2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yalnızım diye bu kadar sıkıştırdı. eşim olsaydı yanımızda, kesinlikle üsteleyemezdi bu kadar. bir daha konuyu açarsa "ben razı değilim bir daha bu konu açılmasın" diyeceğim.
Zaten neden ustelerler ben de bunu anlamiyorum hani olmaz denince bisey kisiye birakilir tamam denir bu kadar antipatik dawranmanin sebebi nedir ben anlamiyorum ben istemeyen birine yapariz demeye cekinirim ya oglumun karisi neticede kendi kizim degilki... 2019 yilinda konustugymuz konulara bak

haftanız nst için erken benim erken çekilmemin sebebi suyumun sınırda olması. birde sıkıcı bir iş. yarım saat yatıyon yok kaydı yok bebek uyudu. pof

Oh ne guzel demissin agzina saglik yaa

illa ki yapılacaksa dışarıda yapılan mevlüt en güzeli. ev batmıyor. (ben inada bindirdim, dışarıda da olsa istemiyorum)
bu arada kayınvaliden ya da annen yapmak isterse, sen param yok desen de onlar yaparlar hallederler bir şekilde.

mesela benim kv bir mevlüt uğruna servet ödemeye hazır şu an. kardeşlerine ve konuya komşuya ne der sonra, bi mevlüt bile yapmadılar dedirtir mi ?

Gecmis olsun canim sedasyon hafif bi uyusturma islemi korkma sikintisiz atlatir ❤

bebek mevludu dışarıda çok zor ya habire emen uyuyan bir bebeğin dışarı bir mekanda yine gittin okundu yemek derken 2-3 saat çok eziyet olur herhalde

kendi kendini bileme. doldurma. sakin kafa dusunemezsin bu sekilde. o zamanda nasil davranacagini net goremezsin. once bi sakin ol seker. sonra guzel guzel konusursun.

hem de nasıl kötü tecrübe, anlatsam siz birlik olup "yapmayacaksın!" dersiniz
64 yaşında canım. e biraz da eski insanların düşünce yapısı, tecrübesi farklı işte. biz normalde çok iyi anlaşıyoruz. ben kendisini annem gibi görmesem de, anneannem babaannem gibi görüyor ve seviyorum. o yüzden de hiç üzmedim bugüne dek, saygısızlık etmedim. bazı hoşlanmadığım şeylere "64 yaşında kadıncağızı üzmeyeyim, sevinsin" diyerek göz yumuyorum çoğu zaman. o da sözü dinlendiği için mutlu oluyor. ama söylediğin gibi. oğlunun karısı, neden "istemiyorum hayır" diyen birinin fikrine saygı duymayıp üstelersin ki...

Parmaklarmda güç kaybı benmde oluyor cnm ama aşırı ağrı varsa doktra şöyle bnce geçer insallah bide kafası benimkininde büyük hep onde çıkıyor

seviyorlar kurcalamayı kontrolün ne zaman
Ağustos başı izne cikacak doktor, temmuz sonu gel yapalım dedi.
Saka maka doguruyoruz bea!
haftanız nst için erken benim erken çekilmemin sebebi suyumun sınırda olması. birde sıkıcı bir iş. yarım saat yatıyon yok kaydı yok bebek uyudu. pof
Sirt ustu yatiyoruz, karnimiza bisi bagliyorlar?
Yok as ermedim

Evet canim zaten kolay kolay terbiyesizlil yapacak durduk yere peoblem skinti cikaracak insanlar degiliz ama bu emrivakiler ustelemeler... Neyse ne diim saglik olsun

Senin sanki doktorun kurbanda gidiyodu dimi
Aynen 2 agustosta gidiyor, 1 ay mi 1.5 ay mi ne yok. 2 doktor daha var, onlardan birine devreder.
Usengec popomu kaldirabilsem Zeynep Kamil'e bir gidip bakmak istiyorum; dogum okulu ve ortam icin. Belki orda dogururum.

Kesin gitmem simdiki hastanemde hangi doktor denk gelirse o dogurtur

Senin suanda gittigin doktor devlettemi ozel de mi canim zeynep kamile guvenemiyom

hahaahaa komedisin valla sana gulerken pirt diye cikivericek cocuk nts ye hic aserme canisi onun icin de ayri ucret aliyolarrrr

Canım kıyamam ben oğluşuna ya geçmiş olsun sıkıntısız alırlar inşallah kökünüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…