlaaar, 1 gunluk bandan sonra ben geldiim. resmen 40 sayfa falan dolusmus, okudum cogu sayfalari valla!
bugun doktora gittik. kilo vermisim, +15 oldu bana yeniden +14 haha. cok almissin diye son gittigimde kizmisti, doktorumdan hic beklemedigim bi performansti o heheh..nst ye baglandim, sancim yok. bebisin kalp atislari duzenli. vajina ph-sina bakti (cok seviyo ikidebir eliyle kurcalamayi bu kadin beni oldurecek yemin ederim), yine bi sorun yok. E BAKMASAN MI ARTIK! diyemiyorum iste. doktordan sonra carsiya ugradim, bi saatlik kacamak oluversin canim. indirimlerde aklim kaldi napim. 9-12 ay arasi ancak giyebilecegi mevsimlik ceketi simdiden aldimen napiim 10 liraydi. havluyu indirimde gorunce dayanamadim (almayi dusunmuyodum daha cok). bugunun ganimetlerii:
Eki Görüntüle 2282511
almanya yaniyo yaniyo bu arada, asiri sicak havalar. evden calisiyorum iki gundur, ama durulmuyo evdede. gunde iki kez dus aliyorum resmen. bugun ucleyecegim herhalde. geceleri uykular berbat..
yatak odamiz geldi bu arada dun, galiba cici oldu yaa! ama rafi yuksek astirdim adamlara yaa, onu sevmedim. maalesef yerini degistiremiicem, idare edicem o yuzden artik. kafamda lamba ve hali icin fikir vardi, onlara kesin karar verdim insallah haftasonu alacagim...ben aksam aksam dayanamayip sildim tabi dolaplari..esim geldikten sonra da birlikte duzenledik kiyafetlerimizi yerlestirdik biraz. herhalde bi 20 kez daha degistiririm ama olsun ortadan kalkti hersey:)
Eki Görüntüle 2282513
El kadar bebegin oda dekorasyonundan anlamasını mı bekliyormuşEvet hoş gözüküyor. Sade ve şık olmuş. En büyük eksiklik yavrucuğun oda sağlıkla gelince hiç bir eksik kalmayacak. Eşim diyor ki odayı sen kendi gözüne hoş gözüksün diye yapıyorsun. El kadar bebek ne anlar diyor. Doğru da diyor da işte heves ediyoruz güzel olsun istiyoruz :))
Siz de alınanları kayınvalidene kayınpederine “bak babaannesi, nasıl ” diye gösterin, orda lafını da söylersin “annemler aldı, babamlar aldı” diyeValla eşime dedim bebek arabasını da onlar alsın diye benim ailem her şeyini aldı zaten bir o kaldı. Eşim de boşver almasalar daha iyi başımıza kakıyorlar sonra dedi ki haklı yapmadıkları şey değil yaptıkları düğünü bile eşimin başına kaktılar. Çok değişiklerAlmasınlar o yüzden muhattap olmaya gelmez bunlarla
bir kez yedi iste bizimki o da bir an.gaza geldi.sanirim.park.yatakla yatağını aldi annemler.mobilyaya destek.atinca buda duyunca bir an.gaza geldi ama.bir an o.kadarSiz de alınanları kayınvalidene kayınpederine “bak babaannesi, nasıl ” diye gösterin, orda lafını da söylersin “annemler aldı, babamlar aldı” diyebelki dank
Aklima senin su renk.muhabbeti geldi bilmem.ne anneleri bez paylasiyorDaha dün kalp atışı olacak mi diye randevu tarihi bekliyorduk, şimdi mobilyalari kurduk da esyalarini duzenliyoruz.
O muhabbeti yapmamistim ben de kesin biz de paylasicaz demistimAklima senin su renk.muhabbeti geldi bilmem.ne anneleri bez paylasiyoriki ay sonra.insallah yemedi yemiyor kakasi boyle soyle uyumuyor gazli dicez
Birde burun vardi Ayyy burun aspiratöru muhabbetiO muhabbeti yapmamistim ben de kesin biz de paylasicaz demistim
Ben daha hiçbirşey yapmadığım gibi bir de haftaya taşınacağımbenim tek eksiğim depend kaldı. migroslarda varmış. iki bina yanımda yani.. çıkıp almaya üşeniyorum. o kadar sıcak ki hava. bilemiyorum düşünemiyorum tüm eksikleri bu haftalara bırakmayı, hala çanta hazırlamayanlara, yıkama ve ütü yapmayanlara hayret ediyorum büyük cesaret
Vay be ne kaynanalar bizimki yastik yorganla gorevini tamamlaralırken foto atip model sectirsin bi dahaki sefere
aynen valla Allah razı olsun yine de ilerde üzerine para verip bilezik yaparımolsun kiz onu bulamayanlar da var iyiymis seninkiler
Ayyy çok sinir bozucu gerçekten, nasıl yüzleri tutuyor da fatura ödetiyor anlamıyorumAy ne güzel güle güle kullanın bebişle annesi
ay ama ifşa da olsam söylemeden geçemeyeceğim ya benim eşimin ailesi hiçbir şey almıyorlar bebek için. Onu geçtim eşime aşılmış telefon faturasını ödetmiş, kendine ayakkabı aldırmış ki kendileri baya zengin yani, onlardan bir çöp istemiyorum da bizi sömürmekten vazgeçseler artık gerçekten sinirim bozuluyor. İnsan oğlum bir ihtiyacınız var mı demez mi yaDaha neler var da birikim olunca her şey sinirimi bozuyor böyle
Görümcekvalla kuyumcu demiş beğenmezse değiştiririz diye. Ama aldıkları çoğu şey benim tarzıma uymadığı için hep değiştiriyorum bu kez utandım artık. İleri doğru değiştirip başka bişey yaparım artık. Hele görümcemin her seferinde bunu babam beğendi canm çok severek aldı demesi var beni benden alıyor değer verip değiştirmeyeyim babası üzülmesin diye yapıyor sanırı
aynen valla Allah razı olsun yine de ilerde üzerine para verip bilezik yaparım
Ayyy çok sinir bozucu gerçekten, nasıl yüzleri tutuyor da fatura ödetiyor anlamıyorumDurumları olmaz o zaman destek bekliyorlar derim ama hem zenginmişler. Allah merhamet versin canm.
Siz de alınanları kayınvalidene kayınpederine “bak babaannesi, nasıl ” diye gösterin, orda lafını da söylersin “annemler aldı, babamlar aldı” diyebelki dank eder kafalarına..
Kız odun deme bak ifşa olursan kulağına gider diyim ben sana :))) bende öyle daha tam bitmedi odamız bitince göstereceğim size de :)Aha benim odunkendi zevkinle.yaptin cocuk begenmez birde millet gezecek bakacak.diye yaptin.diyor ayy yalniz değilim valla girip.girip huzur buluyorum insallah sagsalim gelsin.kuzular dolsun odalari
Alırlar belki canm daha vakit var. Aslında hiç beklememek en iyisi, yapmazlarsa da kendileri bilirler,,, minnet etmemek en iyisi. Gerçi bana da alıyorlar ama ben yine de fazla minnet etmiyorum. Çok samimiyeti seviyorlar vıç vıç ama ben mesafeli durmaya çalışıyorum her zaman.Kız ne kvler var bizimki daha eksik birşey varmı diye sormadı, birkere soracak gibi oldu var diyince de gülüp sonra bakarız dedielinde bir kuru çeyrekle gelirse torun morun zor görür benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?