Medivia cengelkoy bashekimi Serpil hanimSenin suanda gittigin doktor devlettemi ozel de mi canim zeynep kamile guvenemiyom
Tahmin ettim de hiç üstüme alinmadim farkindaysanTemmuz sonu doğuma çağırdı sandimda
O zaman benim nst alerjim vardir. Kesin vardir.hahaahaakomedisin valla sana gulerken pirt diye cikivericek cocuk nts ye hic aserme canisi onun icin de ayri ucret aliyolarrrr
Dönmüş benimki kafası asagda bide agirlastilar ondanmi oluyor acaba inşallah öyledirO agri bende de var ya neden oluyor acaba, randevuma daha var benim de
Yaz bunu kenara...alesta unutma senin hafıza zehiryani nickini ezberleyemedim kusura kalma
Evet bende öyle düşündüm ama çok feci acı veriyo bazen normaldir inş dediğin gibiB bebegim-gel çatı ağrısı muhtemelen kızlar, 24. haftadan beri var o ağrı bende. her geçen gün daha da zor oluyor. bebişler büyüdü, baskı yapıyor artık. ağırlık aşağıda toplanıyor normal olarak.
yarın benim kontrolüm de. ilk defa nst'ye gireceğim. heyecanlıyım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Yaa bak şimdi yanlış soru ben buna cvp verirsem burdakiler toplanir evimi basar vallahic bisey yapmadim saDece yemek yedim ve emzirdim
Vallahi fiyatlari iyiymis...Sizin orfa birde yunus emre hastanesi var sanirim orasi cok iyiymia diye duyduydumMedivia cengelkoy bashekimi Serpil hanim
Ozelde ama cok pahali bi yer değil. Muayne 100tl
Vajinal doğum 1.750 zorunlu sezeryan 2.250
Bunlar sgk destekli
İsteğe bagli sezeryan 3.5k
Tahmin ettim de hiç üstüme alinmadim farkindaysan
O zaman benim nst alerjim vardir. Kesin vardir.
Ben koca totoma hic guvenemiyorumBöyle böyle gazla zayıflarız dimi
yok mu arttıran
Galiba gorumcem orda doğum yaptıVallahi fiyatlari iyiymis...Sizin orfa birde yunus emre hastanesi var sanirim orasi cok iyiymia diye duyduydum
evet evet evet.. kabul ediyorum...
ahaha evette kuzum ben kocayi su anda da unutmadim kiAnnen de benim kafadan demek..ne diyorum hep bebelere alacağınıza azcık da kocaları düşünüp da biseyler alın lohusa lik sonrası icin
ehehehKizlar sıkı durun cok sacma bi konu ortaya aticam; lohusa yatağı hazırlama
Babanem tutturdu dogumunda yatagina ne sericez diyebenm de nisanliyken benim sectigim kv min aldigi krem renkli bi pike takimim vardi tac dan daha kutusyla duruyo hic kullanmadim. Onu sereriz dedim kirilmasin diye amaaa off cok gereksiz yahu
Doktor hediyesi ne yaaaLohusa yatagi nedir ya ? Doktor hediyesinden sonra şaşırmam diyordum erken konuşmuşum honk
benim dolabimda hazirlik olarak bikac ay once kayinvalidem burdayken sardigimiz kutu kutu sarmalar var. haricinde icli kofte yaptiracaktim birine, sansima kadin izine gitmis turkiyeye. belki baskasina yaptiririm bi dusunmem lazim. normal gundelik degil misafir icin dusunmustum bunlari. gundelik yemekleri el kadar bebekle yetistiremiicek degilim herhalde?Ben de buzluk hazirligina basladim ufaktan ama misafiri dusunemicem kendim icin yapiyorum bebekle pratik yemek hazirlayabilmek icin derdimiz bitmiyorduu
ahahaelaide vs seksi sabahlik yetmedi bu yüreğim kaldırmıyor yanıyor buralar kezbanim ben bunalıma giriyorum sayende sen tam bir hatunsun ya ben sorguluyorum şuan teşekkür ederim beni bu psikozda bıraktın
cemen? ay cok severimde biturlu yiyemem uc gun kokucam hindistanlilar gibi diyeKanma. Seker sut yapmaz. Su, sut yapar. Bir de çemen sut yapiyordu... Gerisine inanma ser :)
Ara ara okudum mesajlarınızı alemsiniz kızlar yaaKonu tüylü terlik.olunca şak alıntı
arkadasim 28 haftalik dogum yapmisti cnm. o zaman çemen yedirmislerdi hep bebege sutu yetsin diye. ben denemedim.ahaha evette kuzum ben kocayi su anda da unutmadim ki
ehehehguzel konu. benim butun nevresimlerim cok guzel. iki tane daha yeni olani bikac aydir kullanmiyorum lohusalik doneminde kullanirim diye. bitane de yeni aldim annemin israrlari uzerine. baska da almayi dusunmuyorum tabikide nevresimler guzel olunca pike setine bilmem neye bence zaten gerek yok. hastanede zaten hastanenin urunleri var bide oraya alacak degilim banane! uc gun hastaneden sonra ayaklanirim ben Allahin izniyle, evde tum gun yatmam sanirim?
Doktor hediyesi ne yaaabenim simdiki doktorum zaten dogurtmiicak. ebe mi dogurtucak doktor mu hala bilmiyorum valla. hastanede kim denk gelirse artik sansima
bebegimle simdiki doktoruma giderken bi kutu cikolata goturmeyi dusundum ama.
benim dolabimda hazirlik olarak bikac ay once kayinvalidem burdayken sardigimiz kutu kutu sarmalar var. haricinde icli kofte yaptiracaktim birine, sansima kadin izine gitmis turkiyeye. belki baskasina yaptiririm bi dusunmem lazim. normal gundelik degil misafir icin dusunmustum bunlari. gundelik yemekleri el kadar bebekle yetistiremiicek degilim herhalde?veee buyuk konustu.
ahahaabartma yahuuu, saka maka su hamile halimde bile cabaliyorum evde bile en cekici nasil gorunebilirim diye. esim icin filanda degil hee kendimi iyi hissettiriyo
cemen? ay cok severimde biturlu yiyemem uc gun kokucam hindistanlilar gibi diye
Ne yaptiniz o kadar yufkadan anlat bakalımAra ara okudum mesajlarınızı alemsiniz kızlar yaa
Bende buzluk doldurma işini hallettim ama bittiiimm
Uzattım ayakları okucam şimdi ne kaynatmışsınız bakalım
Temmuz annelerini de okuyorumarkadasim 28 haftalik dogum yapmisti cnm. o zaman çemen yedirmislerdi hep bebege sutu yetsin diye. ben denemedim.
Bizde lohusa yatagina beyaz serilir benm de hic kullanmadigim ceyizlik krem rengi bi takimim var carsafi yastik kilifi vs. onu sericem nevresim takimi yorgan fln zatwn suanda da kullanmiyoruz pikeyle ortunuyoruz cok sicaakkkkahaha evette kuzum ben kocayi su anda da unutmadim ki
ehehehguzel konu. benim butun nevresimlerim cok guzel. iki tane daha yeni olani bikac aydir kullanmiyorum lohusalik doneminde kullanirim diye. bitane de yeni aldim annemin israrlari uzerine. baska da almayi dusunmuyorum tabikide nevresimler guzel olunca pike setine bilmem neye bence zaten gerek yok. hastanede zaten hastanenin urunleri var bide oraya alacak degilim banane! uc gun hastaneden sonra ayaklanirim ben Allahin izniyle, evde tum gun yatmam sanirim?
Doktor hediyesi ne yaaabenim simdiki doktorum zaten dogurtmiicak. ebe mi dogurtucak doktor mu hala bilmiyorum valla. hastanede kim denk gelirse artik sansima
bebegimle simdiki doktoruma giderken bi kutu cikolata goturmeyi dusundum ama.
benim dolabimda hazirlik olarak bikac ay once kayinvalidem burdayken sardigimiz kutu kutu sarmalar var. haricinde icli kofte yaptiracaktim birine, sansima kadin izine gitmis turkiyeye. belki baskasina yaptiririm bi dusunmem lazim. normal gundelik degil misafir icin dusunmustum bunlari. gundelik yemekleri el kadar bebekle yetistiremiicek degilim herhalde?veee buyuk konustu.
ahahaabartma yahuuu, saka maka su hamile halimde bile cabaliyorum evde bile en cekici nasil gorunebilirim diye. esim icin filanda degil hee kendimi iyi hissettiriyo
cemen? ay cok severimde biturlu yiyemem uc gun kokucam hindistanlilar gibi diye
Biz de su vardi cnm..Temmuz annelerini de okuyorum
Benim anladığım
Pozitif düşünce
Uyku
Su
İlla sütun olacak demek değil ama işe yariyorlar
Geldim anca bitti okumamNe yaptiniz o kadar yufkadan anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?