2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
PiaLeon ates olcer bunu aldik alttaki manikur bakim seti tum.bebek marketlerde var icinde ekstra ates olcer kucuk olanlardan da var

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-03-14-39-28.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2019-07-03-14-38-06.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 33

ayy helaall sana valla. Sen de en son eve çıkmıştın değil mi? Durumun nasil? Durdu mu senin minik fasulye?

ikicicek-birbocek özel bi sebebi var mı niye o kadar erken?

S Serpico19 G gujan ve Cute2019 kızlar Allah sağlık versin bebeklerinize moralleri yüksek tutun. Bebekler insanı çok fena şaşırtabiliyor. Herşey güzel olur inşallah.

K kudra07 geçmişler olsun. Ağustos bebekleri kıpırdamadan duramıyor hepsi aceleci cıktı :')

Biz hala lak lak lakkkk canım..bizden bi cacık olmaz sen nerdeyse buyuttun bebeleri biz hala bekliyoruzsaka bi yana iyisinizdir umarim

hehhe aman icinizde dursunlar da laklak edin. Buyusunler gelissinler. Biz iyiyiz daha iyi olacagiz insallah. Bbeklerimden biri yogun bakimdan cikti cok sukur, digeri de bugun bir iki saate belli olacak. Insallah doktorlar tamam derse onu da cikartacaklar. Sonra beraber kilo alacaklar insallah. Daha cok var ama hayirlisiyla hastaneden ciktigimizii da gorseydik..

Oyyy masallah insallah diger kuzucuk da çıkar annesi masallah hadi bakalim tez zamanda insallah evinize.donersiniz

Arkadaşlar bugün nasipse son lazım alışverişe cikcgz.
Ateş ölçer lazerli alacktm ama bebek için iyi değil yazmışlar sağlıklı olan ne model marka var yazar msnz? Tırnak törpü ve makas
En sağlıklısı koltukaltı ölçer diyorlar canım ben öyle aldım. Tırnak ürünlerini vs ebebekten aldım hep

Tek derdim yeniden L olabilmek S lerde gözüm yok haddimi bilirim
Ekipmanlara girmem lazim, yenilerini imkan yok alamam. Yani kaba taslak 20 kilo versem işlem tamam

L labfaresi çıkarsınız yavrum hiç düşünme. Temmuz analari haziranda doguranin pesinden patir patir döküldü de biz seni yalnızca koyduk annelik seruveninde

Ekipman duvara as hedef ben gecen abiye elbiseme.giriyim.dedim.göğüs kapanmadi be ben.napam vücut okeyde göğüs

Lan eski donuma giremedim diyorum, popom sigmadi, bu hala "vucut okey de gogus" falan diyo agzini yaya yaya hava atiyo bi de
Hava yok ben salas giyiyorum tatlim her zaman 1 beden buyuk alirdim sifon dusun genis yani elbise lan.kilo aldim 11 kg ne bana cemkiriyorsun sen xxxxxs olannlara.cemkir

Bazen oluyor kuzu bende de sanki kramp girer gibi ama geçiyor bi süre sonra
Heh evet doğru tanımı bu aslında aynen canım kramp girer gibi oluyor bir süre sonra geçiyor :) kasık, çatı ağrısına alıştım korkutmuyor da bu yeni yeni başlayınca bir tırsmadım değil :)

İyi olun canim. Saglikla evinize de gececeksiniz. Masallah size.

Benim kiz cikmak icin elinden geleni yapiyor. Sancilarim kesilmiyor canim. ilaca yatmaya devam. Kismet artik gittigi yere kadar.

Ayy cok mutlu oldum demek biri cikti insallah digeri de cikar da evcagziniza gelirsiniz hep birlikte

Hava yok ben salas giyiyorum tatlim her zaman 1 beden buyuk alirdim sifon dusun genis yani elbise lan.kilo aldim 11 kg ne bana cemkiriyorsun sen xxxxxs olannlara.cemkir
Ben de büyük giyerim normalde ama fazla buyuduysem demek
Ben giyiyorum eski kuotlari taslayin beni...
Allah bi yerden aliyo bir yerden veriyo diycem de hamilelikte her yerimden almisim yani goren diyo ki kilo almamissin ay ne güzel, herbiyerime alınca çok fark edemedilerse demek

Kizlar bir hastane cantasi hazirlamisim yemin ediyom corbaya dondu guya hersey paketli ama tekrardan kontrol edicem bi tane 10 lu setin takiminin parcalari eksik nasil olabiliyosa ordan sonra film koptu patlicM simdi zatennsicaktan otur kalk otur kalk hazirlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…