2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amiin insallah benm de vajinma cok baskı yapiyo çok canım acıyor gece hele sağa sola dönemiyorum cuma günü kontrlm var bide boynuna kordon dolanmıştı inşallah düzelmiştir
Benim bebekte ters dondu dogum pozisyonu aldi suan baski hissediyorum ozellikle tuvalette falan evet insallah kordon olayi da duzelir Allah in izniyle sen de onu stres yaptiydin

oh mis.
hepside cok guzel cnm.

Arkadaşlar ayaklarım çok şişti ayakkabılar olmuyor tuz yok denecek kadar az tuketiyorum suyu bolca içiyorum normalmi sizde durumlar nasıl acaba
Bu hafta ani bi şekilde ellerim ve ayaklarım şişti benim de. Geçen hafta yüzüklerim de, ayakkabılarım da oluyordu. Bu hafta itibariyle sıkıyorlar. Hem ödem topluyoruz hem de hava çok sıcak

vakitlice deseydin ben sana bu susu yapardim canim

Benim bebekte ters dondu dogum pozisyonu aldi suan baski hissediyorum ozellikle tuvalette falan evet insallah kordon olayi da duzelir Allah in izniyle sen de onu stres yaptiydin
Benmkidemi döndü acaba ben sola doğru yatınca ayaklarimi yukarı doğru cekiyorm ya bacaklarıma vuruyor resmen korkyrm evet bu velet doğmadan rahat yok bana☺

Sagolasin canim musahade sonra kasilmalarim bitti Allah a sukur
cok gecmis olsun canim.
iyi olmaniza ve gecmesine cokkkkkk sevindim

Benmkidemi döndü acaba ben sola doğru yatınca ayaklarimi yukarı doğru cekiyorm ya bacaklarıma vuruyor resmen korkyrm evet bu velet doğmadan rahat yok bana☺
İnsallah donmustur ben de dondugunu anlamistim ozellikle tuvalette dikkat et gercekten anlasiliyo basinc yapiyo bildigin gafasi

oh mis.
hepside cok guzel cnm.
Sagol tatlimm daha guzellerini kullanin insallah!
vakitlice deseydin ben sana bu susu yapardim canim
vaaaay o beceride var yani muzikmobili bu, israrla stalk a devam ediyorum yapan kisiyi!

aksam.aksam fena sancilar giriyor.
Allah sonumuzu hayir etsin. ciddi ciddi yakiyor yine canimi.
kendine dikkat et, insallah senin minnos 34u tamamlar istediginiz gibi

Bu hafta ani bi şekilde ellerim ve ayaklarım şişti benim de. Geçen hafta yüzüklerim de, ayakkabılarım da oluyordu. Bu hafta itibariyle sıkıyorlar. Hem ödem topluyoruz hem de hava çok sıcak
Ben artik yuzuk takmiyom ayakkabi olarak bi tane ortopedik terlik aldim onu giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…