2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecmis olsun canim.simdi iyiysen.sorun.yok ALLAH korusun

İyi olmana sevindim canım sanırım yavaş yavaş hepimizi yoklayacak bu sancı ve kasılmalar.

Geçmiş olsun canım toparlanmana çok sevindim. Grupta yavaş yavaş sancılar Doğuma hazırlık başladı :)

Geçmiş olsun canım toparlanmana çok sevindim. Grupta yavaş yavaş sancılar Doğuma hazırlık başladı :)
Sagolasin canim Allah razi olsun evet maalesef vaktini bekleyemiyolar cikacaklari dunya cok matah bi yer olsa anlicaz neden bu kadar hewesliler acaba insallah zamanlarini beklerler

Çok şükür sua n iyisin hoşgeldin inşallah bidaha tekrarlamaz sancılar bu yeni nesil bebislerde çok sabırsız cıktı ya

Çok şükür sua n iyisin hoşgeldin inşallah bidaha tekrarlamaz sancılar bu yeni nesil bebislerde çok sabırsız cıktı ya
Sukur ki ne sukur canim sagolasin insallah evet masallah cok sabirsizlar ben de anlamadim vallahi rahatlari yerinde icerde ama yine de cikmak istiyolar insallah hepimiz zamaninda saglikla dogumumuzu yapariz

Sukur ki ne sukur canim sagolasin insallah evet masallah cok sabirsizlar ben de anlamadim vallahi rahatlari yerinde icerde ama yine de cikmak istiyolar insallah hepimiz zamaninda saglikla dogumumuzu yapariz
Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla gelsin bebişler

Lamba okAçık gri halı da cok güzel ama parkeler koyu renk olduğundan ben olsam beyaz alırdım halıyı
icimdeki basak kabullenemez gri lambanin hemen altindaki beyaz haliyi lambayida beyaz almam gerekir. ama bu seferde odada cok az kontrast olur, ki kontrasti cok severim. ay bi dusuniim kafami karistirdin!

Ayol gordunuz mu elaide elaide nin icinden görümce çıktı! A aaaa
Sen nerde oturuyordun? Hollanda sinirina yakindi dimi? Abim de oralarda konusu gecti komsuyuzdur bile belki dedi ondan sordum
eheheh cok tatli bi gorumceyimdir vallaaaa! ama boyle minik arka plan mudahaleler olmali:))
ay herkes ifsa dan bahsediyo burda daha once bosanma konularimda ifsa oldum zaten, daha cok ifsa olmiim özelden yazcam sana!

ay kizlar arada evlatlar destek cikmalidir anneye babaya, bu konuyu cok seyapmamak lazim sanki bilemedimde..bi ayakkabi bi telefon faturasi nedir ki?

Amiin insallah benm de vajinma cok baskı yapiyo çok canım acıyor gece hele sağa sola dönemiyorum cuma günü kontrlm var bide boynuna kordon dolanmıştı inşallah düzelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…