2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya amaaa haksızmıyım şimdi havalar böyle guzelken de insanın oturup evde iş yapası gelmiyor ki
Haklısın ama sen yine de büyük sözü dinle, ufaktan hazırlan oğlumla o park senin, bu park benim gezerken pat diye yatırdılar hastaneye, pijamamin yerini zor tarif ettim de getirebildi eşim şimdi korkudan 8 gündür kuzu kuzu evden adım atmıyorum allah korusun, asla yaşamazsın umarım ama çok ta erteleme artık

Sen gecen hastaneye falan gitmemis miydin? Ne misafir agirlamasi?!?!
Günaydın güzel anneler ve minnoşları, dolap yerleştirme işleri bitti sadece kurulan beşiği sileceğim o kaldı. Annemler gelince de beşiğe cibinlik ve dekoratif amaçlı dönence yapacak :)
Her erkek anasi kizlari kiskaniyor
Eline sağlık
Günaydın herkese
Nasılsın?
Benim kendi esyalarim oyle de minicik seyleri konmari yapamadim. Sagina ceviriyosun olmuyor soluna ceviriyorsun olmuyor

ikicicek-birbocek nasilsin? Hastanedesin hala değil mi?
R Rzg14 seni sormuyorum, kapilara dayanan Turkler gibi senin kız zaten. Alıştık artık ona

Okudugum kadariyla hepimizin uyku kalitesi düşmeye başladı. Dun mercimek kadarlardi bugün analarin vücutlarını ele gecirdi zibidiler.

Biz araziye gidicez akşama, alim sandalyemi kitabimi okiyim. Pdf kitaba da baya alistim, sayfa cevirme hissi azaldi

Hamileyken dahi cocugunuza masallar okuyun.

Evet, ben vampir cadı falan olan degisik bir seri okuyorum. İlla pandalar ayilar arkadaslar minnosluk olmasi gerekmez
Cocuk bana ceksin, bilim kurgu ve fantastik sevsin babasi gibi olursa Turk filmleri para kazansin ve kalitelerini arttirabilsin diye vizyon filmi izler, aman aman. İlk gittigimiz film "çakallarla dans 3"

Cok fazla perde ve halı demissiniz. Halilari kaldirdim ama yikatmadim, perdelere giricem sebebi de sizsiniz.

Canım o süslü terlikleri foto çekimi için alıyor herkes, yoksa deli değiliz o sıcakta normal plastik terliğimi de aldım

Evet hastanedeyim doktoru bekliyoruz bakalım doktor amcamız ne diycek

artik bana sormayin ... benimki yalama oldu... sabah 5te geri yatmistim. ayyyy nasil da guzel uyumusum. kizim dogmus seviyordum. cok da guzeldi

ay benim yerime de nefes al cnm. dinlen acik havada.
benim kiz sanirsin viyana kapilarina dayaniyor . rutin artik. cokkkkk yuksek bisi olmadikca yazmayacagim size de

Evet hastanedeyim doktoru bekliyoruz bakalım doktor amcamız ne diycek
Ne diycek, elbette iyi haberlerle gelecek
Yaz yaz, sayende acidan olunmeyecegini ogrendik
K kudra07 zorlandim ya ama.şükür yapacak bisey yok karisikti gece iyiyim suan kalca agrim daha baskin ilgin icin tesekkur ederim.kuzum
Yok yok agri degildir o bisi yoktur.

Bari temmuza gireydik de öyle dogurmaya baslayaydik. Sakin olun kızlar, hazır değilim bir cocugun sorumluluğunu almaya.

Ben çok iyiyim hic bu kadar iyi olmamıştım harikayim Allaha cok sukur elhamdülillah halimize

Yarın temmuza giriyoruz, başlayabilir miyiz doğurmaya şaka bi yana ben çok sıkıldım yaa, kuvezde kalmayacağına emin olsam kesin alın şu zilliyi diyeceğim dr a

Kızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
Kabin boy valiz ve büyük boy bir çanta yapmıştım ben ilk Doğumda. Sonra parça parça bişeyler lazım oldu hastanede. Taburcu olurken eşim iki kez arabaya git gel yaptı sadece eşyalar için . Bu kez büyük valizi kullanıp herşeyi içine koymayı planlıyorum . Eşim bana dün pompanı, emzirme minderini falan unutma diye direktif verdi.
Yanlış duymadınız “minder “
Sezaryen sonrası normal yastık üstünde bebeği tutmayı beceremedim, sürekli birinin desteklemesi de rahatsız edici. Eşim beni öyle görünce gidip evden emzirme minderini getirdi, rahata kavuştum.

Kızlar bugün bebek arabası almaya gideceğim. Ama hiç ön araştırma yapmadım. Çünkü dışarda gezecek fırsatım olmadı, internetten de araştıramadım. Şimdi gidince hangi noktalara dikkat etmeliyim, neleri göz önünde bulundurmalıyım? Siz hangi bebek arabalarını aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…