2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya deme öyle korkutma vala içim hiç rahat değil düşündükçe geriliyorum ama napim işte :)
halledersin bende hastane cantası yapmaya baslamıstım haftasonu bi sürü eksik cıktı bugün kendime gecelik sipariş verdim 1 tane daha.büyük bol çeşitli bir magazaya git hepsini aynı anda al cık herifinde yüregine insin faturayı görünce hepsini biriktirdiği için:)

Evet canim aslinda buyuk bi hakli sebebiniz var ancak senin de zamanin daraliyor umarim bi an once baslayip halledersiniz isleri :) cok yorucu bi de sicaklar falan..

Bisey sorcam.çocuğun.odasi bitti mi.sen.utu yaptin mi mutfağa.taktin.kafayi ya iki gundur bak hava yagmurluymus.keske utunu yapsaydin
Ben yapmiycam kızım o utuyu. Bir seye basinda evet veya alicam dersem bir gun alirim, basinda hayir veya almiycam dersem de hayatta yapmam. Utusuz olsun bu sehzade de
Gule gule kullanin
Kendimde dusunemedim o bilezigi
Amaaaan alisicaz artık bu hayata. Bosver sen
Benim evimde bir gün süpürmesem batıyor. Kedimde saolsun 26 yere işemiş. Üşenmeden saydım eşim krizlerde hepsinide bebeğin odasına eşyalarına yapmış. Ne yapıcam bilmiyorum
Cok üzüldüm. Kesin kisirlastirman lazim hele erkek kediyi. Disilerde isaretleme cok nadirdir ama benim 3 bacakli serefsiz onu da yaptı sağ olsun. Belediye veterineri kisirlastirmis, rahmi almis yumurtaligi birakmis. Cocugu olmayacak ama kizginliga girebiliyor. Hele ilk geldigi zaman sürekli kizginliktaydi.
Ben bebegin odasını kapattim bu arada, daha yasamaya baslamadan tüy olmasın, bir de onu temizleyemem dedim. Camdan yeterince toz alıyor zaten.
Ceyrek takmak icin duydugum en yaratici bahane yalniz
ben tam bir kedi delisiyim, acccaayyipp seviyorum ama bebeğimin odasına işeyecek var yaa evden atarım o kediyi
Atamazsin. Akli baki olmayan cocuk gibiler. 2 yasinda cocuk kadar bile degil. O kadar korunmasiz ve saflar ki. (kül pisligi haric)
Aynen cnm ben riskli gebeyim sözde telefonda iş yapma sakin diyolar ama dogurcam hala bi kere bile yardıma gelmisligi yok kimsenin
Aman hepsi ayni, arkadaslarim falan hep neden yapıyorsun diyor.
@tutkuu85 maşallah güzel günlerde kullan,
tabi bunları görünce yine gıybetim geldi ama susuyorum:)
benim başta vaad edilenler gittikçe azalıyor:)
Yapsana ben cok severim dedikodu
Ben diyorum
Kim yapacak?
Bisi diyemiyorlar

Boşver cnm ya bn artık boşverdim bebeler doğacak umurlarında dgl gecen diyo ne kdr var doğuma dedim 33 gündü o zmn iyi iyi bir aydan çok var dedi ya her konuşmada oramiz buramiz agiriyo deyip kapatıyorlar bn de saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçtim

ikizlerimiz dogmuuus, masallah annesi hem sana hem kizlarina! gozunuz aydin olsun, saglik sihhatle buyusunler insallah:)) oyy ne minnostur onlar simdiii, guzel guzel buyusunler insallah. bu pozitifligin, enerjin devam etsin sonuna kadar insallah!

e ne guzel dusunmusler istee, sagolsunlar. gule gule kullanin sizde! tam giybet yapacaktim ki; kendi annemi dusundum. gectigimiz sene iki gelini dogum yapti, ikisine de bisey almadi. o yuzden kaynanama kizmadim, beklentim yok zaten haha. ama annemler bebislerin masraflarina destek icin 500er euro verdiler. bizede verdi sagolsun, minik oglum dogsun hesap actircam yatiricam:)

@tutkuu85 maşallah güzel günlerde kullan,
tabi bunları görünce yine gıybetim geldi ama susuyorum:)
benim başta vaad edilenler gittikçe azalıyor:)
aynen, benimde dedikodum geldi, kendi annemi dusununce susuverdim. annemde almadi gelinlerine. e gerekte varmi, bence yok. kocam var kapi gibi:)) o dusunsun yeter.

En güzeli beklentiye girmemek yaparsa da yapmazsa da canı sağolsun ama herseyin bi geri dönüşü vardir tabiki

Geçen şokta gördüm depent heryerde var şok her yerde var nasılsa diye Bnde sona bıraktım da bu gidişle eşim alıp hastaneye getircek :)

Ay ne güzel güle güle kullanın bebişle annesi
ay ama ifşa da olsam söylemeden geçemeyeceğim ya benim eşimin ailesi hiçbir şey almıyorlar bebek için. Onu geçtim eşime aşılmış telefon faturasını ödetmiş, kendine ayakkabı aldırmış ki kendileri baya zengin yani, onlardan bir çöp istemiyorum da bizi sömürmekten vazgeçseler artık gerçekten sinirim bozuluyor. İnsan oğlum bir ihtiyacınız var mı demez mi ya Daha neler var da birikim olunca her şey sinirimi bozuyor böyle

kizlaaar, 1 gunluk bandan sonra ben geldiim. resmen 40 sayfa falan dolusmus, okudum cogu sayfalari valla!

bugun doktora gittik. kilo vermisim, +15 oldu bana yeniden +14 haha. cok almissin diye son gittigimde kizmisti, doktorumdan hic beklemedigim bi performansti o heheh..nst ye baglandim, sancim yok. bebisin kalp atislari duzenli. vajina ph-sina bakti (cok seviyo ikidebir eliyle kurcalamayi bu kadin beni oldurecek yemin ederim), yine bi sorun yok. E BAKMASAN MI ARTIK! diyemiyorum iste. doktordan sonra carsiya ugradim, bi saatlik kacamak oluversin canim. indirimlerde aklim kaldi napim. 9-12 ay arasi ancak giyebilecegi mevsimlik ceketi simdiden aldim en napiim 10 liraydi. havluyu indirimde gorunce dayanamadim (almayi dusunmuyodum daha cok). bugunun ganimetlerii:

almanya yaniyo yaniyo bu arada, asiri sicak havalar. evden calisiyorum iki gundur, ama durulmuyo evdede. gunde iki kez dus aliyorum resmen. bugun ucleyecegim herhalde. geceleri uykular berbat..

yatak odamiz geldi bu arada dun, galiba cici oldu yaa! ama rafi yuksek astirdim adamlara yaa, onu sevmedim. maalesef yerini degistiremiicem, idare edicem o yuzden artik. kafamda lamba ve hali icin fikir vardi, onlara kesin karar verdim insallah haftasonu alacagim...ben aksam aksam dayanamayip sildim tabi dolaplari..esim geldikten sonra da birlikte duzenledik kiyafetlerimizi yerlestirdik biraz. herhalde bi 20 kez daha degistiririm ama olsun ortadan kalkti hersey:)

Uslu durmazsan.banlanirsin cicim ayyyy yerim.ben o montu bak yine havlu almis kizim kac.oldu muslin bez havlun doyamadı odaniz harika.olmus duvar cok sirin rafi alçalt sanki dedigin gibi yuksek gule.gule saglikla.kullansin kucuk pasa

Çok hoş gözüküyor güle güle kullansın bebeğinde :)

Bayıldım, harika! Sağlıkla kullanın her şeyi inşallah

Ay siz de onlara aldirtin.. Emrivaki yapin uyuz oldumm

Uslu durmazsan.banlanirsin cicim ayyyy yerim.ben o montu bak yine havlu almis kizim kac.oldu muslin bez havlun doyamadı odaniz harika.olmus duvar cok sirin rafi alçalt sanki dedigin gibi yuksek gule.gule saglikla.kullansin kucuk pasa
coook sagol canim. ya evet ama duvar falan delindi yaa..uff!
Yatagin uzerine bundan asinca bosluk azalir gibi sanki:

Ah bide bunu yapan hatun mesajlarina dönse geri!! Inat ettim illa bu olacak hahah..

Çok hoş gözüküyor güle güle kullansın bebeğinde :)
gercekten begendiniz mi, tesekkur ederimmm! daha guzellerini sizler evlatlarinizla kullanin insallah canim. bana hala biraz bos, eksik var gibi geliyo galiba..

Bayıldım, harika! Sağlıkla kullanın her şeyi inşallah
sagol canim, amiiin daha guzellerini sen kullan evladinla insallah. lambayla haliyi bi halledelim, daha cok ‘tamamlanmis’ gelecek gozume ozaman insallah!

Oda cok guzel olmus cicileri de pek guzl gule gule kullansin ❤

Ama sen yaylı değil demssn 1 sene kullanck diye aldım yazmssn. Ben iyi diyerek aldım bu yatağı milky yaylı diye
Yaylımıymış bu yaylıdan kastım döşek gibi kalın bebek yatakları oluyor fiyatları 600 900 civarı onlardan bahsetmiştim canım. Az kullanacağı için uygun olsun dedim yorumlarda iyi olunca aldım canım. 4 5 yaşa kadar kullanmak için kalın döşekler daha iyi oluyor diye biliyorum. Süngerimsi olanlar zamanla çökme yapıyor çünkü

kiz senin isime neoldu bu aradaaa hayirdir?? havlu deme bana uc havlu bitanede bornozumuz vardi. havluyu dortledim. muslin aradimda yokmus ahah..en buyuk boylardan iki tane daha alsam diye sey etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…