- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
evet en doğru sonucu o veriyor ama merak ediyorum onunla ölçebilen var mı? benim alından ateşölçerim var tutuyorsun basıyorsun ve ölçüyor ve onu bile yapamadığım oluyor durmuyor ağlıyor kafasını habire sağa sola sallıyor ölçemiyim diye. hasta bebeğin koltuk altına onu koyup ölçeceği süre boyunca bekleyebilen varsa şapka çıkarıyorum gerçektenEn sağlıklısı koltukaltı ölçer diyorlar canım ben öyle aldım. Tırnak ürünlerini vs ebebekten aldım hep
ben visio focus lazerli kullanıyorum memnunum. kuaktan bir yaş altı için uygun değil koltuk altı ölçebilen varsa elini öpüyorum. sağlıksız mıdır belki bilmiyorum ama her gün kullanılan birşey değil zaten. tırnak makası ben o makas gibi olanları kullanamadım. wee baby sapı mavi olan bir tırnak makası kullandım gayet memnunum. birde kağıt törpü alın. ilk zamanlar kesseniz bile sivri kalıyor. çiziyor. törpülemek gerekiyor.Arkadaşlar bugün nasipse son lazım alışverişe cikcgz.
Ateş ölçer lazerli alacktm ama bebek için iyi değil yazmışlar sağlıklı olan ne model marka var yazar msnz? Tırnak törpü ve makas
yalnızım diye bu kadar sıkıştırdı. eşim olsaydı yanımızda, kesinlikle üsteleyemezdi bu kadar. bir daha konuyu açarsa "ben razı değilim bir daha bu konu açılmasın" diyeceğim.Birak ne ederse etsin o zman duzenlesin
gecmis olsun.kızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.
Kızlarrrr herkese hayırlı günler ciğer geliştirici iğne için hastanede yatıyorum 24 saatlik bi yatış ilk kez nst ye bağladılar allahım bizim sıpa hiç yerinde durmadı şov yaptı resmen hemşie geldi gözleri büyüdü bebeğin hareketleri nasıldı dedi bende gayet hareketliydi dedim çok hareketli çıkmış bu ya dedi sancım falan yok şükür 3 kere 1000 mg serum taktılar ama doğum katında yatmak hiç iyi gelmedi yan odada kadın sancı çekiyordu içim parçalandı ağlamamak için zor tuttum somra dayanamadı sezeryana aldılar sanırım 1 saat sonra bebiş ağlama sesleri geldi çok duygulandım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annemde kızım gelmişkene torunumuzuda alıp gitseydik diyo
istemedigin hicbirseyi yaptirma canim.yalnızım diye bu kadar sıkıştırdı. eşim olsaydı yanımızda, kesinlikle üsteleyemezdi bu kadar. bir daha konuyu açarsa "ben razı değilim bir daha bu konu açılmasın" diyeceğim.
sonuna kadar direneceğimistemedigin hicbirseyi yaptirma canim.
O agri bende de var ya neden oluyor acaba, randevuma daha var benim deAynen ya benmde çok aşağa baskı yapıyor hele uykuda saga sola dönerken çok acı cekiyorm bide yürürken alt kısmım çok acıyor ya doktra sormayı da unuttum inşallah zamanını bekler bu yaramaz bebekler
B bebegim-gel çatı ağrısı muhtemelen kızlar, 24. haftadan beri var o ağrı bende. her geçen gün daha da zor oluyor. bebişler büyüdü, baskı yapıyor artık. ağırlık aşağıda toplanıyor normal olarak.O agri bende de var ya neden oluyor acaba, randevuma daha var benim de
çok enteresan ya normalde bizde mevlüt deriz ama bizde hep dua okunur en sonda bir ilahi okurlar 5 dakka o kadar.zaten en son şakayla karışık "benim evde yaparız" dedi. tamam ben gelmem bebeği de göndermem sen yaparsın dedim.
geçmiş olsun canım. yok yok, endişelenme. doktorlar işini bilir, hallederler hemen sıkma kendini.
mevlüt olayı zaten bana hep saçma gelmiştir. dua da okunmuyor ki, ilahi okuyup duruyor hoca. zaten sorun her şeyle onun ilgilenmesi de değil, bana bir gelin mevlüdü yaptı, başıma gelmeyen kalmadı. ne halım, ne duvarım, ne perdem kaldı. ve aksilikler hep üst üste geldi. o gün tövbe ettim yapmayacağım diye.
yok iş o noktaya gelmeden cozmek lazim cnm. bastan yapmasini istemiyorsan engellemelisin.sonuna kadar direneceğimbugüne kadar hiiiç ama hiççç saygısızlık etmedim. ama bunu yapmaya kalkarsa mevlüt esnasında evde olmayacağım.
basari dilegini uzerima aliyrm. yarin benim de kontrol varB bebegim-gel çatı ağrısı muhtemelen kızlar, 24. haftadan beri var o ağrı bende. her geçen gün daha da zor oluyor. bebişler büyüdü, baskı yapıyor artık. ağırlık aşağıda toplanıyor normal olarak.
yarın benim kontrolüm de. ilk defa nst'ye gireceğim. heyecanlıyım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Korkma annesi. Sen strese girdikce cocuk da girecek. Bugun kan verirken de onu düşündüm, oğlan doğduktan sonra bazi endiselerimle başa çıkmam lazım, annemin bize yaptığını cocuga yapmamaliyim. Sebepsiz korkulari olmasın.teşekkürler kızlar sağolun inşallah atlatırız daha büyük bir sıkıntı çıkmadan
bize gelen hocada iş yok bence. tanıdıkları mıymış neymiş, hep onu çağırıyorlarmış. bir kez yasin okuyup ardından ilahiye geçmişti gelin mevlüdünde. oturduğum yerde sinir olmuştum. o yüzden hep onlara dedim ben de, "mevlüt gereksiz, anneannesi babaannesi dedesi okusun yeter" diye. bakalım bu zorlu mücadeleyi kim kazanacak. bekleyip görelimçok enteresan ya normalde bizde mevlüt deriz ama bizde hep dua okunur en sonda bir ilahi okurlar 5 dakka o kadar.
valla doğru, kötü geline çıkar adım.yok iş o noktaya gelmeden cozmek lazim cnm. bastan yapmasini istemiyorsan engellemelisin.
yoksa herseyi yapar ederse o zaman gidememezlik yapamazsin. ciddi gerginlik cikar.
Ay hadi inşallah o da toparlanacak allahın izniyle annesi sağlıkla evinize dönersiniz tez vakitteayyhelaall sana valla. Sen de en son eve çıkmıştın değil mi? Durumun nasil? Durdu mu senin minik fasulye?
@gold-heart özel bi sebebi var mı niye o kadar erken?
@Serpico19 @gujan ve @sss2000 kızlar Allah sağlık versin bebeklerinize moralleri yüksek tutun. Bebekler insanı çok fena şaşırtabiliyor. Herşey güzel olur inşallah.
@kudra07 geçmişler olsun. Ağustos bebekleri kıpırdamadan duramıyor hepsi aceleci cıktı :')
hehheaman icinizde dursunlar da laklak edin. Buyusunler gelissinler. Biz iyiyiz daha iyi olacagiz insallah. Bbeklerimden biri yogun bakimdan cikti cok sukur, digeri de bugun bir iki saate belli olacak. Insallah doktorlar tamam derse onu da cikartacaklar. Sonra beraber kilo alacaklar insallah. Daha cok var ama hayirlisiyla hastaneden ciktigimizii da gorseydik..
seviyorlar kurcalamayıPerde halidan sonra nst as ermeme cok az kaldi. Ne menem bisiymis herkesler giriyor bizim doktor konusunu bile açması.
Hasta doktor rahatlikta nirvana
Halbuki cati muaynesi bana sacma geliyor, onu yapacak. Ne bilcez dogum aninda ne hale gelecek benim catilar kiremitler
istemiyorsan asla yapma canım. çünkü stresli yorucu bir iş. eee minnak aile içnizde 70 kişiyse daha öncedende kötü tecrübe varsa yapmayın. zaten mevlüt öyle oluyor kime dediysem ilahi falan diyorlar da bizde dua okunuyor hepbize gelen hocada iş yok bence. tanıdıkları mıymış neymiş, hep onu çağırıyorlarmış. bir kez yasin okuyup ardından ilahiye geçmişti gelin mevlüdünde. oturduğum yerde sinir olmuştum. o yüzden hep onlara dedim ben de, "mevlüt gereksiz, anneannesi babaannesi dedesi okusun yeter" diye. bakalım bu zorlu mücadeleyi kim kazanacak. bekleyip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?