2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Lohusa kafasında kandırırlar beni ya bide süt az gelirse falan ayıkamam kesin

olur canim senin de :) arada mantidan hamurdan zarar gelmez. Ama abartmamak lazim :) en cok seker yukluyorlar burada anneye. Sut olsun diye her turlu serbetli tatli, icecek vs.. Hic bos birakmiyorlar. Gebrlikte almadiklari kiloyu lohusalikta aliyorlar...
Lohusa kafasında kandırırlar beni ya bide süt az gelirse falan ayıkamam kesin
Kanma. Seker sut yapmaz. Su, sut yapar. Bir de çemen sut yapiyordu... Gerisine inanma ser :)

Bu ara kiziyorum insanlara. Dogum sancim var diye konusuyrz tel.de. guya misafir yasagim var kapiyi aciyrm karsimdalar. Sag olsunlar dinlemezler. Neyse yuz yuze gelince de ayni sorular. İnanamiyorlar 25gundur sanci cektigime. Saka geliyr onlara sanirim. Hepsi de normal dogum yapmis insanlar. Soyle soyle agri diyrm. Zaten oyla baslr dogum sancisi diyorlar. Hadi ya ben hic bilmiyrdum, gunlerdir ne anltiyrm ben size

Ooo çok güzel haberler bak herşey yolunda gidiyor hayirlisiyla❤

Benim gibi xl/xxl giyen kocanız varsa işte bu gunler icin evlendiniz.
Kendisinin tisortlerini giyiyorum bu ara
bende şort ve pijamalarını bazende t sihrtlerini bir ara acaba kotlarına sığar mıyım dedim de boydan kurtarmıyor. benim koca her dolabı açtığında ya benim eşyalarım nerde diyor. bilmem ki belki sepettedir diyorum ama hepsi benim tarafta

Sadece tisortlerini giyiyorum, zaten garajda giydikleri pert, pijama dedikleri vazgecemedigi delik desikler, sokaga dediklerini de garaja giyip mahvediyor.
Ben giysem bisi olmaz yani bi de seviniyor galiba görünce
Boxerlarini da şort yapabilirim aslinda

Hava atmış gibi olmayım amaoğlumda aldığım 21 kilodan sonra doğum sonrası 2 aylıkken hamilelik öncesi kiyafetlerimi giymisligim var efendim

Neler yaptınız bu iki ayda.. Benim de hayalim yeni yılda hamilelik öncesine dönmek.. Aile yemeğinde eski formuma yakın olmak en azından.. Umarım hayaller/Hayatlar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…