Bende de oluyor o tarz şeyler göbek deliğimin etrafında ve kasıklarımdaElektrik çarpması gibi oluyor anlık bende de. Tam tarif ettiğin yerde. Ama sürekli değil bir gün oluyor sonra ertesi gün geçiyor gibi. Ben de bilmiyorum normal midir
Canım endişelenme ben nerdeyse 1 aydır yaşıyorum bu sorunu dr sordum hatta terdir ya da akıntıdır o tarz akıntıda olur dedi suyuma da baktı gayet iyi herhangi bi sızıntı söz konusu değil dedi. Bende günlük ped kullanıyorum artık her wc ye gittiğimde değiştiriyorum ya da ıslaklık rahatsız ettiğinde daha rahat oldum böyle istersen sende öyle yap.Kızlar benim çamaşırım ara ara ıslak gibi geliyor bana ter mi ayırt edemiyorum. Acaba suyum mu sızıyor ya off..Daha önceki gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamadım o da eylülde doğdu bütün yazı hamile geçirmiştim. Var mı böyle bişey yaşayan paranoyak oldum iyice
Gözünaydın canım...kızımızı ikizler burcu yükünden kurtarıp, yengeçe taşıdığın için tebrik ediyorumGunaydin. Allahim Temmuzu da gormek kismet oldu
masallah Mutlu ya...Günaydın leydis,
Mutlu' cuk 2nin biraz üstü, gelismesi iyi dedi, suyum artmış seker bakmis miydik dedi bakmamistik kan vs testi verdi.
Ağustos başı izne cikacak, temmuz sonu cati muaynesi ardından baska doktora devredecek.
Odalarin oldugu kata ciktim, kapi susu yapiyoruz dediler derdim o degil ne kiyafet ne esya veriyor/istiyorsunuz dedim. 2 kizla konustum, sonuc yok.
Ben kafama gore hazirliycam cantami.
Zeynep Kamil' e mi gitsem bir, orda dogursam.
Teveccüğünüz :) cok sukur zorla tasidim. Bu haftada biterse oh misn olacak.Gözünaydın canım...kızımızı ikizler burcu yükünden kurtarıp, yengeçe taşıdığın için tebrik ediyorum
Masallah mutlucugaaa❤❤en uyuz olduğum.sey doguma yakın dr değişimi..gerçi senin dr da çok relaks biriydi..neresi mantığına yatarsa oraya git bence..çoğu hastane de pek bisey vermiyor zaten..benim hastane süs.mus bisey vermiyor..rüzgar dada hastaneden çıkarken ufak bir bez paketi birde hastane cikisi vermişlerdi o kadar he birde ayak izinin falan olduğu doğum tarihi boyu kilosu yazılı bi plaket gibi bisey verdiler anı olarakGünaydın leydis,
Mutlu' cuk 2nin biraz üstü, gelismesi iyi dedi, suyum artmış seker bakmis miydik dedi bakmamistik kan vs testi verdi.
Ağustos başı izne cikacak, temmuz sonu cati muaynesi ardından baska doktora devredecek.
Odalarin oldugu kata ciktim, kapi susu yapiyoruz dediler derdim o degil ne kiyafet ne esya veriyor/istiyorsunuz dedim. 2 kizla konustum, sonuc yok.
Ben kafama gore hazirliycam cantami.
Zeynep Kamil' e mi gitsem bir, orda dogursam.
Doktor iyi dediyse cok sevindim canim hastanede iyiymis Allah hepinizi korusun cok cok guzelkızlar girip yazamadım. Ancak bakabiliyorum. Bebekler hala yoğun bakımdalar 36 haftaya tamamlayacaklar hastanede. Çok kilo kaybettiler malesef. Kızımız zaten düşük ağırlıklıydı biraz daha ciddi durumu. Ama doktorlar iyi diyor. Sadece zamana ihtiyaçları var. Kendini hazırla hemen çıkmayacaksınız dediler. Bulunduğum yerde güzel bir şansım var ama. Hastanede kalabiliyorum, bebekleri istediğim zaman görbiliyorum ve onlarla istediğim kadar vakit geçirebiliyorum. Bazen saatlerce göğsümde uyuyorlar. Muhteşem... Ayrıca sütüm çok güzel geliyor. İlk bir kaç gün mama desteği aldılar ama şu an gıdaları sadece benim sütümden hazırlanıyor. Eve dinlenmeye gittiğimde de stok yapıp toptan getiriyorum. Süper oluyor.
Umarım en kısa sürede toparlanırlar ve bir an önce hep beraber evimize gidebiliriz. Dua etmeyi unutmayın. Ben yokken umarım doğuran olmamıştır. Çocuklarınızı içinizde tutunHepinize sağlıklı vakitli doğumlar.
Canım bende küçük hurç almstm kilitli poşet kulağıma garip gelmişti önce ama görünce daha mantıklı geldi büyüklüğü orta boy buzdolabı poşet kadar tam ölçüsü bilemyrmGünaydın güzel hamişler
Hastane çantasını hazırlarken gruplandırıp kilitli poşetlere koyuyoruz ya hani. Bunun en büyük boyu nedir bilen var mı. Kutu üstünde yazan ebat neydi sizin kullandıklarınızın
Ben kilo ile satilan jelatinlerden aldim. Boy boy. Agzi hediye paketi gibi yapistirilanlardan.Günaydın güzel hamişler
Hastane çantasını hazırlarken gruplandırıp kilitli poşetlere koyuyoruz ya hani. Bunun en büyük boyu nedir bilen var mı. Kutu üstünde yazan ebat neydi sizin kullandıklarınızın
36 hafta veya bitmis olacak. Tam tarihe bakmadim.masallah Mutlu ya...
Canim 22-08 gorunuyor dogumun. O nedenle temmiz soni cati muayenesi erken degil mi... Dogumi tetikliyor cunku o muayene. Kac haftalik olacak o zaman?
Teveccüğünüz :) cok sukur zorla tasidim. Bu haftada biterse oh misn olacak.
Ya susunde degilim ben, zibin mi istiyo citcitli mi istiyo bez veriyo mu getir mi diyo vs vs. Bisi konusamadim. Duzensiz seyleri sevmem, öyle harala gurele gidicez.Masallah mutlucugaaa❤❤en uyuz olduğum.sey doguma yakın dr değişimi..gerçi senin dr da çok relaks biriydi..neresi mantığına yatarsa oraya git bence..çoğu hastane de pek bisey vermiyor zaten..benim hastane süs.mus bisey vermiyor..rüzgar dada hastaneden çıkarken ufak bir bez paketi birde hastane cikisi vermişlerdi o kadar he birde ayak izinin falan olduğu doğum tarihi boyu kilosu yazılı bi plaket gibi bisey verdiler anı olarak
1 veya 1.5ay mi ne yok kadin. İlk muaynemde demisti istersen baskasina devredeyim basinda diye, amaaan dedim kim ugrasacak sonra bakarizI ikuayko maşallar canım. Sağlıkla gelsin.
Çoğu hastane bir şey vermiyor boşver sen kafana göre hazırla. Oğlumda ayak izinin olduğu kartı vermişlerdi. Hasta bezi için bile sürekli hemşireye gidip istiyorduk. Bu hastanemde kapıyı süslüyorlarmış. Lohusa şerbeti, kurabiye ve 15 pozluk foto çekimi olacakmış. O değilde doktor 1 ay mı izinli? Doğumuna var baya. Belki dönmüş olur o zamana.
Yavas yavas kuzu iki.dinlen bir isgunaydin kizlarr.. ise gider gibi erkenden uyandim.. kahvaltimi yaptim magazin izliyomm.. bu hafta derin temizlik yapacagim inş.. perdelerden baslayacagim bugun.. stor gunesliklerim var onlari nasil temizlicem onu dusunuyomm.. halilari da yikamaya gonderdim..
bugun muayenesi olan annelere de guzel haberlerle donmelerini diliyorum...
Günaydın cnm, stor perdeleri halı yıkamacılar da alıyor bir sor istersen. Ben de vereceğim. Halıları geçen hafta yıkatmıştım. Perdeleri de bu hafta yıkarım storlarla beraber takarım artık. Bi de yardımcı bayan çağıracağım geriye bir işim kalmıyorgunaydin kizlarr.. ise gider gibi erkenden uyandim.. kahvaltimi yaptim magazin izliyomm.. bu hafta derin temizlik yapacagim inş.. perdelerden baslayacagim bugun.. stor gunesliklerim var onlari nasil temizlicem onu dusunuyomm.. halilari da yikamaya gonderdim..
bugun muayenesi olan annelere de guzel haberlerle donmelerini diliyorum...
Aynen biliyordum ama umursamadim. Hamilelikle bir salma durumu geldi bana, halbuki en pimpirikli olacağım zamanlarGünaydın çilekeş analar ve akıllı bıdıkları ❤
L labfaresi iyi olmanıza çok sevindim, hastane konusunda da çok şanslısınen başından beri o kadar pozitif geliyor ki sesin, sütünün bol olmasına şaşırmadım maşallah
I ikuayko maşallah Mutlu paşaya ❤ dr un değişeceğini baştan biliyordun galiba? Diğer dr u tanıyor musun? Ben dr konusunda takıntılıyım yaa, senin rahatlığını taktir ettimben taktım, ilk doğumumdaki dr la devam edeceğim diye ocagimiza incir ağacı dikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?