C şeklindeki emzirme minderlerinden mi? Sezaryan sonrası hastanede onu kullanamam sanki, fazla büyük gelmez mi, bi de daha dik oturabilmek gerekiyor onun için..ilkinde hafif yan dönerek, kolumun altında yastık, üstünde bebe şeklinde rahat emzirmiştim benKabin boy valiz ve büyük boy bir çanta yapmıştım ben ilk Doğumda. Sonra parça parça bişeyler lazım oldu hastanede. Taburcu olurken eşim iki kez arabaya git gel yaptı sadece eşyalar için . Bu kez büyük valizi kullanıp herşeyi içine koymayı planlıyorum . Eşim bana dün pompanı, emzirme minderini falan unutma diye direktif verdi.
Yanlış duymadınız “minder “
Sezaryen sonrası normal yastık üstünde bebeği tutmayı beceremedim, sürekli birinin desteklemesi de rahatsız edici. Eşim beni öyle görünce gidip evden emzirme minderini getirdi, rahata kavuştum.
Iyiyim canım saol sen nasılsın?Hamileyken dahi cocugunuza masallar okuyun.
Evet, ben vampir cadı falan olan degisik bir seri okuyorum. İlla pandalar ayilar arkadaslar minnosluk olmasi gerekmez
Cocuk bana ceksin, bilim kurgu ve fantastik sevsinbabasi gibi olursa Turk filmleri para kazansin ve kalitelerini arttirabilsin diye vizyon filmi izler, aman aman. İlk gittigimiz film "çakallarla dans 3"
Cok fazla perde ve halı demissiniz. Halilari kaldirdim ama yikatmadim, perdelere giricem sebebi de sizsiniz.
Tek gezente ben değilim baksana enteleSen gecen hastaneye falan gitmemis miydin? Ne misafir agirlamasi?!?!
Her erkek anasi kizlari kiskaniyor
Eline sağlık
Nasılsın?
Benim kendi esyalarim oyle de minicik seyleri konmari yapamadim. Sagina ceviriyosun olmuyor soluna ceviriyorsun olmuyor
ikicicek-birbocek nasilsin? Hastanedesin hala değil mi?
R Rzg14 seni sormuyorum, kapilara dayanan Turkler gibi senin kız zaten. Alıştık artık ona ❤
Okudugum kadariyla hepimizin uyku kalitesi düşmeye başladı. Dun mercimek kadarlardi bugün analarin vücutlarını ele gecirdi zibidiler.
Biz araziye gidicez akşama, alim sandalyemi kitabimi okiyim. Pdf kitaba da baya alistim, sayfa cevirme hissi azaldi
Geceliğe .mi üzüleyim yoksa eşinin cevabına güleyim mi bilemedim cnmKızlar bu Hafta aldığım lohusa geceligimi. Kocam yanlislikla renklerle makinaya atmis giyilecek durumu kalmamış geceligin canım cok sıkıldı bide üstüne ben zaten begenmemiştim demezmi
Geceliğe .mi üzüleyim yoksa eşinin cevabına güleyim mi bilemedim cnmsağlık olsun boşver
Senin bu kızın dalga oyunları yüzünden herkez doğuracak sona sen kalacaksın benceartik bana sormayin... benimki yalama oldu... sabah 5te geri yatmistim. ayyyy nasil da guzel uyumusum. kizim dogmus seviyordum. cok da guzeldi
ay benim yerime de nefes al cnm. dinlen acik havada.
benim kiz sanirsin viyana kapilarina dayaniyor. rutin artik. cokkkkk yuksek bisi olmadikca yazmayacagim size de
Ben valiz goturecegimKızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
Ben yaptım ya beybininkini deSen gecen hastaneye falan gitmemis miydin? Ne misafir agirlamasi?!?!
Her erkek anasi kizlari kiskaniyor
Eline sağlık
Nasılsın?
Benim kendi esyalarim oyle de minicik seyleri konmari yapamadim. Sagina ceviriyosun olmuyor soluna ceviriyorsun olmuyor
ikicicek-birbocek nasilsin? Hastanedesin hala değil mi?
R Rzg14 seni sormuyorum, kapilara dayanan Turkler gibi senin kız zaten. Alıştık artık ona ❤
Okudugum kadariyla hepimizin uyku kalitesi düşmeye başladı. Dun mercimek kadarlardi bugün analarin vücutlarını ele gecirdi zibidiler.
Biz araziye gidicez akşama, alim sandalyemi kitabimi okiyim. Pdf kitaba da baya alistim, sayfa cevirme hissi azaldi
Gece boyu sancı çektim düzensiz diye gitmedim eşimin ayağı kırık zaten götürecek biride yoktu uyandigimdan buyanada bebek hareket etmiyor biraz birseyler yeyip bakicam hala hareket olmazsa acile gideceğim sancim yok suan ama belim tutulmuş gibi ağrıyor yürümekte zorlanıyorumAteacherlady Hayrdir cnm seninde mi sancin başladı geçmiş olsun
Oooo gezer temizlikte yapar gezer deTek gezente ben değilim baksana entelehiç yerinde durmuyor buda
Bebek kucukken pusete koymak gerekiyor. Oyle olan arabalar da travel sistem oluyor. Traveller agir ve cok yer kapliyor. Hem disarda cogu yere gitmen sikinti olur hem bagajda yer kaplar. Baston alsan da bebek biraz buyuyene kadar kullanamazsin. Hem puset takilabilen hem baston olan modeller varmis. Kraftin vardi sanirim. Oyle modelleri arastirirsan daha iyi olur canim. Iki kez araba almis olmazsin. Bir de tek elle kapanabilmesi cok avantajli oluyor.Kızlar bugün bebek arabası almaya gideceğim. Ama hiç ön araştırma yapmadım. Çünkü dışarda gezecek fırsatım olmadı, internetten de araştıramadım. Şimdi gidince hangi noktalara dikkat etmeliyim, neleri göz önünde bulundurmalıyım? Siz hangi bebek arabalarını aldınız?
Evet o. Ben yan dönerek de yapamadım. Yastıklar çok yumuşaktı belki de ondan.C şeklindeki emzirme minderlerinden mi? Sezaryan sonrası hastanede onu kullanamam sanki, fazla büyük gelmez mi, bi de daha dik oturabilmek gerekiyor onun için..ilkinde hafif yan dönerek, kolumun altında yastık, üstünde bebe şeklinde rahat emzirmiştim ben
Cekcekli bi valizim var, onu alırım herhaldeKızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
Anam goruyor musunuz daha dogmadan kurtulmaya çalışıyor çocuktanYarın temmuza giriyoruz, başlayabilir miyiz doğurmayaşaka bi yana ben çok sıkıldım yaa, kuvezde kalmayacağına emin olsam kesin alın şu zilliyi diyeceğim dr a
Ben almadim amaKızlar bugün bebek arabası almaya gideceğim. Ama hiç ön araştırma yapmadım. Çünkü dışarda gezecek fırsatım olmadı, internetten de araştıramadım. Şimdi gidince hangi noktalara dikkat etmeliyim, neleri göz önünde bulundurmalıyım? Siz hangi bebek arabalarını aldınız?
Vampir tü kaka ama hayalet okIyiyim canım saol sen nasılsın?
Yavaş Gel kız çocuğun psikolojisini bozma vampir cadı falan:)casper bebenin neyine yetmiyor
Senden ogrendimTek gezente ben değilim baksana entelehiç yerinde durmuyor buda
Bize fotograf atar mısın? İlk parti kiyafet geldiginde yapmıştım ama tanimadigim kiyafetler oldugundan hangisi hangisi (kisa kol mu uzun mu vs) ayirmak sadece bakarak zor gelmisti.Ben yaptım ya beybininkini deşuan ablasiyla aynı dolabı kullanacağı için kutulara yerleştirdim mecburen
Ne diycek, elbette iyi haberlerle gelecek
Yaz yaz, sayende acidan olunmeyecegini ogrendik
Yok yok agri degildir o bisi yoktur.
Bari temmuza gireydik de öyle dogurmaya baslayaydik. Sakin olun kızlar, hazır değilim bir cocugun sorumluluğunu almaya.
Yarın temmuza giriyoruz, başlayabilir miyiz doğurmayaşaka bi yana ben çok sıkıldım yaa, kuvezde kalmayacağına emin olsam kesin alın şu zilliyi diyeceğim dr a
Bende girmedim nts ye Salı günü randevu var belki sokar artıkYa herkes nts girmiş sanırım, benim herşeye normal diyen doktorum nts sokmadı
Önemli birşey yoktur ins cnm ama aksatma git derim bnmde duzensizdi ama genede durdurma gereksinimi duydular ama bnm bir haftadan fazladır vardı canım acımıyor bebekler hareketli diye önemsememiştim önemsemek gerekiyormus çok geçmiş olsunGece boyu sancı çektim düzensiz diye gitmedim eşimin ayağı kırık zaten götürecek biride yoktu uyandigimdan buyanada bebek hareket etmiyor biraz birseyler yeyip bakicam hala hareket olmazsa acile gideceğim sancim yok suan ama belim tutulmuş gibi ağrıyor yürümekte zorlanıyorum
Salamıyorum cnm olmuyor hele gördükçe evin o halini ben halleniyorum ama elimden birşey gelmiyor düşündüğümde kalıyorum işte ben eve ev bana bakıp duruyor canım annecigimi bekliyorSeni döverim sen evimi.dusunuyorsun kizzz bosverrr ayyyy sallllll gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?