2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
11 kg mi aldin sadce wtf zaten 6 kilosu gidecek hastanede biseyin kalmamis
Cumartesi öleydi yok cok almadim.cizelgeye gore normal son ay alirim.muhtemelen 4 falan ben takmiyorum kiloyu bu arada 10 lu çıkışın setini.bende kaybettim.uzun aramalr sonucunda puzzle.gibi.buldum sakinles nefes al bulursun
Simran_ tisortlerime giriyorum genis ama bodyler sıfır kollar ayni kirli

Kızlar karnımın sağ tarafında bi sancı oluyor dün de oldu dinlendim geçti şimdi de var. Kasığımda değil göbeğimin tam sağ tarafında arada sol tarafta da oluyor bu durumu yaşayan var mı
Bi aralar solum aciyodu benm dinlenince de gecmiyodu doktor bobrekten suphelendi usg de bakti ama meger bebek baski yapiyomus o tarafa. Sonra kendi kendine gecti agrisi. doktora soylemen de fayda var canim.

Bi aralar solum aciyodu benm dinlenince de gecmiyodu doktor bobrekten suphelendi usg de bakti ama meger bebek baski yapiyomus o tarafa. Sonra kendi kendine gecti agrisi. doktora soylemen de fayda var canim.
Kontrole gittiğimde mutlaka sorucam canım. Kramp gibi bir sancı dinlenince geçiyor Allahtan.

Barbunyayi önden bir taşım kaynatip sonra yemege cevirirsen gaz yapmaz.

Bamya hic almadim bile. Bezelye alayim diycem dondurulmusla ayni para. Taze fasulyeyi nasıl yapiyorsun? Onu hic denemedim.
Barbunya ve nohut ne yapsam gaz yapiyy bana da ondan seettim.
Usendigimde Taze fasulyeyi sadece ayiklayip yikiyorum sonra atiyorum buzluğa. Ama hafif haslayip buzlu suda sokladiktan sonra da buzluga atabilirsin oyle yapiliyo genelde.

Benim gibi xl/xxl giyen kocanız varsa işte bu gunler icin evlendiniz.
Kendisinin tisortlerini giyiyorum bu ara

Arkadaşlar bugün nasipse son lazım alışverişe cikcgz.
Ateş ölçer lazerli alacktm ama bebek için iyi değil yazmışlar sağlıklı olan ne model marka var yazar msnz? Tırnak törpü ve makas
Braun un kulaktan olcen ates olcerini tavsiye etti bana bikac anne arkadasim daha almadim. Tirnak makasi nuk sac fircasi taragi chicco aldim.

Kimyon koyarsanız fasulyegillere gaz yapmaz arkdslar ben nerdeyse pilava bile koyuyorum zerdeçal kimyon köri bunları nerdeyse her yemege koyuyrm
Hamile kaldigimdan beri ne yapsamm gaz yapiyolar kirmizi mercimek corbasi bile icemez oldm ki bol kimyonlu yaparim o bile gaz yapar oldu bana hic yapmazdi ozledim yaa

Benim gibi xl/xxl giyen kocanız varsa işte bu gunler icin evlendiniz.
Kendisinin tisortlerini giyiyorum bu ara
Kız ben ne kadar Adile Naşitsem kocam da bir o kadar Tarık Akan M giyiyor normalde, boydan dolayı bazen L giyiyor onlarda body gibi bile olmaz bana ahahahahha

Hamile kaldigimdan beri ne yapsamm gaz yapiyolar kirmizi mercimek corbasi bile icemez oldm ki bol kimyonlu yaparim o bile gaz yapar oldu bana hic yapmazdi ozledim yaa
O kötü olmuş
Kız ben ne kadar Adile Naşitsem kocam da bir o kadar Tarık Akan M giyiyor normalde, boydan dolayı bazen L giyiyor onlarda body gibi bile olmaz bana ahahahahha
Halk arasinda yanlis bedende koca secimi diyoruz. Bakiniz ben 89 oldum adamin yaninda hala giderim var. 62 ile tanismistik 114tu

Halk arasinda yanlis bedende koca secimi diyoruz. Bakiniz ben 89 oldum adamin yaninda hala giderim var. 62 ile tanismistik 114tu
Ahahah hiç düşünemedim bu günleriiii evlenirkeneee adama kilo aldırmaya çalışıyorum yanında sırıtmayayım diye yok olmuyor hep fit. İş başa düştü doğumdan sonra mecbur zayıflicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…