- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Zaten neden ustelerler ben de bunu anlamiyorum hani olmaz denince bisey kisiye birakilir tamam denir bu kadar antipatik dawranmanin sebebi nedir ben anlamiyorum ben istemeyen birine yapariz demeye cekinirim ya oglumun karisi neticede kendi kizim degilki... 2019 yilinda konustugymuz konulara bakyalnızım diye bu kadar sıkıştırdı. eşim olsaydı yanımızda, kesinlikle üsteleyemezdi bu kadar. bir daha konuyu açarsa "ben razı değilim bir daha bu konu açılmasın" diyeceğim.
Olsun yine dr ustunr katlamamissinbende 8 kilo aldım. ama zaten pofuduk hamile kaldığım için çok ihtiyaç duymuyorum sanırım.
haftanız nst için erken benim erken çekilmemin sebebi suyumun sınırda olması. birde sıkıcı bir iş. yarım saat yatıyon yok kaydı yok bebek uyudu. pofPerde halidan sonra nst as ermeme cok az kaldi. Ne menem bisiymis herkesler giriyor bizim doktor konusunu bile açması.
Hasta doktor rahatlikta nirvana
Halbuki cati muaynesi bana sacma geliyor, onu yapacak. Ne bilcez dogum aninda ne hale gelecek benim catilar kiremitler
Oh ne guzel demissin agzina saglik yaazaten en son şakayla karışık "benim evde yaparız" dedi. tamam ben gelmem bebeği de göndermem sen yaparsın dedim.
geçmiş olsun canım. yok yok, endişelenme. doktorlar işini bilir, hallederler hemen sıkma kendini.
mevlüt olayı zaten bana hep saçma gelmiştir. dua da okunmuyor ki, ilahi okuyup duruyor hoca. zaten sorun her şeyle onun ilgilenmesi de değil, bana bir gelin mevlüdü yaptı, başıma gelmeyen kalmadı. ne halım, ne duvarım, ne perdem kaldı. ve aksilikler hep üst üste geldi. o gün tövbe ettim yapmayacağım diye.
illa ki yapılacaksa dışarıda yapılan mevlüt en güzeli. ev batmıyor. (ben inada bindirdim, dışarıda da olsa istemiyorum)Benim dayımın hanımı geçen gün mevlüd için yer tuttun mu diye sordu. Dedim kocam istemiyor benim doğsun bakarız dedim. Aaaaa olur mu dedi eşime. Sen endişe etme çocuğum anane babanne üstleniyor masrafları dedi.
Eşim kayınvalidemi bilmiyorum ama bizimkilerin üsteleneceğini hiç sanmıyorum o iş yine bize patlar dedi
Nasıl biliyor anasını
Biz de hiç konu açılmıyor. Açarsa param yok diyeceğim
Gecmis olsun canim sedasyon hafif bi uyusturma islemi korkma sikintisiz atlatir ❤kızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.
bebek mevludu dışarıda çok zor ya habire emen uyuyan bir bebeğin dışarı bir mekanda yine gittin okundu yemek derken 2-3 saat çok eziyet olur herhaldeilla ki yapılacaksa dışarıda yapılan mevlüt en güzeli. ev batmıyor. (ben inada bindirdim, dışarıda da olsa istemiyorum)
bu arada kayınvaliden ya da annen yapmak isterse, sen param yok desen de onlar yaparlar hallederler bir şekilde.
mesela benim kv bir mevlüt uğruna servet ödemeye hazır şu an. kardeşlerine ve konuya komşuya ne der sonra, bi mevlüt bile yapmadılar dedirtir mi ?
kendi kendini bileme. doldurma. sakin kafa dusunemezsin bu sekilde. o zamanda nasil davranacagini net goremezsin. once bi sakin ol seker. sonra guzel guzel konusursun.illa ki yapılacaksa dışarıda yapılan mevlüt en güzeli. ev batmıyor. (ben inada bindirdim, dışarıda da olsa istemiyorum)
bu arada kayınvaliden ya da annen yapmak isterse, sen param yok desen de onlar yaparlar hallederler bir şekilde.
mesela benim kv bir mevlüt uğruna servet ödemeye hazır şu an. kardeşlerine ve konuya komşuya ne der sonra, bi mevlüt bile yapmadılar dedirtir mi ?
hem de nasıl kötü tecrübe, anlatsam siz birlik olup "yapmayacaksın!" dersinizistemiyorsan asla yapma canım. çünkü stresli yorucu bir iş. eee minnak aile içnizde 70 kişiyse daha öncedende kötü tecrübe varsa yapmayın. zaten mevlüt öyle oluyor kime dediysem ilahi falan diyorlar da bizde dua okunuyor hep
64 yaşında canım. e biraz da eski insanların düşünce yapısı, tecrübesi farklı işte. biz normalde çok iyi anlaşıyoruz. ben kendisini annem gibi görmesem de, anneannem babaannem gibi görüyor ve seviyorum. o yüzden de hiç üzmedim bugüne dek, saygısızlık etmedim. bazı hoşlanmadığım şeylere "64 yaşında kadıncağızı üzmeyeyim, sevinsin" diyerek göz yumuyorum çoğu zaman. o da sözü dinlendiği için mutlu oluyor. ama söylediğin gibi. oğlunun karısı, neden "istemiyorum hayır" diyen birinin fikrine saygı duymayıp üstelersin ki...Zaten neden ustelerler ben de bunu anlamiyorum hani olmaz denince bisey kisiye birakilir tamam denir bu kadar antipatik dawranmanin sebebi nedir ben anlamiyorum ben istemeyen birine yapariz demeye cekinirim ya oglumun karisi neticede kendi kizim degilki... 2019 yilinda konustugymuz konulara bak
Parmaklarmda güç kaybı benmde oluyor cnm ama aşırı ağrı varsa doktra şöyle bnce geçer insallah bide kafası benimkininde büyük hep onde çıkıyorBu el parmakları kırılmış gibi ağrıyan var mı Allah’ım bükemiyorum ya güç kaybı da cabası bu hamilelik gerçekten çok değişik ya niye bu kadar etkiliyor ki herşeyi ya
Bu arada benim bebenin de kafası 10 gün falan büyük çıkıyo doktor bişey demedi ama büyüme devam eder mi ya fark açılır mı ki
Ağustos başı izne cikacak doktor, temmuz sonu gel yapalım dedi.seviyorlar kurcalamayıkontrolün ne zaman
Sirt ustu yatiyoruz, karnimiza bisi bagliyorlar?haftanız nst için erken benim erken çekilmemin sebebi suyumun sınırda olması. birde sıkıcı bir iş. yarım saat yatıyon yok kaydı yok bebek uyudu. pof
Evet canim zaten kolay kolay terbiyesizlil yapacak durduk yere peoblem skinti cikaracak insanlar degiliz ama bu emrivakiler ustelemeler... Neyse ne diim saglik olsunhem de nasıl kötü tecrübe, anlatsam siz birlik olup "yapmayacaksın!" dersiniz
64 yaşında canım. e biraz da eski insanların düşünce yapısı, tecrübesi farklı işte. biz normalde çok iyi anlaşıyoruz. ben kendisini annem gibi görmesem de, anneannem babaannem gibi görüyor ve seviyorum. o yüzden de hiç üzmedim bugüne dek, saygısızlık etmedim. bazı hoşlanmadığım şeylere "64 yaşında kadıncağızı üzmeyeyim, sevinsin" diyerek göz yumuyorum çoğu zaman. o da sözü dinlendiği için mutlu oluyor. ama söylediğin gibi. oğlunun karısı, neden "istemiyorum hayır" diyen birinin fikrine saygı duymayıp üstelersin ki...
Sezaryen mi olucakAğustos başı izne cikacak doktor, temmuz sonu gel yapalım dedi.
Saka maka doguruyoruz bea!
Simdilik belli değil.Sezaryen mi olucak
Senin sanki doktorun kurbanda gidiyodu dimiSimdilik belli değil.
Ama sezeryan olsa da planli tarih olmasın, stres yaparım ben.
Aynen 2 agustosta gidiyor, 1 ay mi 1.5 ay mi ne yok. 2 doktor daha var, onlardan birine devreder.Senin sanki doktorun kurbanda gidiyodu dimi
Senin suanda gittigin doktor devlettemi ozel de mi canim zeynep kamile guvenemiyomAynen 2 agustosta gidiyor, 1 ay mi 1.5 ay mi ne yok. 2 doktor daha var, onlardan birine devreder.
Usengec popomu kaldirabilsem Zeynep Kamil'e bir gidip bakmak istiyorum; dogum okulu ve ortam icin. Belki orda dogururum.
Kesin gitmem simdiki hastanemde hangi doktor denk gelirse o dogurtur
Temmuz sonu doğuma çağırdı sandimdaSimdilik belli değil.
Ama sezeryan olsa da planli tarih olmasın, stres yaparım ben.
hahaahaaPerde halidan sonra nst as ermeme cok az kaldi. Ne menem bisiymis herkesler giriyor bizim doktor konusunu bile açması.
Hasta doktor rahatlikta nirvana
Halbuki cati muaynesi bana sacma geliyor, onu yapacak. Ne bilcez dogum aninda ne hale gelecek benim catilar kiremitler
kızlar merhaba dün çok kötü bir gün geçirdim oğlumun dişini çektirmeye gitmiştik diş çekimi esnasında diş kırıldı ve kötü içinde kaldı yavrum çok acı çekti çekime devam edemedik. simdi sedasyonla o kökü almaya çalışacaklar dua edin olur mu? yarın tekrar doktora gidip sedasyon için gün alacağız. çok üzülüyorum. kendime gelemedim dünden beri onun halini gördükçe. daha öncede sedasyon geçirmişti ama benim için dün travma oldu sanırım endişeleniyorum. sizlerin duası kabul olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?