Göğüs hakkında bende 75 giyiyordum hala 75 giyiyorum canım bence büyüklükle alakalı değil süt gelip gelmeme durumuMerhaba arkadaslar. Sanirim hemen hemen hepimizde durumlar ayni. Bu gece o kadar kotu oldum ki dedim kesin dogurcam cok sancm oldu kasildikca kasildimm. Ne yatabildim ne oturabildim. Sonra yorgunluktan artik uykuya dalmisim. Suan daha iyiyim. Yine boyle olursa sanirim doktora gitmeliyim. Tarifiniz gibi mi bilmiyorum bebek hareketi gibi sanki ama cok cok daha sert oluyor can aciticak sekilde. Bi kac saniye sonra geciyor biraz zaman sonra yine ayni. Sanci bu mu oluyor?
Gogus buyumesinden felan bahsetmissiniz. Benim goguslerim zaten cok kucuktu ve hicte buyumedi. Bu acaba sut olmayacak demek mi? Simdiye kadar buyumesi gerekmez miydi. Benle ayni olup sutu gelen arkadaslar bile var bende tik yok
Hayır canım ayrıntılı ultrason istemedi. 36.haftadan itibaren nstlere baslayacagız dedi bana. Gidince bir sorarsın neden ayrıntılı istediğiniArkadaşlar aklıma geldi de doktor 1 ay sonra kontrole gitmemi istemişti ve o zaman da ayrıntılı ultrsnla bakarız dedi. Gebelik okulunda doktora sordum 36. Haftada ayrıntılı şart değil aksi bir durum mu vardı dedi her şey guzel dedi yoktu dedim aklıma takıldı.
Sizden de ayrıntılı ultrasn istedi mi 36. Haftada nstyi deo hafta yaparız demsti
Evet biraz dinlenince geciyor, ama gün içerisinde sık sık olmaya başladı ve canımı ciddi anlamda acıtıyor. “Ahh” diye inliyorum bildiginBu sabah aynisi bende de oldu ilk defa, dun cok yormustum kendimi ev isleri yuzunden, ondan diye dusundum , sonra dinlenince gecti ..
Dün gece uykum kaçınca baktım temmuz annelerine haziran bitmeden yarısı doğurmuşHamilelikte askerlik gibi gibi düştüde bizim mi haberimiz olmadı yaatemmuz annelerinin çoğu doğurdu, sıkı tutunun kızlar
I ikuayko yanlış yazmışım canım bu ölçü çekmece icinde kullandığım ölçü. Raf için yüksekliği 16 olanı kullanıyorum
26 anne.dogum.yapti
cnm terdir. kuruyup gidiyordur di mi... ben de yasiyorum...Kızlar benim çamaşırım ara ara ıslak gibi geliyor bana ter mi ayırt edemiyorum. Acaba suyum mu sızıyor ya off..Daha önceki gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamadım o da eylülde doğdu bütün yazı hamile geçirmiştim. Var mı böyle bişey yaşayan paranoyak oldum iyice
Hayır canım herkeste nişan gelmiyor kimi sancıyla kimi suyun gelmesiyle kimi de nişanla doğuma gidiyorDoğum sancısı mı aslında ondan endişe duyuyorum. Herkeste doğumdan önce nişan gelmesi oluyor mu biliyor musunuz?
Bu pakette bahsettiklerinin hepsi mi var kuzum?Dün.rossmanndan.minik.seyahat boylarindan disfircasi sampuan sac kremi dus jeli yuZ Kremi ayna tarak islak.mendil.seklinde parfüm koltuk altina.sürülenden aldim oneririm alkolsuz
Sütle göğüs büyüklüğünün hiç alakasi yok canım doğumdan sonra süt dolacak göğüslerin ve dolgunlaşacak. Benimki büyüdü biraz ama süt dolu değil yaniMerhaba arkadaslar. Sanirim hemen hemen hepimizde durumlar ayni. Bu gece o kadar kotu oldum ki dedim kesin dogurcam cok sancm oldu kasildikca kasildimm. Ne yatabildim ne oturabildim. Sonra yorgunluktan artik uykuya dalmisim. Suan daha iyiyim. Yine boyle olursa sanirim doktora gitmeliyim. Tarifiniz gibi mi bilmiyorum bebek hareketi gibi sanki ama cok cok daha sert oluyor can aciticak sekilde. Bi kac saniye sonra geciyor biraz zaman sonra yine ayni. Sanci bu mu oluyor?
Gogus buyumesinden felan bahsetmissiniz. Benim goguslerim zaten cok kucuktu ve hicte buyumedi. Bu acaba sut olmayacak demek mi? Simdiye kadar buyumesi gerekmez miydi. Benle ayni olup sutu gelen arkadaslar bile var bende tik yok
Amin canım 36 yı geçince rahatlıycaz bu sefer doğsun diye dua etmeye başlıycaz26 anne.dogum.yapti21 25 16 10 5 karisik.hepsi Allah zamaninda gondersin.bizim ağustos minnaklarimizi
Tek tek aldim canim seyahat boylar var baya uygun fiyati.hepsine 65 tl.ödedim gratis watsons pahaliydiHayır canım herkeste nişan gelmiyor kimi sancıyla kimi suyun gelmesiyle kimi de nişanla doğuma gidiyor
Bu pakette bahsettiklerinin hepsi mi var kuzum?
Sütle göğüs büyüklüğünün hiç alakasi yok canım doğumdan sonra süt dolacak göğüslerin ve dolgunlaşacak. Benimki büyüdü biraz ama süt dolu değil yani
Amin canım 36 yı geçince rahatlıycaz bu sefer doğsun diye dua etmeye başlıycaz
Evham yaptım ya surekli bakıyorum ama kurumuyo ya hemen değiştiriyorumcnm terdir. kuruyup gidiyordur di mi... ben de yasiyorum...
cnm hemen kurumaz ki zaten. kuruyunca bak geriye bisi kalmiyrdur. ter o yuzden. amniyotik sivi olsa kesin anlarsin demisti bana hemsireler.Evham yaptım ya surekli bakıyorum ama kurumuyo ya hemen değiştiriyorum
Valla ben oğlumda 40 haftam dolana kadar bekledim ne bi nisan nede bi sancı hiç bisey yoktu..doğum sancısı nedir bilmiyorum o yüzden..(Ama.suni sancı almisligim var)sejin yasadigin regl sancısı ben gebeliğin başlarında da çok yaşadım ağlayarak uyuduğumu bilirim..Son zamanlar da da bir iki kere oldu..donemine denk geldigin zaman da olur o agri dogum.sancisi degil yaniDoğum sancısı mı aslında ondan endişe duyuyorum. Herkeste doğumdan önce nişan gelmesi oluyor mu biliyor musunuz?
Bende iki gebelikte de oyle bisey istemediler cnm..etrafim daki arkadaslarimdan tanidiklarim dan da duymadim hic..ama her dr farklidir bi sorun görse.soylerdi muhakkak.Arkadaşlar aklıma geldi de doktor 1 ay sonra kontrole gitmemi istemişti ve o zaman da ayrıntılı ultrsnla bakarız dedi. Gebelik okulunda doktora sordum 36. Haftada ayrıntılı şart değil aksi bir durum mu vardı dedi her şey guzel dedi yoktu dedim aklıma takıldı.
Sizden de ayrıntılı ultrasn istedi mi 36. Haftada nstyi deo hafta yaparız demsti
Elektrik çarpması gibi oluyor anlık bende de. Tam tarif ettiğin yerde. Ama sürekli değil bir gün oluyor sonra ertesi gün geçiyor gibi. Ben de bilmiyorum normal midirKızlar, vajinamın tam üst tarafında iğne batması gibi,bıcak batması gibi saniyelik acılar oluyor. Sıklaştı son 1 haftadır. Böyle bir sey yasayan var mı?
Canım benim ilk gebelikte de büyümedi şimdi de büyümedi. Süt de sıkıntı olmaz. O memenin boyuna bağlı değil. Endişe etme.Merhaba arkadaslar. Sanirim hemen hemen hepimizde durumlar ayni. Bu gece o kadar kotu oldum ki dedim kesin dogurcam cok sancm oldu kasildikca kasildimm. Ne yatabildim ne oturabildim. Sonra yorgunluktan artik uykuya dalmisim. Suan daha iyiyim. Yine boyle olursa sanirim doktora gitmeliyim. Tarifiniz gibi mi bilmiyorum bebek hareketi gibi sanki ama cok cok daha sert oluyor can aciticak sekilde. Bi kac saniye sonra geciyor biraz zaman sonra yine ayni. Sanci bu mu oluyor?
Ter ya da akıntıdır. Bana da oluyor ama devamı gelmiyorsa sorun yok. Kontrolde su azalmış görülür öyle ha bire sızsa. Hem rahim ağzı açılıp sızmaya başlasa öyle kolayına durmaz. Bence endişe etme canım.Kızlar benim çamaşırım ara ara ıslak gibi geliyor bana ter mi ayırt edemiyorum. Acaba suyum mu sızıyor ya off..Daha önceki gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamadım o da eylülde doğdu bütün yazı hamile geçirmiştim. Var mı böyle bişey yaşayan paranoyak oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?