Yine formundasın bebegimMinicoda da baya indirim var kıyafetlerde
Pttavm pttnin yorumlar guzel bilmiyorum alanlar olmusCok ıyı normalde 55 lıra alan varsa dogru urun mu ya da bu sıteden alan var mı
Ben ben ben sanki parmaklarım kırılmış gibi ağrıyor üstelik kasılıp kalıyor sabahları ve bir süre parmaklarımı açamıyorum masajla acabiliyorum sabahları bir süre bardak filan dahi tutamıyorum o kadar ki dün bir tanesini kırdım bardağın kahvaltida üstüme dokuyorum hep
Evlendikten sonra 2 ay gitmemişti o mobilya kokusu. Sirkeli su, yüzey temizleyici, hepsini denemiştim. Hep havalanması gerekiyor, zamanla gidiyor koku. Dolap içlerine beyaz sabunlar koyabilirsin ben çamaşırların arasına koyuyorum bazen çok hoş kokuyorIyi akşamlarr şükür yaprak sarma işi bitti yarında börekleri hazirlarim artik kıyafetleri baştan makinaya attim içimden kocama iyi dileklerimi saydırarak yarin bide onları ütülerimarkadaşlar size bir sorum olacak kızımın dolabi geleli 1 hafta oldu nerdeyse hala mobilya kokuyor kapilari hep acik odanin penceresi sabahtan aksama kadar açık ama kokuda azalma yok sirkeli suyla sildim dolabi ise yaramadi bu kokuyu çabuk gecirmenin bir yolunu biliyormusunuz
Ama benim 2 ayim yokki 1 buçuk ay sonra bebis gelcek o güne kadar kıyafetler ortalıkta olacak yaniEvlendikten sonra 2 ay gitmemişti o mobilya kokusu. Sirkeli su, yüzey temizleyici, hepsini denemiştim. Hep havalanması gerekiyor, zamanla gidiyor koku. Dolap içlerine beyaz sabunlar koyabilirsin ben çamaşırların arasına koyuyorum bazen çok hoş kokuyor
evet en doğru sonucu o veriyor ama merak ediyorum onunla ölçebilen var mı? benim alından ateşölçerim var tutuyorsun basıyorsun ve ölçüyor ve onu bile yapamadığım oluyor durmuyor ağlıyor kafasını
aa ama anlattığın kadar büyük bir karnın yokmuş ki top gibi bişeyay kizlar son 3 calisma gunume eristim. carsamba gunu teambuilding olayimiz var. bana ‘elaide’ye uygun bi program yaptik!’ dediler (supriz guya). bugun iki is arkadasi ‘sen sabahtan aksam 8/9a kadar kalacagindan emin misin’ demesiyle dank etti bana. programi istedim, anasini satiim sabahki bolumde 3 saatlik magara gezisi var! delirmis gerizekalilar. ogle yemeginden sonra ari kovanlarina gezi var, 20 dk yuruyus tek yone. o hadi neysede, sabah 3 saatlik magara, ardindan 40 dk yuruyusun nesi benim tempoma uygun. adamlarin omru yuruyusle geciyor, kosu yapmayla geciyo. karni burnunda kadin nasil uysun size dimi ama??
neyse sinirlendim aksam aksam yine
Son 3 calisma gunu. inanamiyorum. son 3.
ha bu arada; +15 kg da kaldim. siz nasil gicik kibar kilo almissiniz herkes 11/12 filan.
yinede hamileligimde begeniyorum kendimi ne yalan soyliim. mutevaziligime bakinayaklarim aksamlari davul. karpal tunel sendromuna maruz kalan ellerimde ayni sekilde. minigim bir sirkte gosteri yapmayi planliyo sanirim, hazirliklari son surat devam. yanliz karin inmedi, indirme calismalarindayim
Eki Görüntüle 2284949
Hemen aldım saol canımhttps://m.epttavm.com/item/44443044_sleepy-merhaba-bebek-seti
Sok.fiyat arkadaslar bilginize
Bu miniconun urunlerini ben beğenmiyorum iste..penye turu olanlar hep cekiyorMinicoda da baya indirim var kıyafetlerde
Salopetler 15 tl falan sasirdim ben de almadim da gördümBu miniconun urunlerini ben beğenmiyorum iste..penye turu olanlar hep cekiyor
Onlara bisey diyemem onlar da pek sorun olmuyor cnm ama penye pijama o tarz lar çekme yapiyorSalopetler 15 tl falan sasirdim ben de almadim da gördüm
KEk konusunda bende kendimi efsane buluyorum gözüm kapalı yaptığım bişey ama Ağustos sıcağında ne kadar az fırın çalıştırırsam o kadar iyi. :) uğraşamam şuan anneciğimde buradayken yaptık hepsini pişmiş halde koyduk. :) buzluğum geniş sıkıntı olmadı vallaKeki buzluga mi attiniz? Yahu kek dedigin zaten hazirligi 15 dk surmuyomu. Kek konusunda kendimi usta sayiyorum, 15 dk hazirligi ve 45 dk pisirme suresi var, bukadar basit degilmi? buzlugumda yer kapladigina degmez.
Afiyet olsun borekler muazzam olmus gibi duruyo ama:))
Aa ne demek gel kuzucummDoğumda hayırlı olsuna gelebilirmiyim
Evet önce kestik şerit halinde yufkayı un ve yağ karışımı yaptık yufkanın üstüne sürdük harç koyup sardık tek Kat şeklind. pişirmeden buzdolabı poşetine koyduk pişiceği zaman yoğurtlu yağlı karışım yapıp üstüne sürüp fırına koyucam.Valla iki kediden 16-18 tane daha meme var. Hissiz hayvanlar, anlasaydilar da yalancı gebelik yasasaydilar isim cok kolay olacaktı
Borekle bi su bi yagli vs harc yaptiniz mi yoksa tek kat gevsekce sardiniz mi sadece? Acilmadan firinda pisecek dimi?
Kurabiyeler pişmiş mi?
Annem 35km ama 2saat sürdüğü oluyor
Kız 15 dk kek diyosun.. biz burda genelde çat kapı gelen misafire kek Çırpıveriyoruz hazır kek koyamam zaten hiç de sevmem evde yaptığın gibi olmuyor hiç.hazir bi paket kek kuzum. catkapi misafir en rahati valla, evde ne varsa o!
Yani yani olayı yaptıktan sonra pek ala devlet olur.Benim sezeryan o yüzden çok soru sordum dr ,hemşire,logusalara iyiydi Hayırlısı artık Senden önce doğumum anlatırım tabii 29-30 Temmuz gibi ama ben 1 ağustos istiyorum bakalım Öncesi olmazsa tarihler böyle Tek oda olayı sezeryanda ayartıyormuşsun bi kaç gün önceden para verip dogum yapan bayan vardı o dedi .Normal doğumda bilmiyorum.Aha! Takvime uyarlarsa sen benden önce doguracaksin. Beni unutma anlat olur mu?
Pintiligim boyut degistirdi, oraya en az 2k vericez simdiden ne gerek var dememe az kaldı.
Senin normal mi sezeryan mi planlanıyor? Tek odalari nasil yapiyoruz acaba?
Eki Görüntüle 2284984
ilk hamileliğimde 18 kilo aldım doğumdan sonra bana 8 kilo kaldı artı 5 aylık hamile gibi görünen sarkmış bir karın şiş yüz ve ayaklar.
bu yorumlara maruz kaldım. ilk bebekte insan biraz şaşkın oluyor. ozamanki fotoğraflarıma bakıyorumda kendimi iyice salmışım. kendime hiç dikkat etmedim bütün önceliğim oğlumdu ama oksijen maskesini ilk kendinize takın derler ya aynen öyleymiş. uykunuzmu geldi bebek uyuyormu benim uykum geldi deyin gidin yatın.
makyaj malzemerimi de koydum çantaya. bugün tartıldım +9 kilo dayım. doğum tarihinin belli olmasınında erkisi var galiba bir rahatlık var. böyle güzel oluyormuşnormal doğumu beklemek stres yapmıştı bende. 42 hafta bekleyince yorucu olmuştu. hayırlısı olsun artık 3 haftam kaldı heyecan dorukta bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?