O zaman sevindim.Allah olmayana versin canım benim 3 yaşında bi kızım var korunuyorduk zaten istemiyorum şüpelendik çok şimdi hastanedeyim kan verdim yokmuş :)
Çok tatlılar güle güle kullansın bebisbebegin esyalarini yikadim hurca hazirladim ama daha adam akilli bir canta hazirlamadim... kendime aldigim kiyafetleri ütüleme derdi var diye yikamadim.. evdeki valizim orta boy oldugundan buyuk gelir diye dusundugumden esyalarimi spor seyahat cantasina koyacagim ( inş sığar )
ogluma dayisi uyku arkadasi almış, anneannesi de ana kucağı almış
Bebek dogunca buyur merak etme. Dogumdan once 75tim. Hatta o bile biraz buyuktu. Dogumdan yaklasik bir hafta sonra 85 giyiyordum. Ilk gunler zaten sut damla damla geliyor. Sonra artiyor. Sutum gelmez diye bir dusunceyi hic dusunme. Sen memeni sik sik bebegine ver. Gelmiyorsa bile bebege dokundukca sut iner gogsune.Merhaba arkadaslar. Sanirim hemen hemen hepimizde durumlar ayni. Bu gece o kadar kotu oldum ki dedim kesin dogurcam cok sancm oldu kasildikca kasildimm. Ne yatabildim ne oturabildim. Sonra yorgunluktan artik uykuya dalmisim. Suan daha iyiyim. Yine boyle olursa sanirim doktora gitmeliyim. Tarifiniz gibi mi bilmiyorum bebek hareketi gibi sanki ama cok cok daha sert oluyor can aciticak sekilde. Bi kac saniye sonra geciyor biraz zaman sonra yine ayni. Sanci bu mu oluyor?
Gogus buyumesinden felan bahsetmissiniz. Benim goguslerim zaten cok kucuktu ve hicte buyumedi. Bu acaba sut olmayacak demek mi? Simdiye kadar buyumesi gerekmez miydi. Benle ayni olup sutu gelen arkadaslar bile var bende tik yok
hayda. magdem sali geri yatiracak, neden bugun cikaracak ki. neyse vardir bir bildigi diyelim.R Rzg14Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis
GöZün aydin.kuzum insallah.hersey yolunda gider gecmis.olsun evde dinlen.guzelceR Rzg14Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis
Bn istedim cnm doktorda izin verdi yatsan iyi olur ama sart dgl 2 gunde bir gelirsin dedi bnde o zmn cikis ver kontrole gelince duruma gore karar verirsiniz dedim zaten yapılacak birşey yok şuan hiç olmazsa eve gelip hazırlığımi yapayim istedim bir gün de hazırlıksız gittik ne çamaşır ne pijama eşim bi yerden eşofman almış getirdi oda kirlendi sürekli nst ye bağlarken siktiklari o sıvı yüzünden en azından bi çanta yaparım birde psikolojik olarak hazır olurum kontrol diye gidip yatis olunca sarstı beni birazhayda. magdem sali geri yatiracak, neden bugun cikaracak ki. neyse vardir bir bildigi diyelim.
Sağol cnm bir daha yatıracak gibi ama en azından hazırlıklı giderim diye çıkmak istedim salı tekrar git cem duruma gore bakicak riske atmak istemiyor yatış vericek büyük ihtimal bakalimGöZün aydin.kuzum insallah.hersey yolunda gider gecmis.olsun evde dinlen.guzelce
haklisin cnm. kontrole gidip orda kalmak hem de dogum endisesiyle insani baya sarsiyor. ben cok aglamistimBn istedim cnm doktorda izin verdi yatsan iyi olur ama sart dgl 2 gunde bir gelirsin dedi bnde o zmn cikis ver kontrole gelince duruma gore karar verirsiniz dedim zaten yapılacak birşey yok şuan hiç olmazsa eve gelip hazırlığımi yapayim istedim bir gün de hazırlıksız gittik ne çamaşır ne pijama eşim bi yerden eşofman almış getirdi oda kirlendi sürekli nst ye bağlarken siktiklari o sıvı yüzünden en azından bi çanta yaparım birde psikolojik olarak hazır olurum kontrol diye gidip yatis olunca sarstı beni biraz
Tabiki yazarım canımİnsallah guzelim eger sorarsan buraya da yazarsan cok mutlu olurum
Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider sen ve bebişler içinR Rzg14Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis
Aynen cnm ama eşim yanimda aglayamiyorum da nasıl odadan çıktıysa bn bi ağladım hemşire sakinleştirdi eşimin yanında ağlasam o daha da kötü olacak çok duygusal biri ztn beni öyle horse beraber aglasirdik o yüzden ona çok belli etmemeye çalıştım ama çok zordu doktorlara kalsa riske atmak istemiyorlar ama Allah için bnm doktor anlayışlı adam sordu sigortanız karşılıyor mu yatisi ona gore bir çözüm bulalım sonuç ta pahalı hastaneler fln diye cnm doktorcum :)haklisin cnm. kontrole gidip orda kalmak hem de dogum endisesiyle insani baya sarsiyor. ben cok aglamistim... ama insan zamanla adapte oluyor.
dun bana da "eger kasilman oyle cokken gelseydin 1-2 gun hastane tutardim" dedi. icimden aman amam istemem dedim ama dr.a evet anlaminda kafa salladim
Sağol cnmGeçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider sen ve bebişler için
biz cepten odedik cnm. tamamlayici sigortam gebelik teminatli degildi. 10500tl tuttu. dr.um ciddi yariya indirtmis sag olsun. insan evladi cidden.Aynen cnm ama eşim yanimda aglayamiyorum da nasıl odadan çıktıysa bn bi ağladım hemşire sakinleştirdi eşimin yanında ağlasam o daha da kötü olacak çok duygusal biri ztn beni öyle horse beraber aglasirdik o yüzden ona çok belli etmemeye çalıştım ama çok zordu doktorlara kalsa riske atmak istemiyorlar ama Allah için bnm doktor anlayışlı adam sordu sigortanız karşılıyor mu yatisi ona gore bir çözüm bulalım sonuç ta pahalı hastaneler fln diye cnm doktorcum :)
Çok ta tutmuş Allah yardımcınız olsun cnm bzm sigorta büyük ihtimal karşılıyor ama emin dglm yarın belli olucak haftasonu olduğu için teyit isteyemedilerbiz cepten odedik cnm. tamamlayici sigortam gebelik teminatli degildi. 10500tl tuttu. dr.um ciddi yariya indirtmis sag olsun. insan evladi cidden.
Anladim canim o zaman hayirlisi olsun hadi bakalim tekrar gecmis olsunR Rzg14Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis
Sağol cnmAnladim canim o zaman hayirlisi olsun hadi bakalim tekrar gecmis olsun
insallah oder cnm.Çok ta tutmuş Allah yardımcınız olsun cnm bzm sigorta büyük ihtimal karşılıyor ama emin dglm yarın belli olucak haftasonu olduğu için teyit isteyemediler
Gözün aydın, sevindim canım eve gelmene..dediğin gibi hem eşyalarını hem psikolojini hazırlar gidersin salı günü..inşallah ufaklık gelişmeye devam etmiş olur da yatman gerekmez bileR Rzg14Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?