ayyy. Kv 30gun boyunca her emzirmemde tepemde dikilirdi..atti bak yine tepem. Otur bakma dersin inadina beklerdi.zaten mumkunse kimsenim yaninda gigsunuzu direk gostermeyim nazar deger
valla ben kizimi 2 bucuk yil emzurdum kimse tenimi bile görmedi ucunu faln birakim
hele kaynnaya Allah muhafaza
Suc ben de. Bastan der misin dik basli dimdik bir kadin olsun diye. İlk diligi bana yapiyor
Dayanamayıp gittim acile. Doktor neredeyse hiç ilgilenmedi. Nst ye bağladı 20 dakika sonra sonuçlara baktı, sen biraz daha kal dedi. En son sancın görünmüyor dedi ama aklım karıştı. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Devlet hastanesinde hiç ilgilenmiyorlar.Valla ben oğlumda 40 haftam dolana kadar bekledim ne bi nisan nede bi sancı hiç bisey yoktu..doğum sancısı nedir bilmiyorum o yüzden..(Ama.suni sancı almisligim var)sejin yasadigin regl sancısı ben gebeliğin başlarında da çok yaşadım ağlayarak uyuduğumu bilirim..Son zamanlar da da bir iki kere oldu..donemine denk geldigin zaman da olur o agri dogum.sancisi degil yani
süper daha ne olsunBenimde eksiklerim hazır alışveriş olayım yok ondan belkide bu rahatlık..Ama bende salı yada çarşamba başlayacağım ve hayırlısıyla hafta sonuna bitirmiş olurum inşallah
Geçmiş olsun canımR Rzg14Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis
Canım benim Su an 2 katı dahada artmaz çünkü 3. Bebeğimi emzircem Unuttum daha önce nerden aldığımızı sorim dedim en son 32,5 ay emzirdim çok şükürE bebekten aldım penye 100beden, şuan pekte süt dolu değiller sadece büyüdüler canım bebiş emmeye başladığı zaman iki katına çıkacaklar nerdeyse. Ona göre bedenini hesapla
Daha önceki hamileliğim de aynı döneme denk gelmişti. Sıcaklık vs gibi etmenler aynı yani o zaman bu şekilde olmamıştı.Doktorum suyun azalıyor dediğinde nedeninin bir sürü şey olabileceğini ya da belli bişey olmadan da olabilecegini söyledi. Tabiki hepimizin benzer durumlar farklı nedenlerden kaynaklaniyor olabilir dediğin gibi görüşlerimizi paylaşıyoruz zaten burda benzer durumu yaşayan var mı diye soruyoruz birbirimize. Doktorum takip etmeye devam diyor ama zihnimde ne sorular ne senaryolar dönüyor bilsen. Bundan önceki gebeliğim çok sancılı geçmişti ondan belki de korkularım yineliyorÇok geçmiş olsun umarım korktuğun gibi değildir. Hepimizin bazı noktalarda endişelerimiz oluyor. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bebişler de sağlıkla gelsinler. Sen bu durumu doktoruna da iyice bir anlat bence su sızması gibi bir olasılık varsa o mutlaka değerlendirip bir önlem düşünür sanırım. Burada maksat birbirimiz ile görüş paylaşımı yapmak. Bende olan durum(ıslaklık/akıntı) ile sende olan durum aynı nedenden kaynaklanmayabilir ve hiç birimiz doktor değiliz tabiki. İçimizde kuşku varsa mutlaka doktora sormalıyız. O kuşku ile beklemek bence hiç doğru değil
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Sona yaklaştıkça hepimiz dökülmeye başladık. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ay ben fenalardayim valla.. Okumaya çalışıyorum sayfalar birikmesin diye ama yazacak mecalim yok bu siralargecen gun ustumde bir halsizlik bir uyku butun gun yattim. Dun bi enerji geldi sabahin köründe temizlige giristim ama sonucu kötü oldu.. Once ayaklarima kramp girdi banyo yaptim sonrasinda sancılar sancilar.. Aksam 4te karnim kasilmaya sanki tuvalete cikacakmisim gibi agri ve adet sancilarina benzer sancilar cektim. Uyumusum gece de kalkim bikac kere karnim hep tas gibiydi. Bugun de bebisin son alisverisi icin ciktik. Gören dogurcaksin herhalde yakinda diyo karnin inmis diyo o sancilar gecti bugn neyseki magnezyum hapimi bugn iki kez ictim. Ama bebek cok sert oynuyo asagiya baski yapiyo bu hafta kontrol var bakalm doktorum kesin normal dicek hastane cantami da hazirlicam bu hafta eksikler bitti sayilir bi pijama alicam terlik ve camasir kendime o kadar.
Islaklik konusulmus. Valla benim bir aydir donumun agi kurumadi kizlarakinti zaten beyaz ya da sarimtrak ve camasirin belli bolgesinde oluyo su gibi de olsa kuruyunca o rengi aliyo. Ama ter komple camasirin agi islak nemli oluyo bende ikisi de mevcut gunde 3 kere camasir degistiriyorum mantar olmamak icin.
Bir de karnim kasilinca benm nefesim daraliyo buna anlam veremedim acaba nedir sorucam doktora da..
Belimle kalca arasi kalcalarimin tam ustu yani ismi nedir bilmiyorum orasi cok agriyo yaa bir sirt ustu uzansam gecicek gibi de uzanamiyoruzz iste
Son kursunlarimi attim suan buraya
Hamilelikte askerlik gibi gibi düştüde bizim mi haberimiz olmadı yaatemmuz annelerinin çoğu doğurdu, sıkı tutunun kızlar
Tesekkurler canim sukur iyiyim Izin öncesi çok yoğunum ancak okuyabiliyorum. bende de 3 gündür sağ el ve parmaklarında uyuşma başladı cumartesi kontrolüm var soracağım bakalımİnşallah canım
Sağol canım amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz.. sen nasılsın göremedim bir süredir seni buralarda
Ben anlıyorum seni. Allah hiçbirimizi korktuğuna uğratmasın. İnşallah hepimiz sağlık ve mutluluk ile tamamlarız bu stresli süreciDaha önceki hamileliğim de aynı döneme denk gelmişti. Sıcaklık vs gibi etmenler aynı yani o zaman bu şekilde olmamıştı.Doktorum suyun azalıyor dediğinde nedeninin bir sürü şey olabileceğini ya da belli bişey olmadan da olabilecegini söyledi. Tabiki hepimizin benzer durumlar farklı nedenlerden kaynaklaniyor olabilir dediğin gibi görüşlerimizi paylaşıyoruz zaten burda benzer durumu yaşayan var mı diye soruyoruz birbirimize. Doktorum takip etmeye devam diyor ama zihnimde ne sorular ne senaryolar dönüyor bilsen. Bundan önceki gebeliğim çok sancılı geçmişti ondan belki de korkularım yineliyor
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişleri toparlanır ikisi de kuveze de gerek kalmaz..R Rzg14Mysonismysun taburcu etti doktor eve geldim biraz önce 6 saatte bir nidilata devam salı gunu gidecegim kontrole yüzde 90 yatis verecek 35. Hafta dolana dek yatircakmis sonra sezeryan dogum olacakmis tabi ins o kdr dayanirsalar sancilar simdilik durduruldu ama gelisimi duran bebek icin sikinti olabilir diye surekli gozetim altinda tutacakmis
Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim
Ben de 6 ve 7 yi özlüyorum. Dediğin gibi çoğu zaman hamile olduğumu unutuyordum tekmelerle hatırlatıyordu kendisiniYa gercekten hamileligimin 4 5 ve 6. Aylarini o kadad ozluyorum ki bazen hamile.oldugumu unutuyodum bulantilarda yeni bitmisti ne bie sorun ne bir skinti bi ara gene idrar yolu enfeksiuonu oldum o da hemen gecmisti cok guzldi... Ondan sonda b...a sarmaya basladi ozellikle 28 den sonra soyle kafami yastiga rahatca koydugumu hatirlamkyorum Allah a sukur bugunlere geldim Allah beterinden saklasin diyelim
Güzel haberlerle gel canımSelamlar herkese 34 haftalık olduk yikana
Tesekkurler canim sukur iyiyim Izin öncesi çok yoğunum ancak okuyabiliyorum. bende de 3 gündür sağ el ve parmaklarında uyuşma başladı cumartesi kontrolüm var soracağım bakalım
Amin canım.. Burda mutlu doğum hikayelerimizi paylaşalım inşallahBen anlıyorum seni. Allah hiçbirimizi korktuğuna uğratmasın. İnşallah hepimiz sağlık ve mutluluk ile tamamlarız bu stresli süreci
İnşallah öyle bişey değildir ya akıntı bende de çok oluyor bazen sızdırma tarzında bile oluyo bu kadar akıntı mı olur diyosun yani.. Sana tavsiyem beyaz çamaşır giy ıslandıktan sonra çıkar bak bakalım rengi nasıl çok hafif pembe iz bırakıyor amniyon sıvısıysa eğer Allah korusun tabi.. Dediğim gibi inşallah akıntıdır sadece doktor sıvı az deyince de sende haklı olarak öyle düşünüyorsun yine de bir danış doktoraDaha önceki hamileliğim de aynı döneme denk gelmişti. Sıcaklık vs gibi etmenler aynı yani o zaman bu şekilde olmamıştı.Doktorum suyun azalıyor dediğinde nedeninin bir sürü şey olabileceğini ya da belli bişey olmadan da olabilecegini söyledi. Tabiki hepimizin benzer durumlar farklı nedenlerden kaynaklaniyor olabilir dediğin gibi görüşlerimizi paylaşıyoruz zaten burda benzer durumu yaşayan var mı diye soruyoruz birbirimize. Doktorum takip etmeye devam diyor ama zihnimde ne sorular ne senaryolar dönüyor bilsen. Bundan önceki gebeliğim çok sancılı geçmişti ondan belki de korkularım yineliyor
Dediğin gibi yapayım canım sağol tavsiyen için yarın bi doktora görüncem yine. Sen ne yaptın doktora gittin miİnşallah öyle bişey değildir ya akıntı bende de çok oluyor bazen sızdırma tarzında bile oluyo bu kadar akıntı mı olur diyosun yani.. Sana tavsiyem beyaz çamaşır giy ıslandıktan sonra çıkar bak bakalım rengi nasıl çok hafif pembe iz bırakıyor amniyon sıvısıysa eğer Allah korusun tabi.. Dediğim gibi inşallah akıntıdır sadece doktor sıvı az deyince de sende haklı olarak öyle düşünüyorsun yine de bir danış doktora
Tatlım nasılsa ölecek diye balkondan aşağı atmak olur mu hiçKızlar ya nedir bu kuşlardan çektiğim tmm seviyorum hayvanları kuşları fln ama fazla oldular artık daha bir hafta oluyor on balkonumda ki kumrular büyüdü uçtu gitti şükür ama batırdılar her yeri hortumla yıkamak dezenfekte etmek şart sonuç ta nereye gidip nerden geldiği belli dgl her türlü mikrop virüs taşıyabilir güya bu haftasonu yaptircaktim adama hastane işi çıkınca öylece kaldı bugün hastaneden geldik arka Balkona çıktım ki çiçeklerimi sulayayım kurumuştur diye ne göreyim beyaz paçalı bi güvercin ama tuhaf başi ters duruyo ters yürüyor fln çiçeklerimi kırmış saksılara gitmiş balkonun her yanını pislemis su yem verdim garibim cok acikmis susamistibiraz öncede nette bi baktım virussel bi hastalikmis kusun durumu ve bu hastalik insanlarada bulasabiliyormus ve yakaladığı kuş ölüyor yaşamıyormuş eşim tutturdu nasılsa olucek balkondan aşağıya aticam Bnde kıyamıyorum nede olsa canlı ölecek bile olsa off napcam bn ya virüste kapma tehlikesi var bakamam da o kuşa tehlikeli çünkü hele su hassas dönemde nerden de bnm balkona gelmiş başka yer yok gibi
Inş cnm çok sağolSağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişleri toparlanır ikisi de kuveze de gerek kalmaz.. ❤ Kucağına alıp evine dönersin sıhhatle vakitlice inşallah
Yok yaa ben gitmedim valla masaj yaptırmaya devam ediyorum eşime iyi geliyoDediğin gibi yapayım canım sağol tavsiyen için yarın bi doktora görüncem yine. Sen ne yaptın doktora gittin mi
Bnde aynını diyom da dinlemiyo uğraşamam diyo şimdilik duruyor balkonda bahçemiz yok ama boş arsa var karşı tarafta oraya bırak diyom dinlemiyor aslında birazda kolayına geliyor çünkü korkuyor kuştan hemen kurtulayım diye öyle diyor duşun ki balkona çıkamadı yem suyu nu bn verdim biraz önce camasirligi alacaktı balkondan kusu gördü bi kapattı kapıyı deli adam kuşun neyinden korkuyorsaTatlım nasılsa ölecek diye balkondan aşağı atmak olur mu hiçeşin bir eldivenle falan yakalasın insin aşağı, bahçeye salsın. Sonrada çamaşır suyuyla güzelce heryeri temizlesin
Belediye yi ara cnm yarın sabah tan böyle hasta hayvanları alıp tedavi ediyorlar..Daha öncede eşim güvercin ni nr öyle bişiy getirmişti uçamıyordu falan belediyeyi arayıp haber verdik gelip aldılar hemenKızlar ya nedir bu kuşlardan çektiğim tmm seviyorum hayvanları kuşları fln ama fazla oldular artık daha bir hafta oluyor on balkonumda ki kumrular büyüdü uçtu gitti şükür ama batırdılar her yeri hortumla yıkamak dezenfekte etmek şart sonuç ta nereye gidip nerden geldiği belli dgl her türlü mikrop virüs taşıyabilir güya bu haftasonu yaptircaktim adama hastane işi çıkınca öylece kaldı bugün hastaneden geldik arka Balkona çıktım ki çiçeklerimi sulayayım kurumuştur diye ne göreyim beyaz paçalı bi güvercin ama tuhaf başi ters duruyo ters yürüyor fln çiçeklerimi kırmış saksılara gitmiş balkonun her yanını pislemis su yem verdim garibim cok acikmis susamistibiraz öncede nette bi baktım virussel bi hastalikmis kusun durumu ve bu hastalik insanlarada bulasabiliyormus ve yakaladığı kuş ölüyor yaşamıyormuş eşim tutturdu nasılsa olucek balkondan aşağıya aticam Bnde kıyamıyorum nede olsa canlı ölecek bile olsa off napcam bn ya virüste kapma tehlikesi var bakamam da o kuşa tehlikeli çünkü hele su hassas dönemde nerden de bnm balkona gelmiş başka yer yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?