Ben her lavaboya kalktığım da geri geldiğimde yastık onun bacak arasında oluyoYaa nasil alabilir senin bacak arasi yastigini yaa agir kusurlu bi hareket sonuna kdr arkandayim! serin yere yatmak nedir ayrica da pes ! Onun senin gonlunu almasi lazim
Kuzum serum bebişe kilo aldırır mı ki sanki sen öyle bi yazı yazmıştıngecmis olsun.
..
sifa olsun minisine cnm.
Ben doğum sonrası 40 gün kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum 40ında mevlüt okutturacağım ona buyrun gelin diyeceğim tek tek uğraşamambize gelen hocada iş yok bence. tanıdıkları mıymış neymiş, hep onu çağırıyorlarmış. bir kez yasin okuyup ardından ilahiye geçmişti gelin mevlüdünde. oturduğum yerde sinir olmuştum. o yüzden hep onlara dedim ben de, "mevlüt gereksiz, anneannesi babaannesi dedesi okusun yeter" diye. bakalım bu zorlu mücadeleyi kim kazanacak. bekleyip görelim
Canım domatesi doğrayıp öylece buzluğa mı atıyosunuz soğanı nasıl yapıyosun merak ettim ellerine sağlık şimdidenBizde lohusa yatagina beyaz serilir benm de hic kullanmadigim ceyizlik krem rengi bi takimim var carsafi yastik kilifi vs. onu sericem nevresim takimi yorgan fln zatwn suanda da kullanmiyoruz pikeyle ortunuyoruz cok sicaakkkk
El kdr bebege baktin mi hic bilmem ama durmuyolar anacim pek uykulari tilki uykusu seninki uslu sessiz fln olur ins :)) normalde de sarma kurabiye hamuru borek vs onlar var dogranmis domates sogan da hep atarim dolabimailk bir iki ay rahatlik olsun diye buzlugumu guncelledim hazir yaz mevsimindeyiz hem taze taze atalim sebzeleri de. Ilk zamanlardaki misafir ağırlama işi annemlerde. bnde kalicak dogumdan sonra bi sure. banane misafirden ayol kendi derdime düşmüş olucam
Canım benimde 1 aydıe çok feci akıntım vardı alltan bakacak korkusuyla söylemedim en som dayanamadım söyledim alltan bakmadı bi krem verdi travozol ismi bide fitil verdi 3 tane şimdi hiç akıntım olmuyo boşuna 1 ay çekmişim sende doktoruna söyle mutlakaBayadir girmiyordum :) sizin yazilari okuyunca buzluğa börek isini unutmuşum onu hatirladim ☺ bu 5 10 güne hallederim inşallah ☺
Bu arada akıntı da fena artış yaşıyorum arkadaşlar ve bu sabahtan itibaren tuhaf bir alt karın agrisi ve vajina da baskı hissediyorum :) bizimkinin hazırlıklar basladi galibaaaağ
Mantar enfeksiyonu icin 3 kere fitil kullandim bende canım . Malesef gecmiyor tekrarlıyor surekli . Ama bu bahsettiğim akinti baya sulu farklı yani . Her yerde artis olur yaziyor normal herhalde. C.tesi randevum var söyleyeceğim.Ben her lavaboya kalktığım da geri geldiğimde yastık onun bacak arasında oluyoanlamıyorum ki beni mi bekliyo bu kadar gözün var madem al dolaptan bi yastık diyorum
Kuzum serum bebişe kilo aldırır mı ki sanki sen öyle bi yazı yazmıştın
Ben doğum sonrası 40 gün kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum 40ında mevlüt okutturacağım ona buyrun gelin diyeceğim tek tek uğraşamam
Canım domatesi doğrayıp öylece buzluğa mı atıyosunuz soğanı nasıl yapıyosun merak ettim ellerine sağlık şimdiden
Canım benimde 1 aydıe çok feci akıntım vardı alltan bakacak korkusuyla söylemedim en som dayanamadım söyledim alltan bakmadı bi krem verdi travozol ismi bide fitil verdi 3 tane şimdi hiç akıntım olmuyo boşuna 1 ay çekmişim sende doktoruna söyle mutlaka
Yerinde olsam yastigimla giderim lavaboyaBen her lavaboya kalktığım da geri geldiğimde yastık onun bacak arasında oluyoanlamıyorum ki beni mi bekliyo bu kadar gözün var madem al dolaptan bi yastık diyorum
Ben doğum sonrası 40 gün kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum 40ında mevlüt okutturacağım ona buyrun gelin diyeceğim tek tek uğraşamam
Canım domatesi doğrayıp öylece buzluğa mı atıyosunuz soğanı nasıl yapıyosun merak ettim ellerine sağlık şimdiden
Canım benimde 1 aydıe çok feci akıntım vardı alltan bakacak korkusuyla söylemedim en som dayanamadım söyledim alltan bakmadı bi krem verdi travozol ismi bide fitil verdi 3 tane şimdi hiç akıntım olmuyo boşuna 1 ay çekmişim sende doktoruna söyle mutlaka
Benim de karnım inmedi . Yürüyüş etkili sanirim ama ben hafta da 3-4 gün yarım saat ancak yapabiliyorumay kizlar son 3 calisma gunume eristim. carsamba gunu teambuilding olayimiz var. bana ‘elaide’ye uygun bi program yaptik!’ dediler (supriz guya). bugun iki is arkadasi ‘sen sabahtan aksam 8/9a kadar kalacagindan emin misin’ demesiyle dank etti bana. programi istedim, anasini satiim sabahki bolumde 3 saatlik magara gezisi var! delirmis gerizekalilar. ogle yemeginden sonra ari kovanlarina gezi var, 20 dk yuruyus tek yone. o hadi neysede, sabah 3 saatlik magara, ardindan 40 dk yuruyusun nesi benim tempoma uygun. adamlarin omru yuruyusle geciyor, kosu yapmayla geciyo. karni burnunda kadin nasil uysun size dimi ama??
neyse sinirlendim aksam aksam yine
Son 3 calisma gunu. inanamiyorum. son 3.
ha bu arada; +15 kg da kaldim. siz nasil gicik kibar kilo almissiniz herkes 11/12 filan.
yinede hamileligimde begeniyorum kendimi ne yalan soyliim. mutevaziligime bakinayaklarim aksamlari davul. karpal tunel sendromuna maruz kalan ellerimde ayni sekilde. minigim bir sirkte gosteri yapmayi planliyo sanirim, hazirliklari son surat devam. yanliz karin inmedi, indirme calismalarindayim
Eki Görüntüle 2284949
yuruyus yapacak enerjim hafta arasi hic yok canim benimde. doktoruma bahsettim, normal buldu, calisiyosun aksamlari yuruyus degil dinlenmen onemli dedi. hamilelik iznine ayrildiginda ve haftasonlari yurumeye calis dedi. artik haftaya dan itibaren her gun duzenli olarak en az 30 dk yuriicem, niyetim o bakalim:))Benim de karnım inmedi . Yürüyüş etkili sanirim ama ben hafta da 3-4 gün yarım saat ancak yapabiliyorum
Hım inşallah geçer canımMantar enfeksiyonu icin 3 kere fitil kullandim bende canım . Malesef gecmiyor tekrarlıyor surekli . Ama bu bahsettiğim akinti baya sulu farklı yani . Her yerde artis olur yaziyor normal herhalde. C.tesi randevum var söyleyeceğim.
Benim karnım hiç yukarı çıkmadı yaa hep aşağılarda taşıdım kuzumuBenim de karnım inmedi . Yürüyüş etkili sanirim ama ben hafta da 3-4 gün yarım saat ancak yapabiliyorum
Yok cnm.Ben her lavaboya kalktığım da geri geldiğimde yastık onun bacak arasında oluyoanlamıyorum ki beni mi bekliyo bu kadar gözün var madem al dolaptan bi yastık diyorum
Karbonat deneseneIyi akşamlarr şükür yaprak sarma işi bitti yarında börekleri hazirlarim artik kıyafetleri baştan makinaya attim içimden kocama iyi dileklerimi saydırarak yarin bide onları ütülerimarkadaşlar size bir sorum olacak kızımın dolabi geleli 1 hafta oldu nerdeyse hala mobilya kokuyor kapilari hep acik odanin penceresi sabahtan aksama kadar açık ama kokuda azalma yok sirkeli suyla sildim dolabi ise yaramadi bu kokuyu çabuk gecirmenin bir yolunu biliyormusunuz
Instada hesabinibilenanne var sende burda ona rakipsin masallahhttps://m.epttavm.com/item/44443044_sleepy-merhaba-bebek-seti
Sok.fiyat arkadaslar bilginize
Canım link çubuğunda kilit işareti yok güvenilir mi acabahttps://m.epttavm.com/item/44443044_sleepy-merhaba-bebek-seti
Yarinda karbonatla sileyim oda cok iz bırakır yorar ama gececekse deneyim biKarbonat denesene
Ptt avm sitesi yani pttnin ama bilmiyorum baktım orjinal.siteCanım link çubuğunda kilit işareti yok güvenilir mi acaba
Kuzum kabul etmeyeceğim diyorsun, diyoruz ama çat kapı geliyor bu insanlar. Telefon açıp “bebek görmeye geleceğiz” demiyorlar ki.Ben her lavaboya kalktığım da geri geldiğimde yastık onun bacak arasında oluyoanlamıyorum ki beni mi bekliyo bu kadar gözün var madem al dolaptan bi yastık diyorum
Cok ıyı normalde 55 lıra alan varsa dogru urun mu ya da bu sıteden alan var mıhttps://m.epttavm.com/item/44443044_sleepy-merhaba-bebek-seti
Haklısın canım ama arayanlara öyle diyeceğimKuzum kabul etmeyeceğim diyorsun, diyoruz ama çat kapı geliyor bu insanlar. Telefon açıp “bebek görmeye geleceğiz” demiyorlar ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?