2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sabahtan beri adetimin ilk günkü ağrısı var geçmedi bir türlü. Sanki oradan bir şey düşse rahatlayacağım. Bebeğimde hareket ediyor onda bir problem yok ama böyle yaşayan var mı?

Böyle düzenledim ben. Ikeanin RASSLA bölmeli kutuları bunlar 25×41×9 ebatlari

Kızlar benim hastane çantamda bitti çok şükür gratisten böyle bir set aldım içine şampuan saç kremi sabun diş fırçası macunu ve jilet koydum. Kendi kullandığınız markaların seyahat boylarını bulursanız öyle alın benim gibi uğraşmayın hiç hurcuma da geceliklerimi, iç çamaşırlarımı, emzirme sütyenlerimi, depend pedimi, taç terlik takımı mı ve yeni yaptığım seti koydum. Ayrıca bir çantaya roll-on, maşa, tarak parfüm, saç yağı, makyaj malzemesi vs koydum. Bebelerin derdine düştük kendimizi unutmuşuz ne çok ihtiyacımız varmıs meğer

Sağol canim Benim oğlum olacak kismetse ama sıcaklardan ve içine kurt kaçmış gibi hareketli olmamadan rahatsizlandigimi düşünüyorum. Çünkü digerleride de 2 oğlum daha var Geç doğdu. Valla canım herşeyden öte hastahane çantası hazırda olmalı he benim herşey tam ama hazır mi hayır makineye aticam bugün yarına hazır edim Bu annem gelecek yarın diğer şeyleri hazır ederiz Anladım ki her an herşey olabilir Yaz gebeliği fena

Benimde eksiklerim hazır alışveriş olayım yok ondan belkide bu rahatlık..Ama bende salı yada çarşamba başlayacağım ve hayırlısıyla hafta sonuna bitirmiş olurum inşallah

Kızlar sabahtan beri adetimin ilk günkü ağrısı var geçmedi bir türlü. Sanki oradan bir şey düşse rahatlayacağım. Bebeğimde hareket ediyor onda bir problem yok ama böyle yaşayan var mı?
Donem dönem oluyor ağrı..olağan bisey yani..sıkıntılı bi durumun yoksa endiselenme

Musmutlu pazarlarınız olsun hafta tatili olunca ew işi mi yapsam kızımla mı ilgilensem diye düşünürken tembel tembel uzanıyorum şuan adana yanıyo resmen
Msjlarınızı okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorum Bi türlü

Erken doğum riski olanlar umarım minnaklarınız acele etmeyip zamanında gelirler İnş sağlıkla

Hala hazırlık yapmayanlar bende sadece Bi kaç parça ütü kaldı onun haricinde yıkama ve ütü kısmının büyük kısmı bitti kuzucukların ne zaman ne yapacağı belli olmaz

Bu hafta çalışabilir raporumu alacağım İnş bazen çalışmak gözümde büyüyor çalışmak müşteri danışmanı olarak defacto da çalışıp günde 7.5 saat ayakta olunca ama oğlumla geçirebileceğim fazladan 5 hafta daha cazip geliyor

Artık geceleri kabus gibi gelio tüm uyuma pozisyonları benim için sıkıntılı artk kasık ağrıları desen had safhada artk

Senin bu kızın dalga oyunları yüzünden herkez doğuracak sona sen kalacaksın bence
.sorma ya... boyle boyle beklerse 38 de zaten kesin alacak
cnm hastane gitmelisin bence. bi kontrolde fayda var. ben de dun kendim atlatim taksiye gittim. sen de cagir bir taksi bin git derim.

Dün.rossmanndan.minik.seyahat boylarindan disfircasi sampuan sac kremi dus jeli yuZ Kremi ayna tarak islak.mendil.seklinde parfüm koltuk altina.sürülenden aldim oneririm alkolsuz

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-30-15-35-52.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Sanirim hemen hemen hepimizde durumlar ayni. Bu gece o kadar kotu oldum ki dedim kesin dogurcam cok sancm oldu kasildikca kasildimm. Ne yatabildim ne oturabildim. Sonra yorgunluktan artik uykuya dalmisim. Suan daha iyiyim. Yine boyle olursa sanirim doktora gitmeliyim. Tarifiniz gibi mi bilmiyorum bebek hareketi gibi sanki ama cok cok daha sert oluyor can aciticak sekilde. Bi kac saniye sonra geciyor biraz zaman sonra yine ayni. Sanci bu mu oluyor?

Gogus buyumesinden felan bahsetmissiniz. Benim goguslerim zaten cok kucuktu ve hicte buyumedi. Bu acaba sut olmayacak demek mi? Simdiye kadar buyumesi gerekmez miydi. Benle ayni olup sutu gelen arkadaslar bile var bende tik yok

bebegin esyalarini yikadim hurca hazirladim ama daha adam akilli bir canta hazirlamadim... kendime aldigim kiyafetleri ütüleme derdi var diye yikamadim.. evdeki valizim orta boy oldugundan buyuk gelir diye dusundugumden esyalarimi spor seyahat cantasina koyacagim ( inş sığar )
ogluma dayisi uyku arkadasi almış, anneannesi de ana kucağı almış

Eklentiler

• 20190630_154359.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20190630-154236_Trendyol.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar, vajinamın tam üst tarafında iğne batması gibi,bıcak batması gibi saniyelik acılar oluyor. Sıklaştı son 1 haftadır. Böyle bir sey yasayan var mı?
Bu sabah aynisi bende de oldu ilk defa, dun cok yormustum kendimi ev isleri yuzunden, ondan diye dusundum , sonra dinlenince gecti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…