2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
C şeklindeki emzirme minderlerinden mi? Sezaryan sonrası hastanede onu kullanamam sanki, fazla büyük gelmez mi, bi de daha dik oturabilmek gerekiyor onun için..ilkinde hafif yan dönerek, kolumun altında yastık, üstünde bebe şeklinde rahat emzirmiştim ben

Iyiyim canım saol sen nasılsın?
Yavaş Gel kız çocuğun psikolojisini bozma vampir cadı falan:)casper bebenin neyine yetmiyor

Tek gezente ben değilim baksana entele hiç yerinde durmuyor buda

Kızlar bu Hafta aldığım lohusa geceligimi. Kocam yanlislikla renklerle makinaya atmis giyilecek durumu kalmamış geceligin canım cok sıkıldı bide üstüne ben zaten begenmemiştim demezmi
Geceliğe .mi üzüleyim yoksa eşinin cevabına güleyim mi bilemedim cnmsağlık olsun boşver

Senin bu kızın dalga oyunları yüzünden herkez doğuracak sona sen kalacaksın bence

Ben yaptım ya beybininkini de şuan ablasiyla aynı dolabı kullanacağı için kutulara yerleştirdim mecburen

Ateacherlady Hayrdir cnm seninde mi sancin başladı geçmiş olsun
Gece boyu sancı çektim düzensiz diye gitmedim eşimin ayağı kırık zaten götürecek biride yoktu uyandigimdan buyanada bebek hareket etmiyor biraz birseyler yeyip bakicam hala hareket olmazsa acile gideceğim sancim yok suan ama belim tutulmuş gibi ağrıyor yürümekte zorlanıyorum

Oooo gezer temizlikte yapar gezer de masallah masallah
P Pisay chicco stylego up aldik nesine baktin.dersen kumas kalitesi hafifligi.manevra kabiliyeti acip.kapanmasi.kolaymi ve bosluk mesafe arasi onlara baktim baya arastirdim bunu aldik

Bebek kucukken pusete koymak gerekiyor. Oyle olan arabalar da travel sistem oluyor. Traveller agir ve cok yer kapliyor. Hem disarda cogu yere gitmen sikinti olur hem bagajda yer kaplar. Baston alsan da bebek biraz buyuyene kadar kullanamazsin. Hem puset takilabilen hem baston olan modeller varmis. Kraftin vardi sanirim. Oyle modelleri arastirirsan daha iyi olur canim. Iki kez araba almis olmazsin. Bir de tek elle kapanabilmesi cok avantajli oluyor.

Evet o. Ben yan dönerek de yapamadım. Yastıklar çok yumuşaktı belki de ondan.

Kızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
Cekcekli bi valizim var, onu alırım herhalde
Yarın temmuza giriyoruz, başlayabilir miyiz doğurmaya şaka bi yana ben çok sıkıldım yaa, kuvezde kalmayacağına emin olsam kesin alın şu zilliyi diyeceğim dr a
Anam goruyor musunuz daha dogmadan kurtulmaya çalışıyor çocuktan
Ben almadim ama
Tek elle kapatabilme, acabilme
Araba varsa ona sigabilme
Hafiflik
Manevra kabiliyeti
Dik ve yatik pozisyonlar ki uyursa icinde rahat etsin
İyiki de almamisim bi araba parasi tutarmis benim istekler
Iyiyim canım saol sen nasılsın?
Yavaş Gel kız çocuğun psikolojisini bozma vampir cadı falan:)casper bebenin neyine yetmiyor
Vampir tü kaka ama hayalet ok
Senden ogrendim
Ben yaptım ya beybininkini de şuan ablasiyla aynı dolabı kullanacağı için kutulara yerleştirdim mecburen
Bize fotograf atar mısın? İlk parti kiyafet geldiginde yapmıştım ama tanimadigim kiyafetler oldugundan hangisi hangisi (kisa kol mu uzun mu vs) ayirmak sadece bakarak zor gelmisti.

agri esigimin yuksek oldugunu biliyordum da bu deresini ben de bilmiyordum cnm.
benim kistim patladi, yere yapistim kaldim. gikim cikmadi. hastanede gulumsuyordum, dr.un biri sinir olmustu..guya agriyla gelmis birseyi yok diye . oysa 3 gun acil ameliyata aliriz diye beklettiler
Yarın temmuza giriyoruz, başlayabilir miyiz doğurmaya şaka bi yana ben çok sıkıldım yaa, kuvezde kalmayacağına emin olsam kesin alın şu zilliyi diyeceğim dr a
..
ben de yatmaktan o kadar bunaldim ki... kuvezde kalmayacagini bilsem ben de diyecegim yeter artik yoruldum alin diye ..

Önemli birşey yoktur ins cnm ama aksatma git derim bnmde duzensizdi ama genede durdurma gereksinimi duydular ama bnm bir haftadan fazladır vardı canım acımıyor bebekler hareketli diye önemsememiştim önemsemek gerekiyormus çok geçmiş olsun

Seni döverim sen evimi.dusunuyorsun kizzz bosverrr ayyyy sallllll gitsin
Salamıyorum cnm olmuyor hele gördükçe evin o halini ben halleniyorum ama elimden birşey gelmiyor düşündüğümde kalıyorum işte ben eve ev bana bakıp duruyor canım annecigimi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…