Kızlar, vajinamın tam üst tarafında iğne batması gibi,bıcak batması gibi saniyelik acılar oluyor. Sıklaştı son 1 haftadır. Böyle bir sey yasayan var mı?
Ya 2 gün geçtiğinde yaptım akşam yaptım ama negatif çıktı bugün 4.gün hala gelmedi adetim ama çok sancım var adette ne yaşıyorsam şuan onu yaşıyorum sadece kanama yok
Ya 2 gün geçtiğinde yaptım akşam yaptım ama negatif çıktı bugün 4.gün hala gelmedi adetim ama çok sancım var adette ne yaşıyorsam şuan onu yaşıyorum sadece kanama yok
Yarın kanda baktırırsanız net sonuç öğrenirsiniz. Ama idrarda çıkması geç döllenme ise daha uzun sürebilir. Ancak benim tavsiyem sakince beklemek. 1 hafta gecikmeniz olunca test yapın. O arada adet olursanız da hayırlısı dersiniz. Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin.
Kızlar, vajinamın tam üst tarafında iğne batması gibi,bıcak batması gibi saniyelik acılar oluyor. Sıklaştı son 1 haftadır. Böyle bir sey yasayan var mı?
Ayni sorun bende de var cildiricam az bisey dolasalim dedik ic huzursuzlugundan geri dondum yedigim ictigimden se bisey anlamadim cunku ne zaman baksam nemli
Gece boyu sancı çektim düzensiz diye gitmedim eşimin ayağı kırık zaten götürecek biride yoktu uyandigimdan buyanada bebek hareket etmiyor biraz birseyler yeyip bakicam hala hareket olmazsa acile gideceğim sancim yok suan ama belim tutulmuş gibi ağrıyor yürümekte zorlanıyorum
Bebek hareketli şükür son 3 4 saattir oynuyor ara ara yine kasilmam oluyor ama cok değil yarin gideceğim doktora devam ederse randevum haftaya pazartesiydi geceyi yine zor geçirirsem gideceğim
Bebek hareketli şükür son 3 4 saattir oynuyor ara ara yine kasilmam oluyor ama cok değil yarin gideceğim doktora devam ederse randevum haftaya pazartesiydi geceyi yine zor geçirirsem gideceğim
Yarın kanda baktırırsanız net sonuç öğrenirsiniz. Ama idrarda çıkması geç döllenme ise daha uzun sürebilir. Ancak benim tavsiyem sakince beklemek. 1 hafta gecikmeniz olunca test yapın. O arada adet olursanız da hayırlısı dersiniz. Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin.
Musmutlu pazarlarınız olsun hafta tatili olunca ew işi mi yapsam kızımla mı ilgilensem diye düşünürken tembel tembel uzanıyorum şuan adana yanıyo resmen Msjlarınızı okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorum Bi türlü
Erken doğum riski olanlar umarım minnaklarınız acele etmeyip zamanında gelirler İnş sağlıkla
Hala hazırlık yapmayanlar bende sadece Bi kaç parça ütü kaldı onun haricinde yıkama ve ütü kısmının büyük kısmı bitti kuzucukların ne zaman ne yapacağı belli olmaz
Bu hafta çalışabilir raporumu alacağım İnş bazen çalışmak gözümde büyüyor çalışmak müşteri danışmanı olarak defacto da çalışıp günde 7.5 saat ayakta olunca ama oğlumla geçirebileceğim fazladan 5 hafta daha cazip geliyor
Artık geceleri kabus gibi gelio tüm uyuma pozisyonları benim için sıkıntılı artk kasık ağrıları desen had safhada artk
Aynen canım nemli gibi hatta bazen nemden de fazla oluyor baya baya ıslaklık oluyor. Hamilelikte akıntı normal diye bildiğim için beni pek endişelendirmedi açıkçası. Ama doktoruma sorucam mutlaka. Endişe etme akıntı veya terdir.
Aynen canım nemli gibi hatta bazen nemden de fazla oluyor baya baya ıslaklık oluyor. Hamilelikte akıntı normal diye bildiğim için beni pek endişelendirmedi açıkçası. Ama doktoruma sorucam mutlaka. Endişe etme akıntı veya terdir.