- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Öyle cnm konu sağlıkla gerisi teferruat hele söz konusu evlatsainsallah oder cnm.
insan basina gelince gozu gormuyor. pahali hastane ne yazik ki... ama dr icin bir de kuvez hizmeti icin sectim burayi. Allaha sukur halledebildik. 14gun yattim ben. dogum paketi vs zaten bastan almistik. canlari sagolsun da..
Inş cnm yok gülüm hiçbirşey yapamam ayakta bile duramıyorum desem yeridir salondan mutfağa zor geçiyorum resmenGözün aydın, sevindim canım eve gelmene..dediğin gibi hem eşyalarını hem psikolojini hazırlar gidersin salı günü..inşallah ufaklık gelişmeye devam etmiş olur da yatman gerekmez biledinlen şimdi salıya kadar, yatıracak diye ev işlerine sarma sakın
İnşallah dediğin gibidir canımcnm hemen kurumaz ki zaten. kuruyunca bak geriye bisi kalmiyrdur. ter o yuzden. amniyotik sivi olsa kesin anlarsin demisti bana hemsireler.
Sıvı azalıyor canım malesef ondan bu kadar evham yapıyorumTer ya da akıntıdır. Bana da oluyor ama devamı gelmiyorsa sorun yok. Kontrolde su azalmış görülür öyle ha bire sızsa. Hem rahim ağzı açılıp sızmaya başlasa öyle kolayına durmaz. Bence endişe etme canım.
Aynen işte bendeki durumda böyle akıntı desem akıntı gibi de değilAyni sorun bende de var cildiricam az bisey dolasalim dedik ic huzursuzlugundan geri dondum yedigim ictigimden se bisey anlamadim cunku ne zaman baksam nemli
Evet dediğin gibi canım. Banason kontrolde doktorum sıvı azalmış dedi. Havuc suyuna basladık cuma akşamı yarın baska bi doktora görüncem bakalım ne durumdaYani nemli gbi oluyo dimi islak boyle... Bi ara iyimser dusunup terdir dedim ama surekli mi terler yok yani guya dolasalim.dedik aklim hep ordaydi
Akıntı gibi değil canım nasıl olduğunu anlayamıyorum bi bakıyorum nemliKızlar akıntıdan bahsetmişsiniz de bn de söyle oluyor biraz fazla ayakta kalsam yurusem yorumsal fln birden aktığını hissediyorum bakıyorum akıntı gelmiş islatiyorda epey çamaşırı daha beyazımsı beyaz ile şeffaf arasi bir rengi oluyor bn de genelde ter yavaş yavaş olur diye düşünüyorum akıntı birden geliveriyor tabi kişiden kişiye de değişiyor olabilir bilemedim
@Asiltutkuafroditi nerelerdesiniz acabaaaaa merak.ediyorum
Ve @labfaresi umarim.hersey yolundadir nasılsınız
Insallah birsey yoktur artik sona yaklasiyoruz , yeni yeni sürpriz agrilarimiz cikiyor ortaya, gunden gune zorlasiyorEvet biraz dinlenince geciyor, ama gün içerisinde sık sık olmaya başladı ve canımı ciddi anlamda acıtıyor. “Ahh” diye inliyorum bildigin
Gecmis olsun tatlim.dikkat et.kendine.dinlen.lütfenAy ben fenalardayim valla.. Okumaya çalışıyorum sayfalar birikmesin diye ama yazacak mecalim yok bu siralargecen gun ustumde bir halsizlik bir uyku butun gun yattim. Dun bi enerji geldi sabahin köründe temizlige giristim ama sonucu kötü oldu.. Once ayaklarima kramp girdi banyo yaptim sonrasinda sancılar sancilar.. Aksam 4te karnim kasilmaya sanki tuvalete cikacakmisim gibi agri ve adet sancilarina benzer sancilar cektim. Uyumusum gece de kalkim bikac kere karnim hep tas gibiydi. Bugun de bebisin son alisverisi icin ciktik. Gören dogurcaksin herhalde yakinda diyo karnin inmis diyo o sancilar gecti bugn neyseki magnezyum hapimi bugn iki kez ictim. Ama bebek cok sert oynuyo asagiya baski yapiyo bu hafta kontrol var bakalm doktorum kesin normal dicek hastane cantami da hazirlicam bu hafta eksikler bitti sayilir bi pijama alicam terlik ve camasir kendime o kadar.
Islaklik konusulmus. Valla benim bir aydir donumun agi kurumadi kizlarakinti zaten beyaz ya da sarimtrak ve camasirin belli bolgesinde oluyo su gibi de olsa kuruyunca o rengi aliyo. Ama ter komple camasirin agi islak nemli oluyo bende ikisi de mevcut gunde 3 kere camasir degistiriyorum mantar olmamak icin.
Bir de karnim kasilinca benm nefesim daraliyo buna anlam veremedim acaba nedir sorucam doktora da..
Belimle kalca arasi kalcalarimin tam ustu yani ismi nedir bilmiyorum orasi cok agriyo yaa bir sirt ustu uzansam gecicek gibi de uzanamiyoruzz iste
Son kursunlarimi attim suan buraya
Canimsinn sagol ❤Gecmis olsun tatlim.dikkat et.kendine.dinlen.lütfen
Yuklenme kendine o kadar yavrum.Canimsinn sagol ❤
yarin dipçikk gibi olucam umarim
İnsallah kotu bisey degildir canim ne diim insallah olagan seyridirİnşallah dediğin gibidir canım
Sıvı azalıyor canım malesef ondan bu kadar evham yapıyorum
Aynen işte bendeki durumda böyle akıntı desem akıntı gibi de değil
Evet dediğin gibi canım. Banason kontrolde doktorum sıvı azalmış dedi. Havuc suyuna basladık cuma akşamı yarın baska bi doktora görüncem bakalım ne durumda
Akıntı gibi değil canım nasıl olduğunu anlayamıyorum bi bakıyorum nemli
Süt tamamen senin beyninle alakalı. Sakın öyle şeyler düşünme. Benim Doğum yaptığımda bile küçük ve yumuş yumuştu. Kv ilk emzirmeye yardım sırasında tuttu, tüh tüh vah vah demeye başladı. 2ay senin sütün yok bu çocuk aç sözlerini işittim. Ama kendime ve bebeğime inandım. Aldığım eğitimlerden dolayı da pek takmadım sadece emzirdim . Bebeğim sadece anne sütü ile beslendi. Kilosu persentilin üstünde oldu, sonra da çok emzirme obez olucak demeye başladılar. Oğlum 1,5 yaşına geldi hala şunu diyordu. “O göğüslerden bu çocuk nasıl böyle kilolu oldu şaşkınım”.Merhaba arkadaslar. Sanirim hemen hemen hepimizde durumlar ayni. Bu gece o kadar kotu oldum ki dedim kesin dogurcam cok sancm oldu kasildikca kasildimm. Ne yatabildim ne oturabildim. Sonra yorgunluktan artik uykuya dalmisim. Suan daha iyiyim. Yine boyle olursa sanirim doktora gitmeliyim. Tarifiniz gibi mi bilmiyorum bebek hareketi gibi sanki ama cok cok daha sert oluyor can aciticak sekilde. Bi kac saniye sonra geciyor biraz zaman sonra yine ayni. Sanci bu mu oluyor?
Gogus buyumesinden felan bahsetmissiniz. Benim goguslerim zaten cok kucuktu ve hicte buyumedi. Bu acaba sut olmayacak demek mi? Simdiye kadar buyumesi gerekmez miydi. Benle ayni olup sutu gelen arkadaslar bile var bende tik yok
Geçmiş olsun twicee inşallah önemli bir durum yoktur artık sona yaklaştıkça evhamlarimizda artıyor Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsinİnşallah dediğin gibidir canım
Evet dediğin gibi canım. Banason kontrolde doktorum sıvı azalmış dedi. Havuc suyuna basladık cuma akşamı yarın baska bi doktora görüncem bakalım ne durumda
Sağol cnm insGezdim gezdim şişirdim ayakları geldim
ikicicek-birbocek eve çıkman sevindim, daha iyi olacak inşallah
R Rzg14 hala buralardasın sıkıntı yok o zaman
İnşallah canımİnsallah kotu bisey degildir canim ne diim insallah olagan seyridir
Sağol canım amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz.. sen nasılsın göremedim bir süredir seni buralardaGeçmiş olsun twicee inşallah önemli bir durum yoktur artık sona yaklaştıkça evhamlarimizda artıyor Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin
Burdayim cnm. Kasila kasila devamGezdim gezdim şişirdim ayakları geldim
ikicicek-birbocek eve çıkman sevindim, daha iyi olacak inşallah
R Rzg14 hala buralardasın sıkıntı yok o zaman
Çok geçmiş olsun umarım korktuğun gibi değildir. Hepimizin bazı noktalarda endişelerimiz oluyor. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bebişler de sağlıkla gelsinler. Sen bu durumu doktoruna da iyice bir anlat bence su sızması gibi bir olasılık varsa o mutlaka değerlendirip bir önlem düşünür sanırım. Burada maksat birbirimiz ile görüş paylaşımı yapmak. Bende olan durum(ıslaklık/akıntı) ile sende olan durum aynı nedenden kaynaklanmayabilir ve hiç birimiz doktor değiliz tabiki. İçimizde kuşku varsa mutlaka doktora sormalıyız. O kuşku ile beklemek bence hiç doğru değilİnşallah dediğin gibidir canım
Çok geçmiş olsun umarım yarın çok daha iyi hissedersin. Karnın inmiş Doğumun yakın diyorlar ya ben ona pek inanmıyorum. Benim ilk oğlanda karnım inmişti ama 40+3 sezeryan oldu. Sancı mancı bir şey yokken girdim üstelik. Onların lafı ile öyle düşünerek üzülme. Ağrılar sancılar kasılmalar ahhh keşke bunlar olmadan hop diye zamanı gelince doguverseler. Son zamanlar zor geçiyor. Allah hepimize kolaylık versinAy ben fenalardayim valla.. Okumaya çalışıyorum sayfalar birikmesin diye ama yazacak mecalim yok bu siralargecen gun ustumde bir halsizlik bir uyku butun gun yattim. Dun bi enerji geldi sabahin köründe temizlige giristim ama sonucu kötü oldu.. Once ayaklarima kramp girdi banyo yaptim sonrasinda sancılar sancilar.. Aksam 4te karnim kasilmaya sanki tuvalete cikacakmisim gibi agri ve adet sancilarina benzer sancilar cektim. Uyumusum gece de kalkim bikac kere karnim hep tas gibiydi. Bugun de bebisin son alisverisi icin ciktik. Gören dogurcaksin herhalde yakinda diyo karnin inmis diyo o sancilar gecti bugn neyseki magnezyum hapimi bugn iki kez ictim. Ama bebek cok sert oynuyo asagiya baski yapiyo bu hafta kontrol var bakalm doktorum kesin normal dicek hastane cantami da hazirlicam bu hafta eksikler bitti sayilir bi pijama alicam terlik ve camasir kendime o kadar.
Islaklik konusulmus. Valla benim bir aydir donumun agi kurumadi kizlarakinti zaten beyaz ya da sarimtrak ve camasirin belli bolgesinde oluyo su gibi de olsa kuruyunca o rengi aliyo. Ama ter komple camasirin agi islak nemli oluyo bende ikisi de mevcut gunde 3 kere camasir degistiriyorum mantar olmamak icin.
Bir de karnim kasilinca benm nefesim daraliyo buna anlam veremedim acaba nedir sorucam doktora da..
Belimle kalca arasi kalcalarimin tam ustu yani ismi nedir bilmiyorum orasi cok agriyo yaa bir sirt ustu uzansam gecicek gibi de uzanamiyoruzz iste
Son kursunlarimi attim suan buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?