2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım adet tarihin geciktiyse test alsan daha net sonuç alırsın hamileliğin başındaki belirtiler ile adet belirtileri aynı çünkü

Ya 2 gün geçtiğinde yaptım akşam yaptım ama negatif çıktı bugün 4.gün hala gelmedi adetim ama çok sancım var adette ne yaşıyorsam şuan onu yaşıyorum sadece kanama yok

Ya 2 gün geçtiğinde yaptım akşam yaptım ama negatif çıktı bugün 4.gün hala gelmedi adetim ama çok sancım var adette ne yaşıyorsam şuan onu yaşıyorum sadece kanama yok
Yarın kanda baktırırsanız net sonuç öğrenirsiniz. Ama idrarda çıkması geç döllenme ise daha uzun sürebilir. Ancak benim tavsiyem sakince beklemek. 1 hafta gecikmeniz olunca test yapın. O arada adet olursanız da hayırlısı dersiniz. Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin.

Benim adetten 6 gun once cikmisti testte sizin 2 gun gecikmia coktan cikardi

Evham yaptım ya surekli bakıyorum ama kurumuyo ya hemen değiştiriyorum
Ayni sorun bende de var cildiricam az bisey dolasalim dedik ic huzursuzlugundan geri dondum yedigim ictigimden se bisey anlamadim cunku ne zaman baksam nemli

Nasil oldun canim

Benimde ıslaklık oluyor iç çamaşırımda. Akıntı oluyor heralde diye düşünüyordum ben umarım başka bişey değildir.
Yani nemli gbi oluyo dimi islak boyle... Bi ara iyimser dusunup terdir dedim ama surekli mi terler yok yani guya dolasalim.dedik aklim hep ordaydi

Allah olmayana versin canım benim 3 yaşında bi kızım var korunuyorduk zaten istemiyorum şüpelendik çok şimdi hastanedeyim kan verdim yokmuş :)

Allah kolaylıklar versin canım zor o kadar süre ayakta ama Doğum sonrasında bebeklerimizle daha fazla kalmak için sabrediliyor rabbim kolaylık versin

Anladım canım Allah gönlünüze göre versin bir kaç gün sonra tekrarla gelmezse belki mevsimsel yada stres kaynaklı bir gecikmedir

Yani nemli gbi oluyo dimi islak boyle... Bi ara iyimser dusunup terdir dedim ama surekli mi terler yok yani guya dolasalim.dedik aklim hep ordaydi
Aynen canım nemli gibi hatta bazen nemden de fazla oluyor baya baya ıslaklık oluyor. Hamilelikte akıntı normal diye bildiğim için beni pek endişelendirmedi açıkçası. Ama doktoruma sorucam mutlaka. Endişe etme akıntı veya terdir.

İnsallah guzelim eger sorarsan buraya da yazarsan cok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…