2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Belediye yi ara cnm yarın sabah tan böyle hasta hayvanları alıp tedavi ediyorlar..Daha öncede eşim güvercin ni nr öyle bişiy getirmişti uçamıyordu falan belediyeyi arayıp haber verdik gelip aldılar hemen
Süpermiş dur eşime soyleyim halletsin ins ilgilenirler

Bebeğin eksikleri bitip bir rahatlsm dolabi beşiğini kurmaya usta gelmişti değişik vidaları eksik gelmis kuramadı istedik tekrar gelecek yarin kargo ile ama canmz skldi.
Kuzularmzn şansı bahtı hep açık olsun inşallah. Riziklariyla gelsinler çok amin.

Hamilelikte askerlik gibi gibi düştüde bizim mi haberimiz olmadı yaa temmuz annelerinin çoğu doğurdu, sıkı tutunun kızlar
Ay artık ben de doğurmak istiyorum yaaa sıkıldım hamilelikten
Kizlar iyi geceler,tekmeleri resmen vajinada hissediyorum arrik tekmemi baska bir yer mi bilemem baş degildir ama normal mi ? Sizde durumlar nasıl ?
Canım benim de baş aşağı bebek, hareketleri vajinada hissediyorum ancak neresiyle nasıl yapıyor bilmiyorum
Gec olsun güç olmasın canım,tatlı tatlı yavaş yavaş hallolur

Inşallah sanki her şeyi tamam olunca bir doğması eksik kalck rahatlcm gibi kafama kodlamsm sanırım rahat olamyrm.
Birde insan gece uykusuz olunca (ki artık 12de yatağa girdgm saati bildiğinden eminim asiri hareketli) daha derin düşünür oluyorum uzuluyrm küçük şeylere

nasıl kiz.rahim.uzunluğu bakmadi.mi.onu.gectim.kultur almadi mı her gittigimde.sağolsun kronik bakar
tam.yaziyordum.benden.cok yasicaksin yavrum L labfaresi ses ver arada tatlim insallah hersey.yolundadır
@Asiltutku afroditi nerelerdesiniz acabaaaaa merak.ediyorum
Ve L labfaresi umarim.hersey yolundadir nasılsınız

kızlar girip yazamadım. Ancak bakabiliyorum. Bebekler hala yoğun bakımdalar 36 haftaya tamamlayacaklar hastanede. Çok kilo kaybettiler malesef. Kızımız zaten düşük ağırlıklıydı biraz daha ciddi durumu. Ama doktorlar iyi diyor. Sadece zamana ihtiyaçları var. Kendini hazırla hemen çıkmayacaksınız dediler. Bulunduğum yerde güzel bir şansım var ama. Hastanede kalabiliyorum, bebekleri istediğim zaman görbiliyorum ve onlarla istediğim kadar vakit geçirebiliyorum. Bazen saatlerce göğsümde uyuyorlar. Muhteşem... Ayrıca sütüm çok güzel geliyor. İlk bir kaç gün mama desteği aldılar ama şu an gıdaları sadece benim sütümden hazırlanıyor. Eve dinlenmeye gittiğimde de stok yapıp toptan getiriyorum. Süper oluyor.

Umarım en kısa sürede toparlanırlar ve bir an önce hep beraber evimize gidebiliriz. Dua etmeyi unutmayın. Ben yokken umarım doğuran olmamıştır. Çocuklarınızı içinizde tutun Hepinize sağlıklı vakitli doğumlar.

İnsallah cabucak toparlanacaklar canim.

Gunaydin kizlar ❤ bugun daha iyiyim ama dipçik gibi uyanamadim tabii kasiklarimda ağrı var bi de basim agriyo gibi.. Hepimiz icin dualar ediyorum tek tek yazamasam da inşallah ferah gunlere kavusuruz bi an once bebislerimiz saglikla kucagimizda olur.

Yuklenme kendine o kadar yavrum.
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Sona yaklaştıkça hepimiz dökülmeye başladık. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sagolun arkadaslar dinlene dinlene yapmaya calisiyorum herseyi yine de agirlastik iste sanirim boyle olucak bu surec. Sonu guzel olsun cok amin !

Maşallah cnm sütünün bol olmasına da çok sevindim bebislerin iyi olmasına da ins biran önce toparlarlar minikler de saglikla evinize gidersiniz

Canım benim allah evlatlarını size sizi de evlatlarıniza bagislasin inşallah..hayırlısıyla en yakın zaman da evinize dönersiniz inşallah hep beraber

Ben de bugün hep yattım
Yok yaa ben gitmedim valla masaj yaptırmaya devam ediyorum eşime iyi geliyo biraz daha iyi çok şükür
İyi olmana sevindim canım
Kizlar iyi geceler,tekmeleri resmen vajinada hissediyorum arrik tekmemi baska bir yer mi bilemem baş degildir ama normal mi ? Sizde durumlar nasıl ?
Benimkinin kafası sola dayali canım elleriyle bişeyler yapıyor vajinada minik minik hissediyorum. Bazen çıkarıp bi el sallayacak heralde diyorum
İnşallah en kısa zamanda toparlanıp evinize cikarsiniz canım.

Günaydın Ağustos böcekleri ve çilekeş anaları
Hepimize güzel bir hafta diliyorum..
Allah Çalışanlara kolaylık, evdekilere rahatlık versin.
L labfaresi sütün bol olsun canım. Ne güzel bak temasta da bulunuyorsunuz. Yoğun bakımda sadece camdan izleyen annelere Allah sabır versin. Çok zor bir süreç inşAllah en kısa zamanda atlatırsınız.
afroditi geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…