2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
En sağlıklısı koltukaltı ölçer diyorlar canım ben öyle aldım. Tırnak ürünlerini vs ebebekten aldım hep
evet en doğru sonucu o veriyor ama merak ediyorum onunla ölçebilen var mı? benim alından ateşölçerim var tutuyorsun basıyorsun ve ölçüyor ve onu bile yapamadığım oluyor durmuyor ağlıyor kafasını habire sağa sola sallıyor ölçemiyim diye. hasta bebeğin koltuk altına onu koyup ölçeceği süre boyunca bekleyebilen varsa şapka çıkarıyorum gerçekten

Arkadaşlar bugün nasipse son lazım alışverişe cikcgz.
Ateş ölçer lazerli alacktm ama bebek için iyi değil yazmışlar sağlıklı olan ne model marka var yazar msnz? Tırnak törpü ve makas
ben visio focus lazerli kullanıyorum memnunum. kuaktan bir yaş altı için uygun değil koltuk altı ölçebilen varsa elini öpüyorum. sağlıksız mıdır belki bilmiyorum ama her gün kullanılan birşey değil zaten. tırnak makası ben o makas gibi olanları kullanamadım. wee baby sapı mavi olan bir tırnak makası kullandım gayet memnunum. birde kağıt törpü alın. ilk zamanlar kesseniz bile sivri kalıyor. çiziyor. törpülemek gerekiyor.

gecmis olsun.
..
sifa olsun minisine cnm.

O agri bende de var ya neden oluyor acaba, randevuma daha var benim de

O agri bende de var ya neden oluyor acaba, randevuma daha var benim de
B bebegim-gel çatı ağrısı muhtemelen kızlar, 24. haftadan beri var o ağrı bende. her geçen gün daha da zor oluyor. bebişler büyüdü, baskı yapıyor artık. ağırlık aşağıda toplanıyor normal olarak.

yarın benim kontrolüm de. ilk defa nst'ye gireceğim. heyecanlıyım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

çok enteresan ya normalde bizde mevlüt deriz ama bizde hep dua okunur en sonda bir ilahi okurlar 5 dakka o kadar.

sonuna kadar direneceğim bugüne kadar hiiiç ama hiççç saygısızlık etmedim. ama bunu yapmaya kalkarsa mevlüt esnasında evde olmayacağım.
yok iş o noktaya gelmeden cozmek lazim cnm. bastan yapmasini istemiyorsan engellemelisin.
yoksa herseyi yapar ederse o zaman gidememezlik yapamazsin. ciddi gerginlik cikar.

Perde halidan sonra nst as ermeme cok az kaldi. Ne menem bisiymis herkesler giriyor bizim doktor konusunu bile açması.
Hasta doktor rahatlikta nirvana
Halbuki cati muaynesi bana sacma geliyor, onu yapacak. Ne bilcez dogum aninda ne hale gelecek benim catilar kiremitler

basari dilegini uzerima aliyrm. yarin benim de kontrol var

teşekkürler kızlar sağolun inşallah atlatırız daha büyük bir sıkıntı çıkmadan
Korkma annesi. Sen strese girdikce cocuk da girecek. Bugun kan verirken de onu düşündüm, oğlan doğduktan sonra bazi endiselerimle başa çıkmam lazım, annemin bize yaptığını cocuga yapmamaliyim. Sebepsiz korkulari olmasın.

çok enteresan ya normalde bizde mevlüt deriz ama bizde hep dua okunur en sonda bir ilahi okurlar 5 dakka o kadar.
bize gelen hocada iş yok bence. tanıdıkları mıymış neymiş, hep onu çağırıyorlarmış. bir kez yasin okuyup ardından ilahiye geçmişti gelin mevlüdünde. oturduğum yerde sinir olmuştum. o yüzden hep onlara dedim ben de, "mevlüt gereksiz, anneannesi babaannesi dedesi okusun yeter" diye. bakalım bu zorlu mücadeleyi kim kazanacak. bekleyip görelim

Ay hadi inşallah o da toparlanacak allahın izniyle annesi sağlıkla evinize dönersiniz tez vakitte

seviyorlar kurcalamayı kontrolün ne zaman

Benim dayımın hanımı geçen gün mevlüd için yer tuttun mu diye sordu. Dedim kocam istemiyor benim doğsun bakarız dedim. Aaaaa olur mu dedi eşime. Sen endişe etme çocuğum anane babanne üstleniyor masrafları dedi.
Eşim kayınvalidemi bilmiyorum ama bizimkilerin üsteleneceğini hiç sanmıyorum o iş yine bize patlar dedi
Nasıl biliyor anasını
Biz de hiç konu açılmıyor. Açarsa param yok diyeceğim

istemiyorsan asla yapma canım. çünkü stresli yorucu bir iş. eee minnak aile içnizde 70 kişiyse daha öncedende kötü tecrübe varsa yapmayın. zaten mevlüt öyle oluyor kime dediysem ilahi falan diyorlar da bizde dua okunuyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…