2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hava atmış gibi olmayım amaoğlumda aldığım 21 kilodan sonra doğum sonrası 2 aylıkken hamilelik öncesi kiyafetlerimi giymisligim var efendim
doğumdan 10 gün sonra tartıya çıktım hamile kaldığım kilodan sadece 1 kilo fazlam var. vayt dedim. süper. sonra noldu. sütüm gelmedi. yok malt içecekleri bulgur pilavları kompostolar hamilelikte sadece 14 kilo alan ben 2 ayda 9 kilo aldım. dip not: sütümde olmadı. olmayınca olmuyor anacım. neyse sonra akupunktur ile hepsini verdim ama zordu yani

Neler yaptınız bu iki ayda.. Benim de hayalim yeni yılda hamilelik öncesine dönmek.. Aile yemeğinde eski formuma yakın olmak en azından.. Umarım hayaller/Hayatlar olmaz
Yaa bak şimdi yanlış soru ben buna cvp verirsem burdakiler toplanir evimi basar vallahic bisey yapmadim saDece yemek yedim ve emzirdim

Neler yaptınız bu iki ayda.. Benim de hayalim yeni yılda hamilelik öncesine dönmek.. Aile yemeğinde eski formuma yakın olmak en azından.. Umarım hayaller/Hayatlar olmaz
doğumdan sonra sütüm olmadı diye malt içecekleri kompostolar tatlılar yeme veriliyor. sütte olmuyor zaten. bebelerde aptamille gayet güzel büyüyor. bakınız evdeki trex. maşallah bir eksiği yok.

Yaa bak şimdi yanlış soru ben buna cvp verirsem burdakiler toplanir evimi basar vallahic bisey yapmadim saDece yemek yedim ve emzirdim

tamam.. aynısını yapacağım.. Normal, sağlıklı beslenerek veriliyor olarak anlıyorum. Tatlı vs yememiş, sağlıklı beslenmiş bir anne aldığından fazlasını verir diye motive olacağım..

tamam.. aynısını yapacağım.. Normal, sağlıklı beslenerek veriliyor olarak anlıyorum. Tatlı vs yememiş, sağlıklı beslenmiş bir anne aldığından fazlasını verir diye motive olacağım..
aynen. sadece saglikli beslenme ve bebek ne zaman isterse emzirme. o kadar.

En sağlıklısı koltukaltı ölçer diyorlar canım ben öyle aldım. Tırnak ürünlerini vs ebebekten aldım hep
Canım atesolcer çok onemlyms çünkü bazen 1 2 derece fark edyrms. Lazer bebek için sağlıklı değilmiş ve kulak ölçme de 1 yaş sonrasi deniliyor yine senin dedgni alcm

Elaide den ödünç lohusa takımını al anca öyle gönül alırsın
hahahaa bu basenle bu göbekle pek bi sexy olurum zaten
decathlon'dan aldım canım. aşırı memnunum. çoook rahat hamile mayosu :)

isimli lokumları kayınvalideme gösterdim. çok beğendi. "eee, mevlütte ne dağıtacaksın" dedi. mevlüt yapmayacağım dedim. "olmaz, bizbize yaparız aile arasında" dedi. aile arası dediği, kendisi 8 kardeş. kızkardeşleri, erkek kardeşlerinin eşleri ve çocukları sadece 50 kişi filan. benim de 2 dayım, 3 amcam ve teyzemi, çocuklarını, babaanne anneanne vs sayarsak 20 de bizden. 70 kişi aile arası oluyor "yok düşünmüyorum" dedim. olmaz olmaz aile arasında yaparız ben ilgilenirim her şeyle diyor hala.

Birak kendi evinde kendi yapsin.cok.hevesliyse

kızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.

O mevlüt yapılacak
Eger dini vs sorun etmiyorsan bırak kendi organize etsin, yapsın.

Allah sifa kolaylik versin.gecmis.olsun

Sedasyon ağır bir uyusturma islemi değil, cocugum yok ama hayvanlardan dolayi biliyorum. Bir zarar vs vermez yani onu dusunuyorsan.
Geçmiş olsun

Kızlarrrr herkese hayırlı günler ciğer geliştirici iğne için hastanede yatıyorum 24 saatlik bi yatış ilk kez nst ye bağladılar allahım bizim sıpa hiç yerinde durmadı şov yaptı resmen hemşie geldi gözleri büyüdü bebeğin hareketleri nasıldı dedi bende gayet hareketliydi dedim çok hareketli çıkmış bu ya dedi sancım falan yok şükür 3 kere 1000 mg serum taktılar ama doğum katında yatmak hiç iyi gelmedi yan odada kadın sancı çekiyordu içim parçalandı ağlamamak için zor tuttum somra dayanamadı sezeryana aldılar sanırım 1 saat sonra bebiş ağlama sesleri geldi çok duygulandım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annemde kızım gelmişkene torunumuzuda alıp gitseydik diyo

Ayy icim kiyildi cok aglamistir eminnim nasil bi disciymis o cik gecmis olsun

Birak ne ederse etsin o zman duzenlesin

Birak kendi evinde kendi yapsin.cok.hevesliyse
zaten en son şakayla karışık "benim evde yaparız" dedi. tamam ben gelmem bebeği de göndermem sen yaparsın dedim.
geçmiş olsun canım. yok yok, endişelenme. doktorlar işini bilir, hallederler hemen sıkma kendini.
O mevlüt yapılacak
Eger dini vs sorun etmiyorsan bırak kendi organize etsin, yapsın.
mevlüt olayı zaten bana hep saçma gelmiştir. dua da okunmuyor ki, ilahi okuyup duruyor hoca. zaten sorun her şeyle onun ilgilenmesi de değil, bana bir gelin mevlüdü yaptı, başıma gelmeyen kalmadı. ne halım, ne duvarım, ne perdem kaldı. ve aksilikler hep üst üste geldi. o gün tövbe ettim yapmayacağım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…