2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
insallah oder cnm.
insan basina gelince gozu gormuyor. pahali hastane ne yazik ki... ama dr icin bir de kuvez hizmeti icin sectim burayi. Allaha sukur halledebildik. 14gun yattim ben. dogum paketi vs zaten bastan almistik. canlari sagolsun da..
Öyle cnm konu sağlıkla gerisi teferruat hele söz konusu evlatsa

Inş cnm yok gülüm hiçbirşey yapamam ayakta bile duramıyorum desem yeridir salondan mutfağa zor geçiyorum resmen

cnm hemen kurumaz ki zaten. kuruyunca bak geriye bisi kalmiyrdur. ter o yuzden. amniyotik sivi olsa kesin anlarsin demisti bana hemsireler.
İnşallah dediğin gibidir canım
Sıvı azalıyor canım malesef ondan bu kadar evham yapıyorum
Ayni sorun bende de var cildiricam az bisey dolasalim dedik ic huzursuzlugundan geri dondum yedigim ictigimden se bisey anlamadim cunku ne zaman baksam nemli
Aynen işte bendeki durumda böyle akıntı desem akıntı gibi de değil
Yani nemli gbi oluyo dimi islak boyle... Bi ara iyimser dusunup terdir dedim ama surekli mi terler yok yani guya dolasalim.dedik aklim hep ordaydi
Evet dediğin gibi canım. Banason kontrolde doktorum sıvı azalmış dedi. Havuc suyuna basladık cuma akşamı yarın baska bi doktora görüncem bakalım ne durumda
Akıntı gibi değil canım nasıl olduğunu anlayamıyorum bi bakıyorum nemli

@Asiltutku afroditi nerelerdesiniz acabaaaaa merak.ediyorum
Ve @labfaresi umarim.hersey yolundadir nasılsınız

Ay ben fenalardayim valla.. Okumaya çalışıyorum sayfalar birikmesin diye ama yazacak mecalim yok bu siralar gecen gun ustumde bir halsizlik bir uyku butun gun yattim. Dun bi enerji geldi sabahin köründe temizlige giristim ama sonucu kötü oldu.. Once ayaklarima kramp girdi banyo yaptim sonrasinda sancılar sancilar.. Aksam 4te karnim kasilmaya sanki tuvalete cikacakmisim gibi agri ve adet sancilarina benzer sancilar cektim. Uyumusum gece de kalkim bikac kere karnim hep tas gibiydi. Bugun de bebisin son alisverisi icin ciktik. Gören dogurcaksin herhalde yakinda diyo karnin inmis diyo o sancilar gecti bugn neyseki magnezyum hapimi bugn iki kez ictim. Ama bebek cok sert oynuyo asagiya baski yapiyo bu hafta kontrol var bakalm doktorum kesin normal dicek hastane cantami da hazirlicam bu hafta eksikler bitti sayilir bi pijama alicam terlik ve camasir kendime o kadar.

Islaklik konusulmus. Valla benim bir aydir donumun agi kurumadi kizlar akinti zaten beyaz ya da sarimtrak ve camasirin belli bolgesinde oluyo su gibi de olsa kuruyunca o rengi aliyo. Ama ter komple camasirin agi islak nemli oluyo bende ikisi de mevcut gunde 3 kere camasir degistiriyorum mantar olmamak icin.

Bir de karnim kasilinca benm nefesim daraliyo buna anlam veremedim acaba nedir sorucam doktora da..

Belimle kalca arasi kalcalarimin tam ustu yani ismi nedir bilmiyorum orasi cok agriyo yaa bir sirt ustu uzansam gecicek gibi de uzanamiyoruzz iste

Son kursunlarimi attim suan buraya

Evet biraz dinlenince geciyor, ama gün içerisinde sık sık olmaya başladı ve canımı ciddi anlamda acıtıyor. “Ahh” diye inliyorum bildigin
Insallah birsey yoktur artik sona yaklasiyoruz , yeni yeni sürpriz agrilarimiz cikiyor ortaya, gunden gune zorlasiyor

Gecmis olsun tatlim.dikkat et.kendine.dinlen.lütfen

İnsallah kotu bisey degildir canim ne diim insallah olagan seyridir

Süt tamamen senin beyninle alakalı. Sakın öyle şeyler düşünme. Benim Doğum yaptığımda bile küçük ve yumuş yumuştu. Kv ilk emzirmeye yardım sırasında tuttu, tüh tüh vah vah demeye başladı. 2ay senin sütün yok bu çocuk aç sözlerini işittim. Ama kendime ve bebeğime inandım. Aldığım eğitimlerden dolayı da pek takmadım sadece emzirdim . Bebeğim sadece anne sütü ile beslendi. Kilosu persentilin üstünde oldu, sonra da çok emzirme obez olucak demeye başladılar. Oğlum 1,5 yaşına geldi hala şunu diyordu. “O göğüslerden bu çocuk nasıl böyle kilolu oldu şaşkınım”.
Sen sadece Doğum yapınca doğal bir şekilde sütünün geleceğine İnan. Allah rızkını geniş eylesin yavrumun diye de dua et

Geçmiş olsun twicee inşallah önemli bir durum yoktur artık sona yaklaştıkça evhamlarimizda artıyor Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin

İnsallah kotu bisey degildir canim ne diim insallah olagan seyridir
İnşallah canım
Geçmiş olsun twicee inşallah önemli bir durum yoktur artık sona yaklaştıkça evhamlarimizda artıyor Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin
Sağol canım amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz.. sen nasılsın göremedim bir süredir seni buralarda

Çok geçmiş olsun umarım korktuğun gibi değildir. Hepimizin bazı noktalarda endişelerimiz oluyor. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bebişler de sağlıkla gelsinler. Sen bu durumu doktoruna da iyice bir anlat bence su sızması gibi bir olasılık varsa o mutlaka değerlendirip bir önlem düşünür sanırım. Burada maksat birbirimiz ile görüş paylaşımı yapmak. Bende olan durum(ıslaklık/akıntı) ile sende olan durum aynı nedenden kaynaklanmayabilir ve hiç birimiz doktor değiliz tabiki. İçimizde kuşku varsa mutlaka doktora sormalıyız. O kuşku ile beklemek bence hiç doğru değil

Çok geçmiş olsun umarım yarın çok daha iyi hissedersin. Karnın inmiş Doğumun yakın diyorlar ya ben ona pek inanmıyorum. Benim ilk oğlanda karnım inmişti ama 40+3 sezeryan oldu. Sancı mancı bir şey yokken girdim üstelik. Onların lafı ile öyle düşünerek üzülme. Ağrılar sancılar kasılmalar ahhh keşke bunlar olmadan hop diye zamanı gelince doguverseler. Son zamanlar zor geçiyor. Allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…