2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bendeki problem evim heeerkese uzak. benim tarafa 70 km (45 dk), esim tarafina 100 km (1,5 saat). e gelende dogal olarak hemen 1 saate kalkamaz, yemek ister. lohusa zamanlarimda ilk haftanda mutlaka yapan birileri olur (bi corba bi pilav bi tavuk bide salata abartisiz yani) ama ufak tefek seyler (sarma, icli kofte gibi..) hazirda olsa guzel diye dusunmustum.

El kadar bebek cok gordum evet. Kardesimin bir yasinda bi bal kupu var, diger kardesiminde 3 aylik bi minigi. Takip ediyorum yani:)) kendime guveniyorum o yuzdende

Keki buzluga mi attiniz? Yahu kek dedigin zaten hazirligi 15 dk surmuyomu. Kek konusunda kendimi usta sayiyorum, 15 dk hazirligi ve 45 dk pisirme suresi var, bukadar basit degilmi? buzlugumda yer kapladigina degmez.

Afiyet olsun borekler muazzam olmus gibi duruyo ama:))

Doğumda hayırlı olsuna gelebilirmiyim

Evet yapımı kolay ama hazır da durması daha da kolay bence..pat biri gelse ne çıkarıcam diye dusunmezbi kahve yanına acilden çıkartılabilir

Biz de su vardi cnm..
Uyku sifirdi neredeyse cunku kolikti.
Pozitif dusunce de eh iste cunku kv tepemdeydi ... Ama bebegini sahiplenip sevmek sutu artiriyor cnm.
Valla iki kediden 16-18 tane daha meme var. Hissiz hayvanlar, anlasaydilar da yalancı gebelik yasasaydilar isim cok kolay olacaktı
Borekle bi su bi yagli vs harc yaptiniz mi yoksa tek kat gevsekce sardiniz mi sadece? Acilmadan firinda pisecek dimi?
Kurabiyeler pişmiş mi?
Annem 35km ama 2saat sürdüğü oluyor

hazir bi paket kek kuzum. catkapi misafir en rahati valla, evde ne varsa o!
Orası öyle tabiki de vakti varken yapmış iste el emeği..Bende şahsen pek hazırcı değilimdir hiç sevmem.hazir şeyleri.. illa kendim yapicam.sizin çevre hep uzak olduğundan pat gelen olmuyordur..burada yakın olunca bide cat kapı her an kim gelir belli olmaz valla

Canım git gez,gör Benim 2 doğumunda özelde oldu.Bunda karar vermedim Riskli olunca perinatalog icin zeynep kamile gittim Kendi dr hariç.2 kez dogum katini gezdim bi annemler bi de tek.Bi çok odaya girdim ,fikir aldım Çok memnunlar Hemşireler iyiydi, konuştum. Gittiğin dr falanda süperdi Bina yenilenmiş güzel odalar 2 kişilik sanırm özel oda da varmış.Yani bin kere karar degistirdim ama bu kez netim orda doğurcam kismetse

Bayadir girmiyordum :) sizin yazilari okuyunca buzluğa börek isini unutmuşum onu hatirladim ☺ bu 5 10 güne hallederim inşallah ☺
Bu arada akıntı da fena artış yaşıyorum arkadaşlar ve bu sabahtan itibaren tuhaf bir alt karın agrisi ve vajina da baskı hissediyorum :) bizimkinin hazırlıklar basladi galibaaaağ

Aha! Takvime uyarlarsa sen benden önce doguracaksin. Beni unutma anlat olur mu?
Pintiligim boyut degistirdi, oraya en az 2k vericez simdiden ne gerek var dememe az kaldı.
Senin normal mi sezeryan mi planlanıyor? Tek odalari nasil yapiyoruz acaba?

Daha zamani var yavaş yavaş hazırlık yapsın mumkunse

Yine buyume evresine gectik galiba, ya kendi büyüyor ya karnim genisliyor, taş gibi oldum. Daha gerilemez dedigim anlar oluyor nasil oluyorsa gerilmeye dayaniyor bu deri.
Balon gibiyim bu akşam.
En.sag en saga kasiyor.benimki böbreğe doğru kazilar sismeler hissediyorum kemigi oydu canavar

Ben ben ben sanki parmaklarım kırılmış gibi ağrıyor üstelik kasılıp kalıyor sabahları ve bir süre parmaklarımı açamıyorum masajla acabiliyorum sabahları bir süre bardak filan dahi tutamıyorum o kadar ki dün bir tanesini kırdım bardağın kahvaltida üstüme dokuyorum hep

Uyusukluk sakarlik ay ben de üstüm leke bardak kirmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…