Yeşil olanları sormuştum canım teşekkür ederimYeşil kutular tchibonun canımdiğer kutuları mi sordun acaba
Ya amaaa haksızmıyım şimdi havalar böyle guzelken de insanın oturup evde iş yapası gelmiyor kiBuyur burdan yak yap kiz pikniksali baslarsin
Piknik yap canim sonra yaparsinYa amaaa haksızmıyım şimdi havalar böyle guzelken de insanın oturup evde iş yapası gelmiyor ki
Haklısın ama sen yine de büyük sözü dinle, ufaktan hazırlanYa amaaa haksızmıyım şimdi havalar böyle guzelken de insanın oturup evde iş yapası gelmiyor ki
Sen gecen hastaneye falan gitmemis miydin? Ne misafir agirlamasi?!?!Günaydın cnm anneler ❤
Fırsat buldukça okuyorum. Erken doğum riski olanlara Allah yardım etsin. Inşallah hepimizin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir.
Kızlar ben artık geceleri sağa sola dönmekten yoruluyorum resmen ve çok zorlanıyorum. Her sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum. Gece eşime diyorum ki sabah olsa keske hemen geceleri hiç sevmiyorum artık. Gerçekten çok zor geçiyor bin kez uyanıyorum. Bir de hep kabuslar görüyorum...
Bu ara misafirimde baya geldi. Acayip yoruluyorum. Dün eşime dedim. Dayanamıyorum artık yemek yap servis yap patates oluyorum artık kimseyi kabul etmeyelim. Ayıp olmasın diye ben kayıp olcam haberi yok
Her erkek anasi kizlari kiskaniyorGünaydın güzel anneler ve minnoşları, dolap yerleştirme işleri bitti sadece kurulan beşiği sileceğim o kaldı. Annemler gelince de beşiğe cibinlik ve dekoratif amaçlı dönence yapacak :)
Nasılsın?Günaydın herkese
Benim kendi esyalarim oyle de minicik seyleri konmari yapamadim. Sagina ceviriyosun olmuyor soluna ceviriyorsun olmuyorGünaydın güzel anneler
Çok cici herşey ❤ iyi günlerde mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inşallahkutuların çok tatlı nerden aldın? Bir de aklında bulunsun ben bu tarz kutulara konmari usulü katlama yapıp yerlestiriyorum daha kullanışlı oluyor
Canım o süslü terlikleri foto çekimi için alıyor herkes, yoksa deli değiliz o sıcaktasukur onun biseyi yok kuzum, verilmis sadakamiz varmis ♥ esimi fena fircaladim yalan yok. hak etti. dikkatini cok cok dagitiyo araba kullanirken o yuzden kaza yapmis zaten.
bebek dogmadan son gezmelerimiz son rahat kafayla keyiflenmelerimiz diye son zamanlarda guzel havalarla beraber kendimizi bol bol disari atar olduk:))
cok cok tatliii, ama yakmaz mi kuzum agustos sicaginda?
sagol canimm, ay ne seksiligi, bu seksiyse eger bugun magazada elime ic cekerek neleri aldim aldim geri astim hic gormeesim ‘geri as, olmaz artik, baska hayatta kaldi artik’ yorumlariyla da cok moral verdi sagolsun
hastanede foto cekimi demeyin bana icim gidiyoayarlamadim, ayarlamiicamda galiba
Evet hastanedeyim doktoru bekliyoruz bakalım doktor amcamız ne diycekSen gecen hastaneye falan gitmemis miydin? Ne misafir agirlamasi?!?!
Her erkek anasi kizlari kiskaniyor
Eline sağlık
Nasılsın?
Benim kendi esyalarim oyle de minicik seyleri konmari yapamadim. Sagina ceviriyosun olmuyor soluna ceviriyorsun olmuyor
ikicicek-birbocek nasilsin? Hastanedesin hala değil mi?
R Rzg14 seni sormuyorum, kapilara dayanan Turkler gibi senin kız zaten. Alıştık artık ona ❤
Okudugum kadariyla hepimizin uyku kalitesi düşmeye başladı. Dun mercimek kadarlardi bugün analarin vücutlarını ele gecirdi zibidiler.
Biz araziye gidicez akşama, alim sandalyemi kitabimi okiyim. Pdf kitaba da baya alistim, sayfa cevirme hissi azaldi
Aynen cnm çok şükür atlattık kritik dönemleriInşallah cnm biraz daha dururlar ama doğsalar da zaten endişe edilecek zamanlar değil.. ❤
artik bana sormayinGünaydın güzel anneler..
Efelihayat Ateacherlady nasıl geçti geceniz?
ikicicek-birbocek sancıların durmasına sevindim, inşallah çıkarsın evine
ada_2019 ne kadar düzenli bir dolap güle güle, sağlıkla kullansın prenses
R Rzg14 sen nasılsın? Rutin kapıya dayanmalar devam mı?
ay benim yerime de nefes al cnm. dinlen acik havada.Sen gecen hastaneye falan gitmemis miydin? Ne misafir agirlamasi?!?!
Her erkek anasi kizlari kiskaniyor
Eline sağlık
Nasılsın?
Benim kendi esyalarim oyle de minicik seyleri konmari yapamadim. Sagina ceviriyosun olmuyor soluna ceviriyorsun olmuyor
ikicicek-birbocek nasilsin? Hastanedesin hala değil mi?
R Rzg14 seni sormuyorum, kapilara dayanan Turkler gibi senin kız zaten. Alıştık artık ona ❤
Okudugum kadariyla hepimizin uyku kalitesi düşmeye başladı. Dun mercimek kadarlardi bugün analarin vücutlarını ele gecirdi zibidiler.
Biz araziye gidicez akşama, alim sandalyemi kitabimi okiyim. Pdf kitaba da baya alistim, sayfa cevirme hissi azaldi
Ne diycek, elbette iyi haberlerle gelecekEvet hastanedeyim doktoru bekliyoruz bakalım doktor amcamız ne diycek
Yaz yaz, sayende acidan olunmeyecegini ogrendikartik bana sormayin... benimki yalama oldu... sabah 5te geri yatmistim. ayyyy nasil da guzel uyumusum. kizim dogmus seviyordum. cok da guzeldi
ay benim yerime de nefes al cnm. dinlen acik havada.
benim kiz sanirsin viyana kapilarina dayaniyor. rutin artik. cokkkkk yuksek bisi olmadikca yazmayacagim size de
Yok yok agri degildir o bisi yoktur.
Ben çok iyiyim hic bu kadar iyi olmamıştım harikayimNe diycek, elbette iyi haberlerle gelecek
Yaz yaz, sayende acidan olunmeyecegini ogrendik
Bari temmuza gireydik de öyle dogurmaya baslayaydik. Sakin olun kızlar, hazır değilim bir cocugun sorumluluğunu almaya.
Kabin boy valiz aldim.missssKızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
Yarın temmuza giriyoruz, başlayabilir miyiz doğurmayaNe diycek, elbette iyi haberlerle gelecek
Yaz yaz, sayende acidan olunmeyecegini ogrendik
Bari temmuza gireydik de öyle dogurmaya baslayaydik. Sakin olun kızlar, hazır değilim bir cocugun sorumluluğunu almaya.
Kabin boy valiz ve büyük boy bir çanta yapmıştım ben ilk Doğumda. Sonra parça parça bişeyler lazım oldu hastanede. Taburcu olurken eşim iki kez arabaya git gel yaptı sadece eşyalar için . Bu kez büyük valizi kullanıp herşeyi içine koymayı planlıyorum . Eşim bana dün pompanı, emzirme minderini falan unutma diye direktif verdi.Kızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?