2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet bidaha sorarsa öyle diyim bakalm ama benm kv ler şehir dışında oturuyo bi geldimi bir haftadan onc e gitmez çok konuşuyor ve ben hastayken bile susmaz annem gelip akşam gider dha iyi

Kız ne kvler var bizimki daha eksik birşey varmı diye sormadı, birkere soracak gibi oldu var diyince de gülüp sonra bakarız dedi elinde bir kuru çeyrekle gelirse torun morun zor görür benden

kiz senin isime neoldu bu aradaaa hayirdir?? havlu deme bana uc havlu bitanede bornozumuz vardi. havluyu dortledim. muslin aradimda yokmus ahah..en buyuk boylardan iki tane daha alsam diye sey etmistim
Sen dur artik yeter daaa havlu muslin uc cocuga yeter
degisiklik.olsun dedim biraZ değişim şart hem kamufle oluyum

Evet hoş gözüküyor. Sade ve şık olmuş. En büyük eksiklik yavrucuğun oda sağlıkla gelince hiç bir eksik kalmayacak. Eşim diyor ki odayı sen kendi gözüne hoş gözüksün diye yapıyorsun. El kadar bebek ne anlar diyor. Doğru da diyor da işte heves ediyoruz güzel olsun istiyoruz :))

Aha benim odun kendi zevkinle.yaptin cocuk begenmez birde millet gezecek bakacak.diye yaptin.diyor ayy yalniz değilim valla girip.girip huzur buluyorum insallah sagsalim gelsin.kuzular dolsun odalari

Ay siz de onlara aldirtin.. Emrivaki yapin uyuz oldumm
Valla eşime dedim bebek arabasını da onlar alsın diye benim ailem her şeyini aldı zaten bir o kaldı. Eşim de boşver almasalar daha iyi başımıza kakıyorlar sonra dedi ki haklı yapmadıkları şey değil yaptıkları düğünü bile eşimin başına kaktılar. Çok değişikler Almasınlar o yüzden muhattap olmaya gelmez bunlarla

Çokkk beğendim sapsade tam benlik..huzurla uyusun bu odada inşallah ben olsam bu odaya halı bile almazdım, beyaz küçük bir yolluk bitti gittiii:))
El kadar bebegin oda dekorasyonundan anlamasını mı bekliyormuş

Siz de alınanları kayınvalidene kayınpederine “bak babaannesi, nasıl ” diye gösterin, orda lafını da söylersin “annemler aldı, babamlar aldı” diye belki dank eder kafalarına..

Siz de alınanları kayınvalidene kayınpederine “bak babaannesi, nasıl ” diye gösterin, orda lafını da söylersin “annemler aldı, babamlar aldı” diye belki dank
bir kez yedi iste bizimki o da bir an.gaza geldi.sanirim.park.yatakla yatağını aldi annemler.mobilyaya destek.atinca buda duyunca bir an.gaza geldi ama.bir an o.kadar sonra pisman.oldu demekki tek.cop almadi ormedi vb vb. Aman kalsinnn istemiyorum herseyi.cok.sukur var Allah kimseden umdurmasin eline baktirmasin bizim sitemimiz baska hepimizin aslinda ortak manevi sormalari.icinden.gelerek.almalari yapmalari vb vb.

Daha dün kalp atışı olacak mi diye randevu tarihi bekliyorduk, şimdi mobilyalari kurduk da esyalarini duzenliyoruz.
Aklima senin su renk.muhabbeti geldi bilmem.ne anneleri bez paylasiyoriki ay sonra.insallah yemedi yemiyor kakasi boyle soyle uyumuyor gazli dicez

Ben daha hiçbirşey yapmadığım gibi bir de haftaya taşınacağım
Her şeyi taşınmadan sonraya erteliyorum.
Benim kız 40. haftada gelmişti bu da aşağı yukarı aynı haftalarda gelebilir demişti doktor.
Ona güveniyorum, (ama ilk hamileliğimde de bu haftalarımda hazırlanmıştım) erken gelirse de nasip, canım sağolsun

Vay be ne kaynanalar bizimki yastik yorganla gorevini tamamlar alırken foto atip model sectirsin bi dahaki sefere
valla kuyumcu demiş beğenmezse değiştiririz diye. Ama aldıkları çoğu şey benim tarzıma uymadığı için hep değiştiriyorum bu kez utandım artık. İleri doğru değiştirip başka bişey yaparım artık. Hele görümcemin her seferinde bunu babam beğendi canm çok severek aldı demesi var beni benden alıyor değer verip değiştirmeyeyim babası üzülmesin diye yapıyor sanırı
olsun kiz onu bulamayanlar da var iyiymis seninkiler
aynen valla Allah razı olsun yine de ilerde üzerine para verip bilezik yaparım
Ayyy çok sinir bozucu gerçekten, nasıl yüzleri tutuyor da fatura ödetiyor anlamıyorum Durumları olmaz o zaman destek bekliyorlar derim ama hem zenginmişler. Allah merhamet versin canm.

Görümcek vay gorumcek cakal sanane sen.neler yapıyorsun yada yapacaksin kimbilir icine sinmediyse degistir tatlim gule gule kullanin sonuçta almis sagolsunlar dusunmusler ama ovunmeleri

Siz de alınanları kayınvalidene kayınpederine “bak babaannesi, nasıl ” diye gösterin, orda lafını da söylersin “annemler aldı, babamlar aldı” diye belki dank eder kafalarına..
Aah ah keşke kafalarına bir şeyler dank edebilecek türden insanlar olsalardı o zaman konuşarak anlaşabilirdik zaten şimdiye kadar. Öyle şeyler yaptılar ki ben konuşmuyorum zaten geçen aylarda bir konuşayım dedim baktım ki değişen bir şey yok bu saatten sonra bizden uzak olsunlar inşallah

Aha benim odun kendi zevkinle.yaptin cocuk begenmez birde millet gezecek bakacak.diye yaptin.diyor ayy yalniz değilim valla girip.girip huzur buluyorum insallah sagsalim gelsin.kuzular dolsun odalari
Kız odun deme bak ifşa olursan kulağına gider diyim ben sana :))) bende öyle daha tam bitmedi odamız bitince göstereceğim size de :)

Kız ne kvler var bizimki daha eksik birşey varmı diye sormadı, birkere soracak gibi oldu var diyince de gülüp sonra bakarız dedi elinde bir kuru çeyrekle gelirse torun morun zor görür benden
Alırlar belki canm daha vakit var. Aslında hiç beklememek en iyisi, yapmazlarsa da kendileri bilirler,,, minnet etmemek en iyisi. Gerçi bana da alıyorlar ama ben yine de fazla minnet etmiyorum. Çok samimiyeti seviyorlar vıç vıç ama ben mesafeli durmaya çalışıyorum her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…