kizlaaar, 1 gunluk bandan sonra ben geldiim. resmen 40 sayfa falan dolusmus, okudum cogu sayfalari valla!
bugun doktora gittik. kilo vermisim, +15 oldu bana yeniden +14 haha. cok almissin diye son gittigimde kizmisti, doktorumdan hic beklemedigim bi performansti o heheh..nst ye baglandim, sancim yok. bebisin kalp atislari duzenli. vajina ph-sina bakti (cok seviyo ikidebir eliyle kurcalamayi bu kadin beni oldurecek yemin ederim), yine bi sorun yok. E BAKMASAN MI ARTIK! diyemiyorum iste. doktordan sonra carsiya ugradim, bi saatlik kacamak oluversin canim. indirimlerde aklim kaldi napim. 9-12 ay arasi ancak giyebilecegi mevsimlik ceketi simdiden aldim
en napiim 10 liraydi. havluyu indirimde gorunce dayanamadim (almayi dusunmuyodum daha cok). bugunun ganimetlerii:
Eki Görüntüle 2282511
almanya yaniyo yaniyo bu arada, asiri sicak havalar. evden calisiyorum iki gundur, ama durulmuyo evdede. gunde iki kez dus aliyorum resmen. bugun ucleyecegim herhalde. geceleri uykular berbat..
yatak odamiz geldi bu arada dun, galiba cici oldu yaa! ama rafi yuksek astirdim adamlara yaa, onu sevmedim. maalesef yerini degistiremiicem, idare edicem o yuzden artik. kafamda lamba ve hali icin fikir vardi, onlara kesin karar verdim insallah haftasonu alacagim...ben aksam aksam dayanamayip sildim tabi dolaplari..esim geldikten sonra da birlikte duzenledik kiyafetlerimizi yerlestirdik biraz. herhalde bi 20 kez daha degistiririm ama olsun ortadan kalkti hersey:)
Eki Görüntüle 2282513