2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa nasil alabilir senin bacak arasi yastigini yaa agir kusurlu bi hareket sonuna kdr arkandayim! serin yere yatmak nedir ayrica da pes ! Onun senin gonlunu almasi lazim
Ben her lavaboya kalktığım da geri geldiğimde yastık onun bacak arasında oluyo anlamıyorum ki beni mi bekliyo bu kadar gözün var madem al dolaptan bi yastık diyorum
gecmis olsun.

..
sifa olsun minisine cnm.
Kuzum serum bebişe kilo aldırır mı ki sanki sen öyle bi yazı yazmıştın

Ben doğum sonrası 40 gün kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum 40ında mevlüt okutturacağım ona buyrun gelin diyeceğim tek tek uğraşamam

Canım domatesi doğrayıp öylece buzluğa mı atıyosunuz soğanı nasıl yapıyosun merak ettim ellerine sağlık şimdiden
Canım benimde 1 aydıe çok feci akıntım vardı alltan bakacak korkusuyla söylemedim en som dayanamadım söyledim alltan bakmadı bi krem verdi travozol ismi bide fitil verdi 3 tane şimdi hiç akıntım olmuyo boşuna 1 ay çekmişim sende doktoruna söyle mutlaka

ay kizlar son 3 calisma gunume eristim. carsamba gunu teambuilding olayimiz var. bana ‘elaide’ye uygun bi program yaptik!’ dediler (supriz guya). bugun iki is arkadasi ‘sen sabahtan aksam 8/9a kadar kalacagindan emin misin’ demesiyle dank etti bana. programi istedim, anasini satiim sabahki bolumde 3 saatlik magara gezisi var! delirmis gerizekalilar. ogle yemeginden sonra ari kovanlarina gezi var, 20 dk yuruyus tek yone. o hadi neysede, sabah 3 saatlik magara, ardindan 40 dk yuruyusun nesi benim tempoma uygun. adamlarin omru yuruyusle geciyor, kosu yapmayla geciyo. karni burnunda kadin nasil uysun size dimi ama??
neyse sinirlendim aksam aksam yine

Son 3 calisma gunu. inanamiyorum. son 3.

ha bu arada; +15 kg da kaldim. siz nasil gicik kibar kilo almissiniz herkes 11/12 filan.
yinede hamileligimde begeniyorum kendimi ne yalan soyliim. mutevaziligime bakin ayaklarim aksamlari davul. karpal tunel sendromuna maruz kalan ellerimde ayni sekilde. minigim bir sirkte gosteri yapmayi planliyo sanirim, hazirliklari son surat devam. yanliz karin inmedi, indirme calismalarindayim

Mantar enfeksiyonu icin 3 kere fitil kullandim bende canım . Malesef gecmiyor tekrarlıyor surekli . Ama bu bahsettiğim akinti baya sulu farklı yani . Her yerde artis olur yaziyor normal herhalde. C.tesi randevum var söyleyeceğim.

Yerinde olsam yastigimla giderim lavaboya
Evet domatesin kabugunu soyup dogruyorum havasini alarak buzdolabi posetine koyuyorum. 2 ser ser 1'er yemeklik ornegin. Hatta youtube da rondodan gecirip buz kaliplarina dokenler falan da var Sogani da direkt dograyip atiyorum. Bazen de buzdolabina sogan dograyip kapakli kapta depoluyorum. 1 hafta gidiyo. Koku vs hic yasamadim. Sagolasin canm ❤

Benim de karnım inmedi . Yürüyüş etkili sanirim ama ben hafta da 3-4 gün yarım saat ancak yapabiliyorum

Benim de karnım inmedi . Yürüyüş etkili sanirim ama ben hafta da 3-4 gün yarım saat ancak yapabiliyorum
yuruyus yapacak enerjim hafta arasi hic yok canim benimde. doktoruma bahsettim, normal buldu, calisiyosun aksamlari yuruyus degil dinlenmen onemli dedi. hamilelik iznine ayrildiginda ve haftasonlari yurumeye calis dedi. artik haftaya dan itibaren her gun duzenli olarak en az 30 dk yuriicem, niyetim o bakalim:))

Mantar enfeksiyonu icin 3 kere fitil kullandim bende canım . Malesef gecmiyor tekrarlıyor surekli . Ama bu bahsettiğim akinti baya sulu farklı yani . Her yerde artis olur yaziyor normal herhalde. C.tesi randevum var söyleyeceğim.
Hım inşallah geçer canım

Benim karnım hiç yukarı çıkmadı yaa hep aşağılarda taşıdım kuzumu

Yok cnm. Efelihayat demisti.

Iyi akşamlarr şükür yaprak sarma işi bitti yarında börekleri hazirlarim artik kıyafetleri baştan makinaya attim içimden kocama iyi dileklerimi saydırarak yarin bide onları ütülerim arkadaşlar size bir sorum olacak kızımın dolabi geleli 1 hafta oldu nerdeyse hala mobilya kokuyor kapilari hep acik odanin penceresi sabahtan aksama kadar açık ama kokuda azalma yok sirkeli suyla sildim dolabi ise yaramadi bu kokuyu çabuk gecirmenin bir yolunu biliyormusunuz

Karbonat denesene

Kuzum kabul etmeyeceğim diyorsun, diyoruz ama çat kapı geliyor bu insanlar. Telefon açıp “bebek görmeye geleceğiz” demiyorlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…