- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
doğumdan 10 gün sonra tartıya çıktım hamile kaldığım kilodan sadece 1 kilo fazlam var. vayt dedim. süper. sonra noldu. sütüm gelmedi. yok malt içecekleri bulgur pilavları kompostolar hamilelikte sadece 14 kilo alan ben 2 ayda 9 kilo aldım. dip not: sütümde olmadı. olmayınca olmuyor anacım. neyse sonra akupunktur ile hepsini verdim ama zordu yaniHava atmış gibi olmayım amaoğlumda aldığım 21 kilodan sonra doğum sonrası 2 aylıkken hamilelik öncesi kiyafetlerimi giymisligim var efendim
Yaa bak şimdi yanlış soru ben buna cvp verirsem burdakiler toplanir evimi basar vallaNeler yaptınız bu iki ayda.. Benim de hayalim yeni yılda hamilelik öncesine dönmek.. Aile yemeğinde eski formuma yakın olmak en azından.. Umarım hayaller/Hayatlar olmaz
doğumdan sonra sütüm olmadı diye malt içecekleri kompostolar tatlılar yeme veriliyor. sütte olmuyor zaten. bebelerde aptamille gayet güzel büyüyor. bakınız evdeki trex. maşallah bir eksiği yok.Neler yaptınız bu iki ayda.. Benim de hayalim yeni yılda hamilelik öncesine dönmek.. Aile yemeğinde eski formuma yakın olmak en azından.. Umarım hayaller/Hayatlar olmaz
Yaa bak şimdi yanlış soru ben buna cvp verirsem burdakiler toplanir evimi basar vallahic bisey yapmadim saDece yemek yedim ve emzirdim
aynen. sadece saglikli beslenme ve bebek ne zaman isterse emzirme. o kadar.tamam.. aynısını yapacağım.. Normal, sağlıklı beslenerek veriliyor olarak anlıyorum. Tatlı vs yememiş, sağlıklı beslenmiş bir anne aldığından fazlasını verir diye motive olacağım..
Kan testini yazacak dahiliyeci kadin doktora da baba olucam dedimAllahımm yaaa koptum burda kahkaha attım resmen..cidden onu giyip çıktın mi
Canım atesolcer çok onemlyms çünkü bazen 1 2 derece fark edyrms. Lazer bebek için sağlıklı değilmiş ve kulak ölçme de 1 yaş sonrasi deniliyor yine senin dedgni alcmEn sağlıklısı koltukaltı ölçer diyorlar canım ben öyle aldım. Tırnak ürünlerini vs ebebekten aldım hep
Aynen farz bana artıkÇeyizinde pomponlu topuklu terliği olanlar lohusa seti sermekte zorunlu ve o mevlüt yapılacakkaçış yok.
Konu tüylü terlik.olunca şak alıntıAynen farz bana artıkmevlütte dağıtılıcaklar bile hazır ben garipsemiyorum artık herşey yapılıcak
hahahaa bu basenle bu göbekle pek bi sexy olurum zatenElaide den ödünç lohusa takımını al anca öyle gönül alırsın
decathlon'dan aldım canım. aşırı memnunum. çoook rahat hamile mayosu :)Kızlar mayo işini naptınız?
Ben geçen gün elimdeki mayolardan giyeyim de bir havuza ineyim dedim. Olmasına oldu da çocuk içeride dehşet sıkıştı.
Bana da afakanlar bastı.
Ben şurdan aldım memnunum diyen varsa tavsiye almak isterim.
Birak kendi evinde kendi yapsin.cok.hevesliyseisimli lokumları kayınvalideme gösterdim. çok beğendi. "eee, mevlütte ne dağıtacaksın" dedi. mevlüt yapmayacağım dedim. "olmaz, bizbize yaparız aile arasında" dedi. aile arası dediği, kendisi 8 kardeş. kızkardeşleri, erkek kardeşlerinin eşleri ve çocukları sadece 50 kişi filan. 20-30 da bizden olsa aile arası oluyor. "yok düşünmüyorum" dedim. olmaz olmaz aile arasında yaparız ben ilgilenirim her şeyle diyor hala.
O mevlüt yapılacakisimli lokumları kayınvalideme gösterdim. çok beğendi. "eee, mevlütte ne dağıtacaksın" dedi. mevlüt yapmayacağım dedim. "olmaz, bizbize yaparız aile arasında" dedi. aile arası dediği, kendisi 8 kardeş. kızkardeşleri, erkek kardeşlerinin eşleri ve çocukları sadece 50 kişi filan. 20-30 da bizden olsa aile arası oluyor. "yok düşünmüyorum" dedim. olmaz olmaz aile arasında yaparız ben ilgilenirim her şeyle diyor hala.
Allah sifa kolaylik versin.gecmis.olsunkızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.
Sedasyon ağır bir uyusturma islemi değil, cocugum yok ama hayvanlardan dolayi biliyorum. Bir zarar vs vermez yani onu dusunuyorsan.kızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.
Ayy icim kiyildi cok aglamistir eminnimkızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.
Birak ne ederse etsin o zman duzenlesinisimli lokumları kayınvalideme gösterdim. çok beğendi. "eee, mevlütte ne dağıtacaksın" dedi. mevlüt yapmayacağım dedim. "olmaz, bizbize yaparız aile arasında" dedi. aile arası dediği, kendisi 8 kardeş. kızkardeşleri, erkek kardeşlerinin eşleri ve çocukları sadece 50 kişi filan. benim de 2 dayım, 3 amcam ve teyzemi, çocuklarını, babaanne anneanne vs sayarsak 20 de bizden. 70 kişi aile arası oluyor"yok düşünmüyorum" dedim. olmaz olmaz aile arasında yaparız ben ilgilenirim her şeyle diyor hala.
zaten en son şakayla karışık "benim evde yaparız" dedi. tamam ben gelmem bebeği de göndermem sen yaparsın dedim.Birak kendi evinde kendi yapsin.cok.hevesliyse
geçmiş olsun canım. yok yok, endişelenme. doktorlar işini bilir, hallederler hemen sıkma kendini.kızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.
mevlüt olayı zaten bana hep saçma gelmiştir. dua da okunmuyor ki, ilahi okuyup duruyor hoca. zaten sorun her şeyle onun ilgilenmesi de değil, bana bir gelin mevlüdü yaptı, başıma gelmeyen kalmadı. ne halım, ne duvarım, ne perdem kaldı. ve aksilikler hep üst üste geldi. o gün tövbe ettim yapmayacağım diye.O mevlüt yapılacak
Eger dini vs sorun etmiyorsan bırak kendi organize etsin, yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?