2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis

Çok tatlılar güle güle kullansın bebis

Bebek dogunca buyur merak etme. Dogumdan once 75tim. Hatta o bile biraz buyuktu. Dogumdan yaklasik bir hafta sonra 85 giyiyordum. Ilk gunler zaten sut damla damla geliyor. Sonra artiyor. Sutum gelmez diye bir dusunceyi hic dusunme. Sen memeni sik sik bebegine ver. Gelmiyorsa bile bebege dokundukca sut iner gogsune.

Kızlar akıntıdan bahsetmişsiniz de bn de söyle oluyor biraz fazla ayakta kalsam yurusem yorumsal fln birden aktığını hissediyorum bakıyorum akıntı gelmiş islatiyorda epey çamaşırı daha beyazımsı beyaz ile şeffaf arasi bir rengi oluyor bn de genelde ter yavaş yavaş olur diye düşünüyorum akıntı birden geliveriyor tabi kişiden kişiye de değişiyor olabilir bilemedim

hayda. magdem sali geri yatiracak, neden bugun cikaracak ki. neyse vardir bir bildigi diyelim.

GöZün aydin.kuzum insallah.hersey yolunda gider gecmis.olsun evde dinlen.guzelce

hayda. magdem sali geri yatiracak, neden bugun cikaracak ki. neyse vardir bir bildigi diyelim.
Bn istedim cnm doktorda izin verdi yatsan iyi olur ama sart dgl 2 gunde bir gelirsin dedi bnde o zmn cikis ver kontrole gelince duruma gore karar verirsiniz dedim zaten yapılacak birşey yok şuan hiç olmazsa eve gelip hazırlığımi yapayim istedim bir gün de hazırlıksız gittik ne çamaşır ne pijama eşim bi yerden eşofman almış getirdi oda kirlendi sürekli nst ye bağlarken siktiklari o sıvı yüzünden en azından bi çanta yaparım birde psikolojik olarak hazır olurum kontrol diye gidip yatis olunca sarstı beni biraz

GöZün aydin.kuzum insallah.hersey yolunda gider gecmis.olsun evde dinlen.guzelce
Sağol cnm bir daha yatıracak gibi ama en azından hazırlıklı giderim diye çıkmak istedim salı tekrar git cem duruma gore bakicak riske atmak istemiyor yatış vericek büyük ihtimal bakalim

haklisin cnm. kontrole gidip orda kalmak hem de dogum endisesiyle insani baya sarsiyor. ben cok aglamistim ... ama insan zamanla adapte oluyor.
dun bana da "eger kasilman oyle cokken gelseydin 1-2 gun hastane tutardim" dedi. icimden aman amam istemem dedim ama dr.a evet anlaminda kafa salladim

Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider sen ve bebişler için

Aynen cnm ama eşim yanimda aglayamiyorum da nasıl odadan çıktıysa bn bi ağladım hemşire sakinleştirdi eşimin yanında ağlasam o daha da kötü olacak çok duygusal biri ztn beni öyle horse beraber aglasirdik o yüzden ona çok belli etmemeye çalıştım ama çok zordu doktorlara kalsa riske atmak istemiyorlar ama Allah için bnm doktor anlayışlı adam sordu sigortanız karşılıyor mu yatisi ona gore bir çözüm bulalım sonuç ta pahalı hastaneler fln diye cnm doktorcum :)

biz cepten odedik cnm. tamamlayici sigortam gebelik teminatli degildi. 10500tl tuttu. dr.um ciddi yariya indirtmis sag olsun. insan evladi cidden.

biz cepten odedik cnm. tamamlayici sigortam gebelik teminatli degildi. 10500tl tuttu. dr.um ciddi yariya indirtmis sag olsun. insan evladi cidden.
Çok ta tutmuş Allah yardımcınız olsun cnm bzm sigorta büyük ihtimal karşılıyor ama emin dglm yarın belli olucak haftasonu olduğu için teyit isteyemediler

Anladim canim o zaman hayirlisi olsun hadi bakalim tekrar gecmis olsun

Çok ta tutmuş Allah yardımcınız olsun cnm bzm sigorta büyük ihtimal karşılıyor ama emin dglm yarın belli olucak haftasonu olduğu için teyit isteyemediler
insallah oder cnm.
insan basina gelince gozu gormuyor. pahali hastane ne yazik ki... ama dr icin bir de kuvez hizmeti icin sectim burayi. Allaha sukur halledebildik. 14gun yattim ben. dogum paketi vs zaten bastan almistik. canlari sagolsun da..

Gözün aydın, sevindim canım eve gelmene..dediğin gibi hem eşyalarını hem psikolojini hazırlar gidersin salı günü..inşallah ufaklık gelişmeye devam etmiş olur da yatman gerekmez bile dinlen şimdi salıya kadar, yatıracak diye ev işlerine sarma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…