2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın cnm ya çok sevindim bebisler çıkıyor hastaneden
Bebeklerden birinin gelişimi durmuş cnm müşade altında tutuyorlar heran doğum olursa diye bakalım ins 35 tamamlarsak bnmkiler de gelecek

Minimalist olduğumdan ben doğru düzgün birşey almadım. İhtiyaç olursa alırızcılardanım :)
Aslında en güzeli de o canım evi dolap içlerini eşyalarla doldurmanın bir mantığı yok. Günlük kullandığımız nevresimlerin suyumu çıktı almicam lohusa nevresimi :)

Pide, ayran mevlitlerin en güzel yanı.. Çok severim ben.. Olsa da yesek

Bence düşünmemek lazım. Herkes lohusa depresyonuna girecek diye birşey yok. Evet, ilk birkaç ay alışma ve yenilenme süreci biraz sancılı geçebilir ama büyütmeyip, bunun bir süreç olduğunu unutmamak lazım. Girildiği gibi çıkılır nasılsa :)

Pozitif düşün, pozitif olsun.. mottosuyla depresyona meydan okuyalım..

Eger ki "aman sut olsun" diye tatliydi sekerdi yeme oyunalrina gelmezken birak eski halini daha alt bedene dusersin. Emzirmek ciddi kilo berdiren bir durum.

Oglumda 11kg aldim. 40gunlukken 15kg vermistim.
Tek duzelmeyen sey ayak no 38di. 40a cikmisti. 39 da sabitlendi. İnce uzun ama 39no. Kizimda sukur hic degismedi ama.

Tek duzelmeyen sey ayak no 38di. 40a cikmisti. 39 da sabitlendi. İnce uzun ama 39no. Kizimda sukur hic degismedi ama.
Demeeeeee

Bekarlığımda çeyiz gibi ayakkabıya yatırım yapmıştım. Babam dalga geçiyordu. Sandığına ayakkabılarını ve kitaplarını koyup vereceğim seni diye. Her renk her model. Küçülmezse bittiğimin resmidir

Uzulme cnm. Senin normale donebilir :)

Aman bosversene canim ne guzel kayinwalidenden yana hic boyle skintilarin olmixak bence en guzel yani bu dolusmaca yok

Evet, yeni doğum yapmış birinin evine gitmez kimse zahmet vermemek için. Anneyi dışarda yemeğe götürüyorlar onun yerine :) Loğusa yatağı derdi de yok

Hayalimdeki loğusalık.. Annemi sıkı sıkı tembihledim bana tatlı şeyler, ekmek vs yedirme diye.. Ama gelse de mantı yesem diye beklemiyor değilim O bana göre iradeli olduğu için her konuşmamızda hatırlatıyorum.. Umarım ben de aldığımdan 2 kilo fazla vererek 40'ı çıkarırım. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…