halledersin bende hastane cantası yapmaya baslamıstım haftasonu bi sürü eksik cıktı bugün kendime gecelik sipariş verdim 1 tane daha.büyük bol çeşitli bir magazaya git hepsini aynı anda al cık herifinde yüregine insin faturayı görünce hepsini biriktirdiği için:)ya deme öyle korkutma vala içim hiç rahat değil düşündükçe geriliyorum ama napim işte :)
işte bayramdan sonra eksikler alınıp hazırlık yapacaktık. kaynımın kazası oldu şimdi hergün biri yanında kalıyor hastanede evde olanlarda git gel hastaneye birşey yapamıyorlar. şimdi de birazda benim elim kolum kalkmıyor çokta sıkıştıramıyorum. dün akşam bir trip bir posta ağlama yaşadık :) 15 gün sonra dedi bakalım nasıl olacak :) gerçi görümcem kaynanam yardım ederler diye umuyorum:)
Ben yapmiycam kızım o utuyu. Bir seye basinda evet veya alicam dersem bir gun alirim, basinda hayir veya almiycam dersem de hayatta yapmam. Utusuz olsun bu sehzade deBisey sorcam.çocuğun.odasi bitti mi.sen.utu yaptin mi mutfağa.taktin.kafayi ya iki gundurbak hava yagmurluymus.keske utunu yapsaydin
Gule gule kullaninBenimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedimAllah razı olsun
Amaaaan alisicaz artık bu hayata. Bosver senDüşünmüş en azından yani klasik olsa da baya bir fantazi senin tarzini.bilmiyorum ama hazirlamis tatlım şükür gule.gule.kullanin saglikla
evetttt dedikodu kv gıybet.time bizimkinde bir nane yok öldürüyor beni umursamazligi sormamasi eksik.ne.gedik.ne var ne.yok insan maddi beklemiyor ama.manevi ama sorsun da istiyor naptın yardima ihtiyacin var mi demesini bekliyor
Cok üzüldüm. Kesin kisirlastirman lazim hele erkek kediyi. Disilerde isaretleme cok nadirdir ama benim 3 bacakli serefsiz onu da yaptı sağ olsun. Belediye veterineri kisirlastirmis, rahmi almis yumurtaligi birakmis. Cocugu olmayacak ama kizginliga girebiliyor. Hele ilk geldigi zaman sürekli kizginliktaydi.Benim evimde bir gün süpürmesem batıyor. Kedimde saolsun 26 yere işemiş. Üşenmeden saydımeşim krizlerde hepsinide bebeğin odasına eşyalarına yapmış. Ne yapıcam bilmiyorum
Ceyrek takmak icin duydugum en yaratici bahane yalnizGüzel gunlerde kullanın canım... Ben ilk doğumumda taktıkalrını sonradan verip kendime küpe buyuk kızıma da beğendiği bir bilekliği almıştım. Olsun düşünmesi yeter .. Şimdilik yanında tak sonra değiştirirsin. Aferin bak kv ye
Bana da gecen geldğinde çeyrek taktı eşim profesör oldu diye:)))) doğuma bilmiyorum
Atamazsin. Akli baki olmayan cocuk gibiler. 2 yasinda cocuk kadar bile degil. O kadar korunmasiz ve saflar ki. (kül pisligi haric)ben tam bir kedi delisiyim, acccaayyipp seviyorum ama bebeğimin odasına işeyecek var yaa evden atarım o kediyi
Aman hepsi ayni, arkadaslarim falan hep neden yapıyorsun diyor.Aynen cnm ben riskli gebeyim sözde telefonda iş yapma sakin diyolar ama dogurcam hala bi kere bile yardıma gelmisligi yok kimsenin
Yapsana@tutkuu85 maşallah güzel günlerde kullan,
tabi bunları görünce yine gıybetim geldi ama susuyorum:)
benim başta vaad edilenler gittikçe azalıyor:)
Ben diyorumiş yapma dediklerinde "kim yapacak?" diye sorsan ya canım..
şükürler olsun bizimkiler her zaman gelirler, ütü bulaşık yemek hepsini hallederler. çağırsam her gün gelirler de, bıdı bıdı bıdı çeneden kafam şişiyor o yüzden haftada 1 çağırıyorum kayınvalidemi ya da annemi:))
Boşver cnm ya bn artık boşverdim bebeler doğacak umurlarında dgl gecen diyo ne kdr var doğuma dedim 33 gündü o zmn iyi iyi bir aydan çok var dedi yaDüşünmüş en azından yani klasik olsa da baya bir fantazi senin tarzini.bilmiyorum ama hazirlamis tatlım şükür gule.gule.kullanin saglikla
evetttt dedikodu kv gıybet.time bizimkinde bir nane yok öldürüyor beni umursamazligi sormamasi eksik.ne.gedik.ne var ne.yok insan maddi beklemiyor ama.manevi ama sorsun da istiyor naptın yardima ihtiyacin var mi demesini bekliyor
ikizlerimiz dogmuuus, masallah annesi hem sana hem kizlarina! gozunuz aydin olsun, saglik sihhatle buyusunler insallah:)) oyy ne minnostur onlar simdiii, guzel guzel buyusunler insallah. bu pozitifligin, enerjin devam etsin sonuna kadar insallah!Hanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.
Ben iyiyim, bebekleri bir.kaç saate görmeye gideceğiz. Yine bir iki saate süt pompalamaya başlayacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım. Doğum sonrası biraz kanamam vardı masadan kaldırmadan durdurabildiler. Neredeyse hiç ağrım olmadı, haliyle ilaca gerek kalmadı. Sadece kasılmaları hafifletmek için bişeyler verdiler. Kalkıp yürüyorum. İlk gün oldukça güzel geçti. Bu gece de hastanedeyiz sonra ben taburcuyum ama bebekler kalacaklar. İstediğimiz gibi girip çıkmaya iznimiz var. Hatta küvmzlerin olduğu odalarda anneler için koltuk var istersek orada yatıp kalkabliyormuşuz. İki tane olduğu için iki koltuğumuz var babamız da kalabilecek yani.
Anladığım tek şey ne kadsr olumlu ve güler yüzlü olursanız herşey.o kadar kolay oluyor. Detaylara takılmayın, Allah en iyi kararı veriyor. Kendinize odaklanın,kendinizi sevin, bebekleriniz sizinle birlikte iyi oluyor. Allah herkese hayırlı, zamanlı ve sağlıklı doğum versin.
e ne guzel dusunmusler istee, sagolsunlar. gule gule kullanin sizde! tam giybet yapacaktim ki; kendi annemi dusundum. gectigimiz sene iki gelini dogum yapti, ikisine de bisey almadi. o yuzden kaynanama kizmadim, beklentim yok zaten haha. ama annemler bebislerin masraflarina destek icin 500er euro verdiler. bizede verdi sagolsun, minik oglum dogsun hesap actircam yatiricam:)Benimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedimAllah razı olsun
aynen, benimde dedikodum geldi, kendi annemi dusununce susuverdim. annemde almadi gelinlerine. e gerekte varmi, bence yok. kocam var kapi gibi:)) o dusunsun yeter.@tutkuu85 maşallah güzel günlerde kullan,
tabi bunları görünce yine gıybetim geldi ama susuyorum:)
benim başta vaad edilenler gittikçe azalıyor:)
En güzeli beklentiye girmemek yaparsa da yapmazsa da canı sağolsun ama herseyin bi geri dönüşü vardir tabikiBoşver cnm ya bn artık boşverdim bebeler doğacak umurlarında dgl gecen diyo ne kdr var doğuma dedim 33 gündü o zmn iyi iyi bir aydan çok var dedi yaher konuşmada oramiz buramiz agiriyo deyip kapatıyorlar bn de saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçtim
Geçen şokta gördüm depent heryerde var şok her yerde var nasılsa diye Bnde sona bıraktım da bu gidişle eşim alıp hastaneye getircek :)benim tek eksiğim depend kaldı. migroslarda varmış. iki bina yanımda yani.. çıkıp almaya üşeniyorum. o kadar sıcak ki hava. bilemiyorum düşünemiyorum tüm eksikleri bu haftalara bırakmayı, hala çanta hazırlamayanlara, yıkama ve ütü yapmayanlara hayret ediyorum büyük cesaret
Tabisi o dönüşü zamani gelince yasatmazsam onlara uyuyamam vallaEn güzeli beklentiye girmemek yaparsa da yapmazsa da canı sağolsun ama herseyin bi geri dönüşü vardir tabiki
Ay ne güzel güle güle kullanın bebişle annesiBenimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Uslu durmazsan.banlanirsin cicimkizlaaar, 1 gunluk bandan sonra ben geldiim. resmen 40 sayfa falan dolusmus, okudum cogu sayfalari valla!
bugun doktora gittik. kilo vermisim, +15 oldu bana yeniden +14 haha. cok almissin diye son gittigimde kizmisti, doktorumdan hic beklemedigim bi performansti o heheh..nst ye baglandim, sancim yok. bebisin kalp atislari duzenli. vajina ph-sina bakti (cok seviyo ikidebir eliyle kurcalamayi bu kadin beni oldurecek yemin ederim), yine bi sorun yok. E BAKMASAN MI ARTIK! diyemiyorum iste. doktordan sonra carsiya ugradim, bi saatlik kacamak oluversin canim. indirimlerde aklim kaldi napim. 9-12 ay arasi ancak giyebilecegi mevsimlik ceketi simdiden aldimen napiim 10 liraydi. havluyu indirimde gorunce dayanamadim (almayi dusunmuyodum daha cok). bugunun ganimetlerii:
Eki Görüntüle 2282511
almanya yaniyo yaniyo bu arada, asiri sicak havalar. evden calisiyorum iki gundur, ama durulmuyo evdede. gunde iki kez dus aliyorum resmen. bugun ucleyecegim herhalde. geceleri uykular berbat..
yatak odamiz geldi bu arada dun, galiba cici oldu yaa! ama rafi yuksek astirdim adamlara yaa, onu sevmedim. maalesef yerini degistiremiicem, idare edicem o yuzden artik. kafamda lamba ve hali icin fikir vardi, onlara kesin karar verdim insallah haftasonu alacagim...ben aksam aksam dayanamayip sildim tabi dolaplari..esim geldikten sonra da birlikte duzenledik kiyafetlerimizi yerlestirdik biraz. herhalde bi 20 kez daha degistiririm ama olsun ortadan kalkti hersey:)
Eki Görüntüle 2282513
Çok hoş gözüküyor güle güle kullansın bebeğinde :)kizlaaar, 1 gunluk bandan sonra ben geldiim. resmen 40 sayfa falan dolusmus, okudum cogu sayfalari valla!
bugun doktora gittik. kilo vermisim, +15 oldu bana yeniden +14 haha. cok almissin diye son gittigimde kizmisti, doktorumdan hic beklemedigim bi performansti o heheh..nst ye baglandim, sancim yok. bebisin kalp atislari duzenli. vajina ph-sina bakti (cok seviyo ikidebir eliyle kurcalamayi bu kadin beni oldurecek yemin ederim), yine bi sorun yok. E BAKMASAN MI ARTIK! diyemiyorum iste. doktordan sonra carsiya ugradim, bi saatlik kacamak oluversin canim. indirimlerde aklim kaldi napim. 9-12 ay arasi ancak giyebilecegi mevsimlik ceketi simdiden aldimen napiim 10 liraydi. havluyu indirimde gorunce dayanamadim (almayi dusunmuyodum daha cok). bugunun ganimetlerii:
Eki Görüntüle 2282511
almanya yaniyo yaniyo bu arada, asiri sicak havalar. evden calisiyorum iki gundur, ama durulmuyo evdede. gunde iki kez dus aliyorum resmen. bugun ucleyecegim herhalde. geceleri uykular berbat..
yatak odamiz geldi bu arada dun, galiba cici oldu yaa! ama rafi yuksek astirdim adamlara yaa, onu sevmedim. maalesef yerini degistiremiicem, idare edicem o yuzden artik. kafamda lamba ve hali icin fikir vardi, onlara kesin karar verdim insallah haftasonu alacagim...ben aksam aksam dayanamayip sildim tabi dolaplari..esim geldikten sonra da birlikte duzenledik kiyafetlerimizi yerlestirdik biraz. herhalde bi 20 kez daha degistiririm ama olsun ortadan kalkti hersey:)
Eki Görüntüle 2282513
Bayıldım, harika! Sağlıkla kullanın her şeyi inşallahkizlaaar, 1 gunluk bandan sonra ben geldiim. resmen 40 sayfa falan dolusmus, okudum cogu sayfalari valla!
Eki Görüntüle 2282511
Eki Görüntüle 2282513
Ay siz de onlara aldirtin.. Emrivaki yapin uyuz oldummAy ne güzel güle güle kullanın bebişle annesi
ay ama ifşa da olsam söylemeden geçemeyeceğim ya benim eşimin ailesi hiçbir şey almıyorlar bebek için. Onu geçtim eşime aşılmış telefon faturasını ödetmiş, kendine ayakkabı aldırmış ki kendileri baya zengin yani, onlardan bir çöp istemiyorum da bizi sömürmekten vazgeçseler artık gerçekten sinirim bozuluyor. İnsan oğlum bir ihtiyacınız var mı demez mi yaDaha neler var da birikim olunca her şey sinirimi bozuyor böyle
coook sagol canim. ya evet ama duvar falan delindi yaa..uff!Uslu durmazsan.banlanirsin cicimayyyy yerim.ben o montu bak yine havlu almis kizim kac.oldu muslin bez havlun doyamadı odaniz harika.olmus duvar cok sirin rafi alçalt sanki dedigin gibi yuksek gule.gule saglikla.kullansin kucuk pasa
gercekten begendiniz mi, tesekkur ederimmm! daha guzellerini sizler evlatlarinizla kullanin insallah canim. bana hala biraz bos, eksik var gibi geliyo galiba..Çok hoş gözüküyor güle güle kullansın bebeğinde :)
sagol canim, amiiin daha guzellerini sen kullan evladinla insallah. lambayla haliyi bi halledelim, daha cok ‘tamamlanmis’ gelecek gozume ozaman insallah!Bayıldım, harika! Sağlıkla kullanın her şeyi inşallah
kizlaaar, 1 gunluk bandan sonra ben geldiim. resmen 40 sayfa falan dolusmus, okudum cogu sayfalari valla!
Eki Görüntüle 2282511
Eki Görüntüle 2282513
Yaylımıymış buAma sen yaylı değil demssn 1 sene kullanck diye aldım yazmssn. Ben iyi diyerek aldım bu yatağı milky yaylı diye
Uslu durmazsan.banlanirsin cicimayyyy yerim.ben o montu bak yine havlu almis kizim kac.oldu muslin bez havlun doyamadı odaniz harika.olmus duvar cok sirin rafi alçalt sanki dedigin gibi yuksek gule.gule saglikla.kullansin kucuk pasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?